Iyi yapmışsın yememekle gayet iyi kurtarmissin durumu.Parfümün Bugünkü menüsü gelsin
Sabah 10:30
4 yk müsli (şekersiz) 1 bardak süt 3 yk yoğurt 1 kahve
Ara 12:00
2 çilek 3 kuru erik
Öğle ve Akşam birlikte yedim 16:30
misafirlikteydim
3 yk süzme mercimek çorbası
2 yk pilav
2 ceviz büyüklüğünde fırında et
3 yk yeşil salata
2 lahana dolması
1 tatlı kaşığı sütlaç
Su 1 litre ancak içebildim uyuyana kadar yarım litre daha gider.
Spor 30 dk yürüyüş 4 km/h
Birazda mekik çekerim
Kızlar börek çörek kurabiyee hiçbirini yemedimm şekersiz çay içtimiyikide yemedim ohhh yoksa pişman olurdum.
Biraz fazla olmuş ceza aldinmi bakiimSabah 11:00
4catal patates kizartmasi, 3dilim kasar peyniri, 1haslanmis yumurta,3dilim kepek ekmegi, 1tatli kasigi bal,1tatli kasigi kaymak, sekersiz cay.
Ara ogun 15:00
1dilim karpuz. (Ay dilimi seklinde)
Ara ogun 17:30
Yesil cay, 1avuc tuzsuz fistik, 4 portakal cubugu malesef cikolata kapliydi
Aksam 20:45
1kase yogurt. İcinde zerdecal,zencefil,tarcin karisimi.
2,5lt su
1,5saat yürüyüş.
Güzel beğendim menünü.Bugünkü menüm
Sabah
yarım tane kadar elma
sonra 1 fincan çay
Öğlen
2 parça tavuk ve 2 dilim ekmek
Ara
2 fincan çay, 1 dilim kek
Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavı (yağsız), 1 parça tavuk
1 litreden fazla su
Devam etmiycek canım bu haftalikti sadece.hep böyle mi kalıcak yoksa belli bir süre milik mi patroniçem
kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinn
P pembe_dizi canımcım pazartesi miydi ben iyice karıştırdım
kızlar size bi sorun var hiç gırtlağınız ve yemek borunuz üst üste bindi mi ?
nasıl bu soru diyebilirsiniz ben doktora gidemedim bi türlü acıkcası biraz korkuyorum kulak burun bogaz doktorundan cünkü 2 kez gittim ikisindede canımı fena yaktı
bogzındaki 2 boru üst üst biniyo nefes alamıyorum konuşamıyorum acımdan ağlıyorum kıpırdayamıyorum bile put gibi kalıyorum öyle
peki patroniçem her sözün bizim için emirdir emir demiri keser sizde bizim saglıgımız için ugrasıyorsunuz neyse cezam kesinizDevam etmiycek canım bu haftalikti sadece.
afiyet şifa olsun yagları yaksın bi daha depolanmamak üzreYoğurt kürümü yedim az önce. Biraz sonrada yatarım.
