Sen son zamanlarda çok az yiyorsun canım?Gece gece girdim siteye gunun menusunu yaziyorum
Sabah 10:30
2 yumurtadan omlet oglusumla birlikte yedik. 4 zeytin, 2 yulafli gevrek
Ögleyin acikmadim cay ictim. kahvaltiyi gec yaptim.
Aksam 16:00
3 kadinbudu köfte (kucuklerdi)
2 kuru patlican dolmasi
ara 18:00 3 catal pasta
gun icinde 2 litre su (bugun az oldu hedefim 2,5 - 3 l di.
Spor 30 dk yuruyus, 25 mekik (o pastanin intikamiydi mekikler)..
Sabah gecmisi okurum simdi gec oldu.
Evet gördüm canım, kırmızı fiyonklar asılmış :)) kapı bastırmada tabi ne koparsan kar senin için amaaa ben fazla abartılmamasından yanayım :)Haha gordunmu apartmani süslemis annem : )) vallah kapida dikilcem 500 euroyu kapacamm haha :))
Severim balım, senin zevkine güveniyorum içinden geldiği gibi yaparsınçicek desenleri sarmaşık falan sever misin sen
harika olmuşşş
Düzeniyle ilgili bir sıkıntı yok canım, menün gayet güzel sadece miktarlar az bana göre. Eğer acıkmıyorsan sorun yok, sadece sağlığına dikkat et. Ay evet hava burda da çok güzel, bugün maalesef yürüyüşe çıkmaya vaktım yok ama yarın mutlaka değerlendireceğim güneş yüzüme gülerse :) kız pazar ne alışverişi, kapalı değil mi dükkanlar?E-brulim gunaydin canim, evet farkindayim az ve duzensiz oluyor. Calisirken kendimi unutuyorum, atliyorum cogu kere. Su icince arada acikmiyorum. Metobolizmamin yavaslamasindan korkuyorum Bugun yetisebilirsem acik havada yapicam yuruyusumu hava miss gibi.
Herkese mutlu ve keyifli pazarlar.
Ben bugun temizlik yapip camasir yikamaliyim, alisveriste bekliyor pff..
Yok canim belirli marketler acik , yine belirli saatler icinde. Yoksa gezecek tozacak tum yerler kapali bugun.. Bugun yapmam lazim dun misafirlikteydim. Butun hafta zamanim yoktu calistim. Yarin da calisiyorum. Mecburen bu acik olan yerlerden birine gitmeliyim bugun. Sizin orda heryer kapalimi yumurta bayrami dolayisiyla?Düzeniyle ilgili bir sıkıntı yok canım, menün gayet güzel sadece miktarlar az bana göre. Eğer acıkmıyorsan sorun yok, sadece sağlığına dikkat et. Ay evet hava burda da çok güzel, bugün maalesef yürüyüşe çıkmaya vaktım yok ama yarın mutlaka değerlendireceğim güneş yüzüme gülerse :) kız pazar ne alışverişi, kapalı değil mi dükkanlar?
Yarışmacı | Hedef |
Pembe_dizi | -0.900 gr = 68.0 kg |
LeyL35 | -0.500 gr = 58.0 kg |
E-brulim | -0.900 gr = 65.9 kg |
Dilviin | -0.600 gr = 54.0 kg |
wemba | -0.400 gr = 66.8 kg |
gogo2405 | -0.500 gr = 67.3 kg |
AKovser | -0.700 gr = 54.2 kg |
Anladım canım, burda bugün her yer kapalı yumurta bayramı nedeniyle ama tatil dışında da pazar günleri marketler kapalı oluyor. Açık olan tek yer benzin istasyonlarında ki minik marketler ama orda da daha çok çerez, cips tipi şeyler mevcut. Kolay gelsin gülüm, sen bugün bol bol kalori yakarsın kesin. Adım sayarını yanında bulundurmayı unutmaYok canim belirli marketler acik , yine belirli saatler icinde. Yoksa gezecek tozacak tum yerler kapali bugun.. Bugun yapmam lazim dun misafirlikteydim. Butun hafta zamanim yoktu calistim. Yarin da calisiyorum. Mecburen bu acik olan yerlerden birine gitmeliyim bugun. Sizin orda heryer kapalimi yumurta bayrami dolayisiyla?
Güzel olmuş canım menün.Gece gece girdim siteye gunun menusunu yaziyorum
2 kuru patlican dolmasi
Canım yaa dikkatimden kaçtı sanırım cuma bildirim yapsan olurmu yine istersen izinli yazarım kusura bakma canım.Kızlaar merhabalaar,
Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler? :) ben hala yoğunum ama aynı zamanda fırsat bulup sabah yürüyüşlerine başladım o yüzden çok mutluyum :)
Bi de ben gecen hafta izne ayrılmak istediğimi yazıp izin almıştım.niye bu haftaki listede bildirimde bulunmadı yazıyor
Not süper bayıldım yanlızIddia tablomuz hazır canlarım
Yeni hafta, yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin...
