Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbuldum canım :)
Ben de iyi olmaya çalışıyorum, toparlanıp geri döndüm :)
Sadece regl bu sefer çok yordu beni 15 günden fazla gecikti, oldu bitmek üzere ama hala kötü hissediyorum kendimi, karnım da öyle şiş ki geçmiyor bitürlü

inşallah canım çok teşekkürler benide unutmadıgın için
Gorumcesinin bebeği oldu canım ona yardım ediyor. Saol canım inşallah.
teşekkür ederim
Ben geldiiiimmmm

Cuma gelicem de dayanamadım bi bakayım dedim napıyorsunuz :)

Özledimmmm bee

Nasılsınızzzzz ???
ben seni hiç özlemedim

dediğim gün bana araba çarpmıştır hafıza kaybı yaşıyorumdur

Bi sürü alinti yapmistim ama gitti yaa tüh

Canimm cok gecmis olsun insallah iki gun icinde cok daha iyi olursun cumaya da bomba gibi iyilesirsin. :)

Sagol pembecim insallah toparlarim ama disarida yemek hayal oldu gibi artik evlilik yıldönümümuze kaldi

Olsun canim sizde evde güzel güzel vakit gecirirsiniz sonrada telafisini yaparsiniz belki
Sagol gülüm, canim da hic birsey istemiyor... Allah beterinden saklasin.

Insallah canim. Tabiki Allahim beterinden saklasin

Heralde oyle oldu kuzum yaa daha dikkatli olmaliyim

Bugün pirinç detoksu yapıyorum kızlar sabah geç kalktım öğlen yedim ilk ogunumu.
Sabah kilom 68.6 sonunda izne ayrildigim kiloya döndüm çok şükür.

Yarinki haberini merakla beklicemm

Mutlu olmana sevindim canim.
inan hic birseyi kafana takmaya degmiyor cunku takiyorsun bir kac zaman gecince hersey yoluna giriyor ve sen kafana taktiginla kaliyorsun.

Ben geldiiiimmmm

Özledimmmm bee

Nasılsınızzzzz ???

Ben de bu detoksa bakıyordum yapsam mı diye düşünüyorum..
Reglin son günleri ama hala şişkinim, çok rahatsızım Belki işe yarar diyorum

Tatlim hosgeldinnn

Izine izinden döndügündeki kilon izne cikarkenki kilondan fazla olursa listeye giremiyorsun eger boyle bi dur varsa pirinc lapasini mutlaka denemelisin

Kizlar

Su 1 hafta icinde o kadar duzensiz ve sagliksiz beslendim ki inanin 1 gun boyunca yarim lt bile su icemedigim oldu.

Görumcemin diger 2 cocugu hastalandi yeni bebisimiz geceleri uyumadi görumcemin öksürüğünden dolayi dikisleri cok acidi derken 1 hafta nasil gecti anlayamadim.
Annemle bugun konusabildim meraktan ölmüş kadin knt yokmus arayamamis onu bile aramayi unuttum.
Anladim ki su an yasadigim hayat ne kadar rahatmis.
Bebis elbette cok güzel bir duygu ama onun icin bile hayatini hazirlaman gerekiyormua bunu daha net anladim.
neyseki tartima baktigimda fazlalik görmedim halbuki 1 kg almisimdir diye düşündüm cunki aciktikca biskuvi cikolata tarzi sagliksiz seyler yedim yemegi düşünecek kadar zamanim ve kafam yerinde olmadi.

Yarinki durumuma gore bi pirinc lapasi yapabilirim.

Bu arada kilosu duranlar vs olmus beslenmenizde bisileri degistirin kizlar ne bilim 1 gun 2 ogun yapin ara ogunsuz yapin ara ogun yapmiyorsaniz ara ögün yapin bir kac gunluk detoks yapin.
vucut boyle seyler yapabiliyor.
ama herseyden onemlsii moralinizi yüksek tutunn

Kizlar bu elbise hakkindaki fikirlerinizi alimmm

Gögus bolgesi bana gore oldukca acik ama diyorum belkide o kadar acik degildir yada ne bilim elbiseye bi iki numara yapsam gosgus bölgesini kapatsam meselaaa nasil olur.
ben bayildim çünkü

Bana göre de gögüs kismi cok acik canim, yani ben bunu giysem rahat edemem, cekistiririm sürekli :) Herkesin kendine göre bir zevki var ama dekolte pek benlik birsey degil :) Kapatirsan hos olabilir ama tabi nasil kapattigina bagli. Ne yapmayi düsündün?

Ancak bi dantel yada ayni kumastan bi parcayla modelin aynisinin devamini getirebilirim diye düşündüm.

