Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay çok güzeller mutluluklar

Sen napmışsın yaa

Yağlı ve yumurtalı olursa tabi kilo alırsınn..
Ben sadece un, su, tuzla yapıyorum, bir de maya var tabi kabarması için.. Bazen içimden geçmiyor değil yağlı falan yapsam diyee
Kısss napimmm pofuduk pofuduk oluyor poğaça gibi Ben öyle sade de yaptım bikaç kere ama diğeri tam puan aldı midemden, ki vücudumda onu söylüyo zaten

Hadi geçmiş olsun

İyi görünüyor cnm :)

Okuyunca bile acıktımm

Kanki senin menü iyi olmuş MaşaAllah :)
Bütün gün peynir yediğini düşündüm niyeyse
Peynir canavarıyımm çok çok severim hertürlüsünü Her alışverişte peynir çeşidi en çok alınanlar arasında bende
Ya bide çalıştım yorgundum orada bitek bu vardı bana göre, evdede akşam tembellikten yine yedim çocuklarada sucuklu tost yaptım

Menümü yazıp gitmem gerek daha sonra gelmeye çalışacağım güzeller

Sabah
Müsli süt ile

Öğle
1 kepçe çorba
Salata
2 gevrek

Ara
Türk kahvesi
1 avuç leblebi
Yeşil çay

Akşam
Fırında patates 1 küçük
Fırında tavuk göğüs 1avuç kadar
Salata
Yoğurt 2 kaşık

Su 1.8lt
Spor cezam jumping jack yapıldı

Menüm..

Sabah yemedim

Öğlen
Patates kızartması ( 10 ilim kadar) 1 dilim buğday ekmeği

Ara
1 fincan çay, 2 çay kaşığı helva

Akşam
1 küçük kase çorba

ara
1 fincan çay

su 6-7 bardak olmuştur herhalde, hep unutuyorum

Hahh yersen yağlı yağlı sonuç bu olur haliyle

Al benden de o kadar, peynir hastasıyım diyebilirim benim kahvaltıar hep peynir ekmektir
Başka bişey olmadığından değil hem sevdiğimden hem de başka şey pek yiyemediğimden..

Gayet güzel olmuş canım. Yarın 12.00 ye kadar kilonu bildirmeyi unutma sakın.
Tebrikler güzel olmuş.
Aa çok az olmuş sanki

Ooo cok feciiii Allahtan corba icmissin canim. Bi de kizartmayla ekmegi yemiss teyyyy

Bugünkü menüm..
15.00
lasagne 320 kalori ..
Diyet icin ekstra

21.30
Bi kase mercimek corbasi
bi dilim beyaz ekmek
uc küçük parca gözleme .

2 litre su
Spor yok ..

Merhaba gogocum. Özledim hepinizi. Menü paylaşmak konusunda çok haklısın, çok etkiliymiş. Paylaşıma yarından sonra başlayacağım.
Hosgeldin

Allah kavustursun canim. Spor icin kendine bir arkadas bulursan iyi olur, daha zevkli oluyor ve zamanin nasil gectigini anlayamiyorsun...

Yorum yapmayacagim Eki Görüntüle 1496315
Hoşbulduk canım.

hoşgeldin taş devri beslenme düzeni uymadı sanırım sana?
Hoşbulduk sağol. Aslında taş devri diyeti bana uydu da stresli bir dönem geçirdim. Oğlumun sınav hazırlığı, ergenliği, kızımın hırçınlığı, işlerin yoğunluğu bir de gelecekle ilgili bazı belirsiz durumların varlığı beni de yiyince kendimizi mutlu hissettiğimiz şekere karşı savunmasız bıraktı. Spor yapmadım pek. Hatalarımı tekrarlamamaya çalışacağım. Ekmeği çıkardım tekrar hayatımdan. Et yemek bazen bıktırsa da en güzel zayıflama yöntemi taş devri diyeti bence.

Hoşbuldum zey zeyim.

4 grubun guzel kadinlari. Bu gece yogurt kuru uygulamayi unutmayalim lutfenn...
Nasildi diyenler icin tekrar yaziyorum
3-4 kasik yagsiz yogurda yoksa kaymaksiz da olur yarim limon sıkıyoruz ve 1 cay kasigi k. Biber ekliyoruz. Yatmadan yarim saat once tuketip misil misil uyuyoruzzz ♥♥♥

Ya ben çok açtım, hafta sonuda sınav var. 2-3e kadar uyumuyorum. O yüzden 1 saat önce 1 salatalık yedim. Zararı olur mu. Elmayı aldım elime ama tuttum kendimi ve geri bıraktım, bu en iyisi değil mi?

Soguga yakin ilik su tut agriyan yerlerine bir de spordan sonra elma ve muz ye. Agrilarina iyi gelir
Elma ve muzu hiç bilmiyordum, teşekkürler. Ilık su iyi geliyor gerçekten. Bu ağrılar sporun etkili olduğunun göstergesi ama benim 3 gün ara vermem gerekecek acaba vücut eski tembelliğine döner mi

Iyi akşamlar kızlar, alışveriş, yemek derken bu saat oldu. Çok yorgunum, menümü yazıp hemen yatacağım, geçmişi de yarın okurum artık. Bu arada eliptik bisikleti aldık ama henüz kurulmadı :)

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su

Sabah 08:00
Meyveli yoğurt

Ara 10:00
1/4 kuru incir
1/4 gün kurusu
1/4 kuru kayısı
1 fındık
1 badem
Yarım ceviz

Öğle 11:30
3 yk makarna
3 yk kabaklı, mantarlı et sote

Akşam 21:30 (alışverişten dolayı çok geç vakite kaldı )
1 kase mercimek çorbası
3-4 ısırık yufka
3 parça peynirli gözleme

@LeyL35 kanki seni hayal kırıklığına uğrattım özür dilerim

1,5 lt su
Spor: 6 km yürüyüş + 40 jumping jack

Bugünkü menüm..
15.00
lasagne 320 kalori ..
Diyet icin ekstra

21.30
Bi kase mercimek corbasi
bi dilim beyaz ekmek
uc küçük parca gözleme .

2 litre su
Spor yok ..
Bayaa kk lı olmuş
Ben yaptım yatıyorum şimdi.
Ya ben çok açtım, hafta sonuda sınav var. 2-3e kadar uyumuyorum. O yüzden 1 saat önce 1 salatalık yedim. Zararı olur mu. Elmayı aldım elime ama tuttum kendimi ve geri bıraktım, bu en iyisi değil mi?
Evet salatalık daha iyi.
Elma ve muzu hiç bilmiyordum, teşekkürler. Ilık su iyi geliyor gerçekten. Bu ağrılar sporun etkili olduğunun göstergesi ama benim 3 gün ara vermem gerekecek acaba vücut eski tembelliğine döner mi
Mümkünse ara verme emeğine yazık olur yarın ağrın olmiycak aslinda ilk 3 günden sonra ağrı geçiyor. Ictigin çay yada yeşil caya 5-6 karanfil at faydası olur.
Acaba kilo bildiriminde bulunsam mı?:) Çünkü yarın giremiyebilirim.
Eğer sabah giremiyceksen bildir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…