Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlim her telefona yukleniyo mu o uygulama,bi denasi sayiyo adimi anlamadim,cahil kaldim

Menünü beğendim güzel olmuş.
S.a millet Gogoo tebrik ederim 67.7
Saol canım hoşgeldin nasılsın?
Hedefim 1 kilo vermek olsa az mı olur ödül de küçük porsiyon mantı olsaaaa :))

Canım benim tatil yerleriyle ilgili hiç fikrim yok bilmiyorum yani ondan karar veremiyorum zaten (

Cumaya kadar 1 kilo çok değilmi hemşom tebrik ediyorum süper olur verirsen.
Tatlim her telefona yukleniyo mu o uygulama,bi denasi sayiyo adimi anlamadim,cahil kaldim
Bende walk Logger kullanıyorum canım bi dene istersen.

Menünü beğendim güzel olmuş.

Saol canım hoşgeldin nasılsın?

Cumaya kadar 1 kilo çok değilmi hemşom tebrik ediyorum süper olur verirsen.

Bende walk Logger kullanıyorum canım bi dene istersen.
Diyetisyenim bir haftada iki kilo vermek normal derdi ondan öyle hedef koydum ama bilemedim :)

Selam hatun kişilerr.. Damat bohçasını gtürdük bugün neler neler yapmıştı kayınvalidem, bir çok şeyden hiç yemedim ama yediklerim bile fazlaydı

Yok yavrum gitmiyorum ama buraya adapte olamıyorum yine izin aldım balayı dönüşüne kadar, mümkün değil her gün giremiyorum siteye yani, bi bakıyorum 3 gün girmemişim o derece kopuğum şu an ama ayrılmayı asla istemem sağoln gogo2405 izin alabilirsin dedi çok sevindim
Cerenim tatlı Rakibem benim :) ozledim seni kosturmacalarin bitsin de gel artik buralara :)

Canim senin şarkı onerilerine bayiliyorum
Canım yaa harika kilo vermişsdin çok tebrik ederim ben en zon tartıldığımda 70,0dım bi 6'lılara düşemedim helal olsun sana. Rakibemsin ama kendim vermişim gibi sevindim canım benim öpüyorum seni
Hoşbulduk canım seninle doya doya kankiliği yaşayamadık benim yüzümden kusura bakma evet çok sevindim izin olayına bakalım en geç bir buçuk aya dahili olarak burdayım inşallah

Hangi telefonlara indirilebildigine dair hicbir bilgim yok gercekten canim ya, dene istersen belki indiriyordur telefonun.
Hani ilk basta kayit bilgilerimi verirken hedef kilomu, gunluk kalori alimimi, su ve adimlari kaydetti verdigim bilgilere göre. Mesela gunluk 10000 adim dedim, dolunca mesaj geliyo dedigim gibi. Sinyal sesi de geliyor. Su hatirlatma mesajlari fln da var. O gun ictigin suya limon damlat diye msj gelmisti Ben yururken tlfn cebimde yada elimdeyken butun adimlari sayiyor. Kosu bandinda yururken oda adim sayiyo. Indirmeyi dene yada senin tlfnun illaki buna benzer uygulamari vardir.

Bugunku Menum
11:00 kahvalti
1 tane minik kasarli tost ( 1 dilim ekmegi ortadan bölup ust uste koydum),
cay sekersiz 1,5 haslanmis yumurta

ara 13:00 2 tane kahve sekersiz

16:00 Aksam
2 tabak mantar corba, coban salata, 125 gr mozarella peyniri
( yemekte kiymali makarna vardi 1 catal aldim). 1 bardak limonata

2 litre su daha icerim yatana kadar suyu.
spor olarak yuruyus 40 dk

Güzel iki öğün yapmışsın akşam acikmazsin inşallah

Kızlar facebookta instagramda arkadaş olu birbirimizi takip edelim isteyen varsa özelden yazalım ismlerimizi :) isterseniz tabii

