Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ben bu hafta listede olucak mıyım ?

Geçmiş olsun cnm..

Veremedim goncam.. Takımlara girmeden de veremiycem anlaşılan :)) neyse iste sizin keyifler nasıl iyi geziyorsun n bu ara
O zaman menülerini paylasmaya başla takımda dur kilonu verene kadar ayrılma.
Ben geziyorum ama sebebi var :) yaza Eskişehir e taşınıyoruz canım eşimin tayini çıktı.
Evet canım haber vermedin özel mesajda yazdim yanlış hatirlamiyorsam. Listeye girmen mümkün görünmüyor diskalifiye yazdık çünkü ama gelebilirsin takımda takilmak istersen.

Ben bugün eliptik bisikletime kavusuyoruuum

Hadi bakalim gözün aydin canimcim hemen bugun deneme ama olur mu

Kizlar bugun pirinc lapasi yapmayi düşünüyorum. Yapsam mi ki ama tadini dusundukce

Tadini bilmedigimden yorum yapamicamm

Her zaman ayni tepkileri vermez vucut tatlım

Veremedim goncam.. Takımlara girmeden de veremiycem anlaşılan :)) neyse iste sizin keyifler nasıl iyi geziyorsun n bu ara

Hosgeldin cnm listeye olmasanda gel takima uzakta kaldikca veremiceksin anlasilan

Tatlim gecmis olsun ve hosgeldin.
ancak paylasim yetersizliginden diskalifiye edildin bilgin olSun.

Günaydınn Herkeseee

(biraz geç oldu ama olsun )

E yanii gec olmus gunaydin tatlim

Ben hep böyleydim..

Ooo yeni bisi degil yani
bagisiklik sistemin ii degil o zaman

Alintilari yaptim silindi yaaa sinir oldum tlfndan cok zor oluyor..
Ebrucum gozunaydin canim :)
D ddanes hosgeldin canim :) listede bulunmasanda sen ogunlerini falan paylas bizimle ozledik seni :)

Dünkü menüm

Kahvaltı yapamadım yeşil elma yedim, kahvaltıdan daha iyi geldi

Öğlen
2 parmak kadar balık, 5-6 dilim patates (ikisi de suda pişmiş)
2 dilim ekmek

Akşam
Et-patates yemeği (sulu, az yağlı) 5-6 küp patates o kadar da et + 2 dilim ekmek

1 l kadar su

Spor sadece squatla yarım kaldı..
Kaç aydır spor yapıyorum diye reglim geç olmaya başlamıştı, alışmıştım artık..
Bu ay spor yapmayınca normale döndü, 1-2 güne başlaması lazım, gecikmesin diye şimdilik spor yapmicam..
İlk günlerini atlatıp başlarım

Ekmek 1 dilim olsa daha iyidi hem patates hem et hem ekmek birlesimi pek saglikli gorunmuyor. Tek olumlu tarafi az yemissin :)

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.listeye girmek değil amacım zaten sizleri muhabbetinizi çok sevdim eger sizin içinde sıkıntı olmazsa listede olmasamda buraya gelebilmek isterim

ben 2 gündür karbonhidrat diyeti gibi bir beslenme yapıyorum kızlar insülinimdeki dengesizliği normale dengelemek için bu şartmış 3 öğünümdede protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ve kaçamak asla yok yasak çünkü bir küçük bisküvi bile herşeyi bir anda sıfırlıyormuş sil baştan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok şükür bugün 3. günüm inşallah bugünde güzel geçer zaten 2 hafta sonra insülin dengesi normale dönüyormuş

Gecmis olsun narincim, saglik tabi herseyden daha önemli ama keske haber verseydin... Ölüm durumunda bile haber veren arkadaslarimiz var - sagolsunlar...

Tatlım bu stepz nasıl çalışıyor ? yani telefon cebindeyken yürüyorsun sayıyor mu mesela ?
Evet kuzum ben yürüyüse ciktigimda hep cebime koyuyorum telefonu o adimlarimi tikir tikir sayiyor. Ayni zamanda kac km yürüdügünü, kac kalori yaktigini ve süre olarak ne kadat aktif oldugunu da gösteriyor.

Hadi bakalim gözün aydin canimcim hemen bugun deneme ama olur mu
Tesekkür ederim kuzum, kendimi zaptedebilecegimi sanmiyorum ama yarin tarti da fazla da cikmak istemem. Kendime 5 dakika siniri koydum :)

Alintilari yaptim silindi yaaa sinir oldum tlfndan cok zor oluyor..
Ebrucum gozunaydin canim :)
D ddanes hosgeldin canim :) listede bulunmasanda sen ogunlerini falan paylas bizimle ozledik seni :)
Tesekkürler kankim :)

Su az olmus canim ya

aynen tatlımm
bakalım deniycem artık
Canim dilvin kilomu persembeden bildirecegim yazmisti ama tam kilo da bildirmemis 53,9 mu yazsak?
kızlar cok özür diliyorummm bu eve taşındıgımızdan beri aksilikler sorunlar bizim yakamızı bırakmadı hayr olur inşallah daha okuyamadım geçmişi
gelen internetçi cocuk bana bakıp duruyodu baya genç biriydi babam kovdu geri geldi abi alt komşunun telefonunu size baglamışım diye 3 kere kovdu geri geldi ama yapamadı teknik servise bildirdik artık cumartesi yeni gelip yaptılarda hemen girdim haber vermek için
telefonum arızalandı ordanda giremedim
babamın tabletinden giricektim oda arızalandı mı
neler neler daha kızlar....
şükür artık geldim çok özledim siziii

Gecmis olsun narincim, saglik tabi herseyden daha önemli ama keske haber verseydin... Ölüm durumunda bile haber veren arkadaslarimiz var - sagolsunlar...

teşekkür ederim haklısın canım sorumsuzca davrandım bahanesi yok şu oldu bu oldu diye anlatıp bahane sunuyor olmak istemiyorum eger kabul ederseniz sohbetinizde bulunmak isterim listeye girmek gibi bir talebim yok gerçekten listeye girmek içinde buraya tekrar gelmedim sizleri özlediğim için geldim

Cocugun niye geri geldigi belli güzelim
Sükür kavusturana

Benim acimdan hic bir sorun yok ama karar kaptanlarimizin canim. Bence hatani anlamissin ve her insan ikinci bir sansi hak ediyor (liste haric) :)

Cocugun niye geri geldigi belli güzelim
Sükür kavusturana
amcamla babam Allahtan dövmedi cocugu
aynen kuzum kavusturana şükürrrr
kuzum sen bana dövmelerinin resimini atar mısın bi kagıtlarım kalemlerim cıktı piyasaya kahve içmek için oturdugumda çizerim bişeyler belkim

Ya kızlar 60 kiloyum şuanda. Gecen yıl sağlıklı zayıflama macerama başladığım kiloma geri döndüm..tek yaptığım yemek ve uyumakti bu donem..simdi liste dışı geleyim gelmesine de o konuda başka bir sorun var. Genel zorunlu kurallarda 1 ay içinde veremezsem diskalifiye oluyorum.. Aslında çokta önemli değil liste falan..bi selam vereyim demiştim sadece ozlendiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…