Yok canım ne cezası yarışmanın genel.kurali öyle bi onceki cuma kilo bildirmemistin ya ondan.peki patroniçem her sözün bizim için emirdir emir demiri keser sizde bizim saglıgımız için ugrasıyorsunuz neyse cezam kesiniz
Tosun tosun dolaşırız artık ortalıkta.ahahaha
yok cnm inşaAllah almayızz
yer uyuruzsabah ta güzel bir kahvaltı yaptık mı tamamdır
Ben Konyalıyım canım ama merkez değilkandil günü sadece konyada olan bi adettir bu (konyalıymıi gibi konustum)
konyanın ilçeleri köyleri bile bilmez sadece merkezde olur
kandil gecesi fener alayı olur akşam namazını kılan solugu dışarda alır
tekerlekler yakılır özel üretiliyoburda fenerler bugün için o fenerler yakılır ben resim cekerim inşallah
fener alayında büyüklü küçüklü eğlenilir çocuklar 11-12 giibi eve gider biz gençler 2-3 e kadar gece egleniriz aramızda bazılarımız sabahlar bile dışarda arkadaslarla
kandil günüde cocuklar kahvaltı etmeden 7-8 gibi cıkarlar sokaga kapı kapı şivrilikkk diye bagırarakta her kapıdan poşetlerine cantalarına şeker çikolata kek gofret kim ne aldıysa onlardan alır almadan gitmezler cocuklar
bu böyle öğlen 1-2 ye kadar devam eder her sene aksatılmadan bu adete uyarlar burdakiler
karışık anlattım ama umarım anlamışsındır
babama söyledim annemin tehtidiyle sen söylemezsen ben söylerim dedi söyledim bende kızdı hemde korktu ciddi bi durum neden söylemedin diye doktor arkadası aradı randevuyu bile halletti ya
bizim şimdiki sitemize girmiyo cocuklar kapıcımız dagıtıyo bütün apartman ona veriyo kamelyaya oturuyo dagıtıyo deyse asansörü bozuyo veletler ben kaç kere kaldım daha öncede bu sitede oturmuştuk çünkü omşuların duası kabul oldu 3 yıl sonra geri geldik aynı siteye
yaaaa pişii deme bana deliriyorummmm
perşembeden demiştim giremeyecegim büyük ihtimal diye o gün bildirmiştim sayılmamış demekki olsun hiç sorun degil ama bana ceza verirsin diyodum giremedigim içinYok canım ne cezası yarışmanın genel.kurali öyle bi onceki cuma kilo bildirmemistin ya ondan.
şivrilikde deniyor şivlilikte deniyor canımcımTosun tosun dolaşırız artık ortalıkta.
Ben yedim yoğurdumu şimdi, sabah görücez artık
Ben Konyalıyım canım ama merkez değilBaşka bir adıda var onun ya off ama aklıma gelmedi
Çok güzel anlatmışsınYarın kapınızda şivrilikk şivrilikk dimeye geliyomm
Katmer hariç güzel gogom ama onuda sabah yemişsin sorun olacağını sanmıyorum.Menümü yazayım artık yemek faslı bitti.
Sabah 9.30
Yarım katmer haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber 2 zeytin
Ara 12.00 yarım greyfurt azcık çekirdek
Ara 15.00 4 form bisküvi nescafe
Akşam 17.30 tavuk sarma içinde 1 kaşık pilav vardı salata sadece limonlu
Ara 19.30 yarım portakal
Su 2 oldu daha içiyorum 2 yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş 50 jamping jack
Yatmadan yoğurt kürü yiycem
Afiyet bal şeker olsun choco'can. Ideallerimiz hedeflerimiz hakkında ki cümlen de çok doğru canım, haftasonu diye cozutmamak lazım. Yine mi hoşbeş? hadi bi 20 jumping jack daha :)Bugun canim kizartma yemek istedi karisik sebze kizartmasi. Hem de nasil. Icinizden kocaman bi HAAYIIIIRRR gecti biliyorum. Benim de oyle :-D neyse ben de yanmaz tavaya 1 kasik zeytinyagi koydum ve patates, patlican , kabak, biber kavurdum. Uzerine de sarimsakli domates sosu yaptim ayni tavada. Belki de kizartma yapsam bu kadar guzel ve hafif olmayacakti. Harikaydi
Haftasonu diye kendimizi salmayalim idealimizi unutmayalim dostlar
Menumu paylasayim
Sabah yarim litre su ve bir kucuk elma ile basladim
11.30- has. Yumurta- peynir- 2 zeytin- domates- biber
Ara- 1 hosbes gofret
18.00- sebze kavurmam 1 porsiyom ve yogurt
3 tatli kasigi sutlu tatli
2 lt su- 50 jumping yarim saat karin ve bel eritme egzersizleri yaptim aklima ne gelirse
2 tabak kısırı nasıl bir tabakta yedin kuzum?Menum kizlar..
