Tarçın engelliyor süte katabilirsin elma dilimleyip üstüne serpsen olur birde kızlar süte sade kakao atıp iciyolardi.Canım tatlı istiyor ya ne yapayımmm
Ben tatli krizlerimi kakao ile gecistiriyorum canim. 1 tk bal da yiyebilirsinCanım tatlı istiyor ya ne yapayımmm
Afiyet olsun cok leziz gözüküyor. Bende pazartesi icin peynir toplu salata yapmak istiyorum.Eki Görüntüle 1478057 Tere roka maydanoz makarna öğlen yemeğim.
Saol canım. Bilmemki olurmu ben hiç bekletip içmedim kaynatıp ılık lasinca limon sıkıp içtim hem limon barsaklarida çalıştırıyor.Goncacim bayildim fotolara walla,hele 67.7 super.,cnm bn 1 hafta once maydanoz suyu yapip 1 bardak icip dolaba kaldirmistim,simdi dolaptan cikarip 1 bardak icebilur miyim? yani taze diil ama bayat da diil..soguk soguk bi fayda gorur muyum
Himm zaten sanki senin soyledigin sekilde daha lezzetli olur gibi ,boyle tadi berbat..bu arada bu hafta ben kahvaltilarimi musli ya da nesfit ya da activiayla gecstrdim hep,hafiflettim yani ama tarti bugun gumledi yine,acaba guclu kahvaltilarima geri mi donsem ?Saol canım. Bilmemki olurmu ben hiç bekletip içmedim kaynatıp ılık lasinca limon sıkıp içtim hem limon barsaklarida çalıştırıyor.
Kahvaltı güçlü olsa daha iyi olur bence önemli olan akşam az yemek.Himm zaten sanki senin soyledigin sekilde daha lezzetli olur gibi ,boyle tadi berbat..bu arada bu hafta ben kahvaltilarimi musli ya da nesfit ya da activiayla gecstrdim hep,hafiflettim yani ama tarti bugun gumledi yine,acaba guclu kahvaltilarima geri mi donsem ?
Gülüm bu durum canini síkíyorsa söyle, o zaman bir daha birsey demeyizyanlis anlama bazilari rahatsiz oluyor sürekli ayni tepkiyi almaktan o nedenle soruyorum
Naber canim? Yarin tarti günü heyecan var mi
Eh rakibeyiz ya azcikta olsa bi fesatlik var tabii
Spor ödem yapiyo canım çok yapinca sen hemen bi maydanoz sapı kayna limon sıkıp iç bi bardak sonrada su su su biraz iner ödem.
Dikkat et canım iyilestim desende henüz nekahattesin.
Günaydın canım.
Akşam menümü yazdıktan sonra büyük bi avuç çekirdek yedim kızlar ve form çayı içmiştim bi kupa. Sbah tartiya inanamadım çok mutlu oldum sizlerle paylasmadan edemiycem.
Eki Görüntüle 1477751
Canım tatlı istiyor ya ne yapayımmm
Ya yarin sabaha 100 gram da olsa vermis olalim yaaa....dua edelim dua takimca
Haklısın kuzum anlıyorum seni.Yok be kuzum
sikilmaktan degilde kisileri hayal kirikligana ugratmak hosuma gitmiyor.
Vereceğiz inşallah canım.Ya yarin sabaha 100 gram da olsa vermis olalim yaaa....dua edelim dua takimca
Gözünüz aydın canım :)Iyi aksamlar her kesee..
Ben yine kacak oldum 2 gundur, hic yazmadigim icin ozur diliyorum..
Dun sabahtan halsizdim, sonra da kuzenim askerden geldi oraya gitmistim, eve gec geldim girip bakamadim hic..
Bu gun de misafir geldi falan derken bir baktim aksam olmus...
Dunku menum
sahurda
1 kuruvasan, 1.5 fincan cay
1 bardak su
Aksam
etli patatesli yemek, az yagli, sulu bir yemekti
2 dilim kadar bugday ekmegi
4-5 bardak su
5-6 fincan cay, 10 tane kadar cakil tasi cikolata
Bu gunku menum
sahurda
1 fincan cay, 1 bardak su
Aksam
lahana sarmasi, kucuk 3-4 tane, tam hatirlamiyorum..
2 dilim bugday ekmegi
milfoy pizzanin sadece kenarindan koparib kucuk bir parca yedim
Yemekten once sinemaki cayi
3-4 bardak su
2 fincan cay
Güzel olmuş wembam, yarına inşallah çoook güzel bir sonuç alırsın :) inşallah ufaklıkta seni bu gece uyutur :)Menum..
sabah 7.30
1 kase nesfit
ara 8.30
taze sıkılmış portakal suyu
ara 12ye kadar
yesil cay
biberiye cayi
kahve
öğle 13.00
6 tane parmak kofte
3 lokma pide (disarda yedik de)
Ayran
ara 16.00
activia ananasli
aksam 19.00
6 ymkksgi bezelye
BOL salata
2 litre subitti
20 mekik,bolmerdiven,avm de yürüyüş
spor yok
Ayy en guzel,en ihtiyacim olan dua canim yaa,insallah uyur ..zaten o kadar sebepsiz ki uyanmalari aklim ermiyo,cnm insallahsabah erkenden kalkip tuvalete cikma duasi etcem cunku 3 gun olcak sanirim yarin cikmazsam,o da tartiya kotu yansir..erkenden nobet tutcam hihhhihGözünüz aydın canım :)
Menülerin güzel olmuş, ALLAH kabul etsin. Yoğunluktan spor da yapamadım sanırım?
Güzel olmuş wembam, yarına inşallah çoook güzel bir sonuç alırsın :) inşallah ufaklıkta seni bu gece uyutur :)
Cnm menun cok guzel ve hafif olmusBugünkü menüm
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
Sabah 08:15
Yoğurt + keten tohumu + tarçın
Ara 11:00
Yarım elma
Öğle 12:30
5 yk Mantarlı patates püresi
Ara 14:00
Yarım elma
Akşam 20:00 (geç oldu maalesef uyumuş kalmışım)
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1 kutu ton balığı (yağsız limonlu)
1,5 lt su, 1 fincan şekersiz bitki çayı
Spor: Jillian L3/1 - birazdan yapılacak
Kızlar yarın çalışmadığım için büyük ihtimalle geç kalkarım haberiniz olsun. Goncam ola ki uyur kalırsam kilomu sabit yaz sana zahmet.
Tatlim suyu arttir biraz gerci oructan dolayi kalan zaman da az..Iyi aksamlar her kesee..
Ben yine kacak oldum 2 gundur, hic yazmadigim icin ozur diliyorum..
Dun sabahtan halsizdim, sonra da kuzenim askerden geldi oraya gitmistim, eve gec geldim girip bakamadim hic..
Bu gun de misafir geldi falan derken bir baktim aksam olmus...
Dunku menum
sahurda
1 kuruvasan, 1.5 fincan cay
1 bardak su
Aksam
etli patatesli yemek, az yagli, sulu bir yemekti
2 dilim kadar bugday ekmegi
4-5 bardak su
5-6 fincan cay, 10 tane kadar cakil tasi cikolata
Bu gunku menum
sahurda
1 fincan cay, 1 bardak su
Aksam
lahana sarmasi, kucuk 3-4 tane, tam hatirlamiyorum..
2 dilim bugday ekmegi
milfoy pizzanin sadece kenarindan koparib kucuk bir parca yedim
Yemekten once sinemaki cayi
3-4 bardak su
2 fincan cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?