Başarılar dilerim canım okulu bitirince gidersin spora sende zamanında olur o zaman şimdi derslerine çalış ihmal etme.Tebrik ederim güzel menu :) okul sonav stresleriyle uğraşıyorum. Malum son senem sınavlarda var. Öyle sizleri sormalı? Kilomsa gayet yerinde iyi gorunuyorum. Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum çok isterim ama hiç vaktim yok evdede öyle yapmıyorum vakitsizlikten .
Gecmis olsun umarim cabucak atlatirsin. Kelebege takildim. menunde 2 kelebek yaziyo ne ki o ?Kızlar o kadar hastayım ki tüm gün yataktan çıkamadım sürekli yattım
O yüzden bugünkü menüm diye bir şey yok tğm gün yediklerim :
Sabah 5 gibi: 1 Muz
Akşam üstü 4 gibi: 2 dilim börek
Akşam 7 gibi: 1 tavuk pirzola 2 kelebek (Annemler pazar diye akrabamızın köydeki evlerine gittiler akrabalarda her haftasonu giderler orda ziyafet varmış valla hasta olup gidememem iyi olmuş sanırım. Bu tavukları da bana yollamışlar tabi yolladıklarının hepsini yemedim)
5 gibi de terlersem iyi olur ha gayret dedim kalktım müzik açtım çok tempolu olamasa da hareket etmeye çalıştım
Hiçbir şeye halim yok kulaklarım bile az duyuyor
Dün de pek bir şey yiyememiştim zaten
İlaç içiyordum 3 gündür bakalım ne zaman düzelicem...
Sağol canım inşallah :)Gecmis olsun umarim cabucak atlatirsin. Kelebege takildim. menunde 2 kelebek yaziyo ne ki o ?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Kızlar o kadar hastayım ki tüm gün yataktan çıkamadım sürekli yattım
Akşam 7 gibi: 1 tavuk pirzola 2 kelebek (Annemler pazar diye akrabamızın köydeki evlerine gittiler akrabalarda her haftasonu giderler orda ziyafet varmış valla hasta olup gidememem iyi olmuş sanırım. Bu tavukları da bana yollamışlar tabi yolladıklarının hepsini yemedim)
5 gibi de terlersem iyi olur ha gayret dedim kalktım müzik açtım çok tempolu olamasa da hareket etmeye çalıştım
Çokta kötü olmamış gibiIyi geceler kızlar, düğünden daha yeni geldik. Hemen menümü yazıp çıkıyorum, misafirim gelecek :) yarın geçmişi okurum.
Sabah 11:30
1 bardak ılık su
Saat 15:00
2 kaşık yoğurtlu makarna (daha erken yiyemedim, hem canım istemedi hemde hazırlanma telaşındaydım)
Akşam 20:00 (düğün menüsü)
3 yk havuçlu lahana salatası
3/4 tavuk şinitzel (el kadardı tamamı)
3 yk pilav
1 lt su
Spor: düğünde attığım göbek :)
Çok kötü oldu menüm, düzensiz ve sağlıksız. Yarın düzeltiyorum :)
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler.
GünaydınGünaydın kızlaar
Eki Görüntüle 1481594 Tutacak ördüm görumceme kızlar nasıl olmuş.
Iddia tablomuz hazır canlarım
Yeni hafta, yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin...
Haftanın ödülü:
Hedefinize ulaşın ki haftanın ödülü olan "SÜTLÜ TATLI" nın da tadını çıkartın
Yarışmacı Hedef Pembe_dizi -0.900 gr = 68.0 kg LeyL35 -0.500 gr = 58.0 kg E-brulim -0.900 gr = 65.9 kg Dilviin -0.600 gr = 54.0 kg wemba -0.400 gr = 66.8 kg gogo2405 -0.500 gr = 67.3 kg AKovser -0.700 gr = 54.2 kg
Not: 'oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur'
Herkese başarılar
Fitwell sagolsun pannggg diye caliyor adim hedefim doldugunda ve alkis kopuyorOtomatik olarak yapiyor. Tlf sesini Cuma gunu kismayi unutmusum isteyken caldi herkes bana dogru bakiyor. Tabii ben hic orali olmayip tavani seyrediyodum. 10 000 adima ayarladim. Hergun olmuyo tabi bazen 5000 de kaliyorum.
Acikti canim marketler. 5 te kapatiyo bugune özel. Evet benzin istasyonlarinda cips turu seyler bulunuyor iki kat fazla fiyata veriyolar bide. Aman cips fln istemem zaten onlarin olsun. Yesilliklerim ve yagsiz gidalarim yeter bana
kızlar sizin hedeflere bakmadan yazmıştım yorumumu gördüm ki en yüksek hedefi ben koymuşum tehlikeli mi düşüreyim mi ?
