Tatlim her telefona yukleniyo mu o uygulama,bi denasi sayiyo adimi anlamadim,cahil kaldimFitwell sagolsun pannggg diye caliyor adim hedefim doldugunda ve alkis kopuyorOtomatik olarak yapiyor. Tlf sesini Cuma gunu kismayi unutmusum isteyken caldi herkes bana dogru bakiyor. Tabii ben hic orali olmayip tavani seyrediyodum. 10 000 adima ayarladim. Hergun olmuyo tabi bazen 5000 de kaliyorum.
Acikti canim marketler. 5 te kapatiyo bugune özel. Evet benzin istasyonlarinda cips turu seyler bulunuyor iki kat fazla fiyata veriyolar bide. Aman cips fln istemem zaten onlarin olsun. Yesilliklerim ve yagsiz gidalarim yeter bana
Menünü beğendim güzel olmuş.sağol canımcımmm
ooo süper olmuş ellerine saglıkk
dünki menüm
sabah 8.00
3 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
cay
ara 10.00
gingsengli kahve (şekersiz)
1 avuc antep fıstıgı
öğle 14.00
1 tarcınlı elmalı kurabiye
cay
akşam 18.00
2 kasık az yaglı pilav
3 kasık nohut yemeği
3 kasık yogurt
2 litre su
gün içinde bitki çayı yeşil çay içtim 4 bardak
spor yapamıyorum şu aralar hem taşınma telaşı hem annemle babam hasta tam taşınma öncesi herşeye neredeyse banaa bakıyo
Saol canım hoşgeldin nasılsın?S.a milletGogoo tebrik ederim 67.7
Hedefim 1 kilo vermek olsa az mı olur ödül de küçük porsiyon mantı olsaaaa :))
Canım benim tatil yerleriyle ilgili hiç fikrim yok bilmiyorum yani ondan karar veremiyorum zaten(
Cumaya kadar 1 kilo çok değilmi hemşom tebrik ediyorum süper olur verirsen.kızlar sizin hedeflere bakmadan yazmıştım yorumumu gördüm ki en yüksek hedefi ben koymuşum tehlikeli mi düşüreyim mi ?
Bir de bence ödüller bireysel olmalı çünkü herkesin canının çektiği şey farklı. Siz 1 dilim baklavayı ödül koysnız bana bi motivasyon etkisi olmaz mesela çünkü pek ilgilenmem baklavayla
Bende walk Logger kullanıyorum canım bi dene istersen.Tatlim her telefona yukleniyo mu o uygulama,bi denasi sayiyo adimi anlamadim,cahil kaldim
Diyetisyenim bir haftada iki kilo vermek normal derdi ondan öyle hedef koydum ama bilemedim :)Menünü beğendim güzel olmuş.
Saol canım hoşgeldin nasılsın?
Cumaya kadar 1 kilo çok değilmi hemşom tebrik ediyorum süper olur verirsen.
Bende walk Logger kullanıyorum canım bi dene istersen.
Bu hafta denemiş olursun belkide 1 den fazla verirsin belli olmaz dimi amaDiyetisyenim bir haftada iki kilo vermek normal derdi ondan öyle hedef koydum ama bilemedim :)
evet baya oldu :)
Aaa bu tabloyu sonunda hayata geçirebilmişiz çok sevindim :))
Kız nereye.. ben de seninle aynı durumdayım ama kurallar çok da katı değil arkadaşlarımız özel durumumuzu idare ediyorlar sağolsunlar.. ben de balayı döneminde ne yapıcam diye düşünüyorum ama takımdan ayrılmak da ne :)) Hiçbir yere gidemezsiin :)))
Canım yaa harika kilo vermişsdin çok tebrik ederim ben en zon tartıldığımda 70,0dım bi 6'lılara düşemedim helal olsun sana. Rakibemsin ama kendim vermişim gibi sevindim canım benim öpüyorum seniCerenim tatlı Rakibem benim :) ozledim seni kosturmacalarin bitsin de gel artik buralara :)
Canim senin şarkı onerilerine bayiliyorum
Hoşbulduk canım seninle doya doya kankiliği yaşayamadık benim yüzümden kusura bakmaKızlar 2-3 saattir burası açık ama anca yazmaya fırsat buldum :)
yoğurtlu makarna yenmemeli diyoruzda benim fikrim değişiyor sanki.. canımız ne istiyorsa kararında yesek daha iyi.. sık sık olmadıktan sonra zararı olmaz yaa
kankim hoşgeldin :) istediğin kadar izin kullanabilirsin Gogom demiş zaten.. sen rahat rahat hallet işlerini
canım geçmiş olsun kalıcı bişey yok dimi?
