Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence gayet güzel olmuş

bu konu hakkında hiç fikrim yoktu canım yararlı bir paylaşım olmuş. hem de kendiminkini hesaplamaya gerek kalmamış
bence çayı şekersiz içmen tatlandırıcılı içmenden daha güzel olur ama buna alışmak zor biliyorum özellikle kahvaltıda yine de imkansız değil.
yarım elma gönül alma makarna sade ise hiç bi sorun yok bence.

4. grup olarak pek bi çiğköfteciyiz güzel meü
yorumu kendin yapmışsın zaten canım

bence ideal olmuş evdeki yemeklerin mitarını ayarlayarak da sağlıklı beslenebiliriz deil mi. istavrite bayılırımmmmmm

akşam öğünün sağlam olmuş canım :)

ne güzel spor yapmışsın bugün harikasınnn

başarılar tatlımmmm inşallah işe yarayacak

Ben bugün eliptik bisikletime kavusuyoruuum

hayırlı uğurlu olsuuunnn gelişmeleri paylaş mutlakaa

Haha :) siz yapmadan ben yapiyim dedimm..

Kizlar .. anlamadigim bisey var garip yani ilk defa boyle oldu bende.. normalde ben Regl öncesi vicudum şişer. Ama reglim bitti ve vicudumda sislik oldu. Kilo aldim digcem ama oda degil çünkü göğüslerimde şiş ve cok sert..

Menun cok guzel olmus Cnm:)

Elbisemin alt kismi mor ustu beyaz kuzum. Fotosunu atarim birazdan.

1,5kasiksa biseycik olmaz kuzum 1isirik ekmek gibi bisi
Eminim ki sana cok yakisacak prenses

Kizlar bugun pirinc lapasi yapmayi düşünüyorum. Yapsam mi ki ama tadini dusundukce
Aslinda sen 700 gr vermistim pirinc lapasindan sonra ama ya bu sefer ters teperse

Hadi hözün aydın ebrucum bol yağ yakmalar,
Sagol kuzum cok tesekkür ederim. Pek bi mutluyum o yüzden
Yalniz hemen bugün baslamakta kararsizim biraz, ne dersin kaslarim siser de yarin fazla cikarmiyim?

Hayırlı olsun güle güle kullan canım.
tesekkür ederim canim

Bu nabiz konusunu bende tesadüfen buldum, iyiki de bulmusum bundan sonra sporlarimiz daha verimli olacak
Yasitmiymisiz biz

Makarnanin yaninda et sote vardi

Tesekkür ederim canim, evet insallah yarin hepimiz güzel sonuclar alacagiz

Eliptigin üstünde kugu gibi süzüleyim, baslamadan ölcülerimi de alir gelismeleri aktaririm

Annemler aldığında satılan yerde hoca varmış. Hemen fazla yapmayın ilk başta 2 dk yapın gün içinde 2-5 dk arası yapın ara ara zamanla artırın demiş. Tüm kasları çalıştırdığı için hepsini yormadan sorun yaşamadan yaparsınız demiş. Biz öyle yapmıştık.
İstersen sen de öyle yapabilirsin

Yarın tartıdan sonra istersen durumuna göre artırırsın

***4 . TAKIM 409. ETAP***

LeyL35 (/58.8/ / /% )
E-brulim(/ 67.5/ / / % )
dilviin (/54.6/ / /% )bildirimde bulunmadı
Pembe_dizi (/69.8/ / / % )

wemba (/67.0/ / /% )
gogo2405 (67.9 / / / % )
BiricikS (/74.9/ / /0% )
Perim (/73.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye
Parfym (/77.0/ / / % )
Efsun64 (/77.2/ / /% )

4.takım ortalaması %

Tamam canim o zaman imkanim olursa 5 dk civarinda yapar kenara cekilirim.
Önce bir alisayim sonra farkli kondisyon calismalari yapacagim :)

Veremedim goncam.. Takımlara girmeden de veremiycem anlaşılan :)) neyse iste sizin keyifler nasıl iyi geziyorsun n bu ara

Ebrum psikolojimi duzeltmeye çalışıyorum kendince :)) bu Agri dan gitmeden de duzelmeyek anladım gari :)) uyku is öyle geçiyor vakit

Ebrum psikolojimi duzeltmeye çalışıyorum kendince :)) bu Agri dan gitmeden de duzelmeyek anladım gari :)) uyku is öyle geçiyor vakit
Canim yine hergün buraya gelsen, icini döksen, sohbetini etsen iyi gelmez mi? Listedeymis gibi buraya katilsan ve menülerini paylassan belki ise yarar o fazlaliklarindan kurtulur yine aramiza dönersin :)
Tayinimizi isteyecegiz diyordun?

herkese merhaba kızlar lütfen kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum bir haber bile veremedim sağlık sorunlarım oldu çok şükür şuan iyiyim 2 gündür daha toparlandım buraya gelemedim tamda listeye yeni girmişken bırakıp gitmiş gibi oldum listeye filan girmek değil amacım şuanda hepinizi çok sevdim muhabbetinizi özledimmmm

Ben hep böyleydim..
Ne zaman baksan griptim eskiden şimdi çok şükür öyle değilim.. Duşan çıkınca hemen bi korunmaya geçerdim, saçımı çabuk kuruturdum falann yoksa hemen grip + ateş

Tatlım bu stepz nasıl çalışıyor ? yani telefon cebindeyken yürüyorsun sayıyor mu mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…