Kankimmm yeni kankim guzel kankim nasilsin kankimDenic
Denicem canım
Gecmis olsun narincim, saglik tabi herseyden daha önemli ama keske haber verseydin... Ölüm durumunda bile haber veren arkadaslarimiz var - sagolsunlar...
Evet kuzum ben yürüyüse ciktigimda hep cebime koyuyorum telefonu o adimlarimi tikir tikir sayiyor. Ayni zamanda kac km yürüdügünü, kac kalori yaktigini ve süre olarak ne kadat aktif oldugunu da gösteriyor.
Tesekkür ederim kuzum, kendimi zaptedebilecegimi sanmiyorum ama yarin tarti da fazla da cikmak istemem. Kendime 5 dakika siniri koydum :)
Tesekkürler kankim :)
Su az olmus canim ya
aynen tatlımm
bakalım deniycem artık
kızlar cok özür diliyorummm bu eve taşındıgımızdan beri aksilikler sorunlar bizim yakamızı bırakmadı hayr olur inşallah daha okuyamadım geçmişi
gelen internetçi cocuk bana bakıp duruyodu baya genç biriydi babam kovdu geri geldi abi alt komşunun telefonunu size baglamışım diye 3 kere kovdu geri geldi ama yapamadı teknik servise bildirdik artık cumartesi yeni gelip yaptılarda hemen girdim haber vermek için
telefonum arızalandı ordanda giremedim
babamın tabletinden giricektim oda arızalandı mı
neler neler daha kızlar....
şükür artık geldim çok özledim siziii
teşekkür ederim haklısın canım sorumsuzca davrandım bahanesi yok şu oldu bu oldu diye anlatıp bahane sunuyor olmak istemiyorum eger kabul ederseniz sohbetinizde bulunmak isterim listeye girmek gibi bir talebim yok gerçekten listeye girmek içinde buraya tekrar gelmedim sizleri özlediğim için geldim
Ya kızlar 60 kiloyum şuanda. Gecen yıl sağlıklı zayıflama macerama başladığım kiloma geri döndüm..tek yaptığım yemek ve uyumakti bu donem..simdi liste dışı geleyim gelmesine de o konuda başka bir sorun var. Genel zorunlu kurallarda 1 ay içinde veremezsem diskalifiye oluyorum.. Aslında çokta önemli değil liste falan..bi selam vereyim demiştim sadece ozlendiniz yani
yarın kanat çırparak mı tartılsak napsak
Kizlar ankaraya dondum ben,gecmisi okuyamadim tabi,yarin kilo bildirimi yapcam..grsrz
Resim degisik olunca takima yeni biri mi geldi acaba dedim bir an
Ben yarin böyle tartilmayi düsünüyorum
Canim hosgeldin nasilsin?
kızlar yaa zumba yapan varmı aranızda yapabilen daha doğrusu =)) ben video izleyerek yapayım dedim ben hareketi anlayana kadar şarkı bitti=))
Sagolun canlarim iyi olmaya calisiyorum..ama inanin sizi ozledim yaa..lliste yaptiniz mi iddiayla ilgili?zey zey yeni eslesmeler yapti mi ?bn yarin baslayim mi menu paylasimima tekrar ,cok yorgunum
Kızlar merhaba. Bayağı ara vermişim. Çok hantallaştım. Ama havaların düzelmesiyle araziye çıkmaya başladık, bunun sayesinde de spora tekrar başladım. Gruptan ayrı kalınca olmuyor. Düzen tutmuyor. Tartılıp menülerimin kontrolünü tekrar ele alma vakti geldi. Yeni üyelere hoş geldiniz demek istiyorum.
Kilo vermedim maalesef. Bir ana önce aranıza dönmek istiyorum.
Yarın öğlen 12.00 ye kadar bildirim yapmayani affetmem bildirimde bulunmadı yazarım.
Spor dediğin zevk vermeli ki devam edesin. Ben müziksiz de spor yapamam :)
Eşimi bekliyorum canım, gelse de gidip alsak sonra üstünde iki tur atsam
Aynen.. Bir keresinde 1 ay grip oldum geçmek bilmedi, doktora gittim vitaminler, iğneler derken zor atlattım..
Ama o vitaminlerden sonra artık eskisi gibi sık hastalanmıyorum, hafif üşütmüş gibi oluyorum ama yorgan döşek yatmıyorum çok şükürBayaa oldu ama, yeniden bir vitaminlenmem lazım galiba
Biliyorum cnm az oldu
iyiymiş o zaman, ben de bi denerim :) sağol canımm
Hoşgeldinnn fıstıkkk :)
Doğru biz kanki olduk ama daha konuşamadıkk
Evet cnm beyaz ekmek, kendim evde yapıyorum..
Ben jillianı hiç bitiremedim ama 20 gün kadar yapmışlığım var, niyeyse hiç yararını görmedim desem yeridir.
Sevdiğim tek tarafı bütün vücudumu çalıştırması.. kendimi çok iyi, enerjili hissetiriyordu..
