ben bu hafta sonu doktora gidicem canım artık ne zaman müsait olursam iftardan sonra gidicem..
çok tırsıyorum doktor gözünüz aydın bebek geliyor dicek diye.... Allahım isteyenlere ver Rabbim...
allah kabul etsin canım.
senin yaptığın elma diyeti nasıldı.anlatırmısın.sormuştum ama unuttum.yarın başlamayı düşünüyorum bende.
ben bu hafta sonu doktora gidicem canım artık ne zaman müsait olursam iftardan sonra gidicem..
çok tırsıyorum doktor gözünüz aydın bebek geliyor dicek diye.... Allahım isteyenlere ver Rabbim...
amin canım sabah iki kepekli ekmeği tost yapıp kahvaltı beyaz peynir salatalık domates bibier serbest
sonrasında 2 saatte bir elma yiyosun yeşil ekşi elmalardan 2 şer 3 er akşama kadar 8 de bitiriyosun
günde 3 lt su 3/4 fincan yeşil çay içiyorsun böyle
dayanamazsan birer kaşık yemek al ben öyle yaptım
deniyeyim bakalım.yarın evde olucam.yemek aklıma gelmez.pazar günüde rahat olurum.eşim oruç tutuyo.iftarlarda biraz yerim artık.elma mide ağrısı yapıyodu bende.bakalım nasıl olucak.
hayal nereye gittin hemen kızım ya
bi görünüp bi kayboluyosun
bu arada banucana ve pimpirikliye hoşgeldin ama pimpirikli yerine asıl adını söylesek???
pimpirikli aramıza hoşgeldin.başarılar dilerim.
hoşbulduk canım asıl adım canan nasıl dilerseniz öyle söyleyin..
iftardan sonra yürüyüşe çıkacaktım ama bir ağırlık çöktüki sormayın aslında yediğim birşeyde yok ama genede hantalaştım..
bir kase mercimek çorbası 2 tane küçük puaça ve birbardakta havuç suyu içtim...
ve tabikiii bol suu şuan hala suya d3evam ediyorum bugün ilk gündü yarın inşallah yürüyüşümü aksatmayacağım yoksa durum iyi olmayacak...
sahurdada meyve yiyip yatacağım birazdanda beşibiryerde çayımı yapacağım...
dün tartıda 70 civarındaydım sabah 69 çıktım..
umarım yarın gene 68 olurum... ave ramazan sonunda 60 civarına gelirim olmayacak gibi görünüyor ama azmediyorum inşaallah olacak kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?