Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

istikrarlı bir şekilde bugünümüde geçirdim..
öğlen bir kase mercimek çorbası içtim bol acı koydum içine ..
akşamda salata ve meyve yedim..
hala 68 kiloyum ama yeneceğim bunu eminim !!!
sporumu aksatmadım hatta hergünkinden daha hırslıydım yaklaşık 2 saat sürdü..
mekik çekmeye başlamıştım dün 10 çekmiştim bugün 20... bel rahatsızlığım olduğu için zorlanıyorum ama yapmaya devam edeceğim..yarım mekik çekiyorum daha iyi oluyor benim için..
sıklaşma hissediyorum kendimde ama kilo verme yok eminimki yeneceğim bu durumu ...

bu arada beşibiryerde çayımı içmeye devam ediyorum bugün aktardan elma sirkeside aldım sabahlarıda ondan içmeyi deneyeceğim ...

umarım bu hafta bir kilo olsun veririm çünkü şu 67-68 kilolardan artık nefret eder oldum !!!

umarım yarın hepimiz daha iradeli ve daha canlı bir gün geçiririz arkadaşlar ve bu hafta düşüşte olan tablomuzu toparlarız ...

hepinize iyi geceler diliyorum

slm kızlar nasılsınız az önce analiz raporlarını okudum verenleri tebrik ederim veremeyenler ha gayret... benimde analiz raporu hayalim şöyle ilk kilo 80 şimdiki 65 kaç ayda 3 ayda ocak 1 itibari ile takım birincisi.....:)))nasıl aolmakla kalmayacak inşş......bugün de çok yemedim ama kiilo verecek kadar azda yiyemiyorum ramazan bozdu olayı tüm ümidim bayramdan sontra sıkı bir rejim artı sporrrrr hadi kızlarrr sizde hedeflerinizi belirleyiinnn..a e olunnn.....

günaydinlar,

ben 2 gündür yatiyorum fena halde carpildim elime ne gelirse onu yiyorum ama tartida cok mutluyum bi süre yazamam belki elim kolum kalkmiyor kenndinize iyi bakina.s.

selam arkadaşlar
yasemincim takım analizini koymuşsun ben şahsım adıma çok rahatsız oldum açıkcası bu git geller beni çok yordu bir türlü 1-2 senedir kilo veremiyorum aksine kilo alıyorum şebocum ben şahsım adına analiz istemiyorum çünkü ilk başlangıç kg su görünen kilodan sonra 2 defa 60 lara düşüp tekrar çıktım sanki 2 sene içinde hiç kilo vermemiş gibi tartıya çıkmıyorum gecen perşembeden beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

mesela dün akşam iftara davetliydik işyeri olarak ben çorbamı içtim börekten 1 çatal aldım salatamı yedim tatlı tabağında sadece 2 çatal kazandibi yedim 1 de incir pilav ve et vardı etini yedim 1 dilim kadar da pide akşam eve gdince de 1 tane armut çok şişmişti midem ama sanırım fazla yemedim dün gece sahuırdan sonra uyuyamadım sabah 3,30 dan beri ayaktayım gözlerim şişmiş vaziyette sahura ya hiç kalkmayacam ya da orucu bırakacam çünkü uykusuzluk mahvetti beni sahurda 1 bardak süt ile 2 lokma peynir ekmek yedim

ayrıca kendimle ilgili kararlar aldım artık akapunktura gitmekten vazgeçtim çünkü para tuzağı o diyetisyenin verdiğini gayet iyi kendim de yapabiliyorum ama azimli olmam gerekiyor artık bol bol yürüyüş yapıp yediklerime dikkat edeceğim kurtulmam lazım bu kg verme döngüsünden çok sıkıldım artık
bugün artık yeni bir gün başlangıcı

yasemincim geçmiş olsun bu arada

neyse kızlar çenem düştü ama içinde bulunduğum ruh hali bu ayrıca üstüne düştükçe kg vermek yerine alıyorum o yüzden olayı beynimde bitirmeye çalışacağım

günaydın herkese
bugün tartıda gene 68 gösteriyorum .. buna canım fena halde sıkılıyor kızlar ...
artık üülmüyorum 68 de kalıyorum diye tam tersine inat etmiş bir durumdayımÇok üzgünüm çoook sabah elma sirkeinden iki kaşık içtim üstünede bir bardak su ardındanda kahvaltımı yaptım 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve zeytin yedim

öğlen ne yiyeceğimi henüz bilmiyorum ama sık sık az yemeyi metebolizmamı hızlandırmayı planlıyorum...

göreceksiniz bakın inşaallah bu hafta 66 olacağım taktım kafaya yeneceğim bu 68-67 sendromunu

HERKES DıKKATLE OKUSUN LÜTFEN VE MUTLAKA CEVAP ıSTıYORUM.

4. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 4 Eylül 2009
Kaynak : 120. Etap
Takım Mevcudu : 8
Sınıfı Geçenler : 4
Sınıfta Kalanlar : 4
Analiz Notu : 50 (4. Takımın %50 si sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu Ağustos ayında 78 iken, Eylül ayında 50 ye gerilemiş. Durumunda ilerleme olan üyeleri yok. Lütfen dikkat!

toplight
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15 (60-63 ve 107-120 etaplarda ara verdiği 16 hafta, 4 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 68,5
Verilen Kilo: -1,6
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi : -2%
Karne Notu : -11
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : Analizi ilk defa Eylül ayında yapıldı.
Beklenen : Hedefini öğrenelim. Sınıfta kalma durumu ile açıklama alalım.

Şahnurcum, yukarıda yazdıklarını okudum, moral bozukluğunu anlıyorum. Bende 10 yıldır ara ara akup. gidiyorum ve aynen senin şu anda karar verdiğin gibi 1-2 seanstan sonra aynısını kendiminde yapabileceğime karar verip devam ediyorum. Vee çoğunlukla başardım. Dediğin çokk doğru iş beyinde bitiyor. Bence sen analizlere girmeye devam et, uzun süre sınıfta kalmış görüneceksin ama bu ayı milat kabul edelim ve her ay ortalama 2. kg. vermeyi hedef alarak 7-8 ay sonra sınıfı geçmiş olursun. vereliniortak Sınıfta kalmış olman takımı etkiliyor ama inan bunun hiç önemi yok. Biz burda olimpiyatlarda ülkeyi falan temsil etmiyoruz. Önemli olan birbirimize destek olarak amacımıza ulaşmak. Senin takımdan güç alarak vereceğin her kilo bizi mutlu eder. Şu ramazanı atlatalım herşey çok güzel olacak. Bu dinamiği takımda hissediyorum ben..

sebnemselayfurkan
Hedef : 1 Ocak 2010 => 63
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 10
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 68,5
Verilen Kilo: 11,5
Minimum Değer: 10
Kilo kaybı yüzdesi: 14% TAKIM BıRıNCıSı
Karne Notu : 115
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme durumu dört aydır devam ediyor, dikkat ötesi! Son bir ayda karne notu 131 den, 115 e gerilemiş.

Evet kendime ne söyleyim bilemiyorum. Spor konusunda oldukça azimliyim haftada ortalama 3-5 ssat yürüyürum mutlaka.. Ama hafta sonu homini gırtlak yememe engel olamıyorum. Sanki içime şeytan giriyor. Yemeğimi pilavlar makarnalar eşliğinde yiyorum arkasına tatlılar dondurmalar uçuşuyor. klava: klava: klava: Bunu engelleyebilsem yolumdaki taşı kaldırmış olacağım.

fguler
Hedef : Eylül sonu => 69
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 83
Verilen Kilo: 6
Minimum Değer: 7
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 86
Bilgi : Gerileme durumu dört aydır devam ediyor, dikkat ötesi! Son bir ayda karne notu 100 den , 86 ya gerilemiş. Hedefine ulaşması mümkün görünmüyor.
Beklenen : Daha olasılıklı bir hedef alalım. Sınıfta kalma durumu ile açıklama alalım.

Fundacım ramazana iyi başladığını hatırlıyorum.Aynı şekilde devam etseydin 81 olurdun ve sınıfıda geçmiş olurdun. Seninle benim sorunumuz aynı maalesef. ''ıstikrarsızlık''. Ama bayram sonrası 2 li ekipler birbirini hafta sonu dürtecek, senin sorunun çözülmüş olacak:=)) böyle bir kural geliyor haberiniz ola . kötükedihüso. Fundacım gelecek analiz için hedefini makul şekilde düzenlemeni ve kısa vadeli hedefini gerçekleştirerek sınıfı geçmeni istiyorum senden.

kuzuzuzubambino
Hedef : 60
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 73,8
Verilen Kilo: -0,6
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: -1%
Karne Notu : -10
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, bu ayki gerileme oranı oldukça yüksek, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 84 den -10 a gerilemiş.

