Hastaneye gitmiştim ordaki tartı farklıydı virgülden sonra 2 rakam gösteriyordu :)Teşekkürler kuzum, darısı sana. Seninde dediğin gibi kimse canını sıkmasın haftaya toparlanır sabit kalanlar. Az gitsin önemli değil, yeter ki kalıcı olsun :)
Bunları okuduğuma sevindim, ciddiye almayanlar gereken cezayı çeksin :)
Tebrikler güneşcim, güzel bir başlangıç olmuş. Kız senin tartın nasıl birşey öyle? Virgülden sonra iki sayı gösteriyor :)
Gogom liste tamam, başka bildirim yapan olmadı. Hayırlı yolculuklar, eskişehirime selam olsun :))) sonunda sende 67 yi gördün, çok tebrik ediyorum. Eşitiz rakibecim :)
Bana uyar canım. Peki ne gibi ödüller kullanabiliriz 1 hafta içinde? Ha birde sen mesela en fazla yarım kilo veririm haftada diyorsun ya, bence hedefi biraz daha yüksek tutarsak (senin durumunda mesela 700 gr.) o zaman daha hırslanmazmıyız?Menünü beğendim güzel olmuş canım.
Tabiki olur.
Evet ödülü abartmamak gerek haftalık olursa daha kolay olur sanırım mesela ben haftada 500 gramdan fazla veremiycemi tahmin edebilirim hatta 200 gr veremedigim bile oldu vs.herkes kendine göre tahminde bulunabilir.
Bugünkü börek haricinde güzel olmuş rakibecim. Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.Menülerimi yazayım.
Dün sabah 11.00 2 dilim ekmek az peynir 1 tk reçel (diyabetik) 1 çatal ucu kaymak ve yeşillik
Ara 14.30 portakal
Akşam 19.00 1 tabak yumurtalı ıspanak 1 dilim ekmek
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş
Bugün
Sabah 11.00 1 ıspanaklı börek 2 zeytin peynir nescafe
Öğlen 14.30 1 börek yine
Akşam 18.00 3 sarma 1 kuru patlican dolması
ara 21.00 az çekirdek
su 2 lt
spor yok bugün evden cikarken ters bi hareket yaptım sanırım belimde bi batma acı var.
Canım her tartı farklı gösterebilir, aynı tartıda tarılmaya çalış. Bazı tartılarda 1-2 kilo oynama olabiliyor, bu sonra senin moralini olumsuz etkilemesin.Hastaneye gitmiştim ordaki tartı farklıydı virgülden sonra 2 rakam gösteriyordu :)
Bana uyar canım. Peki ne gibi ödüller kullanabiliriz 1 hafta içinde? Ha birde sen mesela en fazla yarım kilo veririm haftada diyorsun ya, bence hedefi biraz daha yüksek tutarsak (senin durumunda mesela 700 gr.) o zaman daha hırslanmazmıyız?
Bugünkü börek haricinde güzel olmuş rakibecim. Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Canım her tartı farklı gösterebilir, aynı tartıda tarılmaya çalış. Bazı tartılarda 1-2 kilo oynama olabiliyor, bu sonra senin moralini olumsuz etkilemesin.
Haklısınız dikkat edeceğimBana uyar canım. Peki ne gibi ödüller kullanabiliriz 1 hafta içinde? Ha birde sen mesela en fazla yarım kilo veririm haftada diyorsun ya, bence hedefi biraz daha yüksek tutarsak (senin durumunda mesela 700 gr.) o zaman daha hırslanmazmıyız?
Bugünkü börek haricinde güzel olmuş rakibecim. Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Canım her tartı farklı gösterebilir, aynı tartıda tarılmaya çalış. Bazı tartılarda 1-2 kilo oynama olabiliyor, bu sonra senin moralini olumsuz etkilemesin.
Hatta onu hiç saymayayım o zamanHaklısınız dikkat edeceğim
Tamamdir kuzum insallah ulasirim hedefime. Bide ismini falan verdim ama yasak miydi bilemedimSende haftaya 68 olup yersin :)
Afiyet olsun kuzum, ismini cismini demeyeydin iyiydi :)
Ben devam etsin isterim ebrum cunku motivasyon icin iyi oluyo. Ama haftalik olsa ve odul de kucuk olsa daha guzel olur gibi. Herkese ayni odul mesela istedigimiz bi tatlidan oglen saatlerinde bir porsiyon gibi. Hamburgerler, pizzalar olmasin yoksa diyetin anlami kalmaz :)Kilo bildirimim (şişkinlik var diye bu saate kadar bekledim ama hala var)
Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 66.8
Fark: - 0.700
Ortalama: 1.04%
Kızlar iddiamızın son günüydü bugün, devam ettirmek istermisiniz yoksa bitirelim mi?
