Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bence gerçekten iyi ilerliyorsun .. ben hatta abzen senin mesajlarını okuyup gaza geliyorum :) kilo vermenede çok sevindim darısı benim başıma olsun ...
spor yapmamaktan kastım da hasta olduğumuz zamanlar hariç canım benim..
örneğin kendi adıma 2 hafta önce birgün çıkar ertesi gün bırakırdım... iyi olsamda üşenirdim spora gelince.. hastalık yoksa kötü tabikide o başka ... sana ve sana ve oğluna çok geçmiş olsun canım benim... umarım biran önce düzelirsiniz...

su içme konusunda ise zorla bişeler yap .. su içemiyorsan konsantre olmayan meyve suları tüket .. ama vucudunu sususz bırakma.. ki bunun içinde çok gayretllisin canım bence başaracaksın bunuda ve 55 olunca sil baştan :lepi:

evet canim sil bastan nasil heycanliyim bilemessin garip bi heycan sevinc var icimde ya sanki suan 55 kilo gibi hissediyorum kendimi :) sonuda gercekten inandim sanirim 55 olacagima ben buna bagliyorum ama slyle bisey var göbegim filan degilde bacaklarima basenlerime bakliyorum bazen 55 kilo olsam bile sanki hic degismiycekler gibi geliyo bana ya neden böyle düsünüorum bilmiyom valla ama suda bi gercek bu zamana kadar hep pipodan inceldim hatta su 71 den sonra verdigim kilo bile popodan gitmis bu sabah ölctüm 1.5 cm incelmis gene ne hikmettir anlamis degilim

şekerim geçtiğimiz günlerde pora daha ağırlık verdin bence bundan.. yani hem zayıflıyor hem sıklaşıyorsun... bence bu harika...
55 kilo olacağına bende inanıyorum kendimde olacam inşallah ve elbiselerimin içine gireceğim:lepi:
ende durum tam tersi... göbek ve be bölgesi sorunlu eskiden yüzücüydüm günde 5-6 kilometre yüzüyordum bırakınca göğsüm fırladı kollarım şişti ve göbüşüm oldu... bende siz gibi bayanlara bayılıyorum kalçası bacağı daha geniş.. bence daha seksi oluyor :jeyyar:
benim bacaklar ince popo basık ama üst taraf sorunlu .. ama halledecez inşallah...

birde kilo vermem durdu ama inceldiğimi hissediyorum sanırsam sıklaşıyor vucudum hadi hayırlısı bakalım yapacaz başka yolu yok 55 e ne kaldı şunun şurasında :lepi:

yok canim ya bacaklarimi hic begenmiyorum ben asirilar cünkü icten tayt filan giymesem birbirine sürtüp pisk yapiyolar :sinifsinif:

yok canim ya bacaklarimi hic begenmiyorum ben asirilar cünkü icten tayt filan giymesem birbirine sürtüp pisk yapiyolar :sinifsinif:

geçecek şekerim hiç üzülme ... geçeceğine inan ... 55 kilo olunca artık tayt falan hak getire hiç ihtiyacın kalmayacak daha 13-14 kilo vereceğiz... bir düşünsene 13-14 kilo kıymayı gözünün önüne getir.. bunların hepsi üsten gidecek değil ya ki sende söledin incelmeye başlamışlar.. muhakkak vereceksindir.. bu arada bir arkadaşımda sen gibi bacaklardan sikayetçiydi bu plates lastikleri var ya onlardan aldı .. bir haraket var onu sürekli yapıyor işede yarıyor...
anlatıyorum bak :
plates lastiğini bir düğüm atarak birleştir bir daire şeklinde
yere uzan ve ayaklarını havaya kaldırıp lastiğin içinden bacaklarını geçir .. dizlerin ve ayakbileklerinin orta kısmında bir noktaya kadar indir.. ve ayakların havada ve lastiğin içinde ayaklarını açıp kapamaya çalış...

arkadaşım günde 50 taneye çıkardı şuan bu haraketi 50 tane yapıyor ve sonrada bacaklarını kapamadan çok fazla sıklaştırmak için küçük küçük açıp kapatıyor hızlı bir şekilde .. umarım anlatabildim canım..

