***4 . TAKIM 409. ETAP***
LeyL35 (/58.8/ / /% )
E-brulim(/ 67.5/ / / % )
dilviin (/54.6/ / /% )bildirimde bulunmadı
Pembe_dizi (/69.8/ / / % )
wemba (/67.0/ / /% )
gogo2405 (67.9 / / / % )
BiricikS (/74.9/ / /0% )
Perim (/73.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye
Parfym (/77.0/ / / % )
Efsun64 (/77.2/ / /% )
4.takım ortalaması %
herkese merhaba kızlar lütfen kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum bir haber bile veremedim sağlık sorunlarım oldu çok şükür şuan iyiyim 2 gündür daha toparlandım buraya gelemedim tamda listeye yeni girmişken bırakıp gitmiş gibi oldum listeye filan girmek değil amacım şuanda hepinizi çok sevdim muhabbetinizi özledimmmm
O zaman menülerini paylasmaya başla takımda dur kilonu verene kadar ayrılma.Veremedim goncam.. Takımlara girmeden de veremiycem anlaşılan :)) neyse iste sizin keyifler nasıl iyi geziyorsun n bu ara
Evet canım haber vermedin özel mesajda yazdim yanlış hatirlamiyorsam. Listeye girmen mümkün görünmüyor diskalifiye yazdık çünkü ama gelebilirsin takımda takilmak istersen.herkese merhaba kızlar lütfen kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum bir haber bile veremedim sağlık sorunlarım oldu çok şükür şuan iyiyim 2 gündür daha toparlandım buraya gelemedim tamda listeye yeni girmişken bırakıp gitmiş gibi oldum listeye filan girmek değil amacım şuanda hepinizi çok sevdim muhabbetinizi özledimmmm
Ben bugün eliptik bisikletime kavusuyoruuum
Kizlar bugun pirinc lapasi yapmayi düşünüyorum. Yapsam mi ki ama tadini dusundukce
Kizlar .. anlamadigim bisey var garip yani ilk defa boyle oldu bende.. normalde ben Regl öncesi vicudum şişer. Ama reglim bitti ve vicudumda sislik oldu. Kilo aldim digcem ama oda degil çünkü göğüslerimde şiş ve cok sert..
Veremedim goncam.. Takımlara girmeden de veremiycem anlaşılan :)) neyse iste sizin keyifler nasıl iyi geziyorsun n bu ara
herkese merhaba kızlar lütfen kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum bir haber bile veremedim sağlık sorunlarım oldu çok şükür şuan iyiyim 2 gündür daha toparlandım buraya gelemedim tamda listeye yeni girmişken bırakıp gitmiş gibi oldum listeye filan girmek değil amacım şuanda hepinizi çok sevdim muhabbetinizi özledimmmm
Günaydınn Herkeseee
(biraz geç oldu ama olsun)
Ben hep böyleydim..
Ne zaman baksan griptim eskiden şimdi çok şükür öyle değilim.. Duşan çıkınca hemen bi korunmaya geçerdim, saçımı çabuk kuruturdum falann yoksa hemen grip + ateş
Tatlım bu stepz nasıl çalışıyor ? yani telefon cebindeyken yürüyorsun sayıyor mu mesela ?
Éger buralardaysan yazicam listeye tabikiCanım ben bu hafta listede olucak mıyım ?
Éger buralardaysan yazicam listeye tabiki
1 tanenin zarari olacagini sanmiyorumda faydasida yok tabiGünde 1 tane de miii
Dünkü menüm
Kahvaltı yapamadım yeşil elma yedim, kahvaltıdan daha iyi geldi
Öğlen
2 parmak kadar balık, 5-6 dilim patates (ikisi de suda pişmiş)
2 dilim ekmek
Akşam
Et-patates yemeği (sulu, az yağlı) 5-6 küp patates o kadar da et + 2 dilim ekmek
1 l kadar su
Spor sadece squatla yarım kaldı..
Kaç aydır spor yapıyorum diye reglim geç olmaya başlamıştı, alışmıştım artık..
Bu ay spor yapmayınca normale döndü, 1-2 güne başlaması lazım, gecikmesin diye şimdilik spor yapmicam..
