evet ya cok kritik dikkat etmezsen normalden fazla alirsin. ama edersen de fazlasiyla verirsin. yaptigin spor bile daha etkli oluyor. ben de bu aksam yogurt kurume devam edicem. bi de musli mi alsam yulaf ezmesi mi onu dusunuyorum. kahvaltilar icin bi alternatif olsun diye. ama hangisi iyidir bilmiorum. bi de simdi yeni bi cesit cikmis granul mu neydi. kafam karisti :-DAynen canim, ben regl döneminde verdim zatn. Çoğu kişi de tam tersi daha fazla çıkıyor o dönem tartıda. Bu gece limon aromalı yoğurdumu yiyim de belki ek bir fayda olurSabah limonlu su içiyorum zaten. İçim dışım limon oldu
Tekrar hoşgeldinn aramıza hoptiricim.Çok tatlı pek tatlı grubummmm nasılsınızz kaç hafta oldu bilmiyorum ama artık dönme vaktim geldiiii
Kaldığım yerden devam etmek istiyorummmmmmmm
Ben regl dönemindeyken sporumu aynen yapmıştım. Belki o etkili oldu.evet ya cok kritik dikkat etmezsen normalden fazla alirsin. ama edersen de fazlasiyla verirsin. yaptigin spor bile daha etkli oluyor. ben de bu aksam yogurt kurume devam edicem. bi de musli mi alsam yulaf ezmesi mi onu dusunuyorum. kahvaltilar icin bi alternatif olsun diye. ama hangisi iyidir bilmiorum. bi de simdi yeni bi cesit cikmis granul mu neydi. kafam karisti :-D
valla 1 tane yerim manevi babannem yapar benim mutlaka cezaya razıyım 1 tane yiyeyim yeter ki ister küçük olsunAman canim pisiilere kanma onlari gordukce aklina cezalar gelsin ;-)
teşekkürler kuzumŞivlilik
Teker yakmak bana nevruzu, kapı kapı gezip şeker çikolata toplanması da cadılar bayramını hatırlattı. Iyi eğlenceler diliyorum kuzum
canım konyanın adetleri bana göre degil annemgil gayet memnunlar baya dediğin gibi yerli oldular ama ben memleketimi arıyorum acıkcasısüpersin. Artık yerli olmuşsunuz.
kız bi internet sitesi vardı reklam olmasın ordan baksana istersen sana mesaj atayım öyle bi kaç tane var gayet güzel hemde istedigin renk yapıyolarGunaydin kizlar. Koskoca konyada lila renkte badem şekeri bulamadik dun. Pembe almistik ama susleme yapinca sevmedim onu da. Soz de dagtcaktim. Yokmu lila badem.sekeri olan
bizde kaç kere villa tutmaya kalktık meramda hatta 2 defa sözleşme oldu adamlar sözünden döndü dedik en iyisi site yineAyy canim ya uzerine pudra sekeri dokup yemeyi cok severdim:) bizim cocuklardan kacma gibi bi sansimiz yok malesef. Bide ev villa olunca cocuklarin beklentisi de buyuk oluyo
aynen benim okumam gereken 100 sayfayı geçkin taşınınca baya giremedim oku oku bitmiyoGünaydın ve mutlu pazarlar sekerler
Gecmise bakamiyorum masallah 75 sayfa var suan kahvaltiya gidiyoruz musait bi zamanda incelicemm
Öpüldünüz
Hoşgeldin canım yola devam o zaman başla menülerini paylasmayâ. Kilo durumun nasıl.Çok tatlı pek tatlı grubummmm nasılsınızz kaç hafta oldu bilmiyorum ama artık dönme vaktim geldiiii
Yulaf ezmesini tercih ediyorum ben içine ekleme yaabiliyosun meyve çerez keten tohumu vs.evet ya cok kritik dikkat etmezsen normalden fazla alirsin. ama edersen de fazlasiyla verirsin. yaptigin spor bile daha etkli oluyor. ben de bu aksam yogurt kurume devam edicem. bi de musli mi alsam yulaf ezmesi mi onu dusunuyorum. kahvaltilar icin bi alternatif olsun diye. ama hangisi iyidir bilmiorum. bi de simdi yeni bi cesit cikmis granul mu neydi. kafam karisti :-D
Cnm menun cok guzel olmuş:)Menümü yazayım hemen.
