• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sinir oldum ya eşim gereksiz yere panik yaptığımı söylüyor kırık olsa duramazmış çocuk bu erkekler ne kadar rahatlar ya

14.00
kahvalti
bitane kepek ekmek
bitane tavuk salami

18.00
Çin yemeği sebze tavuk bide pilav
fazla yağlı değil kaloriside az 380 le 400 arasi

1 litre su .. icerim daha

spor yok bugün ama belli olmaz gece eliptik bisiklet yapa bilirim ..

Arkadaşlar çok özür dileyerek ben ara vermek istiyorum
bu aralar çok yoğunum..
Tamam sorun değil canım.
bugünkü menüm
Sabah 9:00 2 yumurtalı omlet, 2 yulaflı gevrek labneli, yeşil çay
Öğle 12:30 1 kase yoğurt 2 yk müsli
Akşam 15:30 tonbalık salatası
17:00 1 kase yoğurt 2 yk frambuaz
Gün içinde 2 l su 2 yeşil çay
Spor 40 dk koşu bandında yürüyüş 4,5 km/h 15 dk pilates Ebru Şallı
Çok çok güzel olmuş.
Bugünkü menüm

Sabah mı desem öğlen mi desem bilemedim :) 12:00
1 bardak pirinç lapası
Salata tarzında hazırladım. Marul, salatalık, kırmızı biber ve 5 ceviz ile karıştırdım. Tadı iyiydi ve beni bu saate kadar tok tuttu.

Akşam 18:00
6-7 yk pirinç lapası (bir sürü arttı, daha fazlasını da içim almadı)
1 yk brokkoli graten

Pirinç lapası diyetini uygulamak isteyenlere tavsiyem:
-lapayı imkanınız varsa taze hazırlayın, ben 2 çay bardağını bile bitiremedim ki normalinde günlük 3 çay bardağı ön görülmüş)
-sade baharatlı tadı pek hoş olmuyor birşeyler ile karıştırıp yiyin

1,5 lt su
Spor: henüz yapmadım ama yürüyüşe çıkacağım 1 saat
Bakalım sonuç ne olacak.
Kızlar geçmişe bakamadım sabah selam verdikten sonra şuana kadar biraz sıkıntılı bir hafta sonuydu Rabbim kötüsünden korusun.oğlum anneannemde çok aksiydi eşimde uzun zamandır geçmeyen öksürüğü daha çoğaldı resmen öksürük krizine giriyor sonra dışarı çıktık ne oldu anlamadık oğlum kolunu tutarak ağlamaya başladı doktora gidecektik ama ara ara ağlıyor sizce ne olabilir enson düştü ama kolunun üzerine değil düştükten sonra babasına verdim ne oldu anlamadım
Bi doktora göster canım bir röntgen çekerler için rahat eder.
14.00
kahvalti
bitane kepek ekmek
bitane tavuk salami

18.00
Çin yemeği sebze tavuk bide pilav
fazla yağlı değil kaloriside az 380 le 400 arasi

1 litre su .. icerim daha

spor yok bugün ama belli olmaz gece eliptik bisiklet yapa bilirim ..
Böyle az yersen kilon bi yerde durur veremezsin canım gece calisiyosun ama menülerini biraz daha düzenli tutmaya çalış.

Menümü yazayım.
Sabah 10.00 2 dilim tam buğday 1 peynir az sucuklu yumurta salatalık

Öğlen 15.00 yarım dilim börek 1 lahmacun bol yeşillik

Akşam 19.00 çeyrek sucuklu tost

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş

Böylece sarımsak olayına son noktayı koymuş olmayı umuyorum bu sucuklarla. Zor bir süreç olacak ama o kadar para verip testi yaptırdım madem sonuçları da uygulamam gerekir hadi bana başarılar.

Menum
sabah 8.00
2 kuru kayisi

kahvalti 10.30
2 dilim tam b. Ekmegi
3 ymk kasigi sucuklu yumurta
domates salatalik,kozlenkis biber
2 dilim peynir,3 zeytin

Ara 13.00
kiraz sapki form cay

ara 14.00
kahve,bitter cikolata 2 kare (%80)

Aksam 19.30
1 lahmacun salata ayran

2 litre su
40squat,40 mekik,100 ziplama

eger aksam aksam o lahmacun gelmeseydi yemeden de yatardim .ama acken onune hazir gelince dee,dayanamadim

Tamam sorun değil canım.