Haftanın ödülü:
Hedefinize ulaşın ki haftanın ödülü olan "SÜTLÜ TATLI" nın da tadını çıkartın
Yarışmacı Hedef Pembe_dizi -0.900 gr = 68.0 kg LeyL35 -0.500 gr = 58.0 kg E-brulim -0.900 gr = 65.9 kg Dilviin -0.600 gr = 54.0 kg wemba -0.400 gr = 66.8 kg gogo2405 -0.500 gr = 67.3 kg AKovser -0.700 gr = 54.2 kg
Not: 'oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur'
Herkese başarılar
Güzel olmuş canım menün.Gece gece girdim siteye gunun menusunu yaziyorum
2 kuru patlican dolmasi
Canım yaa dikkatimden kaçtı sanırım cuma bildirim yapsan olurmu yine istersen izinli yazarım kusura bakma canım.Kızlaar merhabalaar,
Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler? :) ben hala yoğunum ama aynı zamanda fırsat bulup sabah yürüyüşlerine başladım o yüzden çok mutluyum :)
Bi de ben gecen hafta izne ayrılmak istediğimi yazıp izin almıştım.niye bu haftaki listede bildirimde bulunmadı yazıyor
Not süper bayıldım yanlızIddia tablomuz hazır canlarım
Yeni hafta, yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin...
Haftanın ödülü:
Yarışmacı Hedef Pembe_dizi -0.900 gr = 68.0 kg LeyL35 -0.500 gr = 58.0 kg E-brulim -0.900 gr = 65.9 kg Dilviin -0.600 gr = 54.0 kg wemba -0.400 gr = 66.8 kg gogo2405 -0.500 gr = 67.3 kg AKovser -0.700 gr = 54.2 kg
Herkese başarılar
Aynen goncam, doğru söze ne denirNot süper bayıldım yanlız
sağol canımcımmmGünaydın benim tatlı diyet arkadaşlarım
Sen son zamanlarda çok az yiyorsun canım?
Evet gördüm canım, kırmızı fiyonklar asılmış :)) kapı bastırmada tabi ne koparsan kar senin için amaaa ben fazla abartılmamasından yanayım :)
Severim balım, senin zevkine güveniyorum içinden geldiği gibi yaparsın
ooo süper olmuş ellerine saglıkkIddia tablomuz hazır canlarım
Haftanın ödülü:
Herkese başarılar
Cnm ellerine saglik,bu arada en dusuk iddia benim masallahIddia tablomuz hazır canlarım
Haftanın ödülü:
Herkese başarılar
Teşekkür ederim fafataramsağol canımcımmm
ooo süper olmuş ellerine saglıkk
dünki menüm
sabah 8.00
3 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
cay
ara 10.00
gingsengli kahve (şekersiz)
1 avuc antep fıstıgı
öğle 14.00
1 tarcınlı elmalı kurabiye
cay
akşam 18.00
2 kasık az yaglı pilav
3 kasık nohut yemeği
3 kasık yogurt
2 litre su
gün içinde bitki çayı yeşil çay içtim 4 bardak
spor yapamıyorum şu aralar hem taşınma telaşı hem annemle babam hasta tam taşınma öncesi herşeye neredeyse banaa bakıyo
Teşekkür ederim balımCnm ellerine saglik,bu arada en dusuk iddia benim masallah:)
Fitwell sagolsun pannggg diye caliyor adim hedefim doldugunda ve alkis kopuyorAnladım canım, burda bugün her yer kapalı yumurta bayramı nedeniyle ama tatil dışında da pazar günleri marketler kapalı oluyor. Açık olan tek yer benzin istasyonlarında ki minik marketler ama orda da daha çok çerez, cips tipi şeyler mevcut. Kolay gelsin gülüm, sen bugün bol bol kalori yakarsın kesin. Adım sayarını yanında bulundurmayı unutma
Hedefim 1 kilo vermek olsa az mı olur ödül de küçük porsiyon mantı olsaaaa :))Bize katılmana sevindim canımiddiaları haftalık cumadan cumaya tutalım dedik, hafta içi belki daha çok gaza geliriz senden hemen hedef kilonu alayım, birde ödül için önerilerde bulunabilirsin
Kuzum bence balayına gidin imkanınız varsa, öyle ahım şahım bir yer olmak zorunda değil, maksat beraber olmanız. internetten bakabilirsin tatil yerlerine, hatta sen nereye gitmek istediğini söyle bütün kızlar sana fikir verir
Peki tamam ama bu haftada 700 gr verirsen haftaya hedefini daha yüksek tutacaksın anlaştık mı
Bu arada gogom yolculuğunuz nasıl geçti? Eskişehir'im nasıl? Bir fotoğraf rica edebilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?