- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Ayy canim ya uzerine pudra sekeri dokup yemeyi cok severdim:) bizim cocuklardan kacma gibi bi sansimiz yok malesef. Bide ev villa olunca cocuklarin beklentisi de buyuk oluyobizim şimdiki sitemize girmiyo cocuklar kapıcımız dagıtıyo bütün apartman ona veriyo kamelyaya oturuyo dagıtıyo deyse asansörü bozuyo veletler ben kaç kere kaldım daha öncede bu sitede oturmuştuk çünkü omşuların duası kabul oldu 3 yıl sonra geri geldik aynı siteye
yaaaa pişii deme bana deliriyorummmm
bizde cuma günü başlayalım mıııı yogurt kürüne pişileri kekleri gofretleri yedikten sonra
Aldim aldim kaptanim. Ama daha yapamadim regl sancisi ile ugrasiyorum.Biraz fazla olmuş ceza aldinmi bakiim
Teşekkür ederim ebrum seni tanimis oturmus sohbet etmis kadar seviyorum ya boyle bisey olabilir mi :) baskalarinin kankisi olmani da kıskanıyodum iyi oldu bu teklifCanım bende aynı dertten muzdariptim. Gönüllü olarak senin manevi kankin olabilirim balım.
Seni yaratana kurban :-* hep beraber gülelim inşallah.
Su agriyi atlatiyim hemen yapcam kuzum. Daha 100jack ve 50squat cezam var dun akowser vermisti sanirim.Patates kızartması ve portakal çubukları olmasaymış daha iyi olurmuş. 100 jumping jack tatlım :)
İnternetten sipariş etsen? Bebek butiklerinde, kek pasta malzemesi satan yerlerdede bulunur.Gunaydin kizlar. Koskoca konyada lila renkte badem şekeri bulamadik dun. Pembe almistik ama susleme yapinca sevmedim onu da. Soz de dagtcaktim. Yokmu lila badem.sekeri olan
Ebruuum cok guldurdun benii,kiz 2 tabak tek tabakta olur mu,bildigin iki kere yedim :)Katmer hariç güzel gogom ama onuda sabah yemişsin sorun olacağını sanmıyorum.
Afiyet bal şeker olsun choco'can. Ideallerimiz hedeflerimiz hakkında ki cümlen de çok doğru canım, haftasonu diye cozutmamak lazım. Yine mi hoşbeş? hadi bi 20 jumping jack daha :)
2 tabak kısırı nasıl bir tabakta yedin kuzum?
Misafirliğe rağmen iyi tutmuşsun kendini gülüm. Su da inşallah 1,5 lt olmuştur.
Canım bende aynı dertten muzdariptim. Gönüllü olarak senin manevi kankin olabilirim balım.
Patates kızartması ve portakal çubukları olmasaymış daha iyi olurmuş. 100 jumping jack tatlım :)
Burda da kek görüyorum, 50 jumping jack de sana canım. Kolay gelsin :)
Bırakma zaten kuzum, bizde sana alıştık. Sen gidersen ben kimin nickine bakıp dembaba şarkısını söyleyeceğim :)))
Hedefe ulaşsanda aramızda kal, bizi motive etmeye devam edersin :)
Canım dikkat et kendine, yağ yakacağım diye sağlığın elden gitmesin. Gogonun keten tohumu tavsiyesini uygula parfym ile beraber, onunda işe yarayacağını düşünüyorum.
Gözüm korktu
Dilvinim ben öyle birşeyi hiç duymadım. Çok geçmiş olsun
Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 dilim kepekli çavdar ekmeği (Parfymüm doğru mu yazdım :))
1 tk labne
2 haşlanmış yumurta
1 domates, biraz roka, 1 dilim salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay
Akşam 19:00
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk pirinç pilavı
4 parça beyti kebabı üstüne de azıcık salça sosundan
Yarım bardak kola
Ara 21:00
3 çilek
Maalesef sadece 1 lt su
Spor: 50 jumping jack, 250 kalori kadar eliptik (eltimde :))
Cezalara açığım sevgi pıtırcıklarım
Ağır geliyo ama su içmeye başlayınca daha kolay kilo vercen :)Günaydın kızlar, hayırlı pazarlar.