Sabh 10.00
1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik 1 tk reçel 2 çatal ucu kaymak
Ara 12.00 yarım muz 1 bardak kefir
Ara 15.00 yarım avuç yer fıstığı 3 kuru incir
Akşam 17.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 2 kaşık yeşil börülce salatası 2 kaşık barbunya salata
Ara 20.00 kuru üzüm yiycem 10-12 tane
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 dk slim in 6, 50 zıplama
Hoşgeldin canım :)Çok tatlı pek tatlı grubummmm nasılsınızz kaç hafta oldu bilmiyorum ama artık dönme vaktim geldiiii
evet ya cok kritik dikkat etmezsen normalden fazla alirsin. ama edersen de fazlasiyla verirsin. yaptigin spor bile daha etkli oluyor. ben de bu aksam yogurt kurume devam edicem. bi de musli mi alsam yulaf ezmesi mi onu dusunuyorum. kahvaltilar icin bi alternatif olsun diye. ama hangisi iyidir bilmiorum. bi de simdi yeni bi cesit cikmis granul mu neydi. kafam karisti :-D
Ben regl dönemindeyken sporumu aynen yapmıştım. Belki o etkili oldu.
Yulaf ezmesi, müsli ve granola ( granül nerden çıktı kıssss kanalları karıştırdın) işte benim menümü yazarken crunchy diye yazdığım granola oluyo.
3 de dengeli yersen zayıflatıyor amaa çok tüketirsen kilo aldırıyor:)) Hepsi var bende dönüşümlü yiyorum bazen kahvaltıda bazen akşam öğünü olarak. Hem hafif hem tok tutuyor.
Kaymak o kadar az ki kaçamak olarak saymıyorum. Kuru üzümü de daha fazla yemeyeceğini düşünerek güzel olmuş diyorum :) afiyet olsun canımMenümü yazayım hemen.
Sabh 10.00
1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik 1 tk reçel 2 çatal ucu kaymak
Akşam 17.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 2 kaşık yeşil börülce salatası 2 kaşık barbunya salata
Su 2.5 lt
Canım benim aldığım müsli şeker katkısız. İçinde kuru üzüm ve kurutulmuş orman meyveleri var onunla şekerlenmiş tadı. Zatn başka çeşit yiyeniyorm.Hoşgeldin canım :)
Kızlar bazi müslilerin şeker oranları yüksek oluyor ona dikkat ettikten sonra hangisi olduğu farketmez bence :)
Kaymak o kadar az ki kaçamak olarak saymıyorum. Kuru üzümü de daha fazla yemeyeceğini düşünerek güzel olmuş diyorum :) afiyet olsun canım
Işte bu da benim menüm
Sabah 12:00
1 bardak limonlu ılık su
(ceza 1. gün)
canım tek başına kahvaltı yapmak istemedi bende yoğurt çorbasını ısıtıp
2 kepçe çorba içtim.
Ara 15:50
1 kepçe çorba (maşallah çok bereketliydi, şükür bitti)
2 tane sebzeli ve tavuklu çin böreği
(aklınıza gelen her sebze çeşiti vardı içinde)
Akşam 18:00
1 bardak süt
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
kk beyaz peynir
Yatmadan yarım saat önce yoğurt kürü - 3
Cezam 3 lt su - 2 bardak kaldı bitmesine
Spor: boynum tutuldu maalesef yineo yüzden zar zor 100 jumping jack.
Menün ve sporun çok güzel.Menümü yazayım hemen.
Sabh 10.00
Su 2.5 lt
Menü güzel olmuş canım. Su içme maceran nasıl geçti bakiim. Bence 2 litre nin altına inme derim.Hoşgeldin canım :)
Kızlar bazi müslilerin şeker oranları yüksek oluyor ona dikkat ettikten sonra hangisi olduğu farketmez bence :)
Kaymak o kadar az ki kaçamak olarak saymıyorum. Kuru üzümü de daha fazla yemeyeceğini düşünerek güzel olmuş diyorum :) afiyet olsun canım
Işte bu da benim menüm
Sabah 12:00
1 bardak limonlu ılık su
(ceza 1. gün)
canım tek başına kahvaltı yapmak istemedi bende yoğurt çorbasını ısıtıp
2 kepçe çorba içtim.