bu haraket aiç bacaktaki kasların kendine gelmesini sağlıyormuş umarım işe yarar canım sende de

canan yazmıyor olabilirim belki ama seni gerçekten gönülden destekliyorum azimlisin çok inşallah bana da bulaşır

yasemin ailecek geçmiş olsun canım daha iyi olduğuna sevindim

şebom kaptanım cevabım şu;

hatalarım: yaz girdi gireli bitki çaylarımı yeşil çayımı aksattığım günler oldu, beşi bir yerdeyi kestim hatta (4lü yapıyordum ben) sporu çok ihmal ettim, herkes aa ne kadar zayıflamışsın dedikçe yedim nasıl olsa veriyorum dedim ama almaya başladım ve bunu görmezden geldim tatlıya düştüm yine. tam elma diyetiyle motive oldum kilo verdim derken ramazan başladı yine bu haldeyim
şimdi eylül sonu hedefim 79 bu arada şu kalan ramazan günlerini az yiyerek ve hareket etmeye çalışarak geçireceğim bayramda bol hareket:)) sonrasında da titizlikle diyet ve spora devam
senin dediğin gibi yılbaşına kadar halledelim şu işi...

tesekür ederim canim

saol canim denemeye calisicam var bendede plates lastigi hatta topi ve cemberide ama yapan insan yok :))

aynı ben gibisin yasemin kaydirigubbakcemile3 bende palatese başlayamadım gitti tek başıma yapayı canım hiç istemiyor...
ama razmazandan sonra onuda haftada 3-4 gün yapmayı palanlıyorum bakalım hayırlısı

teşekkürler fundacım umarım hep birlikte verecez bu kiloları

Canan sitem etmekte haklısın canım. Kendi adıma özür diliyorum.

Ben sabah sana şöyle yazacaktım:

Bu azimle başaracaksın, hatta 68 engelini geçince 1 kaç kilon hızlıca gidecek. Ama hergün tartılma bence. Cumadan cumaya dayanabiliyorsan daha iyi olur.

Ama analizi görünce oraya daldım ve unuttum doğrusu.

Aslında yeni gelen arkadaşlarımıza biraz haksızlık oluyor, çünkü bir takıma girince beklentilerin oluyor haliyle ama sizin dezavantajınız tüm takımlarda da olduğu gibi tatil ve ramazan rehaveti döneminde giriş yapmış olmanız.

Bizim 2 li gruplarımız oluyor bayram sonrası başlayacağız. En azından takım arkadaşın senin yediğin lokmanla yaptığın sporla yakından ilgileniyor.

Benim sorunum senin gibi bel, göbek ama bir ara çok asılmıştım, tatilde sıkılaşıp gelince yüzmenin etkisiyle dönüşte yürüyüşün ardından hergün 50 mekik çektim ve farkı gördüm. Şimdi tok göbişle mekik çekilmiyor maalesef.

canancım paylaşım yapmak inan şu günlerde içimden hiç gelmiyor oruçlu olduğum için böyle zaten iftar olunca Allah ne verdiyse yiyorum kendime hakim olamıyorum ramazan biter bitmez paylaşıma tam gaz devam edicem kızlar buna emin olabilirsiniz...

hatalarıma gelince
ekmeğe olan düşkünlüğüm beni mahfediyor..... yemek olmasın ben yavan yavan ekmek yiyim o derece ekmek sevdalısıyım ve bu zaman kadar bu huyumdan bri türlü vazgeçemedim....
ne zaman ki gündüz ekmek yemiyim gece kalkar ekmek yerim.. sıkı diyet yaptığım günlerin geceleri tam bir fiyasko oluyor maalesef....
2 haziran 2008 de doğumdan 65 ile çıkan ben şimdi 74 kiloyum inanamıyorum.....
doğumdan sonra tatlıya olan düşkünlüğümde ben mahfetti bunada hakim olamıyorum herşeyden azar azar tadımlık yesem gayet güzel kilo vereceğim buna eminim...

iftara çorba yapıcam sebze yemeğim var
pilavı da eşimle oğluma yediririm cacık yaparım inşallah başka da bişey yemem
sahurda genelde kahvaltı yapıyorum
yumurta haşlayacağım kepekli ekmekle kahvaltı yaparım

Kılzar size benim çokk hoşuma giden bir tarif vereceğim

biliyosunuzdur belkide.

yarım br. kadar bulguru haşla.

