Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Patates salatası ne kadar yazmamissin ama menün güzel genel olarak.
Bende hesapliyim bari bugün uzman nabzın ne kadar hizaniyo spor yaparken diye sordu hiç dikkat etmedigimi farkettim.
Menün güzel olmuş yanlız ilaçlar konusunda dikkatli olun kızlar lütfen kahve ilaçların etkisini yüzde 40 artırıyor ve aspirin çok masum bir ilaç değil. Zayifliycaz diye sagligimizdan olmayalım dimi ama.
Güzel olmuş canım menün ve ölçülü ama elmanın yanına yoğurt alsan iyi olurdu.
Dışarda olmana rağmen iyi idare etmişsin.

Bugünkü menüm
kizacaksinizz.. :)

Sabah kahvalti
7.30
hazir corba

Uzun bir uykudan sonra

20.30
Ebru ablamin
makarnasi
mantarli kabakli et sote Soslu..

2 litre su spor yok

Arkadaslar ben iyce cozuttum bu hafta
haftaya hem yemegimi duzene sokacam hemde sporumu .. :))

Benim menüm.
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle

Öğlen 12.00 2 küçük parça haslama et 4 kaşık pilav yağsız salata

Ara 15.00 küçük portakal

Ara 17.30 2 diyet bisküvi nescafe

Akşam 19.00 5 istavrit az yağda ama kızarmış olduğu için âz yedim. 4 kasik yesil mercimekli salata

Ara 21.00 10 tane yer fıstığı

Su 2 lt
spor 20 dk sabah 20 dk akşamüstü yürüyüş ve 45 dk akşam yürüyüş

nescafeniz şekersiz mi? bi de yeşil mercimekli salata kalori bakımından yüksek bir yiyecek mi, sanki daha çok yesenizde olurmuş gibi geldi bana. 4 kaşıkçık:)

Sadece adım başka hüneri yok. Tlf.daki gibi boy yaş kilo giriyosun otomatik adım aralığı belirliyor.

Malesef bana da etmiyor dizlerimi altıma alıp battaniyenin içinde kıvranıyorum.

Geçmiş olsun gülüm, sende baya sancılı geçiriyorsun herhalde. Moralini bozma bakayım, güzel güzel zayıflayacaksın, hormon ilaçları falan halt etmiş sana hiç birşey kilo aldıramaz
Sağol canım. İnşallah :)
Aaa bende daha bugün bu bisiklette çalıştım.:)

Evet çok keyifli bende bi 20' yaptım biraz rahatladım :)

Menümü yazıyım önce, sonra geçmişi okuyum
Sabah

1 dilim peynir
3 zeytin
1 dlm ekmek
Domates, dereotu

Ara
Yeşil çay
6kuru üzüm
1 badem
1/8 armut

Öğle
1 kase yoğurt
Haşlanmış brokoli
1 lokma ekmek

Ara
1 nescafe klasik
1 ceviz

1 yeşil çay

Akşam

3 kaşık kuru fasulye
6kaşık sebzeli et
1/2 dilim ekmek
Salata
Yoğurt

Ara
Yeşil çay

Su 2.8lt
Spor 20' epiliptik bisiklet ( kahveyi bisikletten yarım saat önce içtim inşallah işe yaramıştır)
60 duvar şınavı
Şuan jumping jack yapamıyorum ilk fırsatta yapacağım ama

Bende hesapliyim bari bugün uzman nabzın ne kadar hizaniyo spor yaparken diye sordu hiç dikkat etmedigimi farkettim.

Güzel olmuş canım menün ve ölçülü ama elmanın yanına yoğurt alsan iyi olurdu.
Bende bugün tesadüf eseri nabızın önemli olduğunu okudum.

Teşekkür ederim gogom. Elmanın yanına sade yoğurt mu?

Yarın alışverişe gidiyorum doğru düzgün birşey kalmadı evde.

Benimde 109 ve 145 çıktı buna dikkat ediyim bakiim biraz.
Evet bundan sonra bu sayıların arasında kalmaya özen göster ki yaptığın spor tam verimli olsun.

