- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
canan hoşgeldin aramıza....
bende teraviyi evde kılarım diyordum ilk gün kıldım sonrası fossss yemekten sonra sızıp kalıyorum valla... :kedi:
Kızlar 3 gÜn oruÇ tuttum bu bana artı olarak yansıdı
sabah doktora gİttİm enfeksİyon durumum var antİbİyotİk tedavİsİ 10 gÜn verdİ
yİne sıkmam lazım kendİmİ
evet canım aynen öyle...iyi geceler ballarım kaymaklarım ... uykum kaçtı bir oyana bir bu yana derken girip bakayım bir dedim ne yapıyor bizimkiler ve akrepcim yazdığın güzel yazıyı okudum ve yüzümde tebessümler açtı gerçekten çok güzel bir yazı...
bu arada teraviye gitmene çok sevindim ben totomu kaldıramıyorum bir türlü gerçi misafirdende fırsat bulamadım ... inşallah bakalım ilerleyen günlerde ne olacak...
dediğin gibi evde kalıp atıştırmamakta cabası olacak teravinin :jeyyar: hem sevap topla hem atıştırma hem spor yap hemde iyi hisset insanlarla bir arada hahayttt yarın kendimi zorlayacağım bunun için hadi hayırlısı bakalım ... hihoyyyt
ben tekrardan yatağıma döneyim bol su içip ... tekrardan iyi geceler kızlar tatlı rüyalar
merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.
sabah ben 73.6 çıktım ama akşam iftardan önce kesin 73 çıkcam çünkü akşam yediklerimiz sabah yediklerimiz hepsi midede sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?