canim kendi adima cevap veryim
spor kousunda ne zaman baslamaya kalktiysam endense bi aksiliktir gidiyor gecen hafta carsamba gittim fitnesse cuma tekrar gidicektim oglum hasta oldu gidemedim bu haftada ailecek hastayiz simdi haftaya pazartesi gidicem diye planliyorum yine bi aksilik cikmassa su konusundada bende icemiyorum malesef zorluyorum ama olmuyor bir türlü anca spor yaptimmi biraz fazla icebiliyorum bitkli caylarina gleicne yesil cayi bi türlü icemiyodum ama sonuda buldum icebilecegim bir yesil cay vanilya aromali ama suan hastayim canim hic bisey istemiyor bi iyleseyim herseyi rayina oturtcam ins ilk önce sporla basliycam bu ise tabiki inan cok istek var icimde spora gidebilmek icin ama aksilikler yakami birakmiyor evdede kenid basima yapamiyorum fitnesde güzel oluyor hoca esliginde yapiyosun gerci bi düzene otrtabilirsem bi gün spora gidicem ertesi gün evde yürüyüs yapicam bakali ins yine bi aksilik yasamam he yemeyi düzelttim zaten artik az yiyorum cumaya kadar yazmiycaktim ama dayananmdim bu sabah 68,7 dim mucize gibi :))
canım bence gerçekten iyi ilerliyorsun .. ben hatta abzen senin mesajlarını okuyup gaza geliyorum :) kilo vermenede çok sevindim darısı benim başıma olsun ...
spor yapmamaktan kastım da hasta olduğumuz zamanlar hariç canım benim..
örneğin kendi adıma 2 hafta önce birgün çıkar ertesi gün bırakırdım... iyi olsamda üşenirdim spora gelince.. hastalık yoksa kötü tabikide o başka ... sana ve sana ve oğluna çok geçmiş olsun canım benim... umarım biran önce düzelirsiniz...
su içme konusunda ise zorla bişeler yap .. su içemiyorsan konsantre olmayan meyve suları tüket .. ama vucudunu sususz bırakma.. ki bunun içinde çok gayretllisin canım bence başaracaksın bunuda ve 55 olunca sil baştan :lepi:
evet canim sil bastan nasil heycanliyim bilemessin garip bi heycan sevinc var icimde ya sanki suan 55 kilo gibi hissediyorum kendimi :) sonuda gercekten inandim sanirim 55 olacagima ben buna bagliyorum ama slyle bisey var göbegim filan degilde bacaklarima basenlerime bakliyorum bazen 55 kilo olsam bile sanki hic degismiycekler gibi geliyo bana ya neden böyle düsünüorum bilmiyom valla ama suda bi gercek bu zamana kadar hep pipodan inceldim hatta su 71 den sonra verdigim kilo bile popodan gitmis bu sabah ölctüm 1.5 cm incelmis gene ne hikmettir anlamis degilim
şekerim geçtiğimiz günlerde pora daha ağırlık verdin bence bundan.. yani hem zayıflıyor hem sıklaşıyorsun... bence bu harika...
55 kilo olacağına bende inanıyorum kendimde olacam inşallah ve elbiselerimin içine gireceğim:lepi:
ende durum tam tersi... göbek ve be bölgesi sorunlueskiden yüzücüydüm günde 5-6 kilometre yüzüyordum bırakınca göğsüm fırladı kollarım şişti ve göbüşüm oldu... bende siz gibi bayanlara bayılıyorum kalçası bacağı daha geniş.. bence daha seksi oluyor :jeyyar:
benim bacaklar ince popo basık ama üst taraf sorunlu .. ama halledecez inşallah...