Güzel olmuş canım. Yürüyüş de mükemmel.

Sadece adım başka hüneri yok. Tlf.daki gibi boy yaş kilo giriyosun otomatik adım aralığı belirliyor.
Senin için yeterliyse öyle birşey al madem canım

Çok düzenli olmuş, aferin canım :)

Menün güzel canım afiyet olsun

Parfümcüm beni milkadan çok tatlandırıcı rahatsız etti tatlım yaa. Sonuçta yapay, oda olmasaymış daha iyiymiş. Sen daha iyi bilirsin tabii.
milka göz hakkı erken saatlerde yenmiş ayrıca

Ayy kizlar bugun çok yoruldum. Yuzukleri aldik, elbisemi aldim canta falan derken bittim yaa

Ayy hayırlı iş anlaşılan hayırlı olsun tatlımm
Ben beğendim menünü

Üzüldüm canim kaderin bize bir oyunu bu

İyi yapmışsın porsiyon istemekle canım. Ve iyi toplamışsın tebrikler

Kendinde farketmişsin canım yaa herşeyden az az yedikten sonra bi sıkıntı olacağını sanmayanlardanım ben :)

Makarna çok sevmem darda kalınca kurtarıcıdır ya bi o özelliği severim. Ama diyetisyenler makarnanın masum olduğınu sosların sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.

Menün gerçekten başarısız olmuş
Siz akraba mısınız, arkafaş mı ebruyla?
Çok iyi yapmışsın az yiyerek kızarmış balığı
nescafeniz şekersiz mi? bi de yeşil mercimekli salata kalori bakımından yüksek bir yiyecek mi, sanki daha çok yesenizde olurmuş gibi geldi bana. 4 kaşıkçık:)
yeşil mercimek çok kalorili tatlım. Hatta hemen hemen tüm kıru baklagiller

Sekersiz evet hiç bir icecekte seker kullanmıyorum hatta nescafe sade süt yada sut tozuda atmiyorum. 4 kaşık normal bence 6 da olabilirdi ama önceki arada bisküvi yemiştim fazla abartmiyim dedim. Kurubaklagiller kalorili oluyo bildiğim kadarıyla ama glisemik indeksi düşük.
Evet normal güzel bir menü olmuş.

Ben beğendim menünü
Teşekkür ederim canım

Makarnayı sevmeyen ilk tanıdığım insan sensin :) ben hep makarnaya herkes bayılır sanırdım. Evet canım haklısın, bende sosların daha sıkıntılı olduğunu duymuştum. Dediğim gibi arada olduğu sürece bence sorun yok, abartmamak lazım.

BiricikS ile elti oluyoruz canım, aynı zamanda da komşuyuz :)

Evet canım elmanın şeker oranı yüksek meyveleri yoğurtla yada sütle tuketirsen şeker oranını dusurmus oluyosun ve şekerin birden yukselmiyo birden yuķselmedigi için birden düşmüyor ve cabuk acikmiyosun. Elma yedikten sonra açlık hissedilir ya sanki miden kıyılmış gibi olur işte bu yüzden şekeri yukseltiyo ve sonra çabuk düşüyor acikiyosun.

Tamam canım bir daha ki sefere daha dikkatli olurum, teşekkür ederim.

Herkese iyi geceler, yarın görüşürüz kızlar.

Canım benim kuzenim iç hastalıkları uzmanı ona danıştım. Günde 11-12 taneyi geçmezse olur dedi. Zaten sabahları çay içiyorum 1 tane atıyorum. Diğer bitki çayların hepsini şekersz tatlandrcısz içiyorum. Yıllar önceki diyetimdede hiçbir yan etkisini görmedim şükür. Siyah çayı içemiyorum onsuz.
Milkadan 1 ısırık aldım tadına bakmasaydım sonradan beynimin bir köşesinde durur dürterdi ye beni diye:))) Bi ısırıkla yetiniom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…