Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun cnm.. Yiyeceklere karşı galibiyetini de tebrik ederim :)

Allah acil şifa versin

Güzel olmuş diyim ne diyim :)
günaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaa nasılsınız
Hoşgeldin canım
Sende hoşgeldin bizlerde fazla giremedik.
Günaydınnnnn

Dünkü menum

Sahurda
Su

Akşam
6-7 kaşık pilav ve 1 köfte
biraz da peynirli ekmek.. pek bişey yiyemedim peynirli ekmekle doydurdum kendimi :))

3 bardak su, 2 fincan çay ve 3 bisküvi
Sahur boş geçmiş yinee

69 kiloyla döndüm bende regl zamanım ama gene de sanırım aldım kilo

Burdan ayrılınca sorumluluk hissi gidiyor galiba, ben de hep söylenirdim kendime tut şu boğazını diye :) Ben almadım ama verdim de sayılmaz..

Merak etme cnm 1-2 hafta içinde toparlarsın kendini, zaten regl zamanım diyorsun, onu atlatınca bayaa hafiflersin.. :)

Hoşgeldin canım

Sahur boş geçmiş yinee

Gece elektrikler kesilmiş, hem soğuk hem üşendim kalkamadım bitürlü yerimden o yüzden.. bu gün de ezanda uyanınca su bile içemedim

level 2 daha mı zor baktım pek zora benzemiyorda.. neyse çıktık bi yola tamamlamak şart
çok tatlı olmuş EÖ süper

Kolay gibi görünüyor ama 2. Level zor tatlim

Gonca zaren cevap vermis tatlim insallah islerini yola koyabilirsin

At hadi gözün aydin canim Allahim en güzelleri nasip etsin insallah

Damacanayi bende sevmem kokuyor bazen bazi sularda kokuyor bana o durumlarda idarelik 1.5 lt su alıyorum

Cok gecmis olsun hemsom guzelce dinlenmesi sart

iddaya ben de varım :) hedef tarih ne Zaman.
Balayı yeri belli değil ben hiç tatil yerlerini bilmediğimden bakmıyorum nişanlım da ilgilenemiyor bu gidişle balayı yapamayabiliriz gibi hissediyorum. Bakalım nasip :)

Bence imkaniniz varsa mutlaka gitmelisiniz
bi butce ayirdinizmi nereye gitmek istiyorsunuz?

S.a millet Gogoo tebrik ederim 67.7

Hosgeldin rabiacim nasilsin

Diyetisyenim bir haftada iki kilo vermek normal derdi ondan öyle hedef koydum ama bilemedim :)

O kisiden kisiye degisir bence haftada 2 kg cok fazla.
bencw sen gecmise bak haftalik verebildigin kilolari gozden gecir ona gore kendine bi ortalama bi rakam koy tatlim

Kızlar facebookta instagramda arkadaş olu birbirimizi takip edelim isteyen varsa özelden yazalım ismlerimizi :) isterseniz tabii

Bana uyar kuzumm ben ozelden yazarim sana

Su zamanlarda gelen hastalik icin dinlenmek sart bence kalkmak icin cok zorlama vitaminini falan al dogal seylerde ara dermanini tatlim cok gecmis olsun

günaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaa nasılsınız

Hosgeldin sekerim bebisin nasil

69 kiloyla döndüm bende regl zamanım ama gene de sanırım aldım kilo

Cumaya kadar gittigin kiloda ol tatlim listeye alinman icin kilo almamais olman gerek

Hoşgeldin canım

Sahur boş geçmiş yinee

Yahu Allahtan fazla girmemissiniz
200 sayfa okudum :))

Cok gecmis olsun hemsom guzelce dinlenmesi sart
çok haklısın canım ama artık zor gibi pazar günü taşınıyoruz
dün yattı dinlendi ama bugun ev işini hallediyim bir sürü işim var dedi gitti yine ofise ilk önce doktora git dedik annemle gitmiş ilaçlarını almış
Allah korusun ya salgın mı var nedir

Haftasonu yedim bulgurlu kofteyi birde regle olcam sanırım tartı fırladı gene ama neyseki geçici bi durum umarım çabuk geçer bu ödem hali

