4. TAKIM 121. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,5
fguler ( 83,0
kuzuzuzubambino ( 73,8
hasretim34 ( 69,5
deryaboran ( 62.6
uaydın ( 75
Beci ( 79,0
elif23 (72 / 72 / 0 7 % 0 )
banucan4 ( 79,7 / 79,7 / 0 / % 0)
Pimpirikli( 68
toplight ( 68,5 / 68,1 / 0,4 / %0,58 )
günaydın kızlarr dün hiç girmedim sbah işler yoğundu öğleden sonra işyerinde sekreterin babası ölmüş onun cenazesine gittik akşama da iftara gittim dün nasıl geçti anlayamadım
iftarda yarım kase çorba 1/2 fındık lahmacun 1/2 küçük içli köfte 1/2 adana ve 1/2 güllaç salata yedim eve gidince de 7-8 tane üzüm ancak bu kadar frenleyebildim bu bile fazla geldi sahurda sadece su içip yattım
şebom doğumgünü kimin senin değil dim, atlamayalım
canan gözün aydın anneni görmüşsün
yasemin akşama ne yedin
hadi bakalım kızlar sizin kilolarınız ne çıkacak benim çok fazla olmadı 2 gündür gene wc ye çıkamıyom
bugün gene işler yoğun fırsat bulursam girerim
slm kızlar ...
2 gündür yoktum ama inanın gerekliydi bu gidiş :) annemi 6 aydır grmüyordum izmirde kardeşimin yanındaydı... adanaya geçeceğini duyunca bende süpriz yaptım yanına gittim onun .. evden girerim diyordum ama babam leptopunun mafetmiş.. o nedenle ne kadar uğraştıysamda toparlayamadım aleti.. ve giremedim.. yeni geldim ve hemen yazayım dedim ...
hala 68 kiloyum bu 2 gün içinde birtek dün biraz akşam bozdum gibi oldu akşamları bişey yemiyordum ama annem zorlayınca ye ne olur falan 5 tane sarma yedim... sporumu aksattım ona canım sıkıldı birtek mekik çekebildim toplam 126 mekik çektim bu iki gün içinde...
yarında artık bakalım ne olacak aumarım şebnemcim dediğn gibi 67 olurum canım..
ayy iki gün giremedim yaa kendimi çok kötü hissettim inanaın ...
yarına bakalım ne olacak bu haftaki azmimizin sonucu...
bu arada Dilek canım ahoşgeldin aramıza...
hepinize tatlı rüyalar ballarım kaymaklarım ben çok yorgunum yatacam hemen yarın görüşürüz inşaalllah ...
mrb kızlar... ennemi götdüm gerçekten iyi oldu aklım hep onda kalıyordu.. birde annem kanser hastası ve sanki hep kaybedem gibi geliyor onu o nedenle şuan onu görmem ve bana kzıım zayıflamışsın sen ne güzel olmuşsun demesi inanın moral oldu...:)
sabah 2 kepek ekmek, 1 yumurta , 1 domates azda peynir yedim ve 50 mekik çektim ... akşama kalan sporumuda yapacağım ...
bu hafta kilo veremedim hiç ama bir tek dün akşam kaçırdım bişe yedim oda 5 sarma sadece onun haricinde gayet iyiydim ama kilo kaybı yok buna rağmen sıklaştığımı hissediyorum .. en azından göbüşüm sanki yürürken daha az hopluyor :)))
Şebnemcim şekerim sana katılıyorum ve bede varım .. verdiğin tüm kurallara seve seve uyarım şekerim...
kilo vermek konusuna gelince elimden gelenin fazlasını yapıp vereceğim o bir kiloyu inşaallah bu hafta daha umutluyum pes edecek sonunda bu 68 :))
mrb kızlar... ennemi götdüm gerçekten iyi oldu aklım hep onda kalıyordu.. birde annem kanser hastası ve sanki hep kaybedem gibi geliyor onu o nedenle şuan onu görmem ve bana kzıım zayıflamışsın sen ne güzel olmuşsun demesi inanın moral oldu...:)
canım çok geçmiş olsun
geçen cuma 77.5 tim bu hafta 75.8 :lepi::lepi:
4. TAKIM 121. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,5 /68,5 / 0 / %0 )
fguler ( 83,0 /84,1 / -1,10 / %-1,32)
kuzuzuzubambino ( 73,8 / 73,8 / 0,00 / %0,00 )
hasretim34 ( 69,5
deryaboran ( 62.6
uaydın ( 75
Beci ( 79,0 / 78,9 / 0,10 / %0,12)
elif23 (72,00 / 72,00 / 0,00 / %0,00 )
banucan4 ( 79,7 / 79.7 / 0,00 / %0,00 )
Pimpirikli( 68
toplight ( 68,5 / 68,1 / 0,4 / %0,58
dilekrüzgar (77,5 /75,8 / 1,7 / % 2,19 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?