Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hastaneye gitmiştim ordaki tartı farklıydı virgülden sonra 2 rakam gösteriyordu :)

Bana uyar canım. Peki ne gibi ödüller kullanabiliriz 1 hafta içinde? Ha birde sen mesela en fazla yarım kilo veririm haftada diyorsun ya, bence hedefi biraz daha yüksek tutarsak (senin durumunda mesela 700 gr.) o zaman daha hırslanmazmıyız?

Bugünkü börek haricinde güzel olmuş rakibecim. Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Hastaneye gitmiştim ordaki tartı farklıydı virgülden sonra 2 rakam gösteriyordu :)
Canım her tartı farklı gösterebilir, aynı tartıda tarılmaya çalış. Bazı tartılarda 1-2 kilo oynama olabiliyor, bu sonra senin moralini olumsuz etkilemesin.

Haklısınız dikkat edeceğim

Sende haftaya 68 olup yersin :)
Afiyet olsun kuzum, ismini cismini demeyeydin iyiydi :)
Tamamdir kuzum insallah ulasirim hedefime. Bide ismini falan verdim ama yasak miydi bilemedim
Ben devam etsin isterim ebrum cunku motivasyon icin iyi oluyo. Ama haftalik olsa ve odul de kucuk olsa daha guzel olur gibi. Herkese ayni odul mesela istedigimiz bi tatlidan oglen saatlerinde bir porsiyon gibi. Hamburgerler, pizzalar olmasin yoksa diyetin anlami kalmaz :)

Zevkle canım benim zaten ayrılmak istemiyorum ama hiç odaklanamıcam diye gitmek istiyordum izinli olabilecekmişim o zamana kadar zaten çıkmam bu durumda
Çokkk sevindim ya çok teşekkür ederim sayın kaptanım o zaman mayıs21 değil 25 diyim toparlanmadır temizliktir falan inşallah o tarihten itibaren son derece adapte bir şekilde burada olurum zaten ara ara sürekli gelir hal hatır sorarım çok teşekkür ederim tekrar herkee iyi akşamlar kader arkadaşlarım

Kizlar bugun isteme olayi oldu cok sukur bunu da atlattik yuzuk kaldi geriye :)
Menum cok sacma sapan :)
Sabah09:30
1yumurta,peynir,1dilim ekmek, sekersiz cay
Oglen 14:00
2dolma,2kasik yogurt, 1pogaca, 2catal ton baligi, az peynir
Ara ogun 17:00
Kurabiye(ben yapmstm tadina bakmak amacli en kucugunden)
1,5lt su
Aclik otu
Spor yok onun yerine bol heycan kosturma, temizlik vardi :)

Hatta onu hiç saymayayım o zaman
Yok sen onu say tabi, ben ilerki zamanlar için dedim canım :)

Inşallah hep birlikte ulaşacağız tatlım. Kız yok yasak değil ben ismini görünce hemen netten resmine baktım canım çekti

Bende devam etmesinden yanayım gülüm. Haftalık olması sanki benimde aklıma daha çok yattı gibi. O zaman katılacaklar belirlensin, ödülleri de kararlaştıralım sonra da tam gaz başlayalım

Arada bizi ziyaret et canıııım kolay gelsin, öpüyorum seni herşey gönlünce olsun

Ay ne güzel haberler bunlar, mutluluklar dilerim pembem Rabbim sonunu da hayırlı etsin. Menün çok az ama poğaça falan görüyorum, o tok tutmuştur :)

Kızlaaaar günaydııııııııın

Ben güzel bi kahvaltı yaptım bile..
Evdeki damacana sudan tiksiniyorum kokuyor günlerdir doğru düzgün su içemedim maden suyu veya kendi yapımım portakal suyuyla geçiştirdim ama artık düzenli suya dönücem o yüzden birazdan gidip 5lt su alıcam :)

Bu arada dün tartıldım ama listeye alınma zamanım değil diye paylaşmamıştım rahat edemedim paylaşıcam :)

3 Nisan 2015 : 77.9

Güne enerjik başlamak gerek hadi kalkın oynayalım biraz vücutlar kendine gelsiiiinn :)))

Bir de bu iddaa olayından bana bahseder misiniz :)

Tekrardan hosgeldin aamiza kuzum uzun zaman olmustu
evet baya oldu :)
Aaa bu tabloyu sonunda hayata geçirebilmişiz çok sevindim :))

Kız nereye.. ben de seninle aynı durumdayım ama kurallar çok da katı değil arkadaşlarımız özel durumumuzu idare ediyorlar sağolsunlar.. ben de balayı döneminde ne yapıcam diye düşünüyorum ama takımdan ayrılmak da ne :)) Hiçbir yere gidemezsiin :)))

Zevkle canım benim zaten ayrılmak istemiyorum ama hiç odaklanamıcam diye gitmek istiyordum izinli olabilecekmişim o zamana kadar zaten çıkmam bu durumda
Cerenim tatlı Rakibem benim :) ozledim seni kosturmacalarin bitsin de gel artik buralara :)

Canim senin şarkı onerilerine bayiliyorum

E-brulim ebrum insallah hepimiz cok mutlu oluruz. Menumu saymiyorum bile tuhaf biseydi :)iddalari o zaman bugunden duzenleyelim hedeflerimizle cumaya daha bi şevkle hazirlanalim. Cok iyi buldun sen bu fikri