hadi gözünaydın :)
çok sevdiğim bi türküdür 2 defa dinledim yine sağol canım
haftalık olması iyi mi kötü mü bilemedim ama size uyarım :) genel bi ödül koyalım o zaman.. hedefine ulaşan 1 porsiyon sütlü tatlı yiyebilir gibi..
günkurusu fiyatı dikkatimi çekti çok uygunmuş :)) burada 38 tl..
Hangi telefonlara indirilebildigine dair hicbir bilgim yok gercekten canim ya, dene istersen belki indiriyordur telefonun.Tatlim her telefona yukleniyo mu o uygulama,bi denasi sayiyo adimi anlamadim,cahil kaldim
Evet hadi bakalım kimler ödül alacakBu hafta denemiş olursun belkide 1 den fazla verirsin belli olmaz dimi ama
Güzel iki öğün yapmışsın akşam acikmazsin inşallahBugunku Menum
11:00 kahvalti
1 tane minik kasarli tost ( 1 dilim ekmegi ortadan bölup ust uste koydum),
cay sekersiz 1,5 haslanmis yumurta
ara 13:00 2 tane kahve sekersiz
16:00 Aksam
2 tabak mantar corba, coban salata, 125 gr mozarella peyniri
( yemekte kiymali makarna vardi 1 catal aldim). 1 bardak limonata
2 litre su daha icerim yatana kadar suyu.
spor olarak yuruyus 40 dk
Tatlim sagol,indirdim hemen ama yerimden kalkmamama ragmen sadece 4 adim saydi elimde biselwr yaziyodum cunku,ssallanmalari da algılıyor. .bbi de orda kalori yaziyo gunluk yakman gereken bn bilmiom ki ne kadar kalori aldim verdim sen yaziyomusun oraya kalori hesabiniHangi telefonlara indirilebildigine dair hicbir bilgim yok gercekten canim ya, dene istersen belki indiriyordur telefonun.
Hani ilk basta kayit bilgilerimi verirken hedef kilomu, gunluk kalori alimimi, su ve adimlari kaydetti verdigim bilgilere göre. Mesela gunluk 10000 adim dedim, dolunca mesaj geliyo dedigim gibi. Sinyal sesi de geliyor. Su hatirlatma mesajlari fln da var. O gun ictigin suya limon damlat diye msj gelmistiBen yururken tlfn cebimde yada elimdeyken butun adimlari sayiyor. Kosu bandinda yururken oda adim sayiyo. Indirmeyi dene yada senin tlfnun illaki buna benzer uygulamari vardir.
Guzel gayet canimBugunku Menum
11:00 kahvalti
1 tane minik kasarli tost ( 1 dilim ekmegi ortadan bölup ust uste koydum),
cay sekersiz 1,5 haslanmis yumurta
ara 13:00 2 tane kahve sekersiz
16:00 Aksam
2 tabak mantar corba, coban salata, 125 gr mozarella peyniri
( yemekte kiymali makarna vardi 1 catal aldim). 1 bardak limonata
2 litre su daha icerim yatana kadar suyu.
spor olarak yuruyus 40 dk
O ekmek olmasaymış iyimiş canım ama sonuçta oruç tuttun, bütün gün yemeyince akşam da ona göre birşeyler yemen gerekiyor.
