slm kızlar nasıl gidiyo topikte bu gün bir canlanma var sanki bayram yaklaştı ya ondanmı acaba canan yazdıklarına katılıyorum ama bence spora aşırı yüklenme vücut alışınca bırakırsan daha hızlı alıyor gün aşırı falan yap bence...şebnemcim bayram sonu hazır ve nazır olucaz azmimizin elinde hiçbir şey kurtulamayacak...a e olunnn...
Banucum rapor tepti bizi canlandık:=)
Sen alemdesin, pek yazmıyorsun oruç tutuyormuydun?
benimde en sorunlu yerim göbek mekik çekmem lazım benimde ne dersiniz kural koyalım hergün herkes kendi çekebileceği kadarla başlasın sonra artıralım sayıyı yarım mekik ben söz veriyorum size günde 50 ile başlıyorum bugün hadi kızlar sizde verin sözlerinizi ve başlayalımmm ookk ???
slm kızlar nasıl gidiyo topikte bu gün bir canlanma var sanki bayram yaklaştı ya ondanmı acaba canan yazdıklarına katılıyorum ama bence spora aşırı yüklenme vücut alışınca bırakırsan daha hızlı alıyor gün aşırı falan yap bence...şebnemcim bayram sonu hazır ve nazır olucaz azmimizin elinde hiçbir şey kurtulamayacak...a e olunnn...
:)))
canancım dün 70 dk. yürüdüm iftardan hemen sonra büyük ihtimal bugünde çıkarım. ama yürüyüş bittiğinde kendimi hala şiş hissediyorum. Olmazsa yatmadan önce çekerim, senin hatrınımı kıracağım.
Sana iyi yürüyüşler, spor parkı varmı sizin oralarda?
benimde en sorunlu yerim göbek mekik çekmem lazım benimde ne dersiniz kural koyalım hergün herkes kendi çekebileceği kadarla başlasın sonra artıralım sayıyı yarım mekik ben söz veriyorum size günde 50 ile başlıyorum bugün hadi kızlar sizde verin sözlerinizi ve başlayalımmm ookk ???
inşallah canım ya
şebom tarifini deniycem canım
canan hadi kolay gelsin beni de gaza getirdin ya helal olsun sana
iyi akşamlar hepinize
Şebnem tarİf gÜzelmİŞ hafİf , salata gİbİ yene bİlİr
canan dÜŞÜnceleİre katılıyorum Şu ramazan bİr geÇsİn sayılı gÜn bİtmek Üzere
bende bu akşam 20 mekik çekicem 400 de bisiklet çekerim... bacaklar kalın eritmek lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?