Esracım sende şahnur gibi başladığından bu yana ilerleyememiş görünüyorsun ama senin çabaladığını ben biliyorum. Maalesef sorunlar ve stres kg. vermeyi zorlaştırıyor ama bunu aşacağına eminim. Üstelik son aldığın kiloların üstüne yapışmadı ve tamamının kg. olmadığını düşünüyorum ben.madalyonun diğer tarafından da bakarsak takımda olmasaydık belki 3-5 daha eklerdik. (pollyanna şebo ) Sana önerim öğlenleri ramazandayken gezinti şeklinde sonrasındada 1 saat tempolu yürüyüş. Çünkü yürüyüş yaptığında veriyorsun sen.Hadi ortak vereliniortak yılbaşına kadar halledelim şu işi...

hasretim34
Hedef : 55
Başlangıç Tarih : 01.05.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 79,5
Şimdiki Kilo : 69,5
Verilen Kilo: 10
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi : 13%
Karne Notu : 333
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 425 den 333 e gerilemiş.

Yasemincim sana yapacağım hiçbir eleştiri yok. 2 haftadır girdiğin girdaptan çıktın sonuçlarını da aldın. Devam şeker. :1hug: a.s.

deryaboran
Başlangıç Tarih : 08.05.2009
Başlangıç Kilo : 66
Şimdiki Kilo : 62,6
Verilen Kilo: 3,4
Kilo kaybı yüzdesi : 5%
Karne Notu : 113
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 200 den 113 e gerilemiş.

Deryacım istikrarlı gidiyorsun ama biraz yavaş. Az biraz dikkat, az biraz hareketi artırmayla tamamsındır. ( ne cümle oldu ama :=)

uaydın
Başlangıç Kilo : 77
Şimdiki Kilo : 75
Verilen Kilo: 2
Kilo kaybı yüzdesi : 3%
Karne Notu : 67
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 75 den 67 ye gerilemiş.

Banucum sende hızlı ve güzel başlayıp yaz tatili virajını alamayanlardansın. 1 kg. eksik olsaydın sınıfıda geçmiş olacaktın. Ramazan sonrası halledeceğine eminim. opuyorumnanaktan
Beci
Hedef : 65
Başlangıç Kilo : 82
Şimdiki Kilo : 79
Verilen Kilo: 3
Kilo kaybı yüzdesi : 4%
Karne Notu : 100
Bilgi : Gerileme durumu iki aydır devam ediyor, lütfen dikkat! Karne notu son bir ayda 115 den 100 e gerilemiş.

Beci senden kılı kılına sınıfı geçmişsin. Bir hareketlenme var. Her zaman az- çok sporunu yaptığının diyetine çoğunlukla uyduğunun farkındayım. Bence sporunu her gün 10-15 dk. artırıp, ekmek yada pilavını 1 ölçü azaltarak iniş yakalayabilirsin. a.s.

Son düzenleme:
Şebocum yaptığın yorumlar baya iyi olmuş.... Bir nebzede olsa içime su serptin sağol canım.....

şebo cum canım ne desen haklısın malum işyerindeki sorunlarımı da halletmiş değilim o yüzden garip bir ruh hali içindeyim ne yapacağım bilmiyorum bi şevkle başlayıp azmim kırılıyo sonrasında işin garibi bu uğurda bi dünyanın parasını da döktüm ben bu kadar acizmiyim yaa neden benim istediklerim olmuyo
neyse bu gece sahurdan sonra uyumayınca ruh halim iyice karamsar oldu
kızlar işlerde yoğun biraz rahatlayayım hem ruhen hjem bedenen katılımlarım daha iyi olacak
kendimle ilgili sorunlarım bunlar bu süre içinde beni hoşgörün oki mi?

selam kızlar.sabah hormon analizlerim için kan vermeye gitti.içtiğin haplardan dolayı galiba hormonlar çıldırdı.adet düzeni bozuldu.avuç avuç saçlarım dökülüyo.belkide kilo veremeyişimin nedeni de bu olabilir.yarın öğlen belli olucak.
sabah:1 poğaça +çay ile kahvaltı yaptım.
öğlen yürüyüş yapmayı planlıyorum.sabah tartıldım 78.9 - 79.0 arası gidip geldi.şü 78 den kurtulsam daha kolay olucak.uzun bir süre bu kiloda kalmıştım.

