Nickin yine bir nebze iyi canım da avatarın fenaydı
Ben dee ben deee
Biliyorum cnm ama pek ayrı yemek yapmıyorum kendime.. Annem ne yaparsa ondan yiyorum..
Sadece az ya çok olması bana kalıyor, onu da yemeğe göre ayarlamaya çalışıyorum :)
Bence de iyi olmuş yoksa baka baka o bebek gibi gömecektim kafamı çikolataya
Bence de iyi olmuş yoksa baka baka o bebek gibi gömecektim kafamı çikolataya
Şimdikinin yeşili enerji veriyor
Mavi tokluk hissi veriyormuş, hiç denediniz mii, yaşadınız mı?
Maviyle hiç bir tokluk maceram olmadı
Acıkınca mavi ye mi bakacağız? Mavi mavi şarkısını söylesek fayda eder mi acaba
Demek ki Mc donalds ondan kırmızılıKırmızı açıktırırmış hep kullanırlarmış restoran yada fasfood tükkanları da.
Mavide tokluk hissi veriyormuş mutfakta masa da yada kıyafette olunca .
Renk uzmanından duymuştum ama ne derece doğru bilemiyorum.
Şarkı konusunda bir bilgim yok canım
Kızlar merhaba. Bayağı ara vermişim. Çok hantallaştım. Ama havaların düzelmesiyle araziye çıkmaya başladık, bunun sayesinde de spora tekrar başladım. Gruptan ayrı kalınca olmuyor. Düzen tutmuyor. Tartılıp menülerimin kontrolünü tekrar ele alma vakti geldi. Yeni üyelere hoş geldiniz demek istiyorum.
Kilo vermedim maalesef. Bir ana önce aranıza dönmek istiyorum.
Tesekkurler canim ben de enerji versin diye yesilli bi resim sectimm enerjik olmaliyizzzBence de iyi olmuş yoksa baka baka o bebek gibi gömecektim kafamı çikolataya
Şimdikinin yeşili enerji veriyor
Mavi tokluk hissi veriyormuş, hiç denediniz mii, yaşadınız mı?
Haklısın kankicimAynen.. Bir keresinde 1 ay grip oldum geçmek bilmedi, doktora gittim vitaminler, iğneler derken zor atlattım..
Ama o vitaminlerden sonra artık eskisi gibi sık hastalanmıyorum, hafif üşütmüş gibi oluyorum ama yorgan döşek yatmıyorum çok şükürBayaa oldu ama, yeniden bir vitaminlenmem lazım galiba
Biliyorum cnm az oldu
iyiymiş o zaman, ben de bi denerim :) sağol canımm
Hoşgeldinnn fıstıkkk :)
Doğru biz kanki olduk ama daha konuşamadıkk
Evet cnm beyaz ekmek, kendim evde yapıyorum..
Ben jillianı hiç bitiremedim ama 20 gün kadar yapmışlığım var, niyeyse hiç yararını görmedim desem yeridir.
Sevdiğim tek tarafı bütün vücudumu çalıştırması.. kendimi çok iyi, enerjili hissetiriyordu..
Ben mi yalnış yapıyorum ne, sorunu ne anlamadım kii
Günlerden yemeden dönmek Türkiyenin Avrupaya gidip kupa alıp gururla yurda dönmesi kadar güzel birşey benim gözümdeslm kızlar
annemin günü vardı oraya gittim zararsız döndüm
Keşkül payını ayır tatlımm yarın tartıdan sonra keyifle yersinBugunun ilk menusu benden gelsin
11.00- bir porsiyon menemen ve balli 1 dilim bugday ekmegi
Ara- 1muz-1 kuru incir
18.00- sarimsakli yogurtlu kabak dolmasi +1dilim b. Ekmegi (3yarim kabak kadar) kendimi zor tuttum biraz daha yememek icin
2.5 lt su- biraz simit eritme egzersizleri yaptim 1-2 saat sonra daha sıkı bi egzersiz yapicam
3 tatli kasigi keskul yicem bi de
Buzluğa atsaydın hemen el altında durunca olur olmaz elin beynin seni onlara götürürSelam millet eve geldim mutfağa daldim anca bitti işlerim..e birde elim değmisken pizza, kek ve kurabiye de yaptım ne lazimsatamda gruba dondugum gun kendimi zorluyorum..isyerinden oyle bir sinirle geldimki mutfaktan cikardim acisini galiba.. neyse guzeller yemiycem zaten.. Goncam biz donelim uzmanla en iyisi.. Hadi bidaha deneyelim
Insallaah yarin tartidan sonra keyifli olurumKeşkül payını ayır tatlımm yarın tartıdan sonra keyifle yersin
Buzluğa atsaydın hemen el altında durunca olur olmaz elin beynin seni onlara götürür
Denicem canımEkmek ve patates olmasaymış daha iyi olurmuş sanırım
Bende ayrıldığım kiloma dönmeye çalışıyorum ama buraya başlamadan kuralları okudum. öyle bi kural yok diye biliyorum.
Hoşgeldin
Bende persian zumba tanory yazarsan çıkıyor. tavsiye ederim 30' ve 50' lık ikincr yapışında hareketleri öğrenmiş oluyorsun.
Birde dans workout 30mins aerobics
Evet çok hemde çok sıkıcı.
Leslie walk to the radio hits var bu daha haareketli zumba kadar olmasada dene derim
Bende hoplamalı zıplamalı seviyorum diğer türlü zorunluluk gibi görev gibi oluyor, eğlenemiyorsun..
Sürdün müü bidikletini?
Hoşbuldumsen de hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?