Şivlilik
Teker yakmak bana nevruzu, kapı kapı gezip şeker çikolata toplanması da cadılar bayramını hatırlattı. Iyi eğlenceler diliyorum kuzum
Bir kereden hiç birşey olmaz
Olar koyalımben cezası, 007 cezacı ama benim cezalarım gogo2405 'nun cezaları kadar ağır değil
Ince bi dilim olabilirKizlar salam yiyebilio muyduk :)
Katmer hariç güzel gogom ama onuda sabah yemişsin sorun olacağını sanmıyorum.
Afiyet bal şeker olsun choco'can. Ideallerimiz hedeflerimiz hakkında ki cümlen de çok doğru canım, haftasonu diye cozutmamak lazım. Yine mi hoşbeş? hadi bi 20 jumping jack daha :)
2 tabak kısırı nasıl bir tabakta yedin kuzum?
Misafirliğe rağmen iyi tutmuşsun kendini gülüm. Su da inşallah 1,5 lt olmuştur.
Canım bende aynı dertten muzdariptim. Gönüllü olarak senin manevi kankin olabilirim balım.
Patates kızartması ve portakal çubukları olmasaymış daha iyi olurmuş. 100 jumping jack tatlım :)
Burda da kek görüyorum, 50 jumping jack de sana canım. Kolay gelsin :)
Bırakma zaten kuzum, bizde sana alıştık. Sen gidersen ben kimin nickine bakıp dembaba şarkısını söyleyeceğim :)))
Hedefe ulaşsanda aramızda kal, bizi motive etmeye devam edersin :)
Canım dikkat et kendine, yağ yakacağım diye sağlığın elden gitmesin. Gogonun keten tohumu tavsiyesini uygula parfym ile beraber, onunda işe yarayacağını düşünüyorum.
Gözüm korktu
Dilvinim ben öyle birşeyi hiç duymadım. Çok geçmiş olsun
Bugünkü menüm
1 dilim kepekli çavdar ekmeği (Parfymüm doğru mu yazdım :))
1 tk labne
2 haşlanmış yumurta
1 domates, biraz roka, 1 dilim salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay
Akşam 19:00
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk pirinç pilavı
4 parça beyti kebabı üstüne de azıcık salça sosundan
Yarım bardak kola
Ara 21:00
3 çilek
Maalesef sadece 1 lt su
Spor: 50 jumping jack, 250 kalori kadar eliptik (eltimde :))
Cezalara açığım sevgi pıtırcıklarım
Ben tam diyete uygun bir ürünü nasıl sevdiysemEvet canım hatta senin ekmek en yoğun olanı çekirdeği çavdarı kepeği bol. Tam diyet ekmeği. Yarım b kolanın acısını çıkarmışsın zaten eliptikle.
Oyyy şansa bak sen. Bende de çok olur öyle. Kek malzelerimin birini hep almayı unuturum yada birini alıp gelirim bu seferde dolaba baktığımda k. tozum bitmişş, vanilyam azz.
Bende nevruz bahar şenliği sandım ilkin. Cadılar bayramını da anımsatıyor. @dilviin çocuklara dağıtacağın şekeri yimeee gizlice köşelerde
kuzum parfymümün dediği gibi internetten sipariş verebilirsin?Gunaydin kizlar. Koskoca konyada lila renkte badem şekeri bulamadik dun. Pembe almistik ama susleme yapinca sevmedim onu da. Soz de dagtcaktim. Yokmu lila badem.sekeri olan
Bitanem bende seni seviyorumTeşekkür ederim ebrum seni tanimis oturmus sohbet etmis kadar seviyorum ya boyle bisey olabilir mi :) baskalarinin kankisi olmani da kıskanıyodum iyi oldu bu teklif
Su agriyi atlatiyim hemen yapcam kuzum. Daha 100jack ve 50squat cezam var dun akowser vermisti sanirim.