sabah 9.00
2yumurta 2dilim tam bugday ekmegi
4zeytin ,2 dilim peynir
domates salatalik biber
Ara 11.00
kahve
Ogle aksam birlikte
14.00
2 tabsk kisir
salgam
Saat 15 Kahve
saat 17 spor sonrasi soda limon
saat 20.00 yesil cay
Birazdan bi avuc fistik yicem
2 litre su bitti daha icicem
2 mile leslie,6 dakika kol eritme,10 dakika zumba
Misafirliğe rağmen iyi tutmuşsun kendini gülüm. Su da inşallah 1,5 lt olmuştur.Parfümün Bugünkü menüsü gelsin
Sabah 10:30
4 yk müsli (şekersiz) 1 bardak süt 3 yk yoğurt 1 kahve
Ara 12:00
2 çilek 3 kuru erik
Öğle ve Akşam birlikte yedim 16:30
misafirlikteydim
3 yk süzme mercimek çorbası
2 yk pilav
2 ceviz büyüklüğünde fırında et
3 yk yeşil salata
2 lahana dolması
1 tatlı kaşığı sütlaç
Su 1 litre ancak içebildim uyuyana kadar yarım litre daha gider.
Spor 30 dk yürüyüş 4 km/h
Birazda mekik çekerim
Kızlar börek çörek kurabiyee hiçbirini yemedimm şekersiz çay içtimiyikide yemedim ohhh yoksa pişman olurdum.
Canım bende aynı dertten muzdariptim. Gönüllü olarak senin manevi kankin olabilirim balım.Evet kuzum kankim @eliflider bugun de yok ortalarda
Oy kuzum kiyamam sana sen hic somurtma hep gul
Sabahki katmerden sonra biskuviler olmasa iyi olurmuş rakibem ama sporunla yakmışsındır diye dusunuyorum. :)
Sabah patates kizartmasi yemiş bir pembe olarak vicdan azabi cektim bu yazidan sonramenun guzel olmus ama acikmadin mi aksama kadar kuzu?
Bu saatten sonra bisey yeme bence canim, 2tabak kisir da aksam yemegi olmadigindan bana gore sorun degil.
Patates kızartması ve portakal çubukları olmasaymış daha iyi olurmuş. 100 jumping jack tatlım :)Sabah 11:00
4catal patates kizartmasi, 3dilim kasar peyniri, 1haslanmis yumurta,3dilim kepek ekmegi, 1tatli kasigi bal,1tatli kasigi kaymak, sekersiz cay.
Ara ogun 15:00
1dilim karpuz. (Ay dilimi seklinde)
Ara ogun 17:30
Yesil cay, 1avuc tuzsuz fistik, 4 portakal cubugu malesef cikolata kapliydi
Aksam 20:45
1kase yogurt. İcinde zerdecal,zencefil,tarcin karisimi.
2,5lt su
1,5saat yürüyüş.
Burda da kek görüyorum, 50 jumping jack de sana canım. Kolay gelsin :)Bugünkü menüm
Sabah
yarım tane kadar elma
sonra 1 fincan çay
Öğlen
2 parça tavuk ve 2 dilim ekmek
Ara
2 fincan çay, 1 dilim kek
Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavı (yağsız), 1 parça tavuk
1 litreden fazla su
Bırakma zaten kuzum, bizde sana alıştık. Sen gidersen ben kimin nickine bakıp dembaba şarkısını söyleyeceğim :)))Cnm walla aliskanlik yaptiniz bana,birakabilir miyim ?ama hedefe ulasmak ne bilim insani motive eder mutlu eder,zaten bence 65 son durak olmamali,yeni hedef belirleriz hep birlikte :)
Canım dikkat et kendine, yağ yakacağım diye sağlığın elden gitmesin. Gogonun keten tohumu tavsiyesini uygula parfym ile beraber, onunda işe yarayacağını düşünüyorum.Kizlar pulbiber olmadan bu yogurt kürü olmaz mi yaa.. bnm yanmalar basliyo sanki yine,tamamen yasakti bana kirmizi biber dikkat ediyodum,suan yine barsakla ilgili biseler yasicam diye korkmaya basladim
Gözüm korktuBu sebepten dolayi sezeryan oldum su an beni cok rahatsiz etmio ama dogum sonrasi etme ihtimali yuksekti
Dilvinim ben öyle birşeyi hiç duymadım. Çok geçmiş olsunhep böyle mi kalıcak yoksa belli bir süre milik mi patroniçem
kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinn
P pembe_dizi canımcım pazartesi miydi ben iyice karıştırdım
kızlar size bi sorun var hiç gırtlağınız ve yemek borunuz üst üste bindi mi ?
nasıl bu soru diyebilirsiniz ben doktora gidemedim bi türlü acıkcası biraz korkuyorum kulak burun bogaz doktorundan cünkü 2 kez gittim ikisindede canımı fena yaktı
bogzındaki 2 boru üst üst biniyo nefes alamıyorum konuşamıyorum acımdan ağlıyorum kıpırdayamıyorum bile put gibi kalıyorum öyle
Istedigin ceza olsun şekerim yarin 3 litre su içme cezası verdim gitti.Katmer hariç güzel gogom ama onuda sabah yemişsin sorun olacağını sanmıyorum.
