Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın....
Dün akşam oruçtan hemen önce tartıldım -400 çıktı kızlar doğrumudur?
Çok dikkat edemedim açıkcası.... Ama aşırıya da kaçmadım...

beci haftasonu beklenen gelmedi yine test yaptım negatif doktora gidemedim...
cuma akşamı uyuyakalmışım diğer akşamlarda enesi bıracak kimsem yoktu
stresli günler yaşıyorum sebebi bu olmalı :1no2:

canan hoşgeldin aramıza....

bende teraviyi evde kılarım diyordum ilk gün kıldım sonrası fossss yemekten sonra sızıp kalıyorum valla... :kedi:

canan hoşgeldin aramıza....

bende teraviyi evde kılarım diyordum ilk gün kıldım sonrası fossss yemekten sonra sızıp kalıyorum valla... :kedi:

hoşbulduk canım...
bu ramazanda önce kilo vereceğim iyordum şimdi almadan bitirmek için uğraşıyorum...
teraviyede bugün deneyeceğim bakalım azimliyim :jeyyar: umarım gidebilirim

Kızlar 3 gÜn oruÇ tuttum bu bana artı olarak yansıdı
sabah doktora gıttım enfeksıyon durumum var antıbıyotık tedavısı 10 gÜn verdı
yıne sıkmam lazım kendımı

sabah ben 73.6 çıktım ama akşam iftardan önce kesin 73 çıkcam çünkü akşam yediklerimiz sabah yediklerimiz hepsi midede sabah

evet canım aynen öyle...
ilk gün ben de gidememiştim ve yemek sonrası düğmeye basılmış gibi yemeye devam etmiştim..ufff çok kötüydü...
ama teravi de öyle olmuyor..birde yanımda koca bir su şişesi ve bardak da götürdüm dün..
aralarda su da içtim bol bol..eve geldiğimde üstümü hemen değiştim su gibi olmuştum..
ve o manevi duyguyu anlatamamturkbayragi
inşallah sana da kısmet olur şekerŞeniz

:roflol:senin kaptan çok şeker yaaa:roflol::roflol:

dün spor yapamadım ya çok ağırlaştım önceden hiç aksatmazdım ama bu ramazan gelince 2 günde bir artık ne yapayım saat 8 de orucumu açıp yarım saat sonra yemek 1 saat sonra yürüyüşsaat oluyo 11 eee aptest al yatsıyı kıl oldu 12 12 de yatağa girsem 1 de anca uyurum 3 e kalk sonra 5 te yat öğlene kadarda uyu kalkıncada çok halsiz oluyorum acaba az yediğim içinmi çünkü sabah 2 dilim ekmek bir yumurta çok az peynır yedim başka bişey yok akşamda sadece bol salata yedim ama 3 tene küçük tulumba tatlısı yemiştim tatlısı çekmemiş olandan bu kadar ve bol su

slm arkadaşlar dün giremedim 1. gün tuttum orucu 2. gün adet oldum genede bişey yenmiyor bende fırsattan istifade temizliğe kalktım dün yollukları yıkadım banyoda, halılarıda gönderiyorum yıkatmaya tem bitiricem bayramada normal bir tem. yapıcam artık kilo adetten dolayı galiba 1 kilo fazla çıkıyor bakalım cumaya netleşir takıma katılmamda belli olacak cumaya herkesin ramazanı hyrlı mübarek olsun a e olunnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…