Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende hafta sonunu yiyerek ama tatıda eksilmiş olr. geçirdim.

Bugün her anlamda silkelenmeye karar verdim, 2 haftadır hem moral, hem hareketsizlik hem de bolca yemek yiyerek dibe vurmuştum.

Şimdi bayrama yaklaşıyoruz. Vereceğimiz 2-3 kg. moralimizi düzeltiir.

Hadi kızlar takım olarak da toplanalım...

günaydınlarrrrr

kuzum iim canımcım sizler nasılsınız asıl.... bakıyorum şahnur geri dönüş yapmış gene anam bir diliş tutturamadık ayrıldıktan sonra kilo almama olayında
jujum hoşgeldin sorma yaa ne olcak bizim halimiz bilmiyom
özledim seni

şebom haklısın şekerim ama bende kesin kararlıyım hatta o kadar ki akapunkturu bile bırakıp kendim devam edeyim diyorum gerçi ramazan dolayısı ile spor yapamıyom ama yediklerime dikkat ediyom

günaydın.
dün akşam yuzdığım mesaj ulaşmamış.
kızlar ben dün akşam yine adet oldum.8-9 gün erken geldi.onun şişliği var üstümde.

haftasonu mantı +hamburger menü yedim.ama 300 gr almışım.yine spor yapamadım.
bu sabah:2/3 simit,peynir, çay ile kahvaltı yaptım
öğlen halşanmış tavuk göğsu+2 dilim ekmek+ domat' tan sandviç yiyecem.

Juju hoŞgeldın canım nasılsın
oĞluŞ nasıl

gÜnaydın herkese

Şebom haklısın Çok haklısın
ŞÖyle 2-3 kılo versek ne gÜzel olur bayrama kadar

slm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ...
hafta sonu yediklerime dikkat etmeme ve sporumu ihmal etmeme rağmen kilo kaybım olmadı ama bu hafta iyi sonuçlar bekliyorum ... şu 68-67 kilolarından bir kurtulsam gerisi gelecek ama zorlanıyorum ama biliyorumki vereceğim..

size katılıyoruım canlarım grup olara motivemiz çok düşük .. her pazartesi kendimize bu hafta iyi olacağız diyoruz ama hafta sonuna doğru salıyoruz kedndimizi...
bence grup olara çok iyi şeyler yapabiliriz... bence grupta en fazla kaçamak yapana ceza verelim ne bilim bunun gibi şeler yani motivemizi yükseltelim biraz can gelsin grubumuza ben böle düşünüyorum ...

bu arada sabah az biraz peynir ve 1 kepek ekmek yedim yeşil çayımı içtim...
öğlen ise ne yiyeceğime karar vermedim...

eşim ilk kez süpriz bir doğum günü düzenledi bana çok mutluyum tüm arkadaşları çağırmış benim haberim yok hepsi kapıda ellerinde pasta şaşkın şakın baka kaldım
neyse hafta + başladım ama cumaya eksilleceğim

merhabalar hanımlar ...şebnemcim teşekkür ederim canım ramazanın ilk 10 günü felan dı heralde inan hiç yemek yiyemedim zaten ilk haftasını mersinde tuttum orası çok sıcak ezan okunur okunmaz bi litre suyu tepeme dikiyodum valla ..yani ondan gitti tatilde aldıgım kilolar ..şimdide aynıyım ne iftarda nede sahurda yiyebiliyorum sadece içiyorum su m.suyu kola .ayran tasnk önüme ne gelirse içiyorum ...neyse kızlar hadi ben kaçtım hepinizi öpüyorum bby

iyi geceler.
bu akşam eve gelirken 40 dakika yürüdüm
yemekte 1 kase tavuk çorbası+küçük bir dilim fırın makarna yedim.
1 nektarin şimdide 1 nektarin yicem.
yarın sabah hormon testi yaptırmaya gidicem.bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.
iyi geceler.

