Güle güle kullan canım. İncecik olursun inş.Ben bugün eliptik bisikletime kavusuyoruuum
Tatlım yoğurt şişlik veriyorsa laktos alerjin olabilir. Başka süt mamüllerini de dene bakalım yine şişlik olacakmı, en çokta süt ve yoğurtla belli olur:)Ben de cok severim bulgur pilavini ama odem yapiyo tabi ve siskinlik. Yine de olculu yedikten sonra bisey olmaz diye düşünüyorum
Kuzum yogurdun fazlasi bende siskinlik yapiyo karnim sisiyo resmen. Sizinle şu yogurt kurunu yapiyim diyorum ama sirf bu siskinlik meselesi yuzunden cekiniyorum.
Valla fotograflar olaymış. :)
Elbisemin alt kismi mor ustu beyaz kuzum. Fotosunu atarim birazdan.
1,5kasiksa biseycik olmaz kuzum 1isirik ekmek gibi bisi
Teşekkür ederim canim benim motivasyonumu artirdiniz hepiniz vala
Cok teşekkür ederim tatlim.
İçine sevdiğin baharatlardan kat öyle dene.Kizlar bugun pirinc lapasi yapmayi düşünüyorum. Yapsam mi ki ama tadini dusundukce
Yeni kankicimm senin ekmek dediğin beyaz ekmek mi?Dünkü menüm
Kahvaltı yapamadım yeşil elma yedim, kahvaltıdan daha iyi geldi
Öğlen
2 parmak kadar balık, 5-6 dilim patates (ikisi de suda pişmiş)
2 dilim ekmek
Akşam
Et-patates yemeği (sulu, az yağlı) 5-6 küp patates o kadar da et + 2 dilim ekmek
1 l kadar su
Spor sadece squatla yarım kaldı..
Kaç aydır spor yapıyorum diye reglim geç olmaya başlamıştı, alışmıştım artık..
Bu ay spor yapmayınca normale döndü, 1-2 güne başlaması lazım, gecikmesin diye şimdilik spor yapmicam..
İlk günlerini atlatıp başlarım
Çocuk kovulmayı bile göze alıp geliyorsa habireeaynen tatlımm
bakalım deniycem artık
kızlar cok özür diliyorummm bu eve taşındıgımızdan beri aksilikler sorunlar bizim yakamızı bırakmadı hayr olur inşallah daha okuyamadım geçmişi
gelen internetçi cocuk bana bakıp duruyodu baya genç biriydi babam kovdu geri geldi abi alt komşunun telefonunu size baglamışım diye 3 kere kovdu geri geldi ama yapamadı teknik servise bildirdik artık cumartesi yeni gelip yaptılarda hemen girdim haber vermek için
telefonum arızalandı ordanda giremedim
babamın tabletinden giricektim oda arızalandı mı
neler neler daha kızlar....
şükür artık geldim çok özledim siziii
Cocuk sansliymisamcamla babam Allahtan dövmedi cocugu
aynen kuzum kavusturana şükürrrr
kuzum sen bana dövmelerinin resimini atar mısın bi kagıtlarım kalemlerim cıktı piyasaya kahve içmek için oturdugumda çizerim bişeyler belkim
Liste bahane sen yeter ki gelYa kızlar 60 kiloyum şuanda. Gecen yıl sağlıklı zayıflama macerama başladığım kiloma geri döndüm..tek yaptığım yemek ve uyumakti bu donem..simdi liste dışı geleyim gelmesine de o konuda başka bir sorun var. Genel zorunlu kurallarda 1 ay içinde veremezsem diskalifiye oluyorum.. Aslında çokta önemli değil liste falan..bi selam vereyim demiştim sadece ozlendiniz yani
Sorun olacagini sanmiyorum canim ya bakalim ne diyeceklercanım eger grup için sıkıntı olacaksa buraya gelmem kural kuraldır benim için istemem tolerans olmasını
Tesekkür ederim gülüm, hep beraber insallahGüle güle kullan canım. İncecik olursun inş.
Güzel olmuş canım menün. Bende tekrar jillian a basloycam yarin tartı günü gexsinde.Dünkü menüm
Kahvaltı yapamadım yeşil elma yedim, kahvaltıdan daha iyi geldi
Öğlen
2 parmak kadar balık, 5-6 dilim patates (ikisi de suda pişmiş)
2 dilim ekmek
Akşam
Et-patates yemeği (sulu, az yağlı) 5-6 küp patates o kadar da et + 2 dilim ekmek
1 l kadar su
Spor sadece squatla yarım kaldı..
Kaç aydır spor yapıyorum diye reglim geç olmaya başlamıştı, alışmıştım artık..
Bu ay spor yapmayınca normale döndü, 1-2 güne başlaması lazım, gecikmesin diye şimdilik spor yapmicam..
İlk günlerini atlatıp başlarım
Bizde seni özledik canım hoşgeldin.aynen tatlımm
bakalım deniycem artık
kızlar cok özür diliyorummm bu eve taşındıgımızdan beri aksilikler sorunlar bizim yakamızı bırakmadı hayr olur inşallah daha okuyamadım geçmişi
gelen internetçi cocuk bana bakıp duruyodu baya genç biriydi babam kovdu geri geldi abi alt komşunun telefonunu size baglamışım diye 3 kere kovdu geri geldi ama yapamadı teknik servise bildirdik artık cumartesi yeni gelip yaptılarda hemen girdim haber vermek için
telefonum arızalandı ordanda giremedim
babamın tabletinden giricektim oda arızalandı mı
neler neler daha kızlar....