Ben mi yalnış yapıyorum ne, sorunu ne anlamadım kii
Özel koşu için bir uygulama istiyorsan RunKeeper'i tavsiye ederim, onu yürüyüşe yada koşuya çıkarken açıp başlatıyorsun, o da sana aynı şekilde kaç km yürüdüğünü, kaç saat yürüdüğünü, yaktığın kaloriyi ve kaç km hızla yürüdüğünü gösteriyor. Ayrıca gps uygulaması olduğu için yürüdüğün rotayı da gösteriyor. Farklı challengeler var, sana günlük program sunuyor, yarım saatlik yürüyüş ile başlatıp yükseltiyor. Benim en çok hoşuma giden interval çalışmasıydı toplam 33 dakika sürüyor -> 3 dakika yürüyüş - 3 dakika koşu değişimli olarak.
Nickin yine bir nebze iyi canım da avatarın fenaydı
Bende başka nick istiyorum ama hiç yaratıcı değilim2-3 seçeneğim var sadece
slm kızlar
annemin günü vardı oraya gittim zararsız döndüm
Selam millet eve geldim mutfağa daldim anca bitti işlerim..e birde elim değmisken pizza, kek ve kurabiye de yaptım ne lazimsatamda gruba dondugum gun kendimi zorluyorum..isyerinden oyle bir sinirle geldimki mutfaktan cikardim acisini galiba.. neyse guzeller yemiycem zaten.. Goncam biz donelim uzmanla en iyisi.. Hadi bidaha deneyelim
Eki Görüntüle 1496819 Buda benden yürüyüş yolu
Süper tebrikler canım.slm kızlar
Güzel aslında ama muz ve incir şekerli ikiside yanında kefir süt yoğurt gibi bişeyler tuketsen iyi olur.keskulu yeme bence yarına kalsın.Bugunun ilk menusu benden gelsin
11.00- bir porsiyon menemen ve balli 1 dilim bugday ekmegi
Ara- 1muz-1 kuru incir
18.00- sarimsakli yogurtlu kabak dolmasi +1dilim b. Ekmegi (3yarim kabak kadar) kendimi zor tuttum biraz daha yememek icin
2.5 lt su- biraz simit eritme egzersizleri yaptim 1-2 saat sonra daha sıkı bi egzersiz yapicam
3 tatli kasigi keskul yicem bi de
Evet evet siz fazla uzaklaşmayın.Selam millet eve geldim mutfağa daldim anca bitti işlerim..e birde elim değmisken pizza, kek ve kurabiye de yaptım ne lazimsatamda gruba dondugum gun kendimi zorluyorum..isyerinden oyle bir sinirle geldimki mutfaktan cikardim acisini galiba.. neyse guzeller yemiycem zaten.. Goncam biz donelim uzmanla en iyisi.. Hadi bidaha deneyelim
Evet gerçekten kaçamak yok güzel.Bugünkü Menüm gelsinnnn
Perşembe olduğu için dikkat etmeye çalıştım no aburcubur no kaçamak
Sabah 8:30 1 kepekli ekmek ustune ince dilim kasar ve biber
Ara 10:00 sekersiz filtre kahvesi
Öğle 12:30 2 ince dilim kepek üstüne labne
Ara 14:00 sekersiz filtre kahve
Akşam 17:00 2 yumurtadan omlet, 2 wasa labneli 2 şekersiz yeşil çay
Su 3 litreyi geçti
Spor 30 dk koşu bandı 4 km/h
Ebru şallının kalça egzersizi 10 dk fln..
Akşam hafif olmuş gayet iyi.Kizlar yine disardaydim bugun de bu kadar kurtardik :)
Sabah 10:30
1haslanmis yumurta, 2dilim ekmek, peynir, salatalik,domates, sekersiz cay
Ara ogun 13:30
1muz, yarim bardak kefir, bir kucuk avuc sari leblebi
Oglen 15:30
1lahmacun, 1bardak ayran, salata, 3catal iskender doner
Ara ogun 19:00
1bardak cilek, muz, ananas karisimi taze sıkılmış meyve suyu.
Aksam 20:45
1kase yogurt. İcine 1tatli kasigi zerdecal, zencefil, tarcin karisimi.
2,5 lt su
2bardak yesil cay
1saat yürüyüş
Ah çok güzel canım hep mutlu olun inşallah.Kizlar bakin yuzuklerimiz
Eki Görüntüle 1496903
Zararli bir sey gorunmuyor persembeye yakisir bi menu benceMenümü de yazayım geçmişe bakayım.
Sabah 8.00 yulaf ezmesi kuru üzüm sütle
ara nescafe
Öğlen 13.00 5 kaşık tavuk sote salata 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba
ara 15.00 minik portakal
ara 17.00 form bisküvi 4 tane
akşam 18.50 4 kaşık ıspanak yemeği sade 2 kaşık mercimekli salata 3-4 çatal sade makarna
su 2 lt oldu daha içiyorum sasi suyumdan
Spor 12000 adım oldu
Aksami hafif kurtarmissin ogleden sonra iyi olmus ;-)Kizlar yine disardaydim bugun de bu kadar kurtardik :)
Sabah 10:30
1haslanmis yumurta, 2dilim ekmek, peynir, salatalik,domates, sekersiz cay
Ara ogun 13:30
1muz, yarim bardak kefir, bir kucuk avuc sari leblebi
Oglen 15:30
1lahmacun, 1bardak ayran, salata, 3catal iskender doner
Ara ogun 19:00
1bardak cilek, muz, ananas karisimi taze sıkılmış meyve suyu.