Mesaj Linki
4. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 4 Eylül 2009
Kaynak : 120. Etap
Takım Mevcudu : 8
Sınıfı Geçenler : 4
Sınıfta Kalanlar : 4
Analiz Notu : 50 (4. Takımın %50 si sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu Ağustos ayında 78 iken, Eylül ayında 50 ye gerilemiş. Durumunda ilerleme olan üyeleri yok. Lütfen dikkat!

toplight
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15 (60-63 ve 107-120 etaplarda ara verdiği 16 hafta, 4 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 68,5
Verilen Kilo: -1,6
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi : -2%
Karne Notu : -11
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : Analizi ilk defa Eylül ayında yapıldı.
Beklenen : Hedefini öğrenelim. Sınıfta kalma durumu ile açıklama alalım.

sebnemselayfurkan
Hedef : 1 Ocak 2010 => 63
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 10
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 68,5
Verilen Kilo: 11,5
Minimum Değer: 10
Kilo kaybı yüzdesi: 14% TAKIM BıRıNCıSı
Karne Notu : 115
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme durumu dört aydır devam ediyor, dikkat ötesi! Son bir ayda karne notu 131 den, 115 e gerilemiş.

fguler
Hedef : Eylül sonu => 69
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 83
Verilen Kilo: 6
Minimum Değer: 7
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 86
Bilgi : Gerileme durumu dört aydır devam ediyor, dikkat ötesi! Son bir ayda karne notu 100 den , 86 ya gerilemiş. Hedefine ulaşması mümkün görünmüyor.
Beklenen : Daha olasılıklı bir hedef alalım. Sınıfta kalma durumu ile açıklama alalım.

kuzuzuzubambino
Hedef : 60
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 73,8
Verilen Kilo: -0,6
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: -1%
Karne Notu : -10
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, bu ayki gerileme oranı oldukça yüksek, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 84 den -10 a gerilemiş.

hasretim34
Hedef : 55
Başlangıç Tarih : 01.05.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 79,5
Şimdiki Kilo : 69,5
Verilen Kilo: 10
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi : 13%
Karne Notu : 333
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 425 den 333 e gerilemiş.

deryaboran
Başlangıç Tarih : 08.05.2009
Başlangıç Kilo : 66
Şimdiki Kilo : 62,6
Verilen Kilo: 3,4
Kilo kaybı yüzdesi : 5%
Karne Notu : 113
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 200 den 113 e gerilemiş.

uaydın
Başlangıç Kilo : 77
Şimdiki Kilo : 75
Verilen Kilo: 2
Kilo kaybı yüzdesi : 3%
Karne Notu : 67
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 75 den 67 ye gerilemiş.

Beci
Hedef : 65
Başlangıç Kilo : 82
Şimdiki Kilo : 79
Verilen Kilo: 3
Kilo kaybı yüzdesi : 4%
Karne Notu : 100
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 115 den 100 e gerilemiş.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Her üye için karnelerin altına "BEKLENEN" başlığıyla düştüğüm notlardan yola çıkarak hazırlayacağınız analiz raporu cevabını, EN GEÇ 2 EKıM 2009 (124.Etap) gününe kadar iletmeniz gerekmektedir. Aksi halde, takım analizi bir daha yapılmayacaktır.
NOTLAR:
1- Ağustos girişli üyelerin analizi Ekim, Eylül girişli üyelerin analizi de Kasım ayında yapılacaktır
2- Sınıfı geçmek için minimum karne notu 100 olmalıdır.
3- Sınıfta kalan üyelerden her ay açıklama almıyoruz. Durumlarında değişme olabilmesi açısından 3 ay süre veriyoruz.
4- Takımın en iyi kilo vereni değişmediği sürece, açıklama almamıza gerek yok.
5- Kilo kaybı yüzdesi en fazla olan üyemiz, TAKIM BıRıNCıSı olur.
ARŞıV:
Ağustos 2009 Analiz Raporu : http://www.kadinlarkulubu.com/8425096-mesaj199.html
Ağustos 2009 Cevap : http://www.kadinlarkulubu.com/8580096-mesaj205.html
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…