Tatlim sagol,indirdim hemen ama yerimden kalkmamama ragmen sadece 4 adim saydi elimde biselwr yaziyodum cunku,ssallanmalari da algılıyor. .bbi de orda kalori yaziyo gunluk yakman gereken bn bilmiom ki ne kadar kalori aldim verdim sen yaziyomusun oraya kalori hesabini

Menum..
sabah 7.30
2 kuru kayisi
9.30
1 activia

Kahvalti 11.00
2dilim tam b.ekmegi
1 yumurta,sucuk 2 ymk kasigi kadr
2 dilim peynir,6 zeytin(biraz cok oldu)
Domates salatalik biber

Ara 13.00
2parca bitter%80

Ara 14.00
yesil cay

Ara 15.00
Form çay

Aksam 17.30
6 ymk kasigi Kıymalı makarna
salata,salgam

3 litre su
leslie 1 mil,50 squat,20 mekik,10 dak.zumba

Guzel gayet canim

İyi akşamlar :)

Haklısın da biraz daha az yiyebilirim amaa :))

Canım sen atlatmışsın o dönemleri, kına gecesi için aklıma arapça yazı yazmak falan geldii

Sagol tatlım..
Benim kafa zaten gidik, senlik birşey yok yanii

Canım yaa harika kilo vermişsdin çok tebrik ederim ben en zon tartıldığımda 70,0dım bi 6'lılara düşemedim helal olsun sana. Rakibemsin ama kendim vermişim gibi sevindim canım benim öpüyorum seni
Canimsin seen :* insallah sende verirsin kuzucum o kadar kosturuyosun bi bakarsin bianda gitmiş 3-5kg :) buaralar cok zor gidiyi benden kilolar. Rakip degil kanka olsak bu kadar olur

Güzel iki öğün yapmışsın akşam acikmazsin inşallah
Acıkmadım hiç. Düşünüyorumda bu sabahları içtiğim limonlu suyun etkisi mi bu? Açlığımı bastırıyo acaba anlamadımki Özellikle bantta koştuğum günler çok acıkıyorum ve limonu unuttuğum veya evde olmadığı günler. Şimdiye kadar 5 bardak daha su içtim menümü yazdıktan bu yana.

Oturduğun yerdemi sayıyor? Yok ben dursam oda duruyor. Ayarlarda ilk başta soruyor tempolu adımımı saysın her adımımı diye. Evin içinde normal şekilde dolaşsan sayanı var, yada dışarda tempolu hızlı hızlı yürürken sayanı. Tekrar ayarları gözden geçir yeniden dene. Kalori olayı ise senin verdiğin kilon yaş ve boyuna göre alman gereken günlük kalori miktarın. Kolay gelsin canım

@BiricikS kankim neredesin kac gundur goremedim sanki yada gözümden mi kaçtı görmedim seni

Activia işe yarıyormu? Bir kere aldım 4 lü paket olandan. Bi daha da almadım. Kayınpederim kullanıyodu bir ara memnundu.
Sporun güzel olmuş bugün yediklerin erimiştir kesin.

Menüm gelsin

Sabah 10.00 1 minik poğaça az peynir az reçel şekersiz tabii

Ara 12.00 2 hurma

Öğlen ve akşam niyetine 15.00 4 yaprak sarma 2 içli köfte 1 minik poğaca çeyrek parça katmer yarım el kadar diyim boyuna

Su 1,5 ancak oldu
Spor yok
Belime viks sürerek duzelttik baya neyseki çok kötü değil.
Bugün gorumcemde gün vardı hemde evini yeni aldığı için akrabalar ev gorme gibide gelmisler.neler neler vardı börekler tatlılar elmalı kurabiyeler vee inanirmisiniz ağzım bile sulanmadi.

Tebrik ederim güzel menu :) okul sonav stresleriyle uğraşıyorum. Malum son senem sınavlarda var. Öyle sizleri sormalı? Kilomsa gayet yerinde iyi gorunuyorum. Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum çok isterim ama hiç vaktim yok evdede öyle yapmıyorum vakitsizlikten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…