Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi yapmışsın yememekle gayet iyi kurtarmissin durumu.
Biraz fazla olmuş ceza aldinmi bakiim
Güzel beğendim menünü.
Devam etmiycek canım bu haftalikti sadece.

ahahaha
yok cnm inşaAllah almayızz

yer uyuruz sabah ta güzel bir kahvaltı yaptık mı tamamdır
Tosun tosun dolaşırız artık ortalıkta.
Ben yedim yoğurdumu şimdi, sabah görücez artık

Ben Konyalıyım canım ama merkez değil Başka bir adıda var onun ya off ama aklıma gelmedi
Çok güzel anlatmışsın Yarın kapınızda şivrilikk şivrilikk dimeye geliyomm

Yok canım ne cezası yarışmanın genel.kurali öyle bi onceki cuma kilo bildirmemistin ya ondan.
perşembeden demiştim giremeyecegim büyük ihtimal diye o gün bildirmiştim sayılmamış demekki olsun hiç sorun degil ama bana ceza verirsin diyodum giremedigim için
şivrilikde deniyor şivlilikte deniyor canımcım
biz 13 yıldır konyada oturuyoruz artık adetlerinizi ögrendik baya şive takliti bile yapıyorum kii
geliver gız valla alıver bütün gutuları gari ben yimeden

Katmer hariç güzel gogom ama onuda sabah yemişsin sorun olacağını sanmıyorum.

Afiyet bal şeker olsun choco'can. Ideallerimiz hedeflerimiz hakkında ki cümlen de çok doğru canım, haftasonu diye cozutmamak lazım. Yine mi hoşbeş? hadi bi 20 jumping jack daha :)

2 tabak kısırı nasıl bir tabakta yedin kuzum?

Misafirliğe rağmen iyi tutmuşsun kendini gülüm. Su da inşallah 1,5 lt olmuştur.

Canım bende aynı dertten muzdariptim. Gönüllü olarak senin manevi kankin olabilirim balım.

Seni yaratana kurban :-* hep beraber gülelim inşallah.

Patates kızartması ve portakal çubukları olmasaymış daha iyi olurmuş. 100 jumping jack tatlım :)

Burda da kek görüyorum, 50 jumping jack de sana canım. Kolay gelsin :)

Cnm walla aliskanlik yaptiniz bana,birakabilir miyim ?ama hedefe ulasmak ne bilim insani motive eder mutlu eder,zaten bence 65 son durak olmamali,yeni hedef belirleriz hep birlikte :)
Bırakma zaten kuzum, bizde sana alıştık. Sen gidersen ben kimin nickine bakıp dembaba şarkısını söyleyeceğim :)))
Hedefe ulaşsanda aramızda kal, bizi motive etmeye devam edersin :)

Kizlar pulbiber olmadan bu yogurt kürü olmaz mi yaa.. bnm yanmalar basliyo sanki yine,tamamen yasakti bana kirmizi biber dikkat ediyodum,suan yine barsakla ilgili biseler yasicam diye korkmaya basladim
Canım dikkat et kendine, yağ yakacağım diye sağlığın elden gitmesin. Gogonun keten tohumu tavsiyesini uygula parfym ile beraber, onunda işe yarayacağını düşünüyorum.

Bu sebepten dolayi sezeryan oldum su an beni cok rahatsiz etmio ama dogum sonrasi etme ihtimali yuksekti
Gözüm korktu

Dilvinim ben öyle birşeyi hiç duymadım. Çok geçmiş olsun

Bugünkü menüm

Sabah 09:00
1 dilim kepekli çavdar ekmeği (Parfymüm doğru mu yazdım :))
1 tk labne
2 haşlanmış yumurta
1 domates, biraz roka, 1 dilim salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay

Akşam 19:00
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk pirinç pilavı
4 parça beyti kebabı üstüne de azıcık salça sosundan
Yarım bardak kola

Ara 21:00
3 çilek

Maalesef sadece 1 lt su
Spor: 50 jumping jack, 250 kalori kadar eliptik (eltimde :))

Cezalara açığım sevgi pıtırcıklarım

Istedigin ceza olsun şekerim yarin 3 litre su içme cezası verdim gitti.

Kizlar ben dun gece yogurt kuru yapamadim ya aksam yogurt bitmisti market kapanpamadan gidip aldim. Gece bi baktim meger limon da bitmis ben de sut kaynattim ictim yattim napiiim. Bi gunluk ara olsun artik

Aman canim pisiilere kanma onlari gordukce aklina cezalar gelsin ;-)

Tamam bugun yaparim canim. Senin adini cezaci mi koysak herkese yagdirmis cezalari

Günaydın kızlar, hayırlı pazarlar.

Şivlilik
Teker yakmak bana nevruzu, kapı kapı gezip şeker çikolata toplanması da cadılar bayramını hatırlattı. Iyi eğlenceler diliyorum kuzum

Kizlar ben dun gece yogurt kuru yapamadim ya aksam yogurt bitmisti market kapanpamadan gidip aldim. Gece bi baktim meger limon da bitmis ben de sut kaynattim ictim yattim napiiim. Bi gunluk ara olsun artik
Bir kereden hiç birşey olmaz

Tamam bugun yaparim canim. Senin adini cezaci mi koysak herkese yagdirmis cezalari
Olar koyalım ben cezası, 007 cezacı ama benim cezalarım gogo2405 'nun cezaları kadar ağır değil

süpersin. Artık yerli olmuşsunuz.

Evet canım hatta senin ekmek en yoğun olanı çekirdeği çavdarı kepeği bol. Tam diyet ekmeği. Yarım b kolanın acısını çıkarmışsın zaten eliptikle.

Oyyy şansa bak sen. Bende de çok olur öyle. Kek malzelerimin birini hep almayı unuturum yada birini alıp gelirim bu seferde dolaba baktığımda k. tozum bitmişş, vanilyam azz.

Bende nevruz bahar şenliği sandım ilkin. Cadılar bayramını da anımsatıyor. istanbulsultani çocuklara dağıtacağın şekeri yimeee gizlice köşelerde

Gunaydin kizlar. Koskoca konyada lila renkte badem şekeri bulamadik dun. Pembe almistik ama susleme yapinca sevmedim onu da. Soz de dagtcaktim. Yokmu lila badem.sekeri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…