Yogurt kolayima gidiyordu, is yerinde karistirip yiyordum. Denemekten zarar gelmez, yarin yumurtayla ekmek yiyeyim.
Ay balkonda trambolinde atlamak ne güzel olur
Benimde gönlüm eliptikten yana. Sagol kuzum tavsiyelerin icin. Dogru mu anladim, en hafif zorluk derecesi bacaklari inceltiyor? Tam tersi olunca bacaklar kalinlasiyormu?
BiricikS
ablam bu konu senide ilgilendirebilir, zayiflayacagiz diye futbolcu bacaklarimiz olmasin
Iyilesmene sevindim canim

Ben tarifi internette görünce öyle paylasmak istedim, sogan ile bal karisiminin lezzetli birsey oldugunu sanmiyorum
Evet canim resimler gercek, arada ki fark cok büyük. Yani böyle görünce insan ister istemez sismanlik ne kadar kötü birsey diyor...
Sen ikna edersin esini, ben sende o isigi, o kabiliyeti gördüm
O markayi hic duymadim canim, bazen türkiye-almanya arasi farkliliklar olabiliyor. 700 de cokmus
Adim sayarda oynamalar elbette olabilir canim, mesela hoplayinca da adim olarak sayiyor ayirt edemedigi icin. O yüzden aslinda spor bileklikler daha uygun adimlarini saymak icin.
Sen intoleransin olmaya dikkat edersen cok cabuk fazlaliklarindan kurtulursun gibime geliyor. Pardon uzman hanim :)))
Haklisin hemcinsin olmasi daha iyi, daha rahat ediyor insan.