Ara 15:50
1 kepçe çorba (maşallah çok bereketliydi, şükür bitti)
2 tane sebzeli ve tavuklu çin böreği
(aklınıza gelen her sebze çeşiti vardı içinde)
Akşam 18:00
1 bardak süt
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
kk beyaz peynir
Yatmadan yarım saat önce yoğurt kürü - 3
Cezam 3 lt su - 2 bardak kaldı bitmesine
Spor: boynum tutuldu maalesef yineo yüzden zar zor 100 jumping jack.
Güzel olmuş canım menün sporun.Bugünkü Menüm
Sabah 10:00 1 yumurta 2 wasa (labneli) 5-6 zeytin
Öğle 13:00 1 tabak yeşil fasulye yemeği 3 yk yoğurt
Ara 14:30 2 kuru erik
Akşam 17:30 4 yk müsli 1 bardak sütle.
Su 3 lt bitmesine son bardak kaldı
Spor 30 dk koşu bandı 3.9 km/h , egzersiz 15 dk
Akşama bende limonlu yoğurt yiycem, ya ben gece yiyen biri değilim fındık kadar olsa bile, alışkanlık. Şimdi bu yoğurt beni iyice şişirmesin sonraaaekşi zatn zorla yiyorum
Kuru üzüm şeker oranı yüksek olduğu için ölçülü tüketmek gerekiyor canım ara öğünde en fazla irilerindense 10 Çekirdeksiz miniklerdense 15 i geçmemeli sayısı.Menün ve sporun çok güzel.
Kuru üzümü ogün burada kimdi hatrlamıyorum tüketmeyin demişti. Çok severimm öğlen yiyecektim biraz aklıma o geldi?
Az bişeyden zarar geleceğini sanmıyorum. Yediğim müslidede var
Tekrar hoşgeldinn aramıza hoptiricim.
Hoşgeldin canım yola devam o zaman başla menülerini paylasmayâ. Kilo durumun nasıl.
Hoşgeldin canım :)
Harika olmuş gülüm, çok beğendim menünü. Bugün bir dergide wasa'lı labneli tatlı gördüm hemen sen geldin aklıma :)Bugünkü Menüm
Sabah 10:00 1 yumurta 2 wasa (labneli) 5-6 zeytin
Öğle 13:00 1 tabak yeşil fasulye yemeği 3 yk yoğurt
Ara 14:30 2 kuru erik
Akşam 17:30 4 yk müsli 1 bardak sütle.
Su 3 lt bitmesine son bardak kaldı
Spor 30 dk koşu bandı 3.9 km/h , egzersiz 15 dk
Akşama bende limonlu yoğurt yiycem, ya ben gece yiyen biri değilim fındık kadar olsa bile, alışkanlık. Şimdi bu yoğurt beni iyice şişirmesin sonraaaekşi zatn zorla yiyorum
Benimde yiyebildiğim tek bir çeşit müsli var hindistan cevizli ama o da şekerliCanım benim aldığım müsli şeker katkısız. İçinde kuru üzüm ve kurutulmuş orman meyveleri var onunla şekerlenmiş tadı. Zatn başka çeşit yiyeniyorm.
Çok güzel olmuş menün akşamla öğlenin yerini değiştirmen çok güzl . En sağlıklı kahvaltı zaten çorba değlmi.
Boynun için sıcak torba koy kas yumuşatan kremin varsa uygula. Bende de olur bazen.
Su içme maceram bol tuvalet ziyaretiyle geçti, bir ara alt komşum acaba sifonları mı bozuldu bunların diye düşündüğünü duyar gibi oldum dermişimMenü güzel olmuş canım. Su içme maceran nasıl geçti bakiim. Bence 2 litre nin altına inme derim.