Rica ederim canım, beğenmene sevindim :) aklına geleni paylaş da bana da bir daha ki sefere fikir olsun :-*
Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım :)
Tatlı anneciğimin gazabı, planda yoktu ama yapmış bir kere bizde yedik :) ama resmen ikinciyi yememek için kendimle savaştım :)
çicek desenleri sarmaşık falan sever misin sen
cok şirin olmuş ellerine emeğine saglıkkk
afiyet şifa olsun kuzummm eee kolay değil benim gibi durmadan kafanı şişiren bi kankan var unutuyosun az yemek yemen gerektiğini kafa bırakmıyorum ki sende
harika olmuşşş
Canimsin seen :* insallah sende verirsin kuzucum o kadar kosturuyosun bi bakarsin bianda gitmiş 3-5kg :) buaralar cok zor gidiyi benden kilolar. Rakip degil kanka olsak bu kadar olurCanım yaa harika kilo vermişsdin çok tebrik ederim ben en zon tartıldığımda 70,0dım bi 6'lılara düşemedim helal olsun sana. Rakibemsin ama kendim vermişim gibi sevindim canım benim öpüyorum seni
Acıkmadım hiç. Düşünüyorumda bu sabahları içtiğim limonlu suyun etkisi mi bu? Açlığımı bastırıyo acaba anlamadımkiGüzel iki öğün yapmışsın akşam acikmazsin inşallah
Oturduğun yerdemi sayıyor? Yok ben dursam oda duruyor. Ayarlarda ilk başta soruyor tempolu adımımı saysın her adımımı diye. Evin içinde normal şekilde dolaşsan sayanı var, yada dışarda tempolu hızlı hızlı yürürken sayanı. Tekrar ayarları gözden geçir yeniden dene. Kalori olayı ise senin verdiğin kilon yaş ve boyuna göre alman gereken günlük kalori miktarın. Kolay gelsin canımTatlim sagol,indirdim hemen ama yerimden kalkmamama ragmen sadece 4 adim saydi elimde biselwr yaziyodum cunku,ssallanmalari da algılıyor. .bbi de orda kalori yaziyo gunluk yakman gereken bn bilmiom ki ne kadar kalori aldim verdim sen yaziyomusun oraya kalori hesabini
Activia işe yarıyormu? Bir kere aldım 4 lü paket olandan. Bi daha da almadım. Kayınpederim kullanıyodu bir ara memnundu.Menum..
sabah 7.30
2 kuru kayisi
9.30
1 activia
Kahvalti 11.00
2dilim tam b.ekmegi
1 yumurta,sucuk 2 ymk kasigi kadr
2 dilim peynir,6 zeytin(biraz cok oldu)
Domates salatalik biber
Ara 13.00
2parca bitter%80
Ara 14.00
yesil cay
Ara 15.00
Form çay
Aksam 17.30
6 ymk kasigi Kıymalı makarna
salata,salgam
3 litre su
leslie 1 mil,50 squat,20 mekik,10 dak.zumba
Tebrik ederim güzel menu :) okul sonav stresleriyle uğraşıyorum. Malum son senem sınavlarda var. Öyle sizleri sormalı? Kilomsa gayet yerinde iyi gorunuyorum. Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum çok isterim ama hiç vaktim yok evdede öyle yapmıyorum vakitsizlikten .Menüm gelsin
Sabah 10.00 1 minik poğaça az peynir az reçel şekersiz tabii
Ara 12.00 2 hurma
Öğlen ve akşam niyetine 15.00 4 yaprak sarma 2 içli köfte 1 minik poğaca çeyrek parça katmer yarım el kadar diyim boyuna
Su 1,5 ancak oldu
Spor yok
Belime viks sürerek duzelttik baya neyseki çok kötü değil.
Bugün gorumcemde gün vardı hemde evini yeni aldığı için akrabalar ev gorme gibide gelmisler.neler neler vardı börekler tatlılar elmalı kurabiyeler vee inanirmisiniz ağzım bile sulanmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?