Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy canim ya uzerine pudra sekeri dokup yemeyi cok severdim:) bizim cocuklardan kacma gibi bi sansimiz yok malesef. Bide ev villa olunca cocuklarin beklentisi de buyuk oluyo

bizde cuma günü başlayalım mıııı yogurt kürüne pişileri kekleri gofretleri yedikten sonra

Biraz fazla olmuş ceza aldinmi bakiim
Aldim aldim kaptanim. Ama daha yapamadim regl sancisi ile ugrasiyorum.
Canım bende aynı dertten muzdariptim. Gönüllü olarak senin manevi kankin olabilirim balım.

Seni yaratana kurban :-* hep beraber gülelim inşallah.
Teşekkür ederim ebrum seni tanimis oturmus sohbet etmis kadar seviyorum ya boyle bisey olabilir mi :) baskalarinin kankisi olmani da kıskanıyodum iyi oldu bu teklif

Patates kızartması ve portakal çubukları olmasaymış daha iyi olurmuş. 100 jumping jack tatlım :)
Su agriyi atlatiyim hemen yapcam kuzum. Daha 100jack ve 50squat cezam var dun akowser vermisti sanirim.

Gunaydin kizlar. Koskoca konyada lila renkte badem şekeri bulamadik dun. Pembe almistik ama susleme yapinca sevmedim onu da. Soz de dagtcaktim. Yokmu lila badem.sekeri olan
İnternetten sipariş etsen? Bebek butiklerinde, kek pasta malzemesi satan yerlerdede bulunur.

Günaydın ve mutlu pazarlar sekerler

Gecmise bakamiyorum masallah 75 sayfa var suan kahvaltiya gidiyoruz musait bi zamanda incelicemm

Öpüldünüz

Ebruuum cok guldurdun benii,kiz 2 tabak tek tabakta olur mu,bildigin iki kere yedim :)

Ağır geliyo ama su içmeye başlayınca daha kolay kilo vercen :)
Kizlar salam yiyebilio muyduk :)
Ince bi dilim olabilir

Bugun daha dikkatli ol kankim nooolur nolurrr

Ben tam diyete uygun bir ürünü nasıl sevdiysem

Kek malzemesini unutman çok iyi, kilo almanı engelleyen gizli güçlere teşekkür etmelisin

Gunaydin kizlar. Koskoca konyada lila renkte badem şekeri bulamadik dun. Pembe almistik ama susleme yapinca sevmedim onu da. Soz de dagtcaktim. Yokmu lila badem.sekeri olan
kuzum parfymümün dediği gibi internetten sipariş verebilirsin?

Bitanem bende seni seviyorum iyiki tanımışım diye düşündüğüm ve dualarımda yer verdiğim insanlardan birisin. Kıskanma kuzum sen benim ilk gözağrımsın
Iyiki zayıflamaya karar verip burayı keşfetmişim... gözünü sevdiğimin diyeti sen nelere kadirsin

Tamam canım kendini iyi hissettiğin zaman yaparsın.

Kizlar salam yiyebilio muyduk :)
Salamın kalorisi fazla oluyor genelde, 1-2 dilim ye en fazla. Nefsin körelsin

Ebruuum cok guldurdun benii,kiz 2 tabak tek tabakta olur mu,bildigin iki kere yedim :)
Cevabını okuyunca sana sorduğum soruyu tekrar tekrar okudum wembam

2 tabak 1 tabakta elbette olamaz, benim demek istediğim tabağın boyutuydu. 2 tabak yemişsin iyi hoş da bu tabak büyük yemek tabağı mı? Tatlı tabağı mı? Ölçüyü öğrenmeye çalıştım

Ağır geliyo ama su içmeye başlayınca daha kolay kilo vercen :)
Haklısın canım, elimden geleni yapacağım

Dun ku menum

8:30 limonlu zencefilli ılık su + Günaydın egzersizlerim

Sabah 09:00
4 yk haslanmis yulaf ezmesi,yarim muz,5 cilek

Oglen 13:00
Yarim paket kepekli form buskuvi
2 cay kasigi fistik ezmesi
Avuc ici kadar tavuk eti
Haşlanmış borulce
Yogurt

Aksam 19:00
3 yk barbunya
Yarim kepekli lavaş (normal boyutlarda)

2 lt su ictim
1 saat yürüyüş+50 dk eliptik+gobek eriten egzersizler
Yoğurt kürümün 6.günü tamamlandi

50 dakika eliptiğe iyi dayanmışsın kankim, ben dün 10 dakika interval yaptım da bacaklarım titredi sonrasında. Hele birde biriciksi düşündükçe ağzım daha da açık kalıyor, 45 dakika en zor seviyede çalışıyor ikinizede helal olsun... Öyle göründüğü gibi çok kolay birşey değil.