Semizotunu ayıkla yıka. ırice doğra, 1 kurusoğanı tuzla ovalayıp sonra yıka.

1 büyükce domateside doğra.

Yani 4 malzeme var. h. bulgur, semizotu, soğan, domates, sonra üzerine nar ekşisi ve zeytinyağı dök.

şebnemcim özür dilemene gerek yok canım bu bir örnekti mesela bende yapıyorum bu dikkatsizliği ...bişey okuyorum sonra aklıma başka bişey geliveriyor yani ister istemez oluyor bu hepimizde ben sadece kendimden örnek vererk hep birlikte kendimize gelmemiz için söyledim canım benim...

bel göbek sorunu ngerçekten çok kötü şebnemcim bende 2 gündür mekiğe başladım inşaallah bende sen gibi faydasını görürüm .. ama sana tavsiyem yemekten hemen sonra çekme mekiği sanki o zaman bele daha fazla yük biniyor böle bir tuhaf oluyor insan.. en azından 1 saat kadar geçmesini bekle şekerim.. hem daha hafif olursun hemde daha düzenli nefes alıp verdiğin için oksijenin faaydasını daha iyi görür yağları daha çabuk yakarız inşaallah...

ben inanıyorum hepimiz iyi sonuçlar alacağız inşallah ... :lepi:

anladım şekerim durumu... bak bence ne yap biliyomusun top patlayınca akşam 2-3 bardak suyu iç sonra yemeğe başla mide su ile dolunca yemek yerkende zorlanırsın ve çabucak kesilirsin.. yemekten sonrada gene su iç... yani su ile mideni doldur şekerim... belki işe yarar ...
bu arada sana bişe söyleyimmi ekmek tamam belki çok kiloö aldırıyor iyi değil ama ben inanırmısın ancak çorba olursa yada sabah kahvaltıda bir iki dilim ekmek yerim ama kilo alıyorum işte
birde bir yerde okumuştum kas erimemesi için ve birşey daha vardı hatırlamıyorum şuan günde en azından 1 dilim ekmek yiyin diyordu ... o kadarda kötü değil yani ekmek.. ama herşeyin fazlası zarar olduğu gibi onunda fazlası zarar.. ben azaltacağına inanıyorum canım.. sen anne olmuşsun bir çocuk dünyaya getirmişsin bunca zorluk seni yıldırmamış ki bunlar kolay şeyler değil bir ekmekmi senin kilo vermeni engelleyecek :))
bence durumun sen zaten farkındasın ve önünü alacaksın eminim ben buna ve güveniyorum canı yürekten sana

kızlar bugün gerçekten iyi bir gün oldu bence ve ben dahada hırlandım adeta... havada serinken şimdi çıkacağım yürüyüşe ve sporumu yapmaya ...

yakacam tüm yağlarımı çekeceğim mekiklerimi eriteceğim göbeciğimi...
hadin bakalım hepbirlikte bugün spor yapmayan kalmasın .. niyetli olan arkadaşlarım sizlerde iftardan sonra yarım saat yürüyün yapabilirseniz...
nerde haraket orda bereket kızlar...
ben kaçtım vallahi enerji doluyum hadinn bakem Allah allahh allahhhh bekleyin beni yağcıklar sizleri yakmaya geliyorum :jeyyar:hihoyyytsositososito

Bende çekemiyorum zaten, ramazan geldi mekik gitti:)

şebnemcim ben şimdi gidiyorum vallahi spora .. akşam sende iftardan sonra bir iki salın derim ben ... yağlı yağlı göbeciklerden kurtulmak için ramazan demeyelim hatta bu ramazan ayında allaha daha bir sarılıp daha bir kuvettli sporumuzu yapalım...

akşam iftardan sonra 20 mekik çek şekerim sen başkanımızsın ... olmaz amaaa çek çek benim için şekerim 20 tanecik :))))

slm kızlar nasıl gidiyo topikte bu gün bir canlanma var sanki bayram yaklaştı ya ondanmı acaba canan yazdıklarına katılıyorum ama bence spora aşırı yüklenme vücut alışınca bırakırsan daha hızlı alıyor gün aşırı falan yap bence...şebnemcim bayram sonu hazır ve nazır olucaz azmimizin elinde hiçbir şey kurtulamayacak...a e olunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…