Zevkle canım benim zaten ayrılmak istemiyorum ama hiç odaklanamıcam diye gitmek istiyordum izinli olabilecekmişim o zamana kadar zaten çıkmam bu durumdaBizi bırakmatelaşın var anlıyorum ama yoğun dönemini atlatınca yine gel.
Haftalık olabilir canım, hem daha hırslı oluruz. Yalnız ödülleri fazla abartmayalım eğer haftalık yapacak olursak çünkü o zaman verdiğimizi geri alırız. Bakalım diğer kızların bu konuda fikri ne, ona göre ortak bir karar alırız.
Makarna pek olmadı rakibecim, atık yarın toparlarım inşallah.
Maşallah bol bol sıvı tüketmişsin. Ben beğendim güzel olmuş canım. Yarın sporunu telafi edersin :)
Çokkk sevindim ya çok teşekkür ederim sayın kaptanımMenünü beğendim güzel olmuş canım.
Tabiki olur.
Evet ödülü abartmamak gerek haftalık olursa daha kolay olur sanırım mesela ben haftada 500 gramdan fazla veremiycemi tahmin edebilirim hatta 200 gr veremedigim bile oldu vs.herkes kendine göre tahminde bulunabilir.
Yok sen onu say tabi, ben ilerki zamanlar için dedim canım :)Hatta onu hiç saymayayım o zaman
Inşallah hep birlikte ulaşacağız tatlım. Kız yok yasak değil ben ismini görünce hemen netten resmine baktım canım çektiTamamdir kuzum insallah ulasirim hedefime. Bide ismini falan verdim ama yasak miydi bilemedim
Ben devam etsin isterim ebrum cunku motivasyon icin iyi oluyo. Ama haftalik olsa ve odul de kucuk olsa daha guzel olur gibi. Herkese ayni odul mesela istedigimiz bi tatlidan oglen saatlerinde bir porsiyon gibi. Hamburgerler, pizzalar olmasin yoksa diyetin anlami kalmaz :)
Arada bizi ziyaret et canıııımZevkle canım benim zaten ayrılmak istemiyorum ama hiç odaklanamıcam diye gitmek istiyordum izinli olabilecekmişim o zamana kadar zaten çıkmam bu durumda
Çokkk sevindim ya çok teşekkür ederim sayın kaptanımo zaman mayıs21 değil 25 diyim toparlanmadır temizliktir falan inşallah o tarihten itibaren son derece adapte bir şekilde burada olurum zaten ara ara sürekli gelir hal hatır sorarım çok teşekkür ederim tekrar herkee iyi akşamlar kader arkadaşlarım
Ay ne güzel haberler bunlar, mutluluklar dilerim pembemKizlar bugun isteme olayi oldu cok sukur bunu da atlattik yuzuk kaldi geriye :)
Menum cok sacma sapan :)
Sabah09:30
1yumurta,peynir,1dilim ekmek, sekersiz cay
Oglen 14:00
2dolma,2kasik yogurt, 1pogaca, 2catal ton baligi, az peynir
Ara ogun 17:00
Kurabiye(ben yapmstm tadina bakmak amacli en kucugunden)
1,5lt su
Aclik otu
Spor yok onun yerine bol heycan kosturma, temizlik vardi :)
evet baya oldu :)Tekrardan hosgeldin aamiza kuzum uzun zaman olmustu
Aaa bu tabloyu sonunda hayata geçirebilmişiz çok sevindim :))
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Gogo2405 38 167 77 67.8 63.0 2 zey zey 25 170 - - 55.0 3 LeyL35 32 160 61 58.5 55.0 4 E-brulim 27 165 74.5 66.8 58.0 5 Efsun64 24 153 83.7 79.2 65.0 6 AKovser 20 153 57 54.9 48.0 7 Pembe_dizi 25 172 75.9 68.9 63.0 8 dilviin 19 155 58 54.6 50 9 EceminKahveAskii 21 157 59.6 57.9 55.0 10 Hoptiri 24 174 89 86.1 70 11 CHRKSSNGHN 27 173 72.4 70.5 63.0 12 Fatma ve Fatih 28 156 80 80 65.0 13 Diyet1214 - - - 86.5 - 14 wemba 29 164 73.4 67.2 65 15 eliflider 25 167 68.9 67.0 57 16 BiricikS 21 165 81.4 75.5 65 17 _perim_ 27 176 75.5 73 69 18 Parfym 28 165 79.0 77.1 56
Selam hanımlar nasılsınızın? Benim iznim bugün bitiyordu ve kilo bildirimi yapmam gerekiyordu ama yapmadım çünkü bugün gruptan çıkmayı düşündüm. Aşırı yoğunum tekrar izin alsam nereye kadar.. Hiç böyle yoğun olacağımı tahmin etmedim çok özür diliyorum sizden özellikle kaptanlarımdan. Hani evlenip balayından döndükten sonra hayatım tekrar düzene oturacak ve sadece şu evlilik meseleleri yüzünden ayrılmak istiyorum gruptan. Başka hiçbir nedeni yok. Balayından sonra tekrar başvurmak istiyorum takıma, kaptanlarım ve sizler kabul ederseniz çoookkkk sevinirim ama kuralları çiğnediğim için kabul edileceğimi sanmıyorum. Belki başka bir takıma katılırım eğer siz kabul etmezseniz ya da kendi kendime takılırım. Bugün tekrar aranıza dösem her gün takip edemeyecektim burayı eminim bundan. Tavsiye bekliyorum sizlerden özellikle kaptanlarımdan. Öpüyorum hepinizi, buradayım cevap bekliyorum
Cerenim tatlı Rakibem benim :) ozledim seni kosturmacalarin bitsin de gel artik buralara :)Zevkle canım benim zaten ayrılmak istemiyorum ama hiç odaklanamıcam diye gitmek istiyordum izinli olabilecekmişim o zamana kadar zaten çıkmam bu durumda
Canim senin şarkı onerilerine bayiliyorumKızlaaaar günaydııııııııın
Ben güzel bi kahvaltı yaptım bile..
