Bugün ku menum kızlar
Sabah bir yumurta 2 dilim kepekli ekmek 5 zeytin yeşil çay
Öğle bir kase çorba bi tabak yoğurtlu ıspanak
Akşam yeşilçay bi avuç fındık
50 squat
30 mekik
2 saat yuruyuş
Ay çok güzeller mutluluklarKizlar bakin yuzuklerimiz
Eki Görüntüle 1496903
Kısss napimmm pofuduk pofuduk oluyor poğaça gibiSen napmışsın yaa
Yağlı ve yumurtalı olursa tabi kilo alırsınn..
Ben sadece un, su, tuzla yapıyorum, bir de maya var tabi kabarması için.. Bazen içimden geçmiyor değil yağlı falan yapsam diyee
Peynir canavarıyımm çok çok severim hertürlüsünüHadi geçmiş olsun
İyi görünüyor cnm :)
Okuyunca bile acıktımm
Kanki senin menü iyi olmuş MaşaAllah :)
Bütün gün peynir yediğini düşündüm niyeyse
Ay çok güzeller mutluluklar
Kısss napimmm pofuduk pofuduk oluyor poğaça gibiBen öyle sade de yaptım bikaç kere ama diğeri tam puan aldı midemden, ki vücudumda onu söylüyo zaten
Peynir canavarıyımm çok çok severim hertürlüsünüHer alışverişte peynir çeşidi en çok alınanlar arasında bende
Ya bide çalıştım yorgundum orada bitek bu vardı bana göre, evdede akşam tembellikten yine yedim çocuklarada sucuklu tost yaptım
Kankim aksam pek az olmuş. Saatleri unutma bide su ne kadar ictin ?Bugün ku menum kızlar
Sabah bir yumurta 2 dilim kepekli ekmek 5 zeytin yeşil çay
Öğle bir kase çorba bi tabak yoğurtlu ıspanak
Akşam yeşilçay bi avuç fındık
50 squat
30 mekik
2 saat yuruyuş
Gayet güzel olmuş canım. Yarın 12.00 ye kadar kilonu bildirmeyi unutma sakın.Hiçççç zamanım yok ama hemen menümü yazayım dedim.
saat 11:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 haşanmış yumurta, domates 1 dilim tam buğday ekmeği
saat15:00 5-6 kaşık sade makarna
saat 16:00 nescafe
saat 17:40 1 tabak ıspanak, 1 kase mehir.1 dilim tam buğday ekmeği
2 litre su ve yarım saat plates ve 1 saate yakın yürüyüş.
Tebrikler güzel olmuş.Menümü yazıp gitmem gerek daha sonra gelmeye çalışacağım güzeller
Sabah
Müsli süt ile
Öğle
1 kepçe çorba
Salata
2 gevrek
Ara
Türk kahvesi
1 avuç leblebi
Yeşil çay
Akşam
Fırında patates 1 küçük
Fırında tavuk göğüs 1avuç kadar
Salata
Yoğurt 2 kaşık
Su 1.8lt
Spor cezam jumping jack yapıldı
Aa çok az olmuş sankiMenüm..
Sabah yemedim
Öğlen
Patates kızartması ( 10 ilim kadar) 1 dilim buğday ekmeği
Ara
1 fincan çay, 2 çay kaşığı helva
Akşam
1 küçük kase çorba
ara
1 fincan çay
su 6-7 bardak olmuştur herhalde, hep unutuyorum
Gayet güzel olmuş canım. Yarın 12.00 ye kadar kilonu bildirmeyi unutma sakın.
Tebrikler güzel olmuş.
Aa çok az olmuş sanki
Ooo cok feciiiiMenüm..
Sabah yemedim
Öğlen
Patates kızartması ( 10 ilim kadar) 1 dilim buğday ekmeği
Ara
1 fincan çay, 2 çay kaşığı helva
Akşam
1 küçük kase çorba
ara
1 fincan çay
su 6-7 bardak olmuştur herhalde, hep unutuyorum
Merhaba gogocum. Özledim hepinizi. Menü paylaşmak konusunda çok haklısın, çok etkiliymiş. Paylaşıma yarından sonra başlayacağım.Gözümden kaçtı sanırım gerçi sayfasına girip bakmadım mejaj yazmismi diye. Evet cerene söyledim hatırladım şimdi efsun takımdan ayrı kalmak istemiyorum yazmıştı.
Menü payasimini yarın yada oburgun farketmez ama kilonu bildir yarın.
Sende hoşgeldin daneste sende menü paylaşmaya başlayın artık kilonuz inincede listeye yazariz takımdan uzak kalmayın harekete ihtiyacı var takımımızın.
Hoşbulduk canım.Hosgeldin
Allah kavustursun canim. Spor icin kendine bir arkadas bulursan iyi olur, daha zevkli oluyor ve zamanin nasil gectigini anlayamiyorsun...
