Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bakıcam kuzum benim derdim de aynı

şebom 200 değil 75 e düşmüş bi yerde valla o dediğini eşim duymasın o da aynı şei söylüyo

merhabalar
ben 60 kilo ile hamile kaldım ve tam 25 kilo alarak 85 oldum herkes verirsin emzirirken veriliyo diyordu ,nerdeee, doğumdan sonra 77 oldum ,,anaaaa 40ım çıkana kadar zayıflamak yeriine 80 olmuşum ,emziiriyorum diye de çok önemsemedim ama baktım olmuyooo depresyona giiriyorum beraber doğum yaptığımız arkadaşlar eskisinden de zayıf DUUUURRR dedim artık.17 gün önce 80 kilo iken yediklerime dikkat etmeye ve koşu bandında yürümeye başladım ilk başta yememe olayı zor oldu ama şimdi kilo vermeye başlayınca canım yemek istemiyor bile zaten emziriyorum o yüzden çok katı diyet yapamıyorum
şimdiki kilom 76.5 , 17 günde 3.5 kilo fena deil ne dersinizz?
5 ay önce sezaryan ile fındığım dünyaya geldi 6 ayım dolunca mekik çekebileceğim,
siz burada neler paylaşıyorsunuz ?

Günaydın...... dilek rüzgar hoşgeldin aramıza...
burdaki paylaşımımız yediğimiz, içtiğimiz, yaptığımız spor, vs.
zamanla anlarsın sende..
ramazan dolayısıyla bi rdurgunluk var byramdan sonra geçer diye ümit ediyorum yoksa kaptanımız şebo hepimizi topa tutacak aldım sinyallerini -tatlicadiarzu-
bende doğumdan sonra kilo alanlardanım ve maalesef aldığım kiloyu verememe gibi bir problemim var....
doğumdan 65 ile çıktım 15 aylık oldu bebişim ben 74 kilo oldum klava:

günaydın.
dün gece 1 kase çorba+4 kaşık 1/2 yumurtalı menemen4x4cm ebatlarında fırın makarna(2 gece önce yaptım.atmamak için yedim)pilav+makarnayı azaltıcam artık.
sabah:1 peynirli poğaça+çay
regl nedeniyle balon gibiyim.bitsede rahatlasam

Günaydın şekerler.

Akşam işyerinin iftar yemeği vardı, kendimce dikkaet ettim ama sonuçta iftar yemeği işte(

Dolayısıyla yürüyüşte yapadım. inşallah bugün yaparımm...

günaydinlar,

dilekcim hosgeldin.

evet kizlar bugünden itibaren diyetime kaldigim yerden devam ediyorum sali günü tartida gördügüm serapdi galiba :) bugün 69.3 tüm yarina en azindan 69 olmayi ümit ediyorum.

kahvaltimi yaptim suanda bir dilim kizarmis kepekli tost ekmegine krem peynir sürdüm yaninada salatalik domates ayrica bi termus ( nasil yazildignii bilmiyom idare edin) yesil cay demledim simdide bir bardak iciyorum spor yapacak gücüm yok daha ama diyete devam :lepi:

Regl oldum ben de
akŞam yemekte abartmadım da
sonrasında bıraz kadayıf yedım Çok deĞıl ama

sabah kahvaltım 4-5 tane Çızı

hasretim süpersin valla ... tebrik ederim seni inan çok mutlu oluyorum böyle kilo verdiğini görürken ina bak
hiç kıskançlık yapıcak halim yok valla
sabah kşarlı simit yedim 1 çay
akşam hiç bişey yememiştim

ay canim o ne demek öyle ne kiskancligi ben hicbirzaman öyle düsünmedimki biz yarisiyorduk ama bende sen kilo verince cok mutlu oluyordum yoksa hicbirzaman o kilo vermesinden ben onu geceyim diye düsünmedim sen kilo laincada cok üzüldüm gercekten :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…