Salamın kalorisi fazla oluyor genelde, 1-2 dilim ye en fazla. Nefsin körelsinKizlar salam yiyebilio muyduk :)
Cevabını okuyunca sana sorduğum soruyu tekrar tekrar okudum wembamEbruuum cok guldurdun benii,kiz 2 tabak tek tabakta olur mu,bildigin iki kere yedim :)
Haklısın canım, elimden geleni yapacağımAğır geliyo ama su içmeye başlayınca daha kolay kilo vercen :)
Seni mi kıracağımBugun daha dikkatli ol kankim nooolur nolurrr
50 dakika eliptiğe iyi dayanmışsın kankim, ben dün 10 dakika interval yaptım da bacaklarım titredi sonrasında. Hele birde biriciksi düşündükçe ağzım daha da açık kalıyor, 45 dakika en zor seviyede çalışıyorDun ku menum
8:30 limonlu zencefilli ılık su + Günaydın egzersizlerim
4 yk haslanmis yulaf ezmesi,yarim muz,5 cilek
Oglen 13:00
Yarim paket kepekli form buskuvi
2 cay kasigi fistik ezmesi
Avuc ici kadar tavuk eti
Haşlanmış borulce
Yogurt
Aksam 19:00
3 yk barbunya
Yarim kepekli lavaş (normal boyutlarda)
2 lt su ictim
1 saat yürüyüş+50 dk eliptik+gobek eriten egzersizler
Yoğurt kürümün 6.günü tamamlandi
Evet Ebrum cok zor ama ilk 15-20 dk yi atlatinca daha kolay geliyor.. bi de benim kalori sayaci bozuk heralde.. 50 dk da 140 kcal yakmismisim :)50 dakika eliptiğe iyi dayanmışsın kankim, ben dün 10 dakika interval yaptım da bacaklarım titredi sonrasında. Hele birde biriciksi düşündükçe ağzım daha da açık kalıyor, 45 dakika en zor seviyede çalışıyorikinizede helal olsun... Öyle göründüğü gibi çok kolay birşey değil.
Menümü yazayım artık yemek faslı bitti.
Sabah 9.30
Yarım katmer haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber 2 zeytin
Ara 12.00 yarım greyfurt azcık çekirdek
Ara 15.00 4 form bisküvi nescafe
Akşam 17.30 tavuk sarma içinde 1 kaşık pilav vardı salata sadece limonlu
Ara 19.30 yarım portakal
Su 2 oldu daha içiyorum 2 yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş 50 jamping jack
Yatmadan yoğurt kürü yiycem
Bugun canim kizartma yemek istedi karisik sebze kizartmasi. Hem de nasil. Icinizden kocaman bi HAAYIIIIRRR gecti biliyorum. Benim de oyle :-D neyse ben de yanmaz tavaya 1 kasik zeytinyagi koydum ve patates, patlican , kabak, biber kavurdum. Uzerine de sarimsakli domates sosu yaptim ayni tavada. Belki de kizartma yapsam bu kadar guzel ve hafif olmayacakti. Harikaydi
Haftasonu diye kendimizi salmayalim idealimizi unutmayalim dostlar
Menumu paylasayim
Sabah yarim litre su ve bir kucuk elma ile basladim
11.30- has. Yumurta- peynir- 2 zeytin- domates- biber
Ara- 1 hosbes gofret
18.00- sebze kavurmam 1 porsiyom ve yogurt
3 tatli kasigi sutlu tatli
2 lt su- 50 jumping yarim saat karin ve bel eritme egzersizleri yaptim aklima ne gelirse
Menum kizlar..
sabah 9.00
2yumurta 2dilim tam bugday ekmegi
4zeytin ,2 dilim peynir
domates salatalik biber
Ara 11.00
kahve
Ogle aksam birlikte
14.00
2 tabsk kisir
salgam
Saat 15 Kahve
saat 17 spor sonrasi soda limon
saat 20.00 yesil cay
Birazdan bi avuc fistik yicem
2 litre su bitti daha icicem
2 mile leslie,6 dakika kol eritme,10 dakika zumba
Tebrikler canım çok iyi idare etmişsin. O gezmeler yokmu o gezmeler..Parfümün Bugünkü menüsü gelsin
Sabah 10:30
4 yk müsli (şekersiz) 1 bardak süt 3 yk yoğurt 1 kahve
Ara 12:00
2 çilek 3 kuru erik
Öğle ve Akşam birlikte yedim 16:30
misafirlikteydim
3 yk süzme mercimek çorbası
2 yk pilav
2 ceviz büyüklüğünde fırında et
3 yk yeşil salata
2 lahana dolması
1 tatlı kaşığı sütlaç
Su 1 litre ancak içebildim uyuyana kadar yarım litre daha gider.
Spor 30 dk yürüyüş 4 km/h
Birazda mekik çekerim
Kızlar börek çörek kurabiyee hiçbirini yemedimm şekersiz çay içtimiyikide yemedim ohhh yoksa pişman olurdum.
Sabah 11:00
4catal patates kizartmasi, 3dilim kasar peyniri, 1haslanmis yumurta,3dilim kepek ekmegi, 1tatli kasigi bal,1tatli kasigi kaymak, sekersiz cay.