Evdeki damacana sudan tiksiniyorum kokuyorgünlerdir doğru düzgün su içemedim maden suyu veya kendi yapımım portakal suyuyla geçiştirdim ama artık düzenli suya dönücem o yüzden birazdan gidip 5lt su alıcam :)
Bu arada dün tartıldım ama listeye alınma zamanım değil diye paylaşmamıştım rahat edemedim paylaşıcam :)
3 Nisan 2015 : 77.9
Güne enerjik başlamak gerek hadi kalkın oynayalım biraz vücutlar kendine gelsiiiinn :)))
Bir de bu iddaa olayından bana bahseder misiniz :)
Canim su cok önemli vucudu temizlemek icin ve sporda attigimiz terin yerine geciyor. Baska hicbir sivi suyun yerini doldurmuyor diye biliyorum. Kilom bol bol ictigim suyla da yerinden oynadi benim. Eskiden gunde max 2 sb zor icerdim.Kızlaaaar günaydııııııııın
Evdeki damacana sudan tiksiniyorum kokuyorgünlerdir doğru düzgün su içemedim maden suyu veya kendi yapımım portakal suyuyla geçiştirdim ama artık düzenli suya dönücem o yüzden birazdan gidip 5lt su alıcam :)
Bu arada dün tartıldım ama listeye alınma zamanım değil diye paylaşmamıştım rahat edemedim paylaşıcam :)
Güne enerjik başlamak gerek hadi kalkın oynayalım biraz vücutlar kendine gelsiiiinn :)))
ben katılıyorummm eksik kalmam ben hiççOldu bir kere, bir daha ki iddiaya daha sağlam adımlarla yaklaşalım :) bu durumda şimdilik 3 kişiyiz - sen, Leyla ve ben. Başka katılmak isteyen olursa genişletiriz, olmazsa üçümüz yazışırız :)
Kızlar yeni bir dönem yeni bir iddia. Mayıs ayı harikalar yaratsın inşallah :)
Hadi bakalım katılmak isteyenleri görelim
ayyyy gözün aydın kız çok sevindimmmmKizlar bugun isteme olayi oldu cok sukur bunu da atlattik yuzuk kaldi geriye :)
1,5lt su
Aclik otu
:))) beğenilmesine sevindiiimCerenim tatlı Rakibem benim :) ozledim seni kosturmacalarin bitsin de gel artik buralara :)
Canim senin şarkı onerilerine bayiliyorum
evet biliyorum ama kokusından tiksindim damacana suyunun almayın dedim yine almışlarCanim su cok önemli vucudu temizlemek icin ve sporda attigimiz terin yerine geciyor. Baska hicbir sivi suyun yerini doldurmuyor diye biliyorum. Kilom bol bol ictigim suyla da yerinden oynadi benim. Eskiden gunde max 2 sb zor icerdim.
Evde tartin yokmu canım her zaman aynı tartiyi kullansan iyi olur aralarında fark olabilir.Hastaneye gitmiştim ordaki tartı farklıydı virgülden sonra 2 rakam gösteriyordu :)
Tetiklermi acaba ben ilk defa bu hafta 700 gr verdim ama denemeye değer.Bana uyar canım. Peki ne gibi ödüller kullanabiliriz 1 hafta içinde? Ha birde sen mesela en fazla yarım kilo veririm haftada diyorsun ya, bence hedefi biraz daha yüksek tutarsak (senin durumunda mesela 700 gr.) o zaman daha hırslanmazmıyız?
