Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ok canan başlıyoruz sloganında gayet güzel ÇEKELİM MEKİKLERİ ERİTELİM GÖBECİKLERİ....... AZMİN ELİNDEN HİÇ BİR ŞEY KURTULMAZ değilmi kızlarrrr?

Valla patlıcaz bayramdan sonra:=))

Hem takım olr. hemde bireyselde derece alırız umarım..

Banu Allah kabul etsin canım .

saol şebnemcim allah razı olsun senenin kalbi ramazanımız bitmek üzere allah yenisini nasip etsin herne kadar layık olamadıksa da...evet bizim takım 1 nımara olacak bizlerde 10 numara hatunlar olucazzzz..diğer takımlara duyurulur:)

günaydın herkese.
hormon sonuçlarımı aldım.malesef kilo veremememin hormonla alakası yokmuş onu anladım.yani boğazını tutamamam ve spor yapmamamdan kaynaklanıyomuş.hormonlar gayet normal.bahane bulup arkasına sığınmaya çalıştım.ama olmadı.şebnem gibi benide hormon testi tepti.
benim önümde 1 ay daha var.tedavim bayrama denk geldiği için ertelendi.2 aydır veremediğimi bu ay
vermek şart oldu.
dün öğlen:kağıt kebabı (yarısını yedim)+2 kaşık pilav+4 kaşık yoğurt +yemek öncesi 40 dakika yürüyüş
ara:1 elma
dün akşam :4 kaşık pilav+haşlanmış tavuk+çacık
gece :2 dilim karpuz

bu sabah:1 kase mısır gevreği
şimdi 1 elma yiyorum

günaydınlar

beci canım inşallah emeline ulaşırsın canım herşeyin bir zamanı var demek ki.. hem bu arada kendini de toparlarsın bak nasıl olsa hormonlar yönünden için rahatladı

canan evet canım haklısın benim stepperim var onunla 100 yapabildim dün ama bu da bi başlangıç değil mi bugün artırıyorum sayıyı ve mekik lave ediyorum

şahnur leg magic mi dedin bi araştırayım benim de aklım ab rocket de kaldı

Beci hakkında hayırlısı.... Allah gönlüne göre versin....Amin.....

Benim evde bisiklet için alet yok. Bacakalarımı havaya kaldırıp çeviriyorum....

Stepper vardı... Bozuldu........

Günaydın şekerler,

Maalesef akşam misafirim geldi ve çıkamadım. Fakkaattt regliye rağmen dünle aynı kilodayım bu çokkk sevindirici:=)

Canan yağmur kesdiyse azmin kesmemiş seni , bravo arkadaşım.

Şahnur leg magic ilk defa duyuyorum, ne ola ki?

Beci hormonlarının iyi çıkmasına sevindim. Beci öğlen yemeğin güzel fakat miktar fazla bence 4 kaşık yoğurt şiriri seni zaten, pilavı tamamen kaldırsan?

selam herkese
beci hormon testinin normal çıkmasına sevindim (sen hormon testi tepki diyorsun benide ramazan çarptı az kaldı şu ayı bir atlatsaydık hayırlısıyla )

herkeze merhaba
nette problem var malesef 2 gündür giremiyorum doğru dürüst
diyetime gelince askıdayım dikkat ediyorum yediklerime çünkü akşam yemeklerinde malesef kaçırdığım zamanlar oluyor

merhabaaaaa,,ben geldiiiimmmm,aranıza aldığınız için teşekkürlera.s.
inşallah hep beraber bol bol kilo veririzz kaydirigubbakcemile5

BEN GELDİM.
DIŞARI ÇIKMIŞTIM ANCAK DÖNDÜM.AÇLIKTAN ÖLÜYORUM.
PATRON KENDİNE FINDIK LAHMACUN SÖĞLEMİŞ.ONUNKİLERDEN 1 TANESİNİ YİCEM+1 BÜYÜK AYRAN SÖĞLEDİM,ONU BEKLİYORUM..UYUMAM İNŞALLAH.İŞİM ÇOK BUGÜN.

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.moralim yerine geldi.:1hug:

şimdi haberleri izledim.marmara içler acısı durumda.allah herkesin yardımcısı olsun.başka kayıp olmaz inşallah.

selam kızlar

günaydınlar

şahnur leg magic mi dedin bi araştırayım benim de aklım ab rocket de kaldı

canım bacak ve basenler için bir alet acaba işe yarar mı

Günaydın şekerler,

Şahnur leg magic ilk defa duyuyorum, ne ola ki?

şebom yukarda yazdım fiyatı da fena değil almayı düşünüyom açıkcası bi de siz fikir verin de

merhabaaaaa,,ben geldiiiimmmm,aranıza aldığınız için teşekkürlera.s.
inşallah hep beraber bol bol kilo veririzz kaydirigubbakcemile5

hoşgldin dilek
beci sonuçlarının

ben dün akşam mekik çekemedim face de tarlaya daldım sonra da oğlan beni uyut deyince onu uyuturken uyuyup kalmışım

bu öğlen 30 dk orta hızda yürüdüm

sahurda kalkmadım akşam yatmadan büyükçe 1 dilim patatesli börek yedim onunla orucumu tutuyorum

benden haberler bu kadar

Şahnur ucuz dediğin 200 TL cik. Baktım şimcik netten.

Senin zayıflamaya verdiğin parayla kanımca bir araba alınırdı.

Oda ilk 1-2 hafta yapıldıktan sonra hepimizin evinde tozlanmaya yüz tutan aletlerden biri olacak. Şekercim açık havada yapılan sporun yerini hiç bişi tutmaz. ış beyinde bitiyor diye sen hatırlattın unutma, zayıflayabilmek için illa para vermene gerek yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…