69 kiloyla döndüm bende regl zamanım ama gene de sanırım aldım kiloEvet cnm, yeni geldim sayılır :)
Menüm gelsin
Sabah 10.00 1 minik poğaça az peynir az reçel şekersiz tabii
Ara 12.00 2 hurma
Öğlen ve akşam niyetine 15.00 4 yaprak sarma 2 içli köfte 1 minik poğaca çeyrek parça katmer yarım el kadar diyim boyuna
Su 1,5 ancak oldu
Spor yok
Belime viks sürerek duzelttik baya neyseki çok kötü değil.
Bugün gorumcemde gün vardı hemde evini yeni aldığı için akrabalar ev gorme gibide gelmisler.neler neler vardı börekler tatlılar elmalı kurabiyeler vee inanirmisiniz ağzım bile sulanmadi.
Kızlar o kadar hastayım ki tüm gün yataktan çıkamadım sürekli yattım
O yüzden bugünkü menüm diye bir şey yok tğm gün yediklerim :
Sabah 5 gibi: 1 Muz
Akşam üstü 4 gibi: 2 dilim börek
Akşam 7 gibi: 1 tavuk pirzola 2 kelebek (Annemler pazar diye akrabamızın köydeki evlerine gittiler akrabalarda her haftasonu giderler orda ziyafet varmış valla hasta olup gidememem iyi olmuş sanırım. Bu tavukları da bana yollamışlar tabi yolladıklarının hepsini yemedim)
5 gibi de terlersem iyi olur ha gayret dedim kalktım müzik açtım çok tempolu olamasa da hareket etmeye çalıştım
Hiçbir şeye halim yok kulaklarım bile az duyuyor
Dün de pek bir şey yiyememiştim zaten
İlaç içiyordum 3 gündür bakalım ne zaman düzelicem...
Güzel olmuş diyim ne diyim :)Günaydın kizlar :)
Dun ku menum
Sabah 09:30
1 dilim light ekmek
1 lokma gevrek
2 dilim peynir
8 zeytin
Saat 15:30 da disardaydim
2 avuc leblebi
5 tane cagla badem
4 ceviz
Aksam 19:00
1 izgara levrek
4 tane Sardalya buğulama
Yesil salata
1,5 lt su ictim
Spor yok dinlenme günümdü
Hoşgeldin canımgünaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaanasılsınız
Sende hoşgeldin bizlerde fazla giremedik.Kizcelerim Günaydinnnnnn
Bu haftasonu nasil gecti anlayamadim ctesi disaridaydik pedometrem acikti telin sarzi bitmis kapanmis hic farketmemisim bile eve gelincede yorgundum biraz uzanim dedim uyuyakalmisim erkenden.
Pazar günü sabah kuaföre diye ciktik saatlerce disaridaydik uzun sürdü islerimiz.
Falan filan iste o nedenle giremedim kizlar kbakmayin.
bugun regl olmus bir sekilde agriyla uyandim gece boyunca kabuslar gördüm püfff.
Once size yazmak istedim simdi bi gecmise bakim ben.
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Sahur boş geçmiş yineeGünaydınnnnn
Dünkü menum
Sahurda
Su
Akşam
6-7 kaşık pilav ve 1 köfte
biraz da peynirli ekmek.. pek bişey yiyemedim peynirli ekmekle doydurdum kendimi :))
3 bardak su, 2 fincan çay ve 3 bisküvi
69 kiloyla döndüm bende regl zamanım ama gene de sanırım aldım kilo
Güzel olmuş diyim ne diyim :)
Hoşgeldin canım
Sende hoşgeldin bizlerde fazla giremedik.
Sahur boş geçmiş yinee
günaydın canımGunaydin kizlaaar :)
nasılsın bakalımmhoşbuldum canım
level 2 daha mı zorbaktım pek zora benzemiyorda.. neyse çıktık bi yola tamamlamak şart
çok tatlı olmuş EÖ süper
Selam hanımlar nasılsınızın? Benim iznim bugün bitiyordu ve kilo bildirimi yapmam gerekiyordu ama yapmadım çünkü bugün gruptan çıkmayı düşündüm. Aşırı yoğunum tekrar izin alsam nereye kadar.. Hiç böyle yoğun olacağımı tahmin etmedim çok özür diliyorum sizden özellikle kaptanlarımdan. Hani evlenip balayından döndükten sonra hayatım tekrar düzene oturacak ve sadece şu evlilik meseleleri yüzünden ayrılmak istiyorum gruptan. Başka hiçbir nedeni yok. Balayından sonra tekrar başvurmak istiyorum takıma, kaptanlarım ve sizler kabul ederseniz çoookkkk sevinirim ama kuralları çiğnediğim için kabul edileceğimi sanmıyorum. Belki başka bir takıma katılırım eğer siz kabul etmezseniz ya da kendi kendime takılırım. Bugün tekrar aranıza dösem her gün takip edemeyecektim burayı eminim bundan. Tavsiye bekliyorum sizlerden özellikle kaptanlarımdan. Öpüyorum hepinizi, buradayım cevap bekliyorum
Kizlar bugun isteme olayi oldu cok sukur bunu da atlattik yuzuk kaldi geriye :)
Menum cok sacma sapan :)
Sabah09:30
1yumurta,peynir,1dilim ekmek, sekersiz cay
Oglen 14:00
2dolma,2kasik yogurt, 1pogaca, 2catal ton baligi, az peynir
Ara ogun 17:00
Kurabiye(ben yapmstm tadina bakmak amacli en kucugunden)
1,5lt su
Aclik otu
Spor yok onun yerine bol heycan kosturma, temizlik vardi :)
Kızlaaaar günaydııııııııın
Ben güzel bi kahvaltı yaptım bile..
