Wuhhuuuuuuuuvvvvvv!!!! Demek istiyorumKızlar vücudum şiş, yüzüğümü takamıyorum... Dün yediklerim de belli, öyle diyet menüsü falan değildi yani... Sporu da çok fazla yapmadım... Ve bütün bunlara rağmen dün ilk tartıldığımdan bu yana 800 gr gitmiş (dün iki kere tartıldım, ikinci tartılmam kahvaltı ve wc den sonraydı - ilkinden 200 gr eksik çıkmıştım).
Size bu yoğurdun mucizesi mi?
Bende ağlamak istiyorum bende niye böyle etkilemedi yaaa cumaya perşembe den dikkat etmiştim maydanoz suyu falan zorla sabit çıktım bugün 68.4 çıktım bana ters etki yapıyor sanırım.Kızlar vücudum şiş, yüzüğümü takamıyorum... Dün yediklerim de belli, öyle diyet menüsü falan değildi yani... Sporu da çok fazla yapmadım... Ve bütün bunlara rağmen dün ilk tartıldığımdan bu yana 800 gr gitmiş (dün iki kere tartıldım, ikinci tartılmam kahvaltı ve wc den sonraydı - ilkinden 200 gr eksik çıkmıştım).
Tabi gülüm şimdi kızı tanımadığımız için bilemiyoruz, duysa belki kızabilir seninde dediğin gibi. Bence kardeşin hatasının farkında ve gönlünü en güzel şekilde alacaktırDogru diyorsun çokom :) gün gelecek biz m alirken abla sana m büyük gelir dicekler :))
Ben de en cok o yuzden kırıldım sanirim... belki kiz duysa bu dedigini o da kizar kardesime ama boyle seyler duyunca uzak hissediyorum.. hem tanistirmak istiyorum sizinle de hemde boyle laflar et... sagol Ebrum
ne kadar gıcık bu erkek kardesler... aynen icimden oyle bi dua ettim ki :)) sagol Goncacim
Sis hissetmene ragmen -800 vaaayyy superrrr demek sende de hemen ise taradi yogurt kürü cook sevindim kankiimm
Wuhhuuuuuuuuvvvvvv!!!! Demek istiyorum
Walla yogurdun mucizesi balim,dewam dewamKızlar vücudum şiş, yüzüğümü takamıyorum... Dün yediklerim de belli, öyle diyet menüsü falan değildi yani... Sporu da çok fazla yapmadım... Ve bütün bunlara rağmen dün ilk tartıldığımdan bu yana 800 gr gitmiş (dün iki kere tartıldım, ikinci tartılmam kahvaltı ve wc den sonraydı - ilkinden 200 gr eksik çıkmıştım).
Goncam bozma moralini lütfen, cumaya kadar çok vakit var ve sen cuma tartıda az çıkacaksınBende ağlamak istiyorum bende niye böyle etkilemedi yaaa cumaya perşembe den dikkat etmiştim maydanoz suyu falan zorla sabit çıktım bugün 68.4 çıktım bana ters etki yapıyor sanırım.
Bir kaç güne belli olur zaten yoğurdun mucizesi mi diye. Gittiği yere kadar devam wembamWalla yogurdun mucizesi balim,dewam dewam
Maya pinnertest e göre sarı kısımda yani dikkatli tuketmem gerekenler arasında haftada 3-4 gün yiyebilirsin demişti diyetisyen sen deyince animsadim sporuda artırdım ya biraz ama regl ve wc soruni değil.Goncam bozma moralini lütfen, cumaya kadar çok vakit var ve sen cuma tartıda az çıkacaksınhem benim ki yoğurttan mı onu bile bilmiyorum Senin acaba yoğurda karşı da bir intoleransın mı var? Laktozsuz ürünler kullansan bir fark olur mu ki? Belki de sebebi şişkinlik, regl, wc yada fazla spordur?
Bence daha çok spordan kaynaklanıyor canım, sen olduğu gibi devam et vücudun cuma ya kadar alışacaktır spora. Eh ondan sonra zaten tartıda güzel bir sonuç almamak için hiç bir neden kalmıyor, çünkü ben goncamın kaçamak yapmayacağına da eminimMaya pinnertest e göre sarı kısımda yani dikkatli tuketmem gerekenler arasında haftada 3-4 gün yiyebilirsin demişti diyetisyen sen deyince animsadim sporuda artırdım ya biraz ama regl ve wc soruni değil.
Dün 2. gündü gülüm, benim de tuhafıma gitti, sevinmesine sevindim ama fazla geldi. Hani farklı birşey de yapmadım aslında
Gözün aydıngunlerdir suren tatli krizimin sebebi bugun belli oldu
Kaçamak yok kesinlikle zaten yapsam yazacam ceza verin diye bakalım artık cumaya kadar ne olur.Bence daha çok spordan kaynaklanıyor canım, sen olduğu gibi devam et vücudun cuma ya kadar alışacaktır spora. Eh ondan sonra zaten tartıda güzel bir sonuç almamak için hiç bir neden kalmıyor, çünkü ben goncamın kaçamak yapmayacağına da eminim
Dün 2. gündü gülüm, benim de tuhafıma gitti, sevinmesine sevindim ama fazla geldi. Hani farklı birşey de yapmadım aslında
gunlerdir suren tatli krizimin sebebi bugun belli oldu
Tartılmadan duramıyorum zaten canımElim çarptı etiketler yorumsz geldi
Ebrulimm yarın sabah yine tartıl belli olur. Ben kankimle yoğurt ve limonluyu seçtik:)) Dün akşam yedim ilk..
Choco özel günlerinde tatlı ihtiyacını tarçınlı süt yada tarçınlı elma ile gidermeye çalış:))) Diğer zararlı tatlışları unut gitsin
saol sekerim ♥Gözün aydın
tamam dikkat edicem canim. dun baktim cok tatli yiyorum bi tane bitter almistim gunluk kucuk bi tane yerim diye. ama tarcin iyi fikir;-)Elim çarptı etiketler yorumsz geldi
Ebrulimm yarın sabah yine tartıl belli olur. Ben kankimle yoğurt ve limonluyu seçtik:)) Dün akşam yedim ilk..
Choco özel günlerinde tatlı ihtiyacını tarçınlı süt yada tarçınlı elma ile gidermeye çalış:))) Diğer zararlı tatlışları unut gitsin
Mesela ben meyveli müsliye tarçın serpiyorum sütle yiyorum özell günlrde, tatlıisteği kalmıosaol sekerim ♥
tamam dikkat edicem canim. dun baktim cok tatli yiyorum bi tane bitter almistim gunluk kucuk bi tane yerim diye. ama tarcin iyi fikir;-)
Aynen canim, ben regl döneminde verdim zatn. Çoğu kişi de tam tersi daha fazla çıkıyor o dönem tartıda. Bu gece limon aromalı yoğurdumu yiyim de belki ek bir fayda olurben de her firsatta tarcin kullanmaya ozen gosteriyim. regl donemi cok onemli aslinda . kilo vermek icin iyi bi firsat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?