Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kus kadar yemissin kuzum :)
Sende sevdadan süzülenlerden olacaksin belli ki :)
Hayirli olsun, güzel gecmesine cok sevindim. Sevdiler mi damat beyi :)
Ayy canim ya ama tarti bana tam tersini soyluyor evet canim sevdiler sanirim bidaki gelisleri isteme icin olacak insallah :)
Canimm cok gecmis olsun insallah iki gun icinde cok daha iyi olursun cumaya da bomba gibi iyilesirsin. :)

oyy kankicim güzel geçmesine sevindim detayları bekliyorum
Kankim cok teşekkür ederim ikimizde bu hafta cok gelemedik buralara ama haftaya muhtesem bir donusle burdayiz dimi valla gayet guzeldi bizde durumlar babam arastiralim bakalim dusunelim demis artik bilemiyorum neler olacak

olacak bu iş hayırlısıyla inşallahh

Tesekkurler kizlar

Insallah artik gecsin istiyorum yaa mahvoldum.
bubay regl de dahil 3. Kez yataklara düşüşüm.
Allaha Şükür es konusundan cok sansliyimda bana cok iyi bakiyor.
sabah ise giderken kahvaltimi ve ilaclarimi hazirlayip gitmis kiyamam ona.

Yıldönümümüzde agvaya gidecektik soylemistim zaten ama onu iptal ettik bu hava sartlarinda disariyada cikartmaz benimki beni.
sanirim evde olacagiz.

Ben bi gecmise döneyim kizlar

Ebrucum gecmis olsun kuzum seni cok ii anliyorum bitkilere dayan canim rahatlarsin rezene ii gelir mesela

Gecmis olsun canim, insallah biran önce atlatir ufaklik

Gecmis olsun canim... sen iyi ol da yine kücük bir kutlama yaparsin esinle.

Ayy canim ya ama tarti bana tam tersini soyluyor evet canim sevdiler sanirim bidaki gelisleri isteme icin olacak insallah :)
Hadi hayirlisi balim, insallah güzel bir yola girmek icin ilk adimi atacaksiniz Ay ben sizi cok merak ediyorum ya, böyle yanyana nasil pir pir ediyordur o anlarda ufacik kalbiniz

sağol tatlım nasılsın
geçmiş olsun beline sıcak su torbası koy iyi gelir
Sagol bitanem, bugünü atlatayim sonra hafifliyor.
Bu arada darisi sana hayatim, insallah seninde en kisa zamanda gönlüne göre biri cikar karsina

Olsun canim sizde evde güzel güzel vakit gecirirsiniz sonrada telafisini yaparsiniz belki
Sagol gülüm, canim da hic birsey istemiyor... Allah beterinden saklasin.

sıcak su koy kuzum iyi gelir geçmiş olsun çok
Sagol tatli kankim

patroniçem ben atladım sanırım zeyzey nerelerde izinde mi yoksa ?
umarım güzel geçer görüşmen
Gorumcesinin bebeği oldu canım ona yardım ediyor. Saol canım inşallah.
Ayy evet canım bikaç gündür tartiyla dost olduk resmen sizin sozunuzude dinledim cumadan beri pozitif düşünmeye çalışıyorum.
Yaptırdım canım. Ben netten arastirdim pinnertest yaptırdım Türkiye de neresi olursa olsun yurt dışına gonderiyolar burda yapilmiyor york testi yurt dışında kiler bile ingiltereye gonderiyolarmis. 900 tl dediler saglikciyim deyince 590 oldu instagramda takip ediyorum ben bazen firmalarla yada bazi sayfalarla anlaşma yapıp indirim yapiyolarmis. Çıkan sonuca göre besleniyorum pazartesi den beri bakalım ne olacak.
Aşk meşk güzel heyecanlar ayy sizler böyle yazinca hatırlıyorum eski günleri.
Geçmiş olsun canım senin vücut direncin baya düşmüş uçuk çıktığına göre sen beslenmene falan dikkat et bol bitki çayı sarımsak soğan tuket mutlaka vücut direncin yukselsin.

