Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4 . TAKIM 407. ETAP***

LeyL35 (/58.5/58.5 / 0/%0 )kilosu sabit
E-brulim(/ 67.5/ 66.8/ 0.7/ %1.04 )
dilviin (/54.6/54.6 / 0/%0 )kilosu sabit
Pembe_dizi (/69.3/68.9 /0.4 /%0.54 )

Hoptiri (/86.1/ / /% )bildirimde bulunmadı
wemba (/67.7/ 67.2/ 0.5/% 0.74)
gogo2405 ( / 68.5 /67.8 / 0.7/ %1.02 )
BiricikS (/75.5/75.2 /0.3 /%0.40 )
Perim (/73.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Narin_nazenin (/83.6/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
Parfym (/77.1/77.1 /0 /%0 )kilosu sabit
AKovser (/55.9/ 54.9/1 /%0.60 )405.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü

4.takım ortalaması % 0.36

Biricikscim bildirimde bulunmadı yazıp paylaşıma tasimistim listeyi ama düzelttim kilo bildirimi 12 ye kadar biliyorsunuz bundan sonra 12 yi geçeni beklemiycem kendimde dahil herkesin haberi olsun. Isteyen perşembe dende bildirim yapabilir ama cuma öğlen 12 de bitmiş olmalı bildirim.

çizim de bazılarını yapabiliyorum orta okuldayken dereceye girmiştim ama çizmeye çizmeye unuttum nede ki kuzum
şimdi sadece elbise modelleri çiziyorum
tamam kuzum ver musait olunca yapar yazarım sporumu
inşallahhh bol gelirr
Sende var bi anormallik ondan alamıyorsundurr
Zaten ben izne ayrıldığımdan beri kafa kalmadı Gogo benim kankimdi sanırım, seninle rakiptim onu biliyorum bakk
ahahhha kanka napıyım ben üşümüyorum ve battaniye öriyrum benim neyimeyse

Hani şu kına dövmeleri oluyor ya, fikire ihtiyacım var elimin üstüne yapmak istiyorum ondan sordum gülüm çizim konusunda nasıl olduğunu. Fazla abartılı birşey olsun istemiyorum ama bir türlü içime sinen birşey de bulamadım :)

Kuzum sen yogayı seviyorsun yanlışım yoksa, hangisine yapacağına sen karar ver. Ilk iki video body attack - 390 kalori yakıyorsun. Biri yandan biri önden çekilmiş hangisi daha iyi bilemedim bir bakarsın :)

tamam kuzum bakıp karar verince yaparım listeye yazıyorum bunları şimdi şirketeyim garip garip bakmasınlar bana
eve gidince bakıcam ama

tamam kuzum bakıp karar verince yaparım listeye yazıyorum bunları şimdi şirketeyim garip garip bakmasınlar bana
eve gidince bakıcam ama
Sağol canım. Bencede şirkette böyle şeylere kalkışma :))))

Edit: Ebru Ömer de yazabilirsin güzel bir yazı tarzıyla, onu da yapabilirim :)

Olsun bence sorun değil canım zaten listelerin tekrar düzenlenmesi gerekecek sanırım.
Hergün 1 er saatmi yapsın diyosun.

Olsun bence sorun değil canım zaten listelerin tekrar düzenlenmesi gerekecek sanırım.

Hergün 1 saat çok olmaz mı canım? Haftaya cumaya kadar 3 kere yapsın, diğer günlerde en az 10 dakika karışık spor jumping jack, squat, dans vs.

Kızlar gündüzler uzadıı diye gün boyu sık sık acıkıyorm gecelerde kısa olduğu için uykuya doyamıyorum. Ne olcam ben böyle yaa

Sağol canım. Bencede şirkette böyle şeylere kalkışma :))))

Edit: Ebru Ömer de yazabilirsin güzel bir yazı tarzıyla, onu da yapabilirim :)
tamam kuzum yazıyım çiziyim bişeyler
ne zaman yaptırıcaksın sen kınayı
bi ev var biz annemle bugun baktık akşamda babam bakıcak severse tutucaz eşyalarım hepsi kolilerde çizim kalemlerim falan hak getire
tamam canım cumaya kadar ne yaptıysam rapor veririm detaylıca

tamam canm çok teşekkürler
bakkk baya alıştım artık boş vaktim olunca direk örgü örüyorum