İlk günlerini atlatıp başlarım
Gecmis olsun narincim, saglik tabi herseyden daha önemli ama keske haber verseydin... Ölüm durumunda bile haber veren arkadaslarimiz var - sagolsunlar...herkese merhaba kızlar lütfen kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum bir haber bile veremedim sağlık sorunlarım oldu çok şükür şuan iyiyim 2 gündür daha toparlandım buraya gelemedim tamda listeye yeni girmişken bırakıp gitmiş gibi oldum listeye filan girmek değil amacım şuanda hepinizi çok sevdim muhabbetinizi özledimmmm
Evet kuzum ben yürüyüse ciktigimda hep cebime koyuyorum telefonu o adimlarimi tikir tikir sayiyor. Ayni zamanda kac km yürüdügünü, kac kalori yaktigini ve süre olarak ne kadat aktif oldugunu da gösteriyor.Tatlım bu stepz nasıl çalışıyor ? yani telefon cebindeyken yürüyorsun sayıyor mu mesela ?
Tesekkür ederim kuzum, kendimi zaptedebilecegimi sanmiyorum ama yarin tarti da fazla da cikmak istemem. Kendime 5 dakika siniri koydum :)Hadi bakalim gözün aydin canimcim hemen bugun deneme ama olur mu
Tesekkürler kankim :)
Su az olmus canim yaDünkü menüm
Kahvaltı yapamadım yeşil elma yedim, kahvaltıdan daha iyi geldi
Öğlen
2 parmak kadar balık, 5-6 dilim patates (ikisi de suda pişmiş)
2 dilim ekmek
Akşam
Et-patates yemeği (sulu, az yağlı) 5-6 küp patates o kadar da et + 2 dilim ekmek
1 l kadar su
Spor sadece squatla yarım kaldı..
Kaç aydır spor yapıyorum diye reglim geç olmaya başlamıştı, alışmıştım artık..
Bu ay spor yapmayınca normale döndü, 1-2 güne başlaması lazım, gecikmesin diye şimdilik spor yapmicam..
İlk günlerini atlatıp başlarım
aynen tatlımmBenim yöntemimi dene. Iki tartiya da agir bisey koy (pirinc torbasi, damacana vs). hangisi dogru gösterirse, onunla devam et.
Ben gecen Cumadan beri tartilmamistim, pazartesi gunu hastanede normal bi baskul vardi ona ciktim, duz 77 ciktim. Cuma gunu 77.1 dim dijitalimde. Yarin görucez artik ne gitmis ne kalmis. Önemlisi wcye ciktiktan sonra tartilmak yarin sabah. Hos bu hafta kendime hic guvenim yok ama bakalim..
Dikkatt et kendine arabayla takip edn o zalim kaynanadir belkiSarmis sana belliki. Kacirir mazallah sensiz kalmayalim takimda. Guzellik basa beladie tatlim milletin sucu yok
kızlar cok özür diliyorummm bu eve taşındıgımızdan beri aksilikler sorunlar bizim yakamızı bırakmadı hayr olur inşallah daha okuyamadım geçmişiCanim dilvin kilomu persembeden bildirecegim yazmisti ama tam kilo da bildirmemis 53,9 mu yazsak?
Gecmis olsun narincim, saglik tabi herseyden daha önemli ama keske haber verseydin... Ölüm durumunda bile haber veren arkadaslarimiz var - sagolsunlar...
Cocugun niye geri geldigi belli güzelimkızlar cok özür diliyorummm bu eve taşındıgımızdan beri aksilikler sorunlar bizim yakamızı bırakmadı hayr olur inşallah daha okuyamadım geçmişi
gelen internetçi cocuk bana bakıp duruyodu baya genç biriydi babam kovdu geri geldi abi alt komşunun telefonunu size baglamışım diye 3 kere kovdu geri geldi ama yapamadı teknik servise bildirdik artık cumartesi yeni gelip yaptılarda hemen girdim haber vermek için
telefonum arızalandı ordanda giremedim
babamın tabletinden giricektim oda arızalandı mı
neler neler daha kızlar....
şükür artık geldim çok özledim siziii
Benim acimdan hic bir sorun yok ama karar kaptanlarimizin canim. Bence hatani anlamissin ve her insan ikinci bir sansi hak ediyor (liste haric) :)teşekkür ederim haklısın canım sorumsuzca davrandım bahanesi yok şu oldu bu oldu diye anlatıp bahane sunuyor olmak istemiyorum eger kabul ederseniz sohbetinizde bulunmak isterim listeye girmek gibi bir talebim yok gerçekten listeye girmek içinde buraya tekrar gelmedim sizleri özlediğim için geldim
amcamla babam Allahtan dövmedi cocuguCocugun niye geri geldigi belli güzelim
Sükür kavusturana
Benim acimdan hic bir sorun yok ama karar kaptanlarimizin canim. Bence hatani anlamissin ve her insan ikinci bir sansi hak ediyor (liste haric) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?