Evdeki damacana sudan tiksiniyorum kokuyorgünlerdir doğru düzgün su içemedim maden suyu veya kendi yapımım portakal suyuyla geçiştirdim ama artık düzenli suya dönücem o yüzden birazdan gidip 5lt su alıcam :)
Bu arada dün tartıldım ama listeye alınma zamanım değil diye paylaşmamıştım rahat edemedim paylaşıcam :)
3 Nisan 2015 : 77.9
Güne enerjik başlamak gerek hadi kalkın oynayalım biraz vücutlar kendine gelsiiiinn :)))
Bir de bu iddaa olayından bana bahseder misiniz :)
ben katılıyorummm eksik kalmam ben hiçç
ayyyy gözün aydın kız çok sevindimmmm
rabbim devamına erdirsin
kızzz bana bak senin kayın peder nasıl iyi miii
kızlar biz bundan önceki oturdugumuz siteden cok memnunduk dünde komsulardan haber gelince oraya gittik annemle baktık akşam eve gelmeden babam baktı eve begendik tutucaz anlaşılırsa kirada vs.
annem cok kötü hastalandı acile götürecektik kalkamadı bile yerinden bütün gece ayaktaydım gün içinde az yemiştim başım dönmeye başladı halim kalmayınca bişeyler atıştırdım mazeretimi bildiriyim böylelikle.
iddaya ben de varım :) hedef tarih ne Zaman.
Balayı yeri belli değil ben hiç tatil yerlerini bilmediğimden bakmıyorum nişanlım da ilgilenemiyorbu gidişle balayı yapamayabiliriz gibi hissediyorum. Bakalım nasip :)
S.a milletGogoo tebrik ederim 67.7
Diyetisyenim bir haftada iki kilo vermek normal derdi ondan öyle hedef koydum ama bilemedim :)
Kızlar facebookta instagramda arkadaş olu birbirimizi takip edelim isteyen varsa özelden yazalım ismlerimizi :) isterseniz tabii
Kızlar o kadar hastayım ki tüm gün yataktan çıkamadım sürekli yattım
O yüzden bugünkü menüm diye bir şey yok tğm gün yediklerim :
Sabah 5 gibi: 1 Muz
Akşam üstü 4 gibi: 2 dilim börek
Akşam 7 gibi: 1 tavuk pirzola 2 kelebek (Annemler pazar diye akrabamızın köydeki evlerine gittiler akrabalarda her haftasonu giderler orda ziyafet varmış valla hasta olup gidememem iyi olmuş sanırım. Bu tavukları da bana yollamışlar tabi yolladıklarının hepsini yemedim)
5 gibi de terlersem iyi olur ha gayret dedim kalktım müzik açtım çok tempolu olamasa da hareket etmeye çalıştım
Hiçbir şeye halim yok kulaklarım bile az duyuyor
Dün de pek bir şey yiyememiştim zaten
İlaç içiyordum 3 gündür bakalım ne zaman düzelicem...
günaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaanasılsınız
69 kiloyla döndüm bende regl zamanım ama gene de sanırım aldım kilo
Güzel olmuş diyim ne diyim :)
Hoşgeldin canım
Sende hoşgeldin bizlerde fazla giremedik.