Salgin var canim uzun süredir ve dedigim gibi dinlenmeden gecmiyorkeske bi igne falan yaptirsaydi

İyiyim sizleri sormalı :) Son senenin temposu diyim çok yoğunum. Kutlu doğumla ilgili bir yarışma var lys var okul sınavlarım var çalışıyorum işte :/ oxledim burayı tekrar donucemm

Haha değil mii , bir keresinde de suyumu ogün kaydetmeyi unutmuştum. Bu gidişle susuzluktan vucudun kuruyacak mesajı gelmişti iyi ya sevdim ben Fitwelli

Günaydın kızlar
Bu sabah limonlu suyumu içmedim denemek için. Bir tane çift kaşarlı sucuklu tost yedim mideme oturdu. Uzun zaman oldu yemeyeli. Yağlı geldi sanki. Günün diğer yarısında dikkat etmeliyim aşırıya kaçmamaya. Bu akşam çalışacağım için spor kaldı. Ama koşuşturmaca da bir spor türü benim dünyamda

inşallah veririm tekrar çok bişey değil ama işte..

oğluşum yürüyor teyzesi hiç oturmuyo yorulmuyo da onun kadar hareket halinde olsam tığ gibi olurum =)

bakalım bi eğer faydası olmazsa ilaçların öyle yaptırırız

Ben ilac kullanmayi pek sevmedigimden dogal seyleri seviyorum ve tercih ediyorum

İyiyim sizleri sormalı :) Son senenin temposu diyim çok yoğunum. Kutlu doğumla ilgili bir yarışma var lys var okul sınavlarım var çalışıyorum işte :/ oxledim burayı tekrar donucemm

Yogunsun yani bayaa
niye geri dönüyorsun bakim kilomu aldinn :))
Aman aman dikkat et koruma cok onemli

Zeyzeycim bir topic in yardımcısı unvanını nasıl aldın acaba gogoda başkan bunu neye gore seçiliyor acaba:)

Canim oncelikle takimin ihtiyaclati dogrultusunda buna karar veriliyor.
hrr takimin bir kaptani ve en az 1 yardimcisi oluyor.benimki önerme ile oldu pek aklimda yoktu mezun olduktan sonra burdan bi türlü kopamamistim.
Aslinda bana oneren kisi takim acip kaptan olmami istemisti ancak direk olarak boyle bisey yapmak istemedim o donemde 4. Takimin yardimciya ihtiyacı oldugundan buraya geldim.
takim ici durumun takimi sahiplenmen kisilerle ilgilenmen bisiler yapman cok onemli gercekten buraya vakit ayirabiliyormusun bunlara bakiliyor sadece bulundugun takimi degil cuma zayiflama yarismasinda kaptan ve yardimcilarinin devamli takip etmesi gereken topikler var bunlari yapman gerekiyor falan filan.
ancak ben suan telden girebildigim icin ve evimde net sorunu oldugu icin bazi yukleri goncadan alamiyorum ama sagolsun en basindan belirttim oda sorun olmayacagini soyledi bana.
sen sanirim boyle bisi düşünüyorsun ??
acik soylemek gerekirse senin katilimin bunun ocin yeterli degil eger gercekten istersen buraya fazla adapte olman sart canim

Son düzenleme:
aaayy bu kuralı bilmiyordummmm !!! inşallah veririm ödem çok adetten dolayı gider dimi ya

oğluşum yürüyor teyzesi hiç oturmuyo yorulmuyo da onun kadar hareket halinde olsam tığ gibi olurum =)

Ay su zamane cocuklarinin hareketliligi beni benden aliyor.
bizim yigenlerde oyle tatlim yorulmak bilmiyorlar

Aman Allahim saglik sihhat versin bebislerimize

aaayy bu kuralı bilmiyordummmm !!! inşallah veririm ödem çok adetten dolayı gider dimi ya

Gider kuzumm.

Bende reglim persembe gjnu pirinc lapasi yapicam odemim fazlasiyla var hem reglden hemde duzensiz beslenmeden dolayi.
eger yapabilirim dersen beraber yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…