Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzeldi hemsom eglendim

Ilk defa tek basima sinemaya gittim oda güzel bi duyguymus :))
Filme giden arkadasim sakin sevgilinle gitme dedi canim ayni fikirdemisin :))
Akşam menümü yazdıktan sonra büyük bi avuç çekirdek yedim kızlar ve form çayı içmiştim bi kupa. Sbah tartiya inanamadım çok mutlu oldum sizlerle paylasmadan edemiycem.
Eki Görüntüle 1477751
Cok sevindim bende gormek istiyorum artik bu rakamlari ama cok yavas yavas gidiyo artik

Kilo bildirimi
Gecen hafta 69,3
Bu hafta 68,9
Fark 400gr
Yuzde 0,57
Msj sayim 30
Kuzum tebrik ederim, 9'u da postaladın sonunda :) bu arada şimdilik iddianı tutturdun. Pizzanı afiyetle yiyebilirsin :) ama abartmadan 1 dilim :)))

Kuzum tebrik ederim, 9'u da postaladın sonunda :) bu arada şimdilik iddianı tutturdun. Pizzanı afiyetle yiyebilirsin :) ama abartmadan 1 dilim :)))
Ama kuzum arada 900gr gibi koca bir fark var
Bana gore haketmedim o yuzden sadece bitane cikolata yiyerek degerlendrym. Torkunun cokofest varya frambuazli ondan yiym bitane kitabimi okurken kahve esliginde :) oh mis

Gunaydinnnn
Hayirli Cumalarr

Kilo bildirimi

Izinden once - 55.9

Bu hafta - 54.9

Fark - 1

Ortalama - 1.78

Mesaj sayisi - 19
Vuuu çok iyi, çok iyi, çok iyi :)))

Ama kuzum arada 900gr gibi koca bir fark var
Bana gore haketmedim o yuzden sadece bitane cikolata yiyerek degerlendrym. Torkunun cokofest varya frambuazli ondan yiym bitane kitabimi okurken kahve esliginde :) oh mis
Sende haftaya 68 olup yersin :)
Afiyet olsun kuzum, ismini cismini demeyeydin iyiydi :)

Gunaydın kizlar sonunda gelebildim moralim sifir

Yok sadece esimle tartıştık ama tatlıya baglandi hayatim hep boyle gececek galiba

Bugun kilo bildirimi yapamayacam saglik ocagina gitmek istemiyorum

Kilo bildirimim (şişkinlik var diye bu saate kadar bekledim ama hala var)

Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 66.8
Fark: - 0.700
Ortalama: 1.04%

Kızlar iddiamızın son günüydü bugün, devam ettirmek istermisiniz yoksa bitirelim mi?

Öncelikle tebrik ederim tatlım 700 gr az değil
Kankim BiricikS gelmemiş galiba daha
Tüm kilo verenleri tebrik ederim
Veremeyenler yada benim gibi bu hafta sabit olanlar da sıkmayın canınızı gelecek haftaya inşallah
E-brulim haklisin canim artidan iyidir. Bu benim icin yinede guzel bir rakam eskiden hiccc veremiyordum. 10 Marttan bu yana az cok derken gidiyolar
Iddiaya gelince ben zaten katilmamistim. Bir fikrim yok:) Rahatim yani :)

Hoşgeldin canım. Hiç olumsuz düşünme yaşadığın telaşlar güzel heyecanlı mutlu şeyler. Ilerde mutlulukla hatirliycaksin hepsini.
Gunaydın kizlar sonunda gelebildim moralim sifir
Hoşgeldin canım.

Kizlar selamm

Hala görumcemdeyim 1 saat sonra falan eve gecicem.

O nedenle fazla yazamiyorum malum kaynanacim yanimda ayip olur.

Herkesin cuma gunu sorumlulugunu tasiyip kilosunu bildirmesini rica ediyorum.

bu aksam yine tek tek kisileri kontrol edecegim kbakmayin ama takim sorumlulugunu tasimayanlar gerkli sekilde uyarilacak hatta gerekirse diskalifiye olacaklar.

Lutfen unutmayin burada herkes kendi icin bulunuyor ne yapiyorsaniz kendiniz icin yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…