Yani elbisenin modeli cok güzel dedigim gibi dekolte malesef sorun.
esim bu zaman kadar giyimime karismadi cunku karisabilecegi tarzda giyinmedim ama buna sicak bakmayacagini biliyorum.
kaldiki seninde dedigin gibi bende rahat edemem

Dilvin bu konulara biraz daha hakim belki fikir verebilir.

yazışmaları takip edecek kadar çok zamanım olmuyor maalesef bu aralar yoğunum ama sağlıklı beslenmeye devam
Haftalık yarışlara katılamıcam ama Nisan'daki yarışma için ne kadar zayıfladığımı haber vereceğim :)

canım ben loru çok severim şu lorlu omleti ben kaşarla yapıyorum lordan nasıl olurdu ki diye hep aklımdan geçiçiririm

canım çok güzel oluyor.. ben kaşarı fazla tüketmiyorum kaşar diye eritme peynir satıyolar artık hiç güvenemiyorum..

oyyy ne heyecan ne stres olmuşsundurrrr

çok geçmiş olsun canım sen çok hastalandın yaaa.. bi D vitamini düzeyine baktırsan?

Bugün pirinç detoksu yapıyorum kızlar sabah geç kalktım öğlen yedim ilk ogunumu.
Sabah kilom 68.6 sonunda izne ayrildigim kiloya döndüm çok şükür.
oh oh maşallah Gogom :) test sonucu ne çıktı nelere karşı dikkatli olucakmışsın?

Ben geldiiiimmmm

Özledimmmm bee

Nasılsınızzzzz ???

hoşgeldinnnn biz de seni özledik

Gogom sıcak suyamı koyuyon yeşilçayı?

Genel bi kontrol istiyorum zaten canim.
1 ayda olsa bi diyetisyene gidecegim hem tum degerlerime baktiecam hemde almam gerek besinlerin miktarlari vs nasil olmasi gerekiyor onu ogrenmis olurum.

Bu arada trambolin nasil cnm. Sikilasma vs varmi ?

Dantel belki bogabilir canim, canlandiramadim gözümde. Elbise kareli oldugu icin kapatmasi biraz zor olacak bence.

Kuzum benim hosuma da gitmiyor acikcasi evli barkli kadinlarin abartili bir sekilde bir taraflarini acip dolasmalari ama bazi erkeklerde (bana göre midesi genis) aksine yaninda ki kadin dekolteli olsun istiyor... Herkesin kendi zevki, kimseyi bu konuda yargilamak bize düsemez :)

Dilvinim bu konuda kesin fikirde bulunur :)

Genel bi kontrol istiyorum zaten canim.
1 ayda olsa bi diyetisyene gidecegim hem tum degerlerime baktiecam hemde almam gerek besinlerin miktarlari vs nasil olmasi gerekiyor onu ogrenmis olurum.

Bu arada trambolin nasil cnm. Sikilasma vs varmi ?

leslie 3 mile yürüyorum ve tiffany rothe egzersizlerini yapıyorum bir de sumo squat :) trambolini şu ara yapmıyorum çünkü o kadar yoruyorki.. pestilim çıkıyor 10 dk da.. bir de belimde ağrı oldu korktum ara verdim

canım marka vermiyorum ama marka alınca bişey olmaz diyorum ben ama
2 yumurtaya 1 kaşık lor peyniri değil mi canım

ben de marka alıyordumda hani şu vakumlu poşette olanlardan sonra her defasında aynı tat olmamaya başladı bıraktım bende..

cidden bazen ara ara değişiyo

O bahsettigin tarzda tanidigim 1 cift var.
esimde bende anlam veremiyoruz ama saygi duymak zorundayiz.

Anladim canim
su yogunlugum bitsede sporuma kaldigim yerden devam etsem

cidden bazen ara ara değişiyo

Kiz sen sadece alintilara mi cevap veriyorsun hic digerlerinin mesajlarini okumuyormusun ?

sağlığın yerine gelsinde her şey olur sırasıyla canım.. çok mu yoruyon kendini ? aklıma takıldı vala bu kadar sık hastalanmak iyi değil kendine dikkat et

sağlığın yerine gelsinde her şey olur sırasıyla canım.. çok mu yoruyon kendini ? aklıma takıldı vala bu kadar sık hastalanmak iyi değil kendine dikkat et

Bu siralar dikkat etmedim dogru canim.
hele son 1 hafta hic dikkat etmedim evde olsam dinlenirdim ama soz konusu yardima ihtiyaci olan biri olunca kendimi arka plana atiyorum.

evet malesef o yüzden ben en çok lor peynir ve süzme peynir tüketiyorum
biz kaşar alıyoruz hayatım pizza yaparız evde biz neredeyse her hafta
hayır canım ama bazen atladıgım yerler oluyo biliyodum akrabanın bebegi oldugunu ama girmeyince acaba dedim izin mi aldı atlamışım onda kaldıgını
bazen işim olursa alıntıları cevaplayıp akşam yatmadan gecmişi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…