Çok çok güzel olmuş.

Bakalım sonuç ne olacak.

Bi doktora göster canım bir röntgen çekerler için rahat eder.

Böyle az yersen kilon bi yerde durur veremezsin canım gece calisiyosun ama menülerini biraz daha düzenli tutmaya çalış.
dengem iyce bozuldu billiyorum . daha tam duzene giremedim

iyi akşamlar kızlar
bugünazıcık ucundan kaçırdım o yüzdende kendşmş cezalandırdım :(
sabah 11,00
peynirli omlet
2 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kk kaşar
1 yemek kaşığı acıka

akşam 18,45
patatesli etli araka yemeği
1 yk pilav
1 lokmak ekmek

20,00
1 küçük kase az şekerli sütlaç :(

1,5 lt su
1 kupa form çay
1 kupa ıhlamur
1 şişe maden suyu

40 squat
30-40 mekik
50 dk yürüyüş
bilimum esneme hareketleri

Günaydın kızlar,

öyle yorgun, öyle uykusuzum ki anlatamam. Yataktan kalkmaya mecalim yoktu... Keşke bugün pazar olsaydı :)

Pirinç lapasının sonucu: +100 :(
wc ye çıkamadığım için olabilir, artık mecbur yarın sabahı bekleyeceğım

Günaydınlar güzeller
Menum
sabah 8.00
2 kuru kayisi

kahvalti 10.30
2 dilim tam b. Ekmegi
3 ymk kasigi sucuklu yumurta
domates salatalik,kozlenkis biber
2 dilim peynir,3 zeytin

Ara 13.00
kiraz sapki form cay

ara 14.00
kahve,bitter cikolata 2 kare (%80)

Aksam 19.30
1 lahmacun salata ayran

2 litre su
40squat,40 mekik,100 ziplama

eger aksam aksam o lahmacun gelmeseydi yemeden de yatardim .ama acken onune hazir gelince dee,dayanamadim
Lahmacun 1 tane yemişsin en azından ilerleyen saatlerde aciksan daha fazlasını yemekten kurtarmış seni.
iyi akşamlar kızlar
bugünazıcık ucundan kaçırdım o yüzdende kendşmş cezalandırdım :KK43:
sabah 11,00
peynirli omlet
2 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kk kaşar
1 yemek kaşığı acıka

akşam 18,45
patatesli etli araka yemeği
1 yk pilav
1 lokmak ekmek

20,00
1 küçük kase az şekerli sütlaç :KK43:

1,5 lt su
1 kupa form çay
1 kupa ıhlamur
1 şişe maden suyu

40 squat
30-40 mekik
50 dk yürüyüş
bilimum esneme hareketleri
Çok kaçırmak sayılmaz canım güzel yine de menün Sporun.
Günaydın kızlar,

öyle yorgun, öyle uykusuzum ki anlatamam. Yataktan kalkmaya mecalim yoktu... Keşke bugün pazar olsaydı :)

Pirinç lapasının sonucu: +100 :KK43:
Yorgunluk ve wc sorunundan olabilir dediğin gibi. Bende çarşamba nöbete gitcem perşembe de evdeyim iki gün yapayım diyorum.

Bugün sabah yulaf ezmesiyle başladım güne ve intoleransim olan gıdaları artik tuketmeyecegim ilk 20 gün zor geçecek ama sonra alışkanlık haline gelecek.

Gunaydin kizlar dunku menum;
Sabah 10:00
Pastirmali omlet, yesillik, 1tatli kasigi bal, yarim simit
Ara ogun 15:30
1elma
Aksam 18:30
İzgara tavuk, salata. Tavugun ustunde kremali sos vardi ama sosunu baya siyirdim yemedim.
Ara ogun 20:30
Cay, 1tatli ve 1tuzlu kurabiye. (Cook canim cekti napim)
1,5lt su
Biberiyeli yesil cay
Yarim saat yürüyüş

günaydın herkese...çooook yorgun uyandım ,ağrılı ,sancılı yine...kahvaltı da yapmadım geciktim çünkü,1koca bardak ayran içtim çıktım evden..