şükür artık geldim çok özledim siziii
Sorun değil canım elbette gelebilirsin sohbet menü paylaşmak. Eğer katilmaya devam edip bir daha habersiz gitmiycem dersen paylaşım da yazıp diğer takım kaptanlarının hepsi evet derse listeye donebilirsin. Ama takimdan habersiz gitmoyceni gormemiz lazım.teşekkür ederim haklısın canım sorumsuzca davrandım bahanesi yok şu oldu bu oldu diye anlatıp bahane sunuyor olmak istemiyorum eger kabul ederseniz sohbetinizde bulunmak isterim listeye girmek gibi bir talebim yok gerçekten listeye girmek içinde buraya tekrar gelmedim sizleri özlediğim için geldim
Bizim.kurallardami yaziyo onu duzeltcektik yaa unuttum bak.Ya kızlar 60 kiloyum şuanda. Gecen yıl sağlıklı zayıflama macerama başladığım kiloma geri döndüm..tek yaptığım yemek ve uyumakti bu donem..simdi liste dışı geleyim gelmesine de o konuda başka bir sorun var. Genel zorunlu kurallarda 1 ay içinde veremezsem diskalifiye oluyorum.. Aslında çokta önemli değil liste falan..bi selam vereyim demiştim sadece ozlendiniz yani
Amin canım inşallah sizinkide çıksın. Bizimki bayaa sürpriz oldu.Goncam tayin haberi güzel olmuş bu arada :) darısı basıma.. Hosbuldum diyeyim birde kızlar toptan malum alıntı yapmıyorum yine
Kankiim geldinmi hoşgeldin ozlettin kendini .Kizlar ankaraya dondum ben,gecmisi okuyamadim tabi,yarin kilo bildirimi yapcam..grsrz
Resim degisik olunca takima yeni biri mi geldi acaba dedim bir an
Ben yarin böyle tartilmayi düsünüyorumyarın kanat çırparak mı tartılsak napsak
Kizlar ankaraya dondum ben,gecmisi okuyamadim tabi,yarin kilo bildirimi yapcam..grsrz
Canim hosgeldin nasilsin?Kizlar gecmise azicik bakabildim takip edemedim ,iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim cok
kızlar yaa zumba yapan varmı aranızda yapabilen daha doğrusu =)) ben video izleyerek yapayım dedim ben hareketi anlayana kadar şarkı bitti=))
bi heves açıyorum şimdi =)) zaten kalabalık bi grup yapıyo genelde kimin ne yaptıüğı belli değil =) üff anca şarkıyı dinledim ilk ve son girişimim oldu=)ay ne güldüm ya
YouTube ta gerda ile zumba diye var yapiyodum ben biraz kolay ama diğerlerini yapana kadar bitiyodu dediğin gibi.kızlar yaa zumba yapan varmı aranızda yapabilen daha doğrusu =)) ben video izleyerek yapayım dedim ben hareketi anlayana kadar şarkı bitti=))
Sen grupta ki bir kisiye odaklan :)bi heves açıyorum şimdi =)) zaten kalabalık bi grup yapıyo genelde kimin ne yaptıüğı belli değil =) üff anca şarkıyı dinledim ilk ve son girişimim oldu=)
YouTube ta gerda ile zumba diye var yapiyodum ben biraz kolay ama diğerlerini yapana kadar bitiyodu dediğin gibi.
Yogunsan yazmayayim dedin mi hatirlamiyorum ama efsun döndügünde ceren de burdaydi ve ona izinini istedigi kadar uzatabilecegini ve yogun dönemi gecince dönmesini söyledigini biliyorum.Lostede adı olupta bikaç gündür goremedigim efsun64 var sanırım ve izinden döndü diye geçen hafta yazmıştım listeye ve yogunsan yazmayayim demismiydim acaba.
Bizde seni özledik kuzum, eksikligin belli oluyor.Sagolun canlarim iyi olmaya calisiyorum..ama inanin sizi ozledim yaa..lliste yaptiniz mi iddiayla ilgili?zey zey yeni eslesmeler yapti mi ?bn yarin baslayim mi menu paylasimima tekrar ,cok yorgunum
Evvett Kizlarr
Eslestirmeler hazirr
Eslestirmeye dahil etmedigim bir kac kisi var nedenleri izinde olmalari paylasim yetersizligi kilp bildiriminde bulunmayan kisiler artik listede ismi olmayan kendisinin neden listede olmadığını anlayacaktir.
Kanki ve rakip eslestirmeleriyle ilgili detayli yazi bir asagida ki yazida paylasicam (gecmiste paylasmistim alintilicam)
Herkes sıkıca kankisine sarilsin
rakibine gardini alsinn
Saol canim eline saglik ,cuma günleri cok onmli oldugu icin yarin paylasirim zaman kaybetmek istemiyorum hic,bu sabah ewdeki tartimda 66.6 yigördüm yillar sonra 66 bni daha da heweslendirdi ,65e yani hedefim e cok az kaldi..insallah yarin sabah yine bi tuvalet problemi yasamazsam iyi sonuclar gorucem..hepinizi öpüyorum..Bizde seni özledik kuzum, eksikligin belli oluyor.
Iddiayi degistirecegiz, süresini 2 hafta yapip kisisel ödüller belirleyelim dedik.
Yeni eslesmeler de yapildi rakibecim :) (Zeynebin mesajini alintiladim ordan bakabilirsin)
Canim eskisi gibi aramizda olmani cok isterim ama bence senin acindan bir kac gün dinlenip öyle dönmek daha mantikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?