Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:)))

canancım dün 70 dk. yürüdüm iftardan hemen sonra büyük ihtimal bugünde çıkarım. ama yürüyüş bittiğinde kendimi hala şiş hissediyorum. Olmazsa yatmadan önce çekerim, senin hatrınımı kıracağım.

Sana iyi yürüyüşler, spor parkı varmı sizin oralarda?

Banucum rapor tepti bizi canlandık:=)

Sen alemdesin, pek yazmıyorsun oruç tutuyormuydun?

benimde en sorunlu yerim göbek mekik çekmem lazım benimde ne dersiniz kural koyalım hergün herkes kendi çekebileceği kadarla başlasın sonra artıralım sayıyı yarım mekik ben söz veriyorum size günde 50 ile başlıyorum bugün hadi kızlar sizde verin sözlerinizi ve başlayalımmm ookk ???

Banucum rapor tepti bizi canlandık:=)

Sen alemdesin, pek yazmıyorsun oruç tutuyormuydun?

şebnemcim mrb, evet inş. tutuyorum orucumu hergün yazıyorum ama pek kimse olmuyor bayramada az kaldı canlanıcaz değilmi?bayramdan sonra acaip çıkış yapıcam göreceksinizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

inşallah canım ya

şebom tarifini deniycem canım

canan hadi kolay gelsin beni de gaza getirdin ya helal olsun sana

iyi akşamlar hepinize

Şebnem tarıf gÜzelmıŞ hafıf , salata gıbı yene bılır
canan dÜŞÜnceleıre katılıyorum Şu ramazan bır geÇsın sayılı gÜn bıtmek Üzere

Yakında park yok yürüyüş alanı yok şuanda vakitte yok benim yürüyüşler kaldı maalesef..... Olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum....

Ben bugün regli oldum bugün denicem ama birkaç gün yapamıcam, faydasını görmüş biri olr. kesinlikle yapalım diyorum bende. vereliniortak

ayy kızlar ne oldu biliyomusunuz yürüyüşe çıktık arakadla tam yarım saat falan oldu saonra birden bir yağmur sırıl sıklam olduk eşlerimizi aradık bizi almaya geldiler ama pes etmedik şimdi bizde televizyonun karşısında ebru şallıyla plates yapacam işe yarayacak sonunda şu plates topu falan :))))

kızlar ne güzel bugün herkesde bir azim var bnende az sonra çekebildiğim kadar mekik çekip bacak hareketi yapacağım
şebom tarifini daha önce okuyaydım bugün pazar vardı alırdım semizotunu
neyse hadi bakalım kızlar bayramdan sonra hepimiz depar atacağız
bu arada leg magic diye bişey var basen ve bacaklar için bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir bundan almayı düşünüyom

canı haklısın bu söylediğine yüzde yüz katılıyorum sporu bırakınca mafoluyor vucut... ben bunu bizzat yaşadım yüzücüydüm günde 5-6 kilometre yaz kış yüzerdim okul çıkışlarında bile antrenman yapardım sonra bir bel fıtığı oldum sanki hayat bitti ve kilolar geldi ..
şimdi tekrardan toparlamaya çalışıyorum o nedenle ...en azından yürüyüşlerimi ve mekiklerimi hayatımın vazgeçilmezi yapmaya karralıyım canım inşaallah işe yarar

aslan şebnemcim.. inşallah yatmadan unutmassın mekiği ki ben unutmayacağına eminim.. yürüyüşeride çok iyi devam ettiriyorsun inşaallah bırakmazsın canım...

bizim burda spor parkı var yapıyorum onları hergün düzenli 2 haftadır bakalım bir faydası olur inşaallah...

bence biz bu azimle bu spor aşkıyla bu hafta en az 1 kilodan kurtulacaz :lepi:

bir sözde benden olsun o zaman günlük en az 20 tane çekeceğim ve arttırabildiğim kadar arttıracağım.. bel fıtığım var malumunuz oda yetmezmiş gibi omurlarımda yamukluk var ama iyiyim çok şükür o nedenle bende varım banucum çekelim mekikleri eritelim göbecikleri ... buda sloganımız olsun kaydirigubbakcemile3

inşallah canım ya

şebom tarifini deniycem canım

canan hadi kolay gelsin beni de gaza getirdin ya helal olsun sana

iyi akşamlar hepinize

fundacım canım ne mutlu o zaman bana şekerim.. inşaallah hafta sonuna en az 1 kilo vermiş olacağız ben bguna canı gönülden inanıyorum.. bizim elimizden ne uçan ne kaçan nede kilolar kurtulacak :jeyyar:

bu arada fundacım yarın kaç mekik çekeceksin sende başlasana canım hani şu aletlerimiz varya evde duran onlarla biraz oynayalım yavaştan artık öle durup paslanmasınlar hihoyyyt

bende bu akşam 20 mekik çekicem 400 de bisiklet çekerim... bacaklar kalın eritmek lazım....

allahh mekikler bisikletler ... bence harika oldu bu :sm_cool:
şu bisiklet aletindn bendemi alsam ne yapsam .. bugün yağmur yağınca zor rezil olduk arkadaşlar...
umarım işe yarar canım ve bacakların incecik olur istediğin gibi.... :Saruboceq:

ben yatıyorum ballarım kaymaklarım ... içim çok rahat bugün gerçekten az yedim ve iyi spor yaptım ... daha sıklaşmış ve daha hafif hissediyorum bakalım yarın tartıda ne sonuç alacam...

yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşaalllah ve bugünkü kararlılığımız hep devam etsin...

tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…