Sahur boş geçmiş yinee
çok haklısın canım ama artık zor gibi pazar günü taşınıyoruzCok gecmis olsun hemsom guzelce dinlenmesi sart
çok haklısın canım ama artık zor gibi pazar günü taşınıyoruz
dün yattı dinlendi ama bugun ev işini hallediyim bir sürü işim var dedi gitti yine ofise ilk önce doktora git dedik annemle gitmiş ilaçlarını almış
Allah korusun ya salgın mı var nedir
bakalım bi eğer faydası olmazsa ilaçların öyle yaptırırızSalgin var canim uzun süredir ve dedigim gibi dinlenmeden gecmiyorkeske bi igne falan yaptirsaydi
İyiyim sizleri sormalı :) Son senenin temposu diyim çok yoğunum. Kutlu doğumla ilgili bir yarışma var lys var okul sınavlarım var çalışıyorum işte :/ oxledim burayı tekrar donucemmKolay gibi görünüyor ama 2. Level zor tatlim
Gonca zaren cevap vermis tatlim insallah islerini yola koyabilirsin
At hadi gözün aydin canim Allahim en güzelleri nasip etsin insallah
Damacanayi bende sevmem kokuyor bazen bazi sularda kokuyor bana o durumlarda idarelik 1.5 lt su alıyorum
Cok gecmis olsun hemsom guzelce dinlenmesi sart
Bence imkaniniz varsa mutlaka gitmelisiniz
bi butce ayirdinizmi nereye gitmek istiyorsunuz?
Hosgeldin rabiacim nasilsin
O kisiden kisiye degisir bence haftada 2 kg cok fazla.
bencw sen gecmise bak haftalik verebildigin kilolari gozden gecir ona gore kendine bi ortalama bi rakam koy tatlim
Bana uyar kuzumm ben ozelden yazarim sana
Su zamanlarda gelen hastalik icin dinlenmek sart bence kalkmak icin cok zorlama vitaminini falan al dogal seylerde ara dermanini tatlim cok gecmis olsun
Hosgeldin sekerim bebisin nasil
Cumaya kadar gittigin kiloda ol tatlim listeye alinman icin kilo almamais olman gerek
Yahu Allahtan fazla girmemissiniz
200 sayfa okudum :))
Zeyzeycim bir topic in yardımcısı unvanını nasıl aldın acaba gogoda başkan bunu neye gore seçiliyor acaba:)Salgin var canim uzun süredir ve dedigim gibi dinlenmeden gecmiyorkeske bi igne falan yaptirsaydi
Haha değil mii , bir keresinde de suyumu ogün kaydetmeyi unutmuştum. Bu gidişle susuzluktan vucudun kuruyacak mesajı gelmiştiçok güzel olmus ellerine saglik :)
Waow bu daha cezbedici gizemli cok güzel olmus :)
Ellerine ssglik Ebrucum noktayi koymussun yani :)
Fitwell cok iyi yaa hele su ile ilgili msjlari harika :)
Iddia haftalik oldugu icin hafif bi kacamagin yeri olur.. bireysel olursa abarti olabilir sanki
sen islerini gonul rahatligiyla hallet sonra acısını cikartiriz :))
Cok iyi olmus canim tebrik ederim günü bu sekilde atlatman super :)
Canim cok gecmis olsun
Menun kötü görünmüyor cok iyi olmus bence :)
Burdan ayrılınca sorumluluk hissi gidiyor galiba, ben de hep söylenirdim kendime tut şu boğazını diye :) Ben almadım ama verdim de sayılmaz..
Merak etme cnm 1-2 hafta içinde toparlarsın kendini, zaten regl zamanım diyorsun, onu atlatınca bayaa hafiflersin.. :)
oğluşum yürüyor teyzesi hiç oturmuyo yorulmuyo da onun kadar hareket halinde olsam tığ gibi olurum =)Kolay gibi görünüyor ama 2. Level zor tatlim
Damacanayi bende sevmem kokuyor bazen bazi sularda kokuyor bana o durumlarda idarelik 1.5 lt su alıyorum
bencw sen gecmise bak haftalik verebildigin kilolari gozden gecir ona gore kendine bi ortalama bi rakam koy tatlim
Su zamanlarda gelen hastalik icin dinlenmek sart bence kalkmak icin cok zorlama vitaminini falan al dogal seylerde ara dermanini tatlim cok gecmis olsun
Cumaya kadar gittigin kiloda ol tatlim listeye alinman icin kilo almamais olman gerek
bakalım bi eğer faydası olmazsa ilaçların öyle yaptırırız
İyiyim sizleri sormalı :) Son senenin temposu diyim çok yoğunum. Kutlu doğumla ilgili bir yarışma var lys var okul sınavlarım var çalışıyorum işte :/ oxledim burayı tekrar donucemm
Zeyzeycim bir topic in yardımcısı unvanını nasıl aldın acaba gogoda başkan bunu neye gore seçiliyor acaba:)
aaayy bu kuralı bilmiyordummmm !!! inşallah veririm ödem çok adetten dolayı gider dimi yaKolay gibi görünüyor ama 2. Level zor tatlim
oğluşum yürüyor teyzesi hiç oturmuyo yorulmuyo da onun kadar hareket halinde olsam tığ gibi olurum =)
aaayy bu kuralı bilmiyordummmm !!! inşallah veririm ödem çok adetten dolayı gider dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?