Ara ogun 15:00
1dilim karpuz. (Ay dilimi seklinde)
Ara ogun 17:30
Yesil cay, 1avuc tuzsuz fistik, 4 portakal cubugu malesef cikolata kapliydi
Aksam 20:45
1kase yogurt. İcinde zerdecal,zencefil,tarcin karisimi.
2,5lt su
1,5saat yürüyüş.
Canım her şerde vardır bir hayır elbet.Kızlar eşim eliptik bisikletimi değiştirmek için aldığımız yere gitti ama başka kalmadığı için değiştirememiş. Mecburen geri vermek durumunda kalmış. Artık haftaya başka bir yerden alacağız. Şans işte
Evet bu hafta iddiasız bir bakalım sonuçlar ne olacak kankim.
Anlamadım ki bende kimi sabah sporunu tavsiye ediyor kimi etmiyor, kafam karıştı benimde.
Sen bizi bırakmak mı istiyorsun yoksa?
Süper paylaşım olmuş kankim, ellerine sağlık
Haklısın canım şimdiden önlemimi almam lazım.
Ama ben bu şirine bayldıııım
Leg raises çok etkili ben yapıyorum karnım yanıyor.
ALLAH yardımcımız olsun gülüm, doğumdan sonra farketti mi peki?
Canım artık haftaya bulur alırız inşallah, üzülsem de faydası yok.
Herkes tuvalet derinde :)
Kızlar menülere sonra yorum yaparım, kendi menümü de sonra paylaşacağım eltimde misafirlikteyim.
Menünü beğendim canımBugünkü menüm
Sabah
yarım tane kadar elma
sonra 1 fincan çay
Öğlen
2 parça tavuk ve 2 dilim ekmek
Ara
2 fincan çay, 1 dilim kek
Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavı (yağsız), 1 parça tavuk
1 litreden fazla su
Ayy uzulme ya erkekler boyle laflarinin nereye varacagini bolmiyorlar. Uzme kendini. Gecen pazarci bi adam da bana sana m olmaz large veya xl olur dedi . Ben de large alcam zaten hih dedim . :-D salla gitsin. Her kadin kendine has guzeldir.Dün moralim bozuldu sizinle paylasmak istiyorum...
Annemle aramizda konusuyorduk bacaklarim baya inceldi gibi anne diye bu tür muhabbetler... kardesimde yanimizdaydi(25 yasinda erkek kardes). Kendisinin bi kiz arkadasi varda 1 ay kadar zamandir.. kizin boyu 1.70 mis kilosuda 52 mis... adıda Gamze.. kardesim aynen şöyle dedi 'vala onceden olsa tamamda ben Gamzeyi tanidigimdan beri seni davul gibi görüyorum'.. boyle bi cumle kurulur mu ? Cok gücüme gitti.. gece agladim vala... hic gocunmazdim boyle seylerden ilk kez kotu hissettim.sabahtan beri saklabanlik yapiyor ama nafile... kizdan nefret edesim geldi resmen..
Ben sana kıyamam, üzülme bitanem. Seni çok iyi anlıyorum, kardeşin ablası olarak seni üstte tutacağına 1 aylık 'gamzesini' tutmuş. Ayıp etmiş ama erkek işte... Diyette olan insanlara karşı bence çok dikkatli konuşmak lazım, çok hassas dönemler olabiliyor hani mesela biri zayıfladığını göremiyorum dese diyeti bırakacak raddeye gelebiliyorsun. Gülüm sen sakın üzülme, kardeşinin bu söylediği seni daha çok hırslandırsın, daha çabuk hedefine ulaştırsın. Hem o Gamze çocuk doğursun da ondan sonra görelim boyunu posunu...Dün moralim bozuldu sizinle paylasmak istiyorum...
Annemle aramizda konusuyorduk bacaklarim baya inceldi gibi anne diye bu tür muhabbetler... kardesimde yanimizdaydi(25 yasinda erkek kardes). Kendisinin bi kiz arkadasi varda 1 ay kadar zamandir.. kizin boyu 1.70 mis kilosuda 52 mis... adıda Gamze.. kardesim aynen şöyle dedi 'vala onceden olsa tamamda ben Gamzeyi tanidigimdan beri seni davul gibi görüyorum'.. boyle bi cumle kurulur mu ? Cok gücüme gitti.. gece agladim vala... hic gocunmazdim boyle seylerden ilk kez kotu hissettim.sabahtan beri saklabanlik yapiyor ama nafile... kizdan nefret edesim geldi resmen..