Kızlar nasılsınızz
dünki menüm
sabah 10.00
sucuklu omlet
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
domates salata
3 bardak cay

ara 13.00
kahve
1 avuc kadar badem

akşam 17.00
1 tabak mercimek çorbası
2 kasık yogurt
1 kasık salata
1 dilim güllü güllaç

akşam (sahur diyelim )20.00
3 dilim peynirin içine fındık ceviz ezip koydum
1 mini kruvasan
1 bardak yeşil çay

bi 15 dakika esneme hareketleri yaptım

bugünde orucum

kızlar görüştüğümüz cocuk vardı ya onunla olmadı anlaşamadık haber veriyim dedim

Yorgunluk ve wc sorunundan olabilir dediğin gibi. Bende çarşamba nöbete gitcem perşembe de evdeyim iki gün yapayım diyorum.
Aynaya bakinca göbüs dümdüz, iste birde tartiya yansisa keske... Birde regl yaklasiyor o yüzdende fark olmayabilir belki. Iki gün daha etkili olur diye düsünüyorum canim, dene bakalim belki sana faydasi olur.

Bugün sabah yulaf ezmesiyle başladım güne ve intoleransim olan gıdaları artik tuketmeyecegim ilk 20 gün zor geçecek ama sonra alışkanlık haline gelecek.
Allah yardimcin olsun canim

günaydın herkese...çooook yorgun uyandım ,ağrılı ,sancılı yine...kahvaltı da yapmadım geciktim çünkü,1koca bardak ayran içtim çıktım evden..
Düzelmedin mi daha kuzum?

bugünde orucum

kızlar görüştüğümüz cocuk vardı ya onunla olmadı anlaşamadık haber veriyim dedim
Allah kabul etsin gülüm.

Aaa niye olmadi ki o_Ohayirlisi olsun, vardir yaradanin bir bildigi :)

Günaydın kızlar,

Pirinç lapasının sonucu: +100 :KK43:
Aa +100 mü, belki sana uymuyordur o tür detoxlar canım ya, normal kaldığın yoldan devam et daha güzel veriyorsun. Wc sorunu da olmaz. Ben hiç denemeyeyim o zaman. Yarın sabah belki baskülde değişikliği görürsün cnm.

Canım adı neydi o testin, burada ücretsiz oluyor genelde bir araştırayım yaptırmak isterim.

Kızlar nasılsınızz
dünki menüm
sabah 10.00
sucuklu omlet
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
domates salata
3 bardak cay

ara 13.00
kahve
1 avuc kadar badem

akşam 17.00
1 tabak mercimek çorbası
2 kasık yogurt
1 kasık salata
1 dilim güllü güllaç

akşam (sahur diyelim )20.00
3 dilim peynirin içine fındık ceviz ezip koydum
1 mini kruvasan
1 bardak yeşil çay

bi 15 dakika esneme hareketleri yaptım

bugünde orucum

Hakkında hayırlısı olsun canım. Senin için iyi olan nasibin illaki bir yerlerde bekliyodur seni.

hanımlar meraba giremedim 2 gündür özür dilerim çokk yaoğundum misafirden başımı alamadım düzgün emek yiyemedim dengesiz oldu çok yoruldum işe yürüyerek geldim yeşilçayımı içtim hemen yazayım dedim. cuma günü kaynanaya gidiyorum zayıflamam lazım çok hırslıyım öyle böyle değil:KK53::KK53:

Aa +100 mü, belki sana uymuyordur o tür detoxlar canım ya, normal kaldığın yoldan devam et daha güzel veriyorsun. Wc sorunu da olmaz. Ben hiç denemeyeyim o zaman. Yarın sabah belki baskülde değişikliği görürsün cnm.