Dün moralim bozuldu sizinle paylasmak istiyorum...
Annemle aramizda konusuyorduk bacaklarim baya inceldi gibi anne diye bu tür muhabbetler... kardesimde yanimizdaydi(25 yasinda erkek kardes). Kendisinin bi kiz arkadasi varda 1 ay kadar zamandir.. kizin boyu 1.70 mis kilosuda 52 mis... adıda Gamze.. kardesim aynen şöyle dedi 'vala onceden olsa tamamda ben Gamzeyi tanidigimdan beri seni davul gibi görüyorum'.. boyle bi cumle kurulur mu ? Cok gücüme gitti.. gece agladim vala... hic gocunmazdim boyle seylerden ilk kez kotu hissettim.sabahtan beri saklabanlik yapiyor ama nafile... kizdan nefret edesim geldi resmen..

Evet Ebrum cok zor ama ilk 15-20 dk yi atlatinca daha kolay geliyor.. bi de benim kalori sayaci bozuk heralde.. 50 dk da 140 kcal yakmismisim :)

Katmer var ama spor gayet başarılı

Menün güzel canım. Fırında da gayet güzel olıyor

Akşam olmayınca kısır kaybolmuş

Tebrikler canım çok iyi idare etmişsin. O gezmeler yokmu o gezmeler..

Kızartma ve çikolatayı saymazsak iyi sayılır menün
Canım her şerde vardır bir hayır elbet.
hiç canını sıkma

Menünü beğendim canım

Ayy uzulme ya erkekler boyle laflarinin nereye varacagini bolmiyorlar. Uzme kendini. Gecen pazarci bi adam da bana sana m olmaz large veya xl olur dedi . Ben de large alcam zaten hih dedim . :-D salla gitsin. Her kadin kendine has guzeldir.

Ben sana kıyamam, üzülme bitanem. Seni çok iyi anlıyorum, kardeşin ablası olarak seni üstte tutacağına 1 aylık 'gamzesini' tutmuş. Ayıp etmiş ama erkek işte... Diyette olan insanlara karşı bence çok dikkatli konuşmak lazım, çok hassas dönemler olabiliyor hani mesela biri zayıfladığını göremiyorum dese diyeti bırakacak raddeye gelebiliyorsun. Gülüm sen sakın üzülme, kardeşinin bu söylediği seni daha çok hırslandırsın, daha çabuk hedefine ulaştırsın. Hem o Gamze çocuk doğursun da ondan sonra görelim boyunu posunu...
Ayrıca öyle hemen affetme kardeşini, biraz sürünsün

Evet Ebrum cok zor ama ilk 15-20 dk yi atlatinca daha kolay geliyor.. bi de benim kalori sayaci bozuk heralde.. 50 dk da 140 kcal yakmismisim :)
Bir alayım da hergün azar azar yaptıkça alışırım. 50 dakika en düşük seviye bile olsa 140 kalori az geldi banada sana yalan söylüyor o kuzum

Vavv spora bak hayran kaldım. Menüde güzel olmuş.
Üzülme takılma boşver ben hamileyken fazla.kilo almamistim doğumdan sonra malum ödem falan kizim 40 gunluktu erkek kardeşim belediye vidanjörü gibi olmuşsun demişti bende çok üzüldüm senin karın olsun onuda gorcez dedim icten soylemisimki onun karisi 30 kilodan fazla aldı hamileyken

Kızlar vücudum şiş, yüzüğümü takamıyorum... Dün yediklerim de belli, öyle diyet menüsü falan değildi yani... Sporu da çok fazla yapmadım... Ve bütün bunlara rağmen dün ilk tartıldığımdan bu yana 800 gr gitmiş (dün iki kere tartıldım, ikinci tartılmam kahvaltı ve wc den sonraydı - ilkinden 200 gr eksik çıkmıştım).

Size bu yoğurdun mucizesi mi?

Ayy uzulme ya erkekler boyle laflarinin nereye varacagini bolmiyorlar. Uzme kendini. Gecen pazarci bi adam da bana sana m olmaz large veya xl olur dedi . Ben de large alcam zaten hih dedim . :-D salla gitsin. Her kadin kendine has guzeldir.

Dogru diyorsun çokom :) gün gelecek biz m alirken abla sana m büyük gelir dicekler :))

Ben de en cok o yuzden kırıldım sanirim... belki kiz duysa bu dedigini o da kizar kardesime ama boyle seyler duyunca uzak hissediyorum.. hem tanistirmak istiyorum sizinle de hemde boyle laflar et... sagol Ebrum

ne kadar gıcık bu erkek kardesler... aynen icimden oyle bi dua ettim ki :)) sagol Goncacim

Sis hissetmene ragmen -800 vaaayyy superrrr demek sende de hemen ise taradi yogurt kürü cook sevindim kankiimm

Insallahhh o gunleri goruruz :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…