Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasemin hoşgeldin. 71 isen iyi valla. Fitnesada başla şekerim maden para yatırdın, sen elma diyetini yapmış mıydın?

Derya sabah tartılmadın sanırım.? inşallah iyi bir sonuç alırsın.

Elif tibet 5liside neyin nesiymiş ilk defa duyuyorum.

canim 2 gün yaptim 1.5 kilo verdim ama geri aldim fitnesse önceden kayit omustum 1 senelik sözlesmem var aylik kesiliyo yani gitsemde gitmesemde kesilcek hamileleigm sirasinda dondurmustum simdi acildi

sen elma diyetimi yapıyosun?ne kadar kilo verdin

şebnem sabah tartıldım, pazartesi tartıldığımda hafta sonu çok çok abarttığım için 63,5 tım sabah tartıldım 62,80 bakalım yarın ne olacak

sağol tatlım geçen sene bu zamanlar 93 kg ile oturduğum yeri bilemiyodum ne yatabiliyodum ne oturabiliyordum 3 tane vantilatör çalışıyodu evde benim dışımda herkez tutk tutuk geziyodu

evet canım sen anlatınca benimde eski günlerim aklıma geldi hepimizin baışndan geçti biciriklarımız için değer ama değilmi

sen elma diyetimi yapıyosun?ne kadar kilo verdin

ben elma diyeti yapmıyorum ama arada elma yemek güzel oluyor...ben 2 haftada 8 kilo verdim az yiyerek ve spor yaparak...
elmaya bu hafta başladım ama denildiği gibi günde 1-1.5 kg yemiyorum günde elime ne geçerse o kadar yiyorum...oda inanılmaz tok tutuyor..denildiği gibi bende açlık falan da yapmadı....ama ben elma diyeti yapayım diyede yemiyorum elmayı.....pazardan beri 2 kg gitti...bakalım cuma günü durum ne olacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…