Hayırlı olsun hakkınızda canım.Kizlar bugun isteme olayi oldu cok sukur bunu da atlattik yuzuk kaldi geriye :)
1,5lt su
Aclik otu
Gecen ay 3 nisan icin hedef koymustuk lostemiz vardı hedefine ulasan koyduğu ödülü yiycekti ama başarılı olan yok sanırımKızlaaaar günaydııııııııın
Çok enerjik bir günaydın olmuş, hoşuma gittiKızlaaaar günaydııııııııın
Iddia tablosu
Kurallar:
- 03. Nisan’da hedefine ulasanlar ödüllerini afiyetle yeme hakki kazanacak
- Ödüller abartilmamak sartiyla yenecek
- Ödülüne ulasamayana güzel bir ceza verilecek
- Birbirini gaza getirme amacli hersey mübah
- Herkes birbirine karsi yarisacak
- Sok diyetler yasak
Herkese hedefine ulasmak ve ödülünün tadini cikarmak üzere basarilar dilerim
Katilimci Hedef Ödül Pembe_dizi 68 Pizza LeyL35 57.5 Kakaolu puding E-brulim 65 Mc Donalds Dilviin 50 Felekten bir gün kakaovanilya 73 Ayakkabi narin_nazenin 82 Burger menü hoptiri 84 Makaron wemba 65 Felekten bir gün gogo2405 67 - _perim_ 72 Elma BiricikS 74 Mc Donalds CHRKSSNGHN 68 Mc Donalds AKovser 52 - doallthingswithlove 80 Adana + Künefe
Bu tablo da sonunda hayata geçti canım, ilk sayfaya da ekledik ama güncellenmedi galiba. Zeynebimin pc'sinde sorun olduğu için ilgilenmedi yoksa o buraların tozunu attırırevet baya oldu :)
Aaa bu tabloyu sonunda hayata geçirebilmişiz çok sevindim :))
Kız nereye.. ben de seninle aynı durumdayım ama kurallar çok da katı değil arkadaşlarımız özel durumumuzu idare ediyorlar sağolsunlar.. ben de balayı döneminde ne yapıcam diye düşünüyorum ama takımdan ayrılmak da ne :)) Hiçbir yere gidemezsiin :)))
Olacak sadece inanmamız gerekiyor pembişimE-brulim ebrum insallah hepimiz cok mutlu oluruz. Menumu saymiyorum bile tuhaf biseydi :)iddalari o zaman bugunden duzenleyelim hedeflerimizle cumaya daha bi şevkle hazirlanalim. Cok iyi buldun sen bu fikri
Sensiz olmaz zaten tatlı dillimben katılıyorummm eksik kalmam ben hiçç
ayyyy gözün aydın kız çok sevindimmmm
rabbim devamına erdirsin
kızzz bana bak senin kayın peder nasıl iyi miii
kızlar biz bundan önceki oturdugumuz siteden cok memnunduk dünde komsulardan haber gelince oraya gittik annemle baktık akşam eve gelmeden babam baktı eve begendik tutucaz anlaşılırsa kirada vs.
annem cok kötü hastalandı acile götürecektik kalkamadı bile yerinden bütün gece ayaktaydım gün içinde az yemiştim başım dönmeye başladı halim kalmayınca bişeyler atıştırdım mazeretimi bildiriyim böylelikle.
dünki menüm
sabah 8.00
1 kepekli tost (içindeki peynir yarım yaglıydı)
2 bardak çay
ara 12.00
orta şekerli kahve (annemin arkadasına gittik bize sormadan orta şekerli kahve yapıvermiş)
öğlen 14.00
3 kasık acı kısır
2 tane diyet mahlepli tarcınlı kurabiye
cay
akşam 18.00
2-3 kasık corba
1 tabak yogurt
gece 2.00
1 avuc çiğ badem
1 soda
2-3 tane bitter maden çikolata
gece 5.00
1 lokma peynirli poğaca
1 fincan bitki çayı
su 1 bucuk litre
spor olarak bol koşturmacalı bir gündü zaten akşamdan sabaha kadarda annemin basını bekledim daha hiç uyumadım şimdi uyumaya gidiyorum kızlar
kalkınca büyük ihtimal ev tutulursa oraya bakmaya giderim tekrar eksikleri belirlerim bi kaç temizlik malzemesi götürürüm
Gogom bence kesin tetikler, hatta ben önümüzde ki haftalarda senden daha da iyi sonuçlar bekliyorum. Son menülerin hep düzenliydi, özenli ve dikkatlisin ve Pinnertestte çıkan elma, nohut, sarımsağa da dikkat ettiğin için daha fazla gidiyor.Tetiklermi acaba ben ilk defa bu hafta 700 gr verdim ama denemeye değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?