ben geldim :)

bugün biraz daha iyiyim az önce uyudum biraz iyi geldi gözlerim acildi size geldim hemen :)

sebnemcim takima biraz hareketlilik katmamiz lazim ya kimse bisey yazmaz oldu aslinda anliyorum onlari zira bende 2 hafta öncesine kadar öyleydim insan diyet yapmayinca yazasida gelmiyor ama böylede olmuyor iste hani sen lnceden takim ici analiz yapiyodun ölcülerimiz veriyoduk eskileriyle karsilastirma oluyodu artik yapmiyomsun daha baska yeni seylerde bulalim biseyler yapalim yaa yoksa takimiiz tarih olacak mafoldumben

Yasemin inan bizimtakım, takımlar arasında en ayakta duran takım.

Ramazan olmasa yapacak çok şey var ama genel kural koyup oruç tutan arkadaşlarımız zorlayamayız. Önemli olan onların Ramazanı almadan kapatmaları, ölçü vs. hep aklımda yine ama hepsi ramazan sonrası başlayacak.

Fakat paylaşım çok düşük bu konuda haklısın. Elif takımda mı değil mi belli değil, bildirim yaptı çıktı.

Paylaşım konusunda gerçekten silkelenmemiz lazım herkes okuyup çıkarsa 2 satır yorum yapmaya üşenirse bu iş olmaz. O zaman bu işi yalnızda yapabilirsin demektir, takmın bir anlamı kalmaz. .

kızlar slm öğlen biraz 2 domates ve salatalıkla soğan sğüç yapıp iki kepek ekmekleyedim... bitki çaularımıda ihmal etmiyorum inşallah halledeceğim bu duurmu

bu arada grubumuzun analizi olmuş ... ben yeni katıldığım için yokum sanırsam...
ama önce kendimi sonra genel olarak sizler için bende bir şey söylemek istiyorum...

benim en büyük sorunum devam sağlayamamaktı.. şuan bunu başardığımı düşünüyorum az çok.. yani arada bir çok sıkı rejim sonra birden gene salıyordum kendimi ama 2 haftadır düzenli spor ve beslenmeme gerçekten dikat edip üşenmeden bitki çaylarımıda içiyorum.. umarım iyi sonuçlar alırım..

gelelim grubumuzda genel olarak gördüğüm yanlışlara :

1- hafta sonu olduğunda hepimiz kıtlıktan çıkmış gibi yiyoruz... bir dilim bir kaşık alıp geri çekmiyor devam ediyoruz yemeye... ve hafta sonu bitince hepimizde bir pişmanlık oluyor bu hafta yapmayacağız diyoruz pazartesileri ama hafta sonunda gene salıyoruz kendimizi.
belki bünyemiz tam yağları yakmaya başlayacak ama biz buna izin vermiyoruz...

2- belkide en önemli kilo verememe nedenlerimizden biri " spor yapmamak" ya da düzenli olarakk devam ettirmemek... şuana kadar çok az rasladım bugün şu kadar yürüyüş yaptım bu kadar mekik çektim şunu yaptım diyen kişilere... yazıyoruz ama ertesi günlerde yapmıyoruz.. yani belirli bir düzen içinde sporu devam ettirmeyen çok aramızda ... belki çalışıyoruz belki misafirimiz var belkide kafamız karışık moralimiz bozuk .. ama bence bunlar bahane değil.. hiç değilse günde yarım saatimizi ayırıp bi kaç haraket yapabiliriz düzenli olarak.. hiç birini yapamıyorsak akşamları televizyo izlerken biraz mekik çekip göbeklerimziden kurtulabiliriz.. herşeye vakit var bence sporada olmalı... bunu kendimiz sağlığımız için yapmalıyız bence en başta... ardından kilolar zaten zamanla gidecektir.. sporu bir hayat felsefesi haline getirmek bence şart..

3- bitki çayları ve su hakkında gene pek bir yazı okumadım.. mesela bugün 4 -5 bardak yeşil çay içti yada funda çayı ... nasıl diyeyim bir çoğumuz kabızlık çekiyor bünyemiz olduğu yerde kalıyor kimi zaman ... biraz metobolizmamızı hızlandırıcı çayları düzenli olarak tüketmekte bence zarar değil fayda var.. bence buna biraz daha özen göstermeliyiz..

