Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bu hafta sonu doktora gidicem canım artık ne zaman müsait olursam iftardan sonra gidicem..
çok tırsıyorum doktor gözünüz aydın bebek geliyor dicek diye.... Allahım isteyenlere ver Rabbim...

allah kabul etsin canım.
senin yaptığın elma diyeti nasıldı.anlatırmısın.sormuştum ama unuttum.yarın başlamayı düşünüyorum bende.

amin canım sabah iki kepekli ekmeği tost yapıp kahvaltı beyaz peynir salatalık domates bibier serbest
sonrasında 2 saatte bir elma yiyosun yeşil ekşi elmalardan 2 şer 3 er akşama kadar 8 de bitiriyosun
günde 3 lt su 3/4 fincan yeşil çay içiyorsun böyle
dayanamazsan birer kaşık yemek al ben öyle yaptım

ben bu hafta sonu doktora gidicem canım artık ne zaman müsait olursam iftardan sonra gidicem..
çok tırsıyorum doktor gözünüz aydın bebek geliyor dicek diye.... Allahım isteyenlere ver Rabbim...

esra hakkında hayırlısı canım inşallah değildir

kızlar aslında ben 1 kg vermişim ama sahur da yediğim için fazla çıkmış şimdi tartıldım 73.6 çıktı

hayal nereye gittin hemen kızım ya
bi görünüp bi kayboluyosun

bu arada banucana ve pimpirikliye hoşgeldin ama pimpirikli yerine asıl adını söylesek???

hoşbulduk canım asıl adım canan nasıl dilerseniz öyle söyleyin..

iftardan sonra yürüyüşe çıkacaktım ama bir ağırlık çöktüki sormayın aslında yediğim birşeyde yok ama genede hantalaştım..

bir kase mercimek çorbası 2 tane küçük puaça ve birbardakta havuç suyu içtim...
ve tabikiii bol suu şuan hala suya d3evam ediyorum bugün ilk gündü yarın inşallah yürüyüşümü aksatmayacağım yoksa durum iyi olmayacak...

sahurdada meyve yiyip yatacağım birazdanda beşibiryerde çayımı yapacağım...

dün tartıda 70 civarındaydım sabah 69 çıktım..
umarım yarın gene 68 olurum... ave ramazan sonunda 60 civarına gelirim olmayacak gibi görünüyor ama azmediyorum inşaallah olacak kızlar ...

ben sizin grubu kardeş grubum ilan ettim umarım benide kabul edersiniz. ben 13. takımdayım ama sevgili arkadaşım pimpirikli sizlerle... o neler yapıyor diye bakıyorum takımınıza :))
dilerim hepimiz sağlıkla kilolarımızı verir mezun oluruz :)))

anacııım sorma bu akşam vurdum yemeğin dibine yaaa...

iftarda her şey çok güzeldi..

yarım kase çorba içtim..2 kaşık tavukl dövme pilavı salata ve acıcık pide...

amaaa noldysa 2 saat sonra oldu..ufff aklıma ne geldiyse yedim...

teraviye de gidemedim bizimkinin huysuzluğu tuttu..
bu arada eşimde oruç tuttu bugün...inanın çok şaşırdım..hiç tutmazdı çünkü...

ama şeker bugün ilk günü diyelim artıkım..başımda çok fena ağrıyor halaaa...

bu gün iftarda neler yedim 2 3 lokma tavuk 3 kasık pilav 1 kpçe sebze çorbası küçük bir dilim pide 1 tane baklava3 4 kaşık sebze yemeği ve salata çokmu oldu sizce? ama 2 saat koşa koşa iş yaptım umarım yediklerimi yakmışımdır şimdide koşu bandında yürüycem ha bide 12 gibi bir dilim karpuz bir dilim kavun sahurda daha az yerim inş...hrs kolay gelsin ramazan ayımız herkese hayırlara vesile olur inş. a e olun.......

selam kızlar ben 14. takımdan domination. geçen hafta da hürsultan gelmişti kaydirigubbakcemile3 bu hafta da kaptanımız 1 kilo vereceksiniz dedi ama ben 300 gr verdim :sinifsinif: ceza aldım :kedi: neyse bende şişko olabilirim ama çok sevimliyimdir(hürsultandan kopya çektim:)) zemuszemus :roflol:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim opuyorumnanaktan
hepinize de sağlıklı kilo vermeler diliyorum...(bu da püsküüt'den kopya:)) a.s.

dün akşam 4 kaşık patates yemeği,tekli pidenin1/6 ,marul salatası yedim.40 dk yürüyüş+20dk alet
bu sabah:1/6 pide 1 domates+peynir
şimdi elma yemeğe başlıycam.bugün elma diyeti yapmaya başladım bende.bakalım nekadar dayanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…