birde kilo vermem durdu ama inceldiğimi hissediyorum sanırsam sıklaşıyor vucudum hadi hayırlısı bakalım yapacaz başka yolu yok 55 e ne kaldı şunun şurasında :lepi:
yok canim ya bacaklarimi hic begenmiyorum ben asirilar cünkü icten tayt filan giymesem birbirine sürtüp pisk yapiyolar :sinifsinif:
canan yazmıyor olabilirim belki ama seni gerçekten gönülden destekliyorum azimlisin çok inşallah bana da bulaşır
yasemin ailecek geçmiş olsun canım daha iyi olduğuna sevindim
şebom kaptanım cevabım şu;
hatalarım: yaz girdi gireli bitki çaylarımı yeşil çayımı aksattığım günler oldu, beşi bir yerdeyi kestim hatta (4lü yapıyordum ben) sporu çok ihmal ettim, herkes aa ne kadar zayıflamışsın dedikçe yedim nasıl olsa veriyorum dedim ama almaya başladım ve bunu görmezden geldim tatlıya düştüm yine. tam elma diyetiyle motive oldum kilo verdim derken ramazan başladı yine bu haldeyim
şimdi eylül sonu hedefim 79 bu arada şu kalan ramazan günlerini az yiyerek ve hareket etmeye çalışarak geçireceğim bayramda bol hareket:)) sonrasında da titizlikle diyet ve spora devam
senin dediğin gibi yılbaşına kadar halledelim şu işi...
saol canim denemeye calisicam var bendede plates lastigi hatta topi ve cemberide ama yapan insan yok :))
canan yazmıyor olabilirim belki ama seni gerçekten gönülden destekliyorum azimlisin çok inşallah bana da bulaşır
yasemin ailecek geçmiş olsun canım daha iyi olduğuna sevindim
şebom kaptanım cevabım şu;
hatalarım: yaz girdi gireli bitki çaylarımı yeşil çayımı aksattığım günler oldu, beşi bir yerdeyi kestim hatta (4lü yapıyordum ben) sporu çok ihmal ettim, herkes aa ne kadar zayıflamışsın dedikçe yedim nasıl olsa veriyorum dedim ama almaya başladım ve bunu görmezden geldim tatlıya düştüm yine. tam elma diyetiyle motive oldum kilo verdim derken ramazan başladı yine bu haldeyim
şimdi eylül sonu hedefim 79 bu arada şu kalan ramazan günlerini az yiyerek ve hareket etmeye çalışarak geçireceğim bayramda bol hareket:)) sonrasında da titizlikle diyet ve spora devam
senin dediğin gibi yılbaşına kadar halledelim şu işi...
Canan sitem etmekte haklısın canım. Kendi adıma özür diliyorum.
Ben sabah sana şöyle yazacaktım:
Bu azimle başaracaksın, hatta 68 engelini geçince 1 kaç kilon hızlıca gidecek. Ama hergün tartılma bence. Cumadan cumaya dayanabiliyorsan daha iyi olur.
Ama analizi görünce oraya daldım ve unuttum doğrusu.
Aslında yeni gelen arkadaşlarımıza biraz haksızlık oluyor, çünkü bir takıma girince beklentilerin oluyor haliyle ama sizin dezavantajınız tüm takımlarda da olduğu gibi tatil ve ramazan rehaveti döneminde giriş yapmış olmanız.
Bizim 2 li gruplarımız oluyor bayram sonrası başlayacağız. En azından takım arkadaşın senin yediğin lokmanla yaptığın sporla yakından ilgileniyor.
Benim sorunum senin gibi bel, göbek ama bir ara çok asılmıştım, tatilde sıkılaşıp gelince yüzmenin etkisiyle dönüşte yürüyüşün ardından hergün 50 mekik çektim ve farkı gördüm. Şimdi tok göbişle mekik çekilmiyor maalesef.
canancım paylaşım yapmak inan şu günlerde içimden hiç gelmiyor oruçlu olduğum için böyle zaten iftar olunca Allah ne verdiyse yiyorum kendime hakim olamıyorumramazan biter bitmez paylaşıma tam gaz devam edicem kızlar buna emin olabilirsiniz...
hatalarıma gelince
ekmeğe olan düşkünlüğüm beni mahfediyor..... yemek olmasın ben yavan yavan ekmek yiyim o derece ekmek sevdalısıyım ve bu zaman kadar bu huyumdan bri türlü vazgeçemedim....
ne zaman ki gündüz ekmek yemiyim gece kalkar ekmek yerim.. sıkı diyet yaptığım günlerin geceleri tam bir fiyasko oluyor maalesef....
2 haziran 2008 de doğumdan 65 ile çıkan ben şimdi 74 kiloyum inanamıyorum.....
doğumdan sonra tatlıya olan düşkünlüğümde ben mahfetti bunada hakim olamıyorum herşeyden azar azar tadımlık yesem gayet güzel kilo vereceğim buna eminim...
Bende çekemiyorum zaten, ramazan geldi mekik gitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?