Bir alayım da hergün azar azar yaptıkça alışırım. 50 dakika en düşük seviye bile olsa 140 kalori az geldi banadaEvet Ebrum cok zor ama ilk 15-20 dk yi atlatinca daha kolay geliyor.. bi de benim kalori sayaci bozuk heralde.. 50 dk da 140 kcal yakmismisim :)
Vavv spora bak hayran kaldım. Menüde güzel olmuş.Dun ku menum
8:30 limonlu zencefilli ılık su + Günaydın egzersizlerim
4 yk haslanmis yulaf ezmesi,yarim muz,5 cilek
Oglen 13:00
Yarim paket kepekli form buskuvi
2 cay kasigi fistik ezmesi
Avuc ici kadar tavuk eti
Haşlanmış borulce
Yogurt
Aksam 19:00
3 yk barbunya
Yarim kepekli lavaş (normal boyutlarda)
2 lt su ictim
1 saat yürüyüş+50 dk eliptik+gobek eriten egzersizler
Yoğurt kürümün 6.günü tamamlandi
Üzülme takılma boşver ben hamileyken fazla.kilo almamistim doğumdan sonra malum ödem falan kizim 40 gunluktu erkek kardeşim belediye vidanjörü gibi olmuşsun demişti bende çok üzüldüm senin karın olsun onuda gorcez dedim icten soylemisimki onun karisi 30 kilodan fazla aldı hamileykenDün moralim bozuldu sizinle paylasmak istiyorum...
Ayy uzulme ya erkekler boyle laflarinin nereye varacagini bolmiyorlar. Uzme kendini. Gecen pazarci bi adam da bana sana m olmaz large veya xl olur dedi . Ben de large alcam zaten hih dedim . :-D salla gitsin. Her kadin kendine has guzeldir.
Ben sana kıyamam, üzülme bitanem. Seni çok iyi anlıyorum, kardeşin ablası olarak seni üstte tutacağına 1 aylık 'gamzesini' tutmuş. Ayıp etmiş ama erkek işte... Diyette olan insanlara karşı bence çok dikkatli konuşmak lazım, çok hassas dönemler olabiliyor hani mesela biri zayıfladığını göremiyorum dese diyeti bırakacak raddeye gelebiliyorsun. Gülüm sen sakın üzülme, kardeşinin bu söylediği seni daha çok hırslandırsın, daha çabuk hedefine ulaştırsın. Hem o Gamze çocuk doğursun da ondan sonra görelim boyunu posunu...
Ayrıca öyle hemen affetme kardeşini, biraz sürünsün
Bir alayım da hergün azar azar yaptıkça alışırım. 50 dakika en düşük seviye bile olsa 140 kalori az geldi banadasana yalan söylüyor o kuzum
Vavv spora bak hayran kaldım. Menüde güzel olmuş.
Üzülme takılma boşver ben hamileyken fazla.kilo almamistim doğumdan sonra malum ödem falan kizim 40 gunluktu erkek kardeşim belediye vidanjörü gibi olmuşsun demişti bende çok üzüldüm senin karın olsun onuda gorcez dedim icten soylemisimki onun karisi 30 kilodan fazla aldı hamileyken
Sis hissetmene ragmen -800 vaaayyy superrrr demek sende de hemen ise taradi yogurt kürü cook sevindim kankiimmKızlar vücudum şiş, yüzüğümü takamıyorum... Dün yediklerim de belli, öyle diyet menüsü falan değildi yani... Sporu da çok fazla yapmadım... Ve bütün bunlara rağmen dün ilk tartıldığımdan bu yana 800 gr gitmiş (dün iki kere tartıldım, ikinci tartılmam kahvaltı ve wc den sonraydı - ilkinden 200 gr eksik çıkmıştım).
Size bu yoğurdun mucizesi mi?
Insallahhh o gunleri goruruz :-DDogru diyorsun çokom :) gün gelecek biz m alirken abla sana m büyük gelir dicekler :))
Ben de en cok o yuzden kırıldım sanirim... belki kiz duysa bu dedigini o da kizar kardesime ama boyle seyler duyunca uzak hissediyorum.. hem tanistirmak istiyorum sizinle de hemde boyle laflar et... sagol Ebrum
ne kadar gıcık bu erkek kardesler... aynen icimden oyle bi dua ettim ki :)) sagol Goncacim
Sis hissetmene ragmen -800 vaaayyy superrrr demek sende de hemen ise taradi yogurt kürü cook sevindim kankiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?