Cok sükür yok canim. Sen nasilsin?

bende iyiyim elhamdülillah canım dün biraz moralmende diyet olarakta kötüydüm ama inşallah bugün toparlayacağım

Kankim cok teşekkür ederim ikimizde bu hafta cok gelemedik buralara ama haftaya muhtesem bir donusle burdayiz dimi valla gayet guzeldi bizde durumlar babam arastiralim bakalim dusunelim demis artik bilemiyorum neler olacak

hadi hayırlısı inşallah canım.inşallah dediğin gibi muhteşem dönüşümüz olsun

Ayy evet canım bikaç gündür tartiyla dost olduk resmen sizin sozunuzude dinledim cumadan beri pozitif düşünmeye çalışıyorum.
Demekki ise yariyormus, cok sevindim canim. Su pozitif düsüncelerini biraz da bana asilarmisin :)
Gogom ya gercekten bütün samimiyetimle söylüyorum, seni böyle mutlu görmek cok güzel birsey. Dogrumu hissediyorum onu da bilmiyorum ama bana sanki her cümlenden mutluluk akiyormus gibi geldi :) insallah da öyledir gülüm :)

Evet doğru hissetmissin canım ama tabi tek kilo sorunu değil başka sorunlarda vardı tayin meselesi falan annem biraz sert cikismisti onlada konuşarak cozduk sorunu tabi bu dalgalanmalari atlatmak iyi geldi. Ve cuma sizlerle yazistik ya kendi kendime diyorumki sağlıklı ve düzenli besleniyorum yürüyüş yapıyorum kilo vermemem için hiç bir neden yok. Ve nolursa olsun mutluluk insanın içinde. Pozitif düşünüyorum elimden geleni yapiyorum ve sonuçta kilo veremezsemde bu kiloyu kabullenmeliyim diye düşünüyorum.

Kızlar aranızda yeşil çay sevmeyenler vardı ben geçen haftalarda suya katiyodum ya iyi geldi sizde yapabilirsiniz
Akşamdan 1 litre suya 1 çay kaşığı demlenn yeşil caydan atıp bekletin ertesi gün süzüp için hem sicakken ki tadı olmuyor hemde faydalı. Tarçın çubuğu limon ve zencefilde atsaniz fena olmaz.

Senin adina gercekten cok sevindim... Bir daha böyle sorunlarla karsilasmaman ve nesenin hep bu sekilde kalmasini diliyorum

Ben geldiiiimmmm

Cuma gelicem de dayanamadım bi bakayım dedim napıyorsunuz :)

Özledimmmm bee

Nasılsınızzzzz ???
Hosgeldin seker, bizde seni özledik

Bugün pirinç detoksu yapıyorum kızlar sabah geç kalktım öğlen yedim ilk ogunumu.
Sabah kilom 68.6 sonunda izne ayrildigim kiloya döndüm çok şükür.

Ben de bu detoksa bakıyordum yapsam mı diye düşünüyorum..
Reglin son günleri ama hala şişkinim, çok rahatsızım Belki işe yarar diyorum

Ben geldiiiimmmm

Cuma gelicem de dayanamadım bi bakayım dedim napıyorsunuz :)

Özledimmmm bee

Nasılsınızzzzz ???
Hoşgeldin canım bizde seni özledik. Iyiyoz bizler sen nasılsın.
Senin adina gercekten cok sevindim... Bir daha böyle sorunlarla karsilasmaman ve nesenin hep bu sekilde kalmasini diliyorum

Hosgeldin seker, bizde seni özledik
Amin canım inşallah hepimiz hep mutlu sağlıklı olalım.
Ben de bu detoksa bakıyordum yapsam mı diye düşünüyorum..
Reglin son günleri ama hala şişkinim, çok rahatsızım Belki işe yarar diyorum
Bende bi denemk istedim ben regl olmiycam henüz bu ay iki defa oldum iki hafta arayla gecen çarşamba bitti doktor bi dahaki 3 hafta sonra falan olur dedi ama bugün ve yarın yapicam detoksu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…