Canım adı neydi o testin, burada ücretsiz oluyor genelde bir araştırayım yaptırmak isterim.
Yarin degisiklik görürsem mutlaka bildiririm canim. Simdilik normal sekilde devam edecegim. Bu arada bu sabah coook ac hissettim :kk77: ama biraz yedikten sonra gecti o his...
Canim deneyip denememek sana kalmis, Pembem de yapti gecenlerde ve o yalan olmasin ya 500 yada 700 gr. daha hafifti :)

Sizin orda o testler ücretsizse hemen sizin oraya geliyorum :KK48:

Yarin degisiklik görürsem mutlaka bildiririm canim. Simdilik normal sekilde devam edecegim. Bu arada bu sabah coook ac hissettim :kk77: ama biraz yedikten sonra gecti o his...
Canim deneyip denememek sana kalmis, Pembem de yapti gecenlerde ve o yalan olmasin ya 500 yada 700 gr. daha hafifti :)

Sizin orda o testler ücretsizse hemen sizin oraya geliyorum :KK48:
Haha olar olarrr :-)
Şimdi eğer ameliyat, kan testi, idrar testi çoklu test yaptırman gerekiyorsa karşılıyor devlet. Mesela ben geçen hafta kan testi bıraktım troid bezlerine bakılacak ve midem biraz sorunlu. Muayene ücreti dışında birşey ödemedim.
Ama estetik ameliyatları fln karşılamıyor. Çünkü o senin şahsi keyfi isteklerin doğrultusunda yaptırıldığı için.. Yağ aldırmak kelepçe takmak ücretli ama bu test hangi dala giriyor araştırmalıyım. Alerji testi mi acep? Almanyada nasıl? Gerçi ablam Almanyada oturuyor hiçç sormadım:-)
Genetik test yaptiriyoruz bu aralar ucretsiz oda. ama bunu sormam lazim.

Son düzenleme:
hanımlar meraba giremedim 2 gündür özür dilerim çokk yaoğundum misafirden başımı alamadım düzgün emek yiyemedim dengesiz oldu çok yoruldum işe yürüyerek geldim yeşilçayımı içtim hemen yazayım dedim. cuma günü kaynanaya gidiyorum zayıflamam lazım çok hırslıyım öyle böyle değil:KK53::KK53:
Kiz kayinvalidene mi zayifliyorsun sen :KK48:

Haha olar olarrr :-)
Şimdi eğer ameliyat, kan testi, idrar testi çoklu test yaptırman gerekiyorsa karşılıyor devlet. Mesela ben geçen hafta kan testi bıraktım troid bezlerine bakılacak ve midem biraz sorunlu. Muayene ücreti dışında birşey ödemedim.
Ama estetik ameliyatları fln karşılamıyor. Çünkü o senin şahsi keyfi isteklerin doğrultusunda yaptırıldığı için.. Yağ aldırmak kelepçe takmak ücretli ama bu test hangi dala giriyor araştırmalıyım. Alerji testi mi acep? Almanyada nasıl? Gerçi ablam Almanyada oturuyor hiçç sormadım:-)
Keyfe yapilan seyler genelde ücretli oluyor haklisin canim. Ben en son 7-8 ay önce kan tahlili yaptirmistim ve ona bile ücret aldilar. Hani 10-20€'sunda degilim de sonucta senin saglik icin yaptirdigin birsey, illa bir síkíntín mi olmasi gerekiyor...
Alerji testi olabilir canim, onu iyice bir arastirmak lazim. Intolerans testi diye biraz baktim 400€ yaziyordu, o kadari da benim cimrilik damarima dokunuyor :KK48: Ablan almanyanin neresinde ki?

Kiz kayinvalidene mi zayifliyorsun sen :KK48:

Keyfe yapilan seyler genelde ücretli oluyor haklisin canim. Ben en son 7-8 ay önce kan tahlili yaptirmistim ve ona bile ücret aldilar. Hani 10-20€'sunda degilim de sonucta senin saglik icin yaptirdigin birsey, illa bir síkíntín mi olmasi gerekiyor...
Alerji testi olabilir canim, onu iyice bir arastirmak lazim. Intolerans testi diye biraz baktim 400€ yaziyordu, o kadari da benim cimrilik damarima dokunuyor :KK48: Ablan almanyanin neresinde ki?
Dedigim gibi genetik test asamasindayiz su aralar, ucret talep etmediler. Ablam Troisdorf / Sankt Augustin de kaliyor, Bochum da da akrabalarim var.

Back
X