Aksam 20:45
1kase yogurt. İcine 1tatli kasigi zerdecal, zencefil, tarcin karisimi.
2,5 lt su
2bardak yesil cay
1saat yürüyüş
Bugun cok tatli ihtiyaci duydum nedense. Kac kere buzdolabini acip keskullere bakip bakip geri kapattim var mi ya bole biseSüper tebrikler canım.
Güzel aslında ama muz ve incir şekerli ikiside yanında kefir süt yoğurt gibi bişeyler tuketsen iyi olur.keskulu yeme bence yarına kalsın.
Evet evet siz fazla uzaklaşmayın.
Evet gerçekten kaçamak yok güzel.
Akşam hafif olmuş gayet iyi.
Ah çok güzel canım hep mutlu olun inşallah.
Yok tatlım kendine tabiki ayrı yemek yapma. Bende senin gibi yapıyorum zaten. Ekmeği az alıp yemeği çok alsaydın anlamında söyledim ben
Özel koşu için bir uygulama istiyorsan RunKeeper'i tavsiye ederim, onu yürüyüşe yada koşuya çıkarken açıp başlatıyorsun, o da sana aynı şekilde kaç km yürüdüğünü, kaç saat yürüdüğünü, yaktığın kaloriyi ve kaç km hızla yürüdüğünü gösteriyor. Ayrıca gps uygulaması olduğu için yürüdüğün rotayı da gösteriyor. Farklı challengeler var, sana günlük program sunuyor, yarım saatlik yürüyüş ile başlatıp yükseltiyor. Benim en çok hoşuma giden interval çalışmasıydı toplam 33 dakika sürüyor -> 3 dakika yürüyüş - 3 dakika koşu değişimli olarak.
Haklısın kankicim
Ben evde yaptığım beyaz ekmekle kilo aldımbelki sen kepek unuyla fln yapıyosu dur hamurunu, ben beyaz un bol yumurta ve sıvıyağla yapıodum ekmeklerimi.
Akşam acikmazsan iyi canım birde saatlerini yazarsan daha iyi olur.Bugün ku menum kızlar
Sabah bir yumurta 2 dilim kepekli ekmek 5 zeytin yeşil çay
Öğle bir kase çorba bi tabak yoğurtlu ıspanak
Akşam yeşilçay bi avuç fındık
50 squat
30 mekik
2 saat yuruyuş
slm kızlar
Bugunun ilk menusu benden gelsin
11.00- bir porsiyon menemen ve balli 1 dilim bugday ekmegi
Ara- 1muz-1 kuru incir
18.00- sarimsakli yogurtlu kabak dolmasi +1dilim b. Ekmegi (3yarim kabak kadar) kendimi zor tuttum biraz daha yememek icin
2.5 lt su- biraz simit eritme egzersizleri yaptim 1-2 saat sonra daha sıkı bi egzersiz yapicam
3 tatli kasigi keskul yicem bi de
Selam millet eve geldim mutfağa daldim anca bitti işlerim..e birde elim değmisken pizza, kek ve kurabiye de yaptım ne lazimsatamda gruba dondugum gun kendimi zorluyorum..isyerinden oyle bir sinirle geldimki mutfaktan cikardim acisini galiba.. neyse guzeller yemiycem zaten.. Goncam biz donelim uzmanla en iyisi.. Hadi bidaha deneyelim
Bugünkü Menüm gelsinnnn
Perşembe olduğu için dikkat etmeye çalıştım no aburcubur no kaçamak
Sabah 8:30 1 kepekli ekmek ustune ince dilim kasar ve biber
Ara 10:00 sekersiz filtre kahvesi
Öğle 12:30 2 ince dilim kepek üstüne labne
Ara 14:00 sekersiz filtre kahve
Akşam 17:00 2 yumurtadan omlet, 2 wasa labneli 2 şekersiz yeşil çay
Su 3 litreyi geçti
Spor 30 dk koşu bandı 4 km/h
Ebru şallının kalça egzersizi 10 dk fln..
Eki Görüntüle 1496886 Sasi deniyo sanırım buna elmayla falan yapiyodum bu yeşillik dolu oldu.
Menümü de yazayım geçmişe bakayım.
Sabah 8.00 yulaf ezmesi kuru üzüm sütle
ara nescafe
Öğlen 13.00 5 kaşık tavuk sote salata 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba
ara 15.00 minik portakal
ara 17.00 form bisküvi 4 tane
akşam 18.50 4 kaşık ıspanak yemeği sade 2 kaşık mercimekli salata 3-4 çatal sade makarna
su 2 lt oldu daha içiyorum sasi suyumdan
Spor 12000 adım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?