Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 08:30
1muz, 2kasik yulaf ezmesi, 1bardak sut
Oglen 12:30
2 ince dilim borek, 3-4parca kizarmis hamur.
1lt su
1fincan yesil cay
Kizlar dun pasta kursum vardi, bide aksama aileler tanismak icin geldi. Heycandan stresten bisey yiyemedim kurstan sonra. Neyseki atlattik guzel gecti. :)

Kus kadar yemissin kuzum :)
Sende sevdadan süzülenlerden olacaksin belli ki :)
Hayirli olsun, güzel gecmesine cok sevindim. Sevdiler mi damat beyi :)

bebişimm öyle şey olur mu oğlum düzelmedi bide laptopu bozdu daha tamir olmadı telefondanda giremiyorum yazamıyorum o yüzden mesaide ana yazabiliyorum affedin

bebişimm öyle şey olur mu oğlum düzelmedi bide laptopu bozdu daha tamir olmadı telefondanda giremiyorum yazamıyorum o yüzden mesaide ana yazabiliyorum affedin
Tamam anladim gülüm, o zaman durum farkli tabi ki de...
Hala mi hasta kuzucuk ya

Kizlar selamm

Kbakmayin 1 haftadir dogru düzgün gelemedim ama durumumu size aktardim.
Insallah bugunden itibaren aranizda olucam.

Diger hastalığımi atlatamadan ayaga kalmis olmaliyimki 2 gun önce dudagimda kocaman ucuk cikti dünde fenalastim yine hastalandim.
İnanın ayaklarimin ustune bile basamadim titreye titreye yürüdüm.
sagolsun görumcemin kocasi enistem kayinvalidem beni hastaneye götürdü esimde erken cikip geldi hastaneye. bi igne yaptilar kendime geldim cok şükür.
simdi evimdeyim hastalığım kimseye gecmesin diye görumceme gitmedim.
en cok üzüldügüm nokta ise cuma gunu esimle tanisma yıldönümümüz ama ben yatakligim püff
normalde 3 4 senede 1 kere hastalanan ben icin bu ardarda hastalik olmadi malesef.
oyle iste kizlar

iyileşmiyo ya sorma salgın varmış bide herkes hasta valla
Gecmis olsun canim, insallah biran önce atlatir ufaklik

Gecmis olsun canim... sen iyi ol da yine kücük bir kutlama yaparsin esinle.

herkese merhaba kızlar haftasonundan beri dogru düzgün paylaşımlarda bulunamıyorum farkındayım menülerimide paylaşmadım yoğunluğum geçmedi dünde misafirim vardı bugünde kızkardeşimi yolculamaya gideceğim şehir dışında görev yapıyor bir kaç günlüğüne gelmişti inşallah annem yemeğe çagırmaz illa kaçırılıyor son 2 gün daha dikkatli olmam gerek dün maalesef çok berbattı buraya düzenli menü yazmak gerçekten çok önemli

oyy kankicim güzel geçmesine sevindim detayları bekliyorum

iyileşmiyo ya sorma salgın varmış bide herkes hasta valla

çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca zor Rabbim bir an önce şifa versin inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanırsın eşinlede güzel bir kutlama yapabilirsin

hoşgeldin kankim ne güzel heyecanlar bunlar
Trambolin işe yarıyor canım var bende de şu an dik bi şekilde kenarda kullanılmayı bekliyor ona sıra gelemedi bi türlü
aynen bende de var kenarda duruyor zıplamak için çıkardıgımda oğlum rahat vermiyor yoksa gerçekten çok güzel kalori yaktırır

kızlar ben bir şeyi fark ettim sabahları kahvaltımda yumurta olduğunda ve akşamüstü süt içtiğimde o gün daha rahat geçiyor dün resmen midem kazındı sonuç çok kötü oldu olmadık saatte herşeye saldırdım şeker düşmesi yaşayıp malum bende düşük şeker var bundan sonra bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum

kızlarrr nasılsınız bakıyım
yarın akşam misafir gelicek onun için temizlik alışveriş tatlı pasta derken aldı telaşe başımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…