Eklentiler

Kızlar gündüzler uzadıı diye gün boyu sık sık acıkıyorm gecelerde kısa olduğu için uykuya doyamıyorum. Ne olcam ben böyle yaa
O zaman sık sık azar azar ye tatlım. Erken yatabilsek keşke, uyku çok önemli :)

Ben kendim yapacağım canım, aslında yarın yapmak istiyordum ama acelesi yok. Ne zaman olursa o zaman yaparım :) hayırlısı olsun canım, inşallah baban uygun görürsen taşınırsınız.

Spor raporunu mutlaka bekliyorum. Dilvin haftaya tartı da daha az çıkacak - o kadar :)))

Ebru süpersin tebrik ederim iddiayı devam ettirebiliriz kızlar isterse

Gogom hadi gözün aydın süpersin süper

kızlar ben 2 gün menü bildirimi yapmadım geçen gün kü aklımda değil ama sağlıklıydı kaçamak yok. Dün kü menüyü yazayım..

sabah 08:30
3 yk yoğurt içine biraz yulaf ezmesi,1 elma,biraz yer fıstığı karıştırıp yedim

öğlen 14:00
1 çorba kasesi sebze çorbası

ara 16:30
2 tane kepekli form bisküvi arasına fıstık ezmesi sürüp yedim

akşam 18:30
1 çorba kasesi tavuklu yeşil salata

jillian level 1 3. gün tamamlandı
leslie 3 mile tamamlandı

2 lt su içtim

bugün jillian level 1 de 4. günümdü 4 gündür en rahat geçen gün... çok zor geldiği halde pes etmedim umarım sona kadar ulaşırım.

evet o kadar daha az cıkıcammm
battaniye örmeye başladım yukarda resmini attım baksana bi nasıl olmuşş
nasıl bir kına kullancaksın ben normal kına yaptım tutmadı iz gibi oldu
siyah hint kınası yapıyodum ben önceden şimdi bulamadım ama

Ebru süpersin tebrik ederim iddiayı devam ettirebiliriz kızlar isterse
Teşekkür ederim leylam :)
Ben kesin devam etmek istiyorum, 65i görüp Mc donalds'a gitmeye kararlıyım :) bakalım kızlar ne diyecek.

Çok güzel olmuş menün. Jillianı bırakma canım, bugün 4. günün ve vücudun hareketlere alıştı. Bundan sonra level 2 ye kadar rahatsın. Alacağın güzel sonuçları düşün ve bırakma :)

Heh şöyle kararlı ol :)
Ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyor, renk uyumunu da beğendim. Bitmiş halini de görmek istiyorum :)
Siyah kına bulamadım canım, kırmızı buldum kalem gibi birşeyin içinde ucu sivri. Hatta ilk denememizi yaptık :)

Bu pek görünmüyor öylesine deneme amaçlıydı tutacak mı diye. Aklıma bir fikir daha geldi, isimlerimizi arapça da yazabilirim :)

level 2 daha mı zor baktım pek zora benzemiyorda.. neyse çıktık bi yola tamamlamak şart

çok tatlı olmuş EÖ süper

level 2 daha mı zor baktım pek zora benzemiyorda.. neyse çıktık bi yola tamamlamak şart

çok tatlı olmuş EÖ süper
Ben 2 de çok zorlandım canım. 1 e alıştım iki çok basit olur diye düşünüyordum ama tam tersi çıktı. Şimdi 3 e geçtim o 2 ile aynı gibi geldi bana. Birde hareketleri nasıl yaptığına bağlı gülüm, eğer tam yaparsan çok yoruyor :) ama bu bizi yıldıramaz :)

Teşekkürler canım, senin de güzel fikirlerin varsa alabilirim :)

ben de tam yapıyorum canım dinlenmeden ama sadece şınav kısmında dizlerimi yere koyarak yapabiliyorum.. benim pek becerim ilgim yoktur böyle kınayla şekiller harfler yapmaya ama yapılmış hazırı olursa beğenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…