Amma seviyorsunuz insanları meraklandırmayıHoşbuldum canlarımmmm
Öyle miii 2 hafta da çok uzun süreymiş be gogocum neyse ben takılayım o zaman öyle
Bu arada kilo durumum iyikilo almadım hatta ayrıldığım kilonun altındayım
Ay o eti'nin brownileri mi canımMenum gelsin..
sabah 7.30 2 ceviz
saat 10.00
2 dilim tam bugday ekm.
1yumurta ,sucuk
domates salatalik biber
2 dilim peynir,5 zeytin
Ara 12.00
yesil cay
kahve
Öğle ve aksam 16.00
2 ymk kasigi patates tava
2 ymk kasigi pirinc pilavi
2 ymk kasigi haşlanmış tavuk
bol salata,2 bardak ayran
2 ymk kasigi pirasa
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara 17.00
form cay
sutlu turk kahvesi
Birazdan yogurt kürü nu yapcam
2 litre su
40 dakika acik havada yürüyüş misss
Unutmadan agzima 1 lokmalik okan brownilerden attim 1 tane..hani su coklu pakette olan miniklerden wallaa
Abuu kizim senden kacis yok yaa,iyi ki miniklerden yemisim normal boyu yesem sen bana neler yapardin kimbilir ?ttmm yapcam cnm cezamiHarika olmuş gülüm, çok beğendim menünü. Bugün bir dergide wasa'lı labneli tatlı gördüm hemen sen geldin aklıma :)
Şişirirmi bilmiyorum ama denemeye değer bence kuzum.
Benimde yiyebildiğim tek bir çeşit müsli var hindistan cevizli ama o da şekerli
Teşekkür ederim canım. Sıcacık çorba sabah iyi gidiyor :)
Boynum kısa bir süre önce yine tutulmuştu günlerce çektim, korkuyorum yine aynısı olacak diye. Şimdi kas yumuşatıcı krem sürüp sardım, inşallah faydası olur... Sağol canım
Su içme maceram bol tuvalet ziyaretiyle geçti, bir ara alt komşum acaba sifonları mı bozuldu bunların diye düşündüğünü duyar gibi oldum dermişim3 lt zor ama bundan sonra 2 lt içmeye çalışacağım. Sağol hayatım, sayende
Amma seviyorsunuz insanları meraklandırmayısöylesene kız kaç kilo olduğunu, çatlayalım mı meraktan
Ay o eti'nin brownileri mi canımağzım sulandı yaa... Kaçamak yaptığın için 20 jumping jack canımı çektirdiğin için de 20 squat
Evet kuzum benden kaçiş yokAbuu kizim senden kacis yok yaa,iyi ki miniklerden yemisim normal boyu yesem sen bana neler yapardin kimbilir ?ttmm yapcam cnm cezami
Ooo sevgili kankim neyseki ebrum benden önce görmüş ucuz yirtmissin cezayı. Ebru benden once gördüğü için bende kndime ceza vereyim 20 jamping yapayım en iyisi yatmadan :)Menum gelsin..
sabah 7.30 2 ceviz
saat 10.00
2 dilim tam bugday ekm.
1yumurta ,sucuk
domates salatalik biber
2 dilim peynir,5 zeytin
Ara 12.00
yesil cay
kahve
Öğle ve aksam 16.00
2 ymk kasigi patates tava
2 ymk kasigi pirinc pilavi
2 ymk kasigi haşlanmış tavuk
bol salata,2 bardak ayran
2 ymk kasigi pirasa
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara 17.00
form cay
sutlu turk kahvesi
Birazdan yogurt kürü nu yapcam
2 litre su
40 dakika acik havada yürüyüş misss
Unutmadan agzima 1 lokmalik okan brownilerden attim 1 tane..hani su coklu pakette olan miniklerden wallaa
Bu çok güzel fikirmiş goncam bunu kural olarak uygulayabiliriz. Kankisine kendisinden önce başkası ceza keserse kişi kendini makul bir cezaya çarptırmalıOoo sevgili kankim neyseki ebrum benden önce görmüş ucuz yirtmissin cezayı. Ebru benden once gördüğü için bende kndime ceza vereyim 20 jamping yapayım en iyisi yatmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?