Canim su cok önemli vucudu temizlemek icin ve sporda attigimiz terin yerine geciyor. Baska hicbir sivi suyun yerini doldurmuyor diye biliyorum. Kilom bol bol ictigim suyla da yerinden oynadi benim. Eskiden gunde max 2 sb zor icerdim.

ben katılıyorummm eksik kalmam ben hiçç
ayyyy gözün aydın kız çok sevindimmmm
rabbim devamına erdirsin
kızzz bana bak senin kayın peder nasıl iyi miii

kızlar biz bundan önceki oturdugumuz siteden cok memnunduk dünde komsulardan haber gelince oraya gittik annemle baktık akşam eve gelmeden babam baktı eve begendik tutucaz anlaşılırsa kirada vs.
annem cok kötü hastalandı acile götürecektik kalkamadı bile yerinden bütün gece ayaktaydım gün içinde az yemiştim başım dönmeye başladı halim kalmayınca bişeyler atıştırdım mazeretimi bildiriyim böylelikle.

dünki menüm
sabah 8.00
1 kepekli tost (içindeki peynir yarım yaglıydı)
2 bardak çay

ara 12.00
orta şekerli kahve (annemin arkadasına gittik bize sormadan orta şekerli kahve yapıvermiş)

öğlen 14.00
3 kasık acı kısır
2 tane diyet mahlepli tarcınlı kurabiye
cay

akşam 18.00
2-3 kasık corba
1 tabak yogurt

gece 2.00
1 avuc çiğ badem
1 soda
2-3 tane bitter maden çikolata

gece 5.00
1 lokma peynirli poğaca
1 fincan bitki çayı
su 1 bucuk litre
spor olarak bol koşturmacalı bir gündü zaten akşamdan sabaha kadarda annemin basını bekledim daha hiç uyumadım şimdi uyumaya gidiyorum kızlar
kalkınca büyük ihtimal ev tutulursa oraya bakmaya giderim tekrar eksikleri belirlerim bi kaç temizlik malzemesi götürürüm

Cerenim tatlı Rakibem benim :) ozledim seni kosturmacalarin bitsin de gel artik buralara :)

Canim senin şarkı onerilerine bayiliyorum
:))) beğenilmesine sevindiiim
Canim su cok önemli vucudu temizlemek icin ve sporda attigimiz terin yerine geciyor. Baska hicbir sivi suyun yerini doldurmuyor diye biliyorum. Kilom bol bol ictigim suyla da yerinden oynadi benim. Eskiden gunde max 2 sb zor icerdim.
evet biliyorum ama kokusından tiksindim damacana suyunun almayın dedim yine almışlar (

Evde tartin yokmu canım her zaman aynı tartiyi kullansan iyi olur aralarında fark olabilir.
Tetiklermi acaba ben ilk defa bu hafta 700 gr verdim ama denemeye değer.
Hayırlı olsun hakkınızda canım.
Gecen ay 3 nisan icin hedef koymustuk lostemiz vardı hedefine ulasan koyduğu ödülü yiycekti ama başarılı olan yok sanırım

Kiloların üstümüzden yağ gibi akıp gitmesini temenni ettiğim güzel bir güne günaydın kızlar

Çok enerjik bir günaydın olmuş, hoşuma gitti

Kuzum su önemli aksatmamaya bak.

İddia olayı şöyle herkes kendine belli bir tarih için bir hedef ve bir ödül belirliyor, o tarihte hedefine ulaşırsan ödülünün tadını çıkartıyorsum alıntıda tabloya bakabilirsin

Bu tablo da sonunda hayata geçti canım, ilk sayfaya da ekledik ama güncellenmedi galiba. Zeynebimin pc'sinde sorun olduğu için ilgilenmedi yoksa o buraların tozunu attırır

Aşk dolu balayı tatilinizi nerde yapacaksınız canım

E-brulim ebrum insallah hepimiz cok mutlu oluruz. Menumu saymiyorum bile tuhaf biseydi :)iddalari o zaman bugunden duzenleyelim hedeflerimizle cumaya daha bi şevkle hazirlanalim. Cok iyi buldun sen bu fikri
Olacak sadece inanmamız gerekiyor pembişim tamam canım iddiaları düzenleyelim haftaya cumaya kadar. Ödül işini bilemedim ortak mı olsa yoksa yine herkes kendi mi belirlese? 10 Nisan için hedef kilonu alayım şeker

Sensiz olmaz zaten tatlı dillim
Haftaya cuma için hedef kilonu söyle bakayım, tabelayı bugün yarın hazırlayayım.

Gülüm çok geçmiş olsun, annene Allah'tan acil şifalar dilerim. Lütfen sende kendine dikkat et, anneciğin hastayken birde sen hastalanma yeme içmeyi ihmal etme. Ev için de hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Tetiklermi acaba ben ilk defa bu hafta 700 gr verdim ama denemeye değer.
Gogom bence kesin tetikler, hatta ben önümüzde ki haftalarda senden daha da iyi sonuçlar bekliyorum. Son menülerin hep düzenliydi, özenli ve dikkatlisin ve Pinnertestte çıkan elma, nohut, sarımsağa da dikkat ettiğin için daha fazla gidiyor.
Rakibem senin dediğin gibi haftalık yapalım dedik iddiayı, ödül ortak mı bireysel mi bilemedim? Senden bir hedef kilosu alayım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…