Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Wuhhuuuuuuuuvvvvvv!!!! Demek istiyorum

Bende ağlamak istiyorum bende niye böyle etkilemedi yaaa cumaya perşembe den dikkat etmiştim maydanoz suyu falan zorla sabit çıktım bugün 68.4 çıktım bana ters etki yapıyor sanırım.

Tabi gülüm şimdi kızı tanımadığımız için bilemiyoruz, duysa belki kızabilir seninde dediğin gibi. Bence kardeşin hatasının farkında ve gönlünü en güzel şekilde alacaktır Baksana şaklabanlık yaptığına göre o da dayanamıyor ablasının üzülmesine

Şiş hissetmiyordum aslında, yüzükten yola çıktım sadece neyse öyle de böyle de gitmiş ya önemli olan o

Wuhhuuuuuuuuvvvvvv!!!! Demek istiyorum

Walla yogurdun mucizesi balim,dewam dewam

Bende ağlamak istiyorum bende niye böyle etkilemedi yaaa cumaya perşembe den dikkat etmiştim maydanoz suyu falan zorla sabit çıktım bugün 68.4 çıktım bana ters etki yapıyor sanırım.
Goncam bozma moralini lütfen, cumaya kadar çok vakit var ve sen cuma tartıda az çıkacaksın hem benim ki yoğurttan mı onu bile bilmiyorum Senin acaba yoğurda karşı da bir intoleransın mı var? Laktozsuz ürünler kullansan bir fark olur mu ki? Belki de sebebi şişkinlik, regl, wc yada fazla spordur?

Maya pinnertest e göre sarı kısımda yani dikkatli tuketmem gerekenler arasında haftada 3-4 gün yiyebilirsin demişti diyetisyen sen deyince animsadim sporuda artırdım ya biraz ama regl ve wc soruni değil.

Maya pinnertest e göre sarı kısımda yani dikkatli tuketmem gerekenler arasında haftada 3-4 gün yiyebilirsin demişti diyetisyen sen deyince animsadim sporuda artırdım ya biraz ama regl ve wc soruni değil.
Bence daha çok spordan kaynaklanıyor canım, sen olduğu gibi devam et vücudun cuma ya kadar alışacaktır spora. Eh ondan sonra zaten tartıda güzel bir sonuç almamak için hiç bir neden kalmıyor, çünkü ben goncamın kaçamak yapmayacağına da eminim

Kaçamak yok kesinlikle zaten yapsam yazacam ceza verin diye bakalım artık cumaya kadar ne olur.

Elim çarptı etiketler yorumsz geldi
Ebrulimm yarın sabah yine tartıl belli olur. Ben kankimle yoğurt ve limonluyu seçtik:)) Dün akşam yedim ilk..
Choco özel günlerinde tatlı ihtiyacını tarçınlı süt yada tarçınlı elma ile gidermeye çalış:))) Diğer zararlı tatlışları unut gitsin

Tartılmadan duramıyorum zaten canım sizede afiyet olsun, inşallah hepimiz faydasını görür cuma 1. oluruz

saol sekerim ♥

tamam dikkat edicem canim. dun baktim cok tatli yiyorum bi tane bitter almistim gunluk kucuk bi tane yerim diye. ama tarcin iyi fikir;-)

saol sekerim ♥

tamam dikkat edicem canim. dun baktim cok tatli yiyorum bi tane bitter almistim gunluk kucuk bi tane yerim diye. ama tarcin iyi fikir;-)
Mesela ben meyveli müsliye tarçın serpiyorum sütle yiyorum özell günlrde, tatlıisteği kalmıo

ben de her firsatta tarcin kullanmaya ozen gosteriyim. regl donemi cok onemli aslinda . kilo vermek icin iyi bi firsat

ben de her firsatta tarcin kullanmaya ozen gosteriyim. regl donemi cok onemli aslinda . kilo vermek icin iyi bi firsat
Aynen canim, ben regl döneminde verdim zatn. Çoğu kişi de tam tersi daha fazla çıkıyor o dönem tartıda. Bu gece limon aromalı yoğurdumu yiyim de belki ek bir fayda olur Sabah limonlu su içiyorum zaten. İçim dışım limon oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…