Yorum yapmayacagim Eki Görüntüle 1496315
Hoşbulduk sağol. Aslında taş devri diyeti bana uydu da stresli bir dönem geçirdim. Oğlumun sınav hazırlığı, ergenliği, kızımın hırçınlığı, işlerin yoğunluğu bir de gelecekle ilgili bazı belirsiz durumların varlığı beni de yiyince kendimizi mutlu hissettiğimiz şekere karşı savunmasız bıraktı. Spor yapmadım pek. Hatalarımı tekrarlamamaya çalışacağım. Ekmeği çıkardım tekrar hayatımdan. Et yemek bazen bıktırsa da en güzel zayıflama yöntemi taş devri diyeti bence.hoşgeldintaş devri beslenme düzeni uymadı sanırım sana?
Hoşbuldum zey zeyim.
@ benim telefon buyuk cebe sigmiyor boydan askili kilif alcam su montlu olanlardan cok hosuma gittii :)
@ bu aksam kullanma kuzum sen dinle benii bak
Kiz bugun kendi kendime dedim nerde bu kiz
Sen gittigin heryeri yakip kavurmak zorundamisin hemsom uslu dur bakim cat kaslarini yamult agzini bakimm
Canim gonca soylemis zaten Ama sunu belirtmek istiyorum Biz simdi diger takiklardan evet oyu almamiz gerekiyor ama seninde bi daha bu sekilde bizi birakmaman lazim ki bi sonraki durumda ayni sey oldugunda yine oylamaya sunabilelim. Bu bize ve takima olan güveni kirar çünkü.varsa sorun söyle onemli bi durumsa bi sekilde idare ederiz
B3nce menu paylasimina vs basla en kisa surede kilon inmeye baslayacak.
kac kilo ile izne ayrilmistin ?
Ahaha cok ii olurdu
Sen kendini topla yeter kuzum
bosver gecmisi
Eger eliptikte vakit gecirirsen tek ayaktada tartilsan fayda etmez kuzum
Puf bende denemek istiyorum ama grupla oldugu kadar havaya sokmaz diye düşünüyorum
Yaptim canim ebrum paylasmis sagolsun
Hosgeldin cnm
Yürü be goncam helall.
gecen gun takim ici devamliliga bakmistim yarin tekrar bakicam paylasim yetersizlikleri var uyarilari verelim
O zaman vitamini eksik etmiceksin kuzum
Bi bakim acaba sadece iphinelar icin mi yine.
interval varsa cok ii
Benim bu 3. Nickim :))
Tebriklerrrrr
Hemde persembe günü
Gayet sakin görünüyor en sevdigimmm
Bugünkü menüm..
15.00
lasagne 320 kalori ..
Diyet icin ekstra
21.30
Bi kase mercimek corbasi
bi dilim beyaz ekmek
uc küçük parca gözleme .
2 litre su
Spor yok ..
Soguga yakin ilik su tut agriyan yerlerine bir de spordan sonra elma ve muz ye. Agrilarina iyi gelirBugün sporda 4. günümdü ve şu an her yerim ağrıyor. Ne zaman geçerki:)
Elma ve muzu hiç bilmiyordum, teşekkürler. Ilık su iyi geliyor gerçekten. Bu ağrılar sporun etkili olduğunun göstergesi ama benim 3 gün ara vermem gerekecek acaba vücut eski tembelliğine döner miSoguga yakin ilik su tut agriyan yerlerine bir de spordan sonra elma ve muz ye. Agrilarina iyi gelir
Bayaa kk lı olmuşBugünkü menüm..
15.00
lasagne 320 kalori ..
Diyet icin ekstra
21.30
Bi kase mercimek corbasi
bi dilim beyaz ekmek
uc küçük parca gözleme .
2 litre su
Spor yok ..
Ben yaptım yatıyorum şimdi.4 grubun guzel kadinlari. Bu gece yogurt kuru uygulamayi unutmayalim lutfenn...
Nasildi diyenler icin tekrar yaziyorum
3-4 kasik yagsiz yogurda yoksa kaymaksiz da olur yarim limon sıkıyoruz ve 1 cay kasigi k. Biber ekliyoruz. Yatmadan yarim saat once tuketip misil misil uyuyoruzzz ♥♥♥
Evet salatalık daha iyi.Ya ben çok açtım, hafta sonuda sınav var. 2-3e kadar uyumuyorum. O yüzden 1 saat önce 1 salatalık yedim. Zararı olur mu. Elmayı aldım elime ama tuttum kendimi ve geri bıraktım, bu en iyisi değil mi?
Mümkünse ara verme emeğine yazık olur yarın ağrın olmiycak aslinda ilk 3 günden sonra ağrı geçiyor. Ictigin çay yada yeşil caya 5-6 karanfil at faydası olur.Elma ve muzu hiç bilmiyordum, teşekkürler. Ilık su iyi geliyor gerçekten. Bu ağrılar sporun etkili olduğunun göstergesi ama benim 3 gün ara vermem gerekecek acaba vücut eski tembelliğine döner mi
Eğer sabah giremiyceksen bildir canım.Acaba kilo bildiriminde bulunsam mı?:) Çünkü yarın giremiyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?