Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bugün eliptik bisikletime kavusuyoruuum
Güle güle kullan canım. İncecik olursun inş.

Tatlım yoğurt şişlik veriyorsa laktos alerjin olabilir. Başka süt mamüllerini de dene bakalım yine şişlik olacakmı, en çokta süt ve yoğurtla belli olur:)

Kizlar bugun pirinc lapasi yapmayi düşünüyorum. Yapsam mi ki ama tadini dusundukce
İçine sevdiğin baharatlardan kat öyle dene.

Yeni kankicimm senin ekmek dediğin beyaz ekmek mi?

Çocuk kovulmayı bile göze alıp geliyorsa habiree güzelliğin başını döndürmüş elemanın

Cocuk sansliymis
Kiz seni kara carsafa bürümek lazim, yoksa sizin kapiyi daha cok asindirirlar
Tamam balim atarim, acelesi yok ama kendini strese sokmani istemem

Liste bahane sen yeter ki gel

canım eger grup için sıkıntı olacaksa buraya gelmem kural kuraldır benim için istemem tolerans olmasını
Sorun olacagini sanmiyorum canim ya bakalim ne diyecekler

Güle güle kullan canım. İncecik olursun inş.
Tesekkür ederim gülüm, hep beraber insallah

Güzel olmuş canım menün. Bende tekrar jillian a basloycam yarin tartı günü gexsinde.
Bizde seni özledik canım hoşgeldin.
Sorun değil canım elbette gelebilirsin sohbet menü paylaşmak. Eğer katilmaya devam edip bir daha habersiz gitmiycem dersen paylaşım da yazıp diğer takım kaptanlarının hepsi evet derse listeye donebilirsin. Ama takimdan habersiz gitmoyceni gormemiz lazım.
Bizim.kurallardami yaziyo onu duzeltcektik yaa unuttum bak.
Goncam tayin haberi güzel olmuş bu arada :) darısı basıma.. Hosbuldum diyeyim birde kızlar toptan malum alıntı yapmıyorum yine
Amin canım inşallah sizinkide çıksın. Bizimki bayaa sürpriz oldu.
Kizlar ankaraya dondum ben,gecmisi okuyamadim tabi,yarin kilo bildirimi yapcam..grsrz
Kankiim geldinmi hoşgeldin ozlettin kendini .

Resim degisik olunca takima yeni biri mi geldi acaba dedim bir an

yarın kanat çırparak mı tartılsak napsak
Ben yarin böyle tartilmayi düsünüyorum

Kizlar ankaraya dondum ben,gecmisi okuyamadim tabi,yarin kilo bildirimi yapcam..grsrz

Kizlar gecmise azicik bakabildim takip edemedim ,iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim cok
Canim hosgeldin nasilsin?

***4 . TAKIM 409. ETAP***

LeyL35 (/58.8/ / /% )
E-brulim(/ 67.5/ / / % )
dilviin (/54.6/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
Pembe_dizi (/69.8/ / / % )

wemba (/67.0/ / /% )
gogo2405 (67.9 / / / % )
BiricikS (/74.9/ / /0% )
Perim (/73.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Parfym (/77.0/ / / % )
Efsun64 (/77.2/ / /% )
AKovser ( / 55.9 / / / % )405.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 5'e bölündü
Eliflider ( / 67.0 / / / % )406 . etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü

4.takım ortalaması %

kızlar yaa zumba yapan varmı aranızda yapabilen daha doğrusu =)) ben video izleyerek yapayım dedim ben hareketi anlayana kadar şarkı bitti=))

kızlar yaa zumba yapan varmı aranızda yapabilen daha doğrusu =)) ben video izleyerek yapayım dedim ben hareketi anlayana kadar şarkı bitti=))
YouTube ta gerda ile zumba diye var yapiyodum ben biraz kolay ama diğerlerini yapana kadar bitiyodu dediğin gibi.

Lostede adı olupta bikaç gündür goremedigim efsun64 var sanırım ve izinden döndü diye geçen hafta yazmıştım listeye ve yogunsan yazmayayim demismiydim acaba.

bi heves açıyorum şimdi =)) zaten kalabalık bi grup yapıyo genelde kimin ne yaptıüğı belli değil =) üff anca şarkıyı dinledim ilk ve son girişimim oldu=)
Sen grupta ki bir kisiye odaklan :)

YouTube ta gerda ile zumba diye var yapiyodum ben biraz kolay ama diğerlerini yapana kadar bitiyodu dediğin gibi.
eliflider bak bunu da yapabilirsin hareketlere alisana kadar

Lostede adı olupta bikaç gündür goremedigim efsun64 var sanırım ve izinden döndü diye geçen hafta yazmıştım listeye ve yogunsan yazmayayim demismiydim acaba.
Yogunsan yazmayayim dedin mi hatirlamiyorum ama efsun döndügünde ceren de burdaydi ve ona izinini istedigi kadar uzatabilecegini ve yogun dönemi gecince dönmesini söyledigini biliyorum.
Ayrica efsun dün buraya girmis

Sagolun canlarim iyi olmaya calisiyorum..ama inanin sizi ozledim yaa..lliste yaptiniz mi iddiayla ilgili?zey zey yeni eslesmeler yapti mi ?bn yarin baslayim mi menu paylasimima tekrar ,cok yorgunum

Sagolun canlarim iyi olmaya calisiyorum..ama inanin sizi ozledim yaa..lliste yaptiniz mi iddiayla ilgili?zey zey yeni eslesmeler yapti mi ?bn yarin baslayim mi menu paylasimima tekrar ,cok yorgunum
Bizde seni özledik kuzum, eksikligin belli oluyor.
Iddiayi degistirecegiz, süresini 2 hafta yapip kisisel ödüller belirleyelim dedik.
Yeni eslesmeler de yapildi rakibecim :) (Zeynebin mesajini alintiladim ordan bakabilirsin)
Canim eskisi gibi aramizda olmani cok isterim ama bence senin acindan bir kac gün dinlenip öyle dönmek daha mantikli.

Saol canim eline saglik ,cuma günleri cok onmli oldugu icin yarin paylasirim zaman kaybetmek istemiyorum hic,bu sabah ewdeki tartimda 66.6 yigördüm yillar sonra 66 bni daha da heweslendirdi ,65e yani hedefim e cok az kaldi..insallah yarin sabah yine bi tuvalet problemi yasamazsam iyi sonuclar gorucem..hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…