4- şeker komalarımız :) bu aslında hepimizin en az ayda 3-4 gün karşılaştığı çoğumuzunda sürekli istediği bir durum şeker ve tatlılar.. ağzımızı dedirdiğimizde hepsini tüketmek istediğimiz bazende sanki komaya girmiş gibi aradığımız ürünler... bence bu bizim büyük bir düşmanımız .. bugün doktorlar diyetisyenler şeker ihtiyacınızı meyvelerden giderin şeker zararlı derken biz kendimizi kaybedip yiyoruz doymak bilmeden .. bunun önüne geçmekte bizim elimizde.. beynimizde bitireceği işi... en azından dondurma yyoruz diyelimki bir iki ısırıktan sonrasını eşimize çocuğumaza vermeliyiz.. bu tip şeyler direk bize yağ olarak geliyor bunu hiç ama unutmamalıyız...

5- istikrarlı olmamak.. kiloyu verince kendimizi gene salıyoruz .. yada kırılma noktalarında kilo vermemiz durunca gene almaya başlıyoruz.. belkide en çok yaptığımız şey budur.. kendi adıma en büyük zaafım.. dengeli beslenmeyi az yemek yemeyle doyacağımızı fazla yemenin sadece bize zarar sağlayacağını bilip bunlara göre haraket etmeyi bir yaşam şekline dönüştürmedikçe biz mezun olamayız olsakta gene kilo alırız gibime geliyor.. bunu çok kereler yaşadım.. birdaha yaşamak istemiyorum kendi adıma ve sizlerinde kesinlikle yaşamasını istemiyorum.. kilo alıp vermekten bozulan bir metobolizma bağırsaklar vucutta oluşan çatlaklar selülitler daha sayamayacağım kadar zarar...
6- ve paylaşım paylaşım yapmak şart.. paylaşımlarımız çok az düzeyde herkes birbirni kontrol etmeye çalışmalı en azından ve motivasyonu arttırmalıyız... örneğin ben iki gündür yazıyorum kilom sabit ama direniyorum diye kimse tek bir cümle yazmadı bana ... bu beni üzüyormu evet .. sanki kimseye yazmıyorum da günlük tutuyormuşum gibi hissediyorum... buda motivasyonu etkiliyor tabiki.. takım olarak birbirimize dört elle sarılmalıyız.. hepimziin amacı aynı değilmi.. farklı kişilikler olsakta kilolu bayanlarız ve el birliği ile aha iyi sonuçlar alacağız inşaallah

benim gördüklerim hep bunlar oldu kızlar.. hem kendi hayatımda hemde grubmuzda.. diğer gruplarada bakıyorum aynı şeyler ordada var... umarım bundan sonrası için hepimiz için iyi olur.. sağlıklı fit vucutlarımız olaur mutlu oluruz artık...

Son düzenleme:

haklisin canim ramazanida böyle gecirelim bari ne yapalim dedigin gibi oruc tutan arkadaslarimizi zorlayamayiz

canim kendi adima cevap veryim

spor kousunda ne zaman baslamaya kalktiysam endense bi aksiliktir gidiyor gecen hafta carsamba gittim fitnesse cuma tekrar gidicektim oglum hasta oldu gidemedim bu haftada ailecek hastayiz simdi haftaya pazartesi gidicem diye planliyorum yine bi aksilik cikmassa su konusundada bende icemiyorum malesef zorluyorum ama olmuyor bir türlü anca spor yaptimmi biraz fazla icebiliyorum bitkli caylarina gleicne yesil cayi bi türlü icemiyodum ama sonuda buldum icebilecegim bir yesil cay vanilya aromali ama suan hastayim canim hic bisey istemiyor bi iyleseyim herseyi rayina oturtcam ins ilk önce sporla basliycam bu ise tabiki inan cok istek var icimde spora gidebilmek icin ama aksilikler yakami birakmiyor evdede kenid basima yapamiyorum fitnesde güzel oluyor hoca esliginde yapiyosun gerci bi düzene otrtabilirsem bi gün spora gidicem ertesi gün evde yürüyüs yapicam bakali ins yine bi aksilik yasamam he yemeyi düzelttim zaten artik az yiyorum cumaya kadar yazmiycaktim ama dayananmdim bu sabah 68,7 dim mucize gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…