Bir de bence ödüller bireysel olmalı çünkü herkesin canının çektiği şey farklı. Siz 1 dilim baklavayı ödül koysnız bana bi motivasyon etkisi olmaz mesela çünkü pek ilgilenmem baklavayla
Selam hatun kişilerr.. Damat bohçasını gtürdük bugün neler neler yapmıştı kayınvalidem, bir çok şeyden hiç yemedim ama yediklerim bile fazlaydı
Yok yavrum gitmiyorum ama buraya adapte olamıyorum yine izin aldım balayı dönüşüne kadar, mümkün değil her gün giremiyorum siteye yani, bi bakıyorum 3 gün girmemişim o derece kopuğum şu an ama ayrılmayı asla istemem sağolngogo2405 izin alabilirsin dedi çok sevindim
Canım yaa harika kilo vermişsdin çok tebrik ederim ben en zon tartıldığımda 70,0dım bi 6'lılara düşemedim helal olsun sana. Rakibemsin ama kendim vermişim gibi sevindim canım benim öpüyorum seni
Hoşbulduk canım seninle doya doya kankiliği yaşayamadık benim yüzümden kusura bakmaevet çok sevindim izin olayına bakalım en geç bir buçuk aya dahili olarak burdayım inşallah
Menüm gelsin
Sabah 10.00 1 minik poğaça az peynir az reçel şekersiz tabii
Ara 12.00 2 hurma
Öğlen ve akşam niyetine 15.00 4 yaprak sarma 2 içli köfte 1 minik poğaca çeyrek parça katmer yarım el kadar diyim boyuna
Su 1,5 ancak oldu
Spor yok
Belime viks sürerek duzelttik baya neyseki çok kötü değil.
Bugün gorumcemde gün vardı hemde evini yeni aldığı için akrabalar ev gorme gibide gelmisler.neler neler vardı börekler tatlılar elmalı kurabiyeler vee inanirmisiniz ağzım bile sulanmadi.
Kızlar o kadar hastayım ki tüm gün yataktan çıkamadım sürekli yattım
Iyi geceler kızlar, düğünden daha yeni geldik. Hemen menümü yazıp çıkıyorum, misafirim gelecek :) yarın geçmişi okurum.
Sabah 11:30
1 bardak ılık su
Saat 15:00
2 kaşık yoğurtlu makarna (daha erken yiyemedim, hem canım istemedi hemde hazırlanma telaşındaydım)
Akşam 20:00 (düğün menüsü)
3 yk havuçlu lahana salatası
3/4 tavuk şinitzel (el kadardı tamamı)
3 yk pilav
1 lt su
Spor: düğünde attığım göbek :)
Çok kötü oldu menüm, düzensiz ve sağlıksız. Yarın düzeltiyorum :)
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler.
teşekkür ederim fafataramTeşekkür ederim fafataram
Menün güzel olmuş. Sporun olmaması gayet normal, önce annen sonra babançok gecmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda toparlanırlar.
Teşekkür ederim balım
Az yada çok olması önemli değil, önemli olan kendini tanımak ve hedefine ulaşmak. Mesela ben ulaşamayacağımı biliyorumgör bak kendimi ne kadar tanıdığımı
olabilir güzel fikirKızlar facebookta instagramda arkadaş olu birbirimizi takip edelim isteyen varsa özelden yazalım ismlerimizi :) isterseniz tabii
ahhahahha tencere kapak gibiyizzİyi akşamlar :)
Haklısın da biraz daha az yiyebilirim amaa :))
Canım sen atlatmışsın o dönemleri,kına gecesi için aklıma arapça yazı yazmak falan geldii
Sagol tatlım..
Benim kafa zaten gidik, senlik birşey yok yanii
cok güzel olmus canımGünaydın kizlar :)
Dun ku menum
Sabah 09:30
1 dilim light ekmek
1 lokma gevrek
2 dilim peynir
8 zeytin
Saat 15:30 da disardaydim
2 avuc leblebi
5 tane cagla badem
4 ceviz
Aksam 19:00
1 izgara levrek
4 tane Sardalya buğulama
Yesil salata
1,5 lt su ictim
Spor yok dinlenme günümdü
hoşgeldinnngünaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaanasılsınız
hoşbuldum canımteşekkür ederim fafataram
ya ben hep unutuyorum tatafara mıydı fafataramıydı diye
olabilir güzel fikir
ahhahahha tencere kapak gibiyizz
cok güzel olmus canım
hoşgeldinnn
günaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaanasılsınız
sağol canım naberHosgeldin :)
günaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaanasılsınız
sağol canım sende mi izinliydinHoşgeldinnn :)
sağol canım sende mi izinliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?