Afiyet bal şeker olsun choco'can. Ideallerimiz hedeflerimiz hakkında ki cümlen de çok doğru canım, haftasonu diye cozutmamak lazım. Yine mi hoşbeş? hadi bi 20 jumping jack daha :)
2 tabak kısırı nasıl bir tabakta yedin kuzum?
Misafirliğe rağmen iyi tutmuşsun kendini gülüm. Su da inşallah 1,5 lt olmuştur.
Canım bende aynı dertten muzdariptim. Gönüllü olarak senin manevi kankin olabilirim balım.
Seni yaratana kurban :-* hep beraber gülelim inşallah.
Patates kızartması ve portakal çubukları olmasaymış daha iyi olurmuş. 100 jumping jack tatlım :)
Burda da kek görüyorum, 50 jumping jack de sana canım. Kolay gelsin :)
Bırakma zaten kuzum, bizde sana alıştık. Sen gidersen ben kimin nickine bakıp dembaba şarkısını söyleyeceğim :)))
Hedefe ulaşsanda aramızda kal, bizi motive etmeye devam edersin :)
Canım dikkat et kendine, yağ yakacağım diye sağlığın elden gitmesin. Gogonun keten tohumu tavsiyesini uygula parfym ile beraber, onunda işe yarayacağını düşünüyorum.
Gözüm korktu
Dilvinim ben öyle birşeyi hiç duymadım. Çok geçmiş olsun
Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 dilim kepekli çavdar ekmeği (Parfymüm doğru mu yazdım :))
1 tk labne
2 haşlanmış yumurta
1 domates, biraz roka, 1 dilim salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay
Akşam 19:00
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk pirinç pilavı
4 parça beyti kebabı üstüne de azıcık salça sosundan
Yarım bardak kola
Ara 21:00
3 çilek
Maalesef sadece 1 lt su
Spor: 50 jumping jack, 250 kalori kadar eliptik (eltimde :))
Cezalara açığım sevgi pıtırcıklarım
Cezaların en ağırını verdin bana, elimiz mahkum içeceğiz mecburen :) yarında nişana davetliyiz artık ben Wc de geçiririm :) teşekkür ederim gogomIstedigin ceza olsun şekerim yarin 3 litre su içme cezası verdim gitti.
Güneş cim aslında iki haftalık deneme süresi tarih olarak dolmuştu ama paylaşımın ve katılımın yeterli değil o yüzden listeye yazmadım. Daha artirman gerek katılımını.
Ama nedennnn? Arttırırım ben siz ekleyin yeterki. Emin olun daha motive olacak.Hadi lütfan , lütfen. :) Şaka bir yana gerçekten motive edici olurdu ama katılımımın az olduğu doğru. ,işte belli sebepleri vardı da. olsun, inş.haftaya diyelim.
Evet katılıyorum yanında yakınında olan insanlar çok etkili.
Güzel olmuş yine sanırım kaçamak yaptığını goremiycez hiç.
Geçen hafta bildirim yapmadın ya ortalamayi ikiye boluyoruz canım.
Aman canim pisiilere kanma onlari gordukce aklina cezalar gelsin ;-)kandil günü sadece konyada olan bi adettir bu (konyalıymıi gibi konustum)
tekerlekler yakılır özel üretiliyoburda fenerler bugün için o fenerler yakılır ben resim cekerim inşallah
fener alayında büyüklü küçüklü eğlenilir çocuklar 11-12 giibi eve gider biz gençler 2-3 e kadar gece egleniriz aramızda bazılarımız sabahlar bile dışarda arkadaslarla
kandil günüde cocuklar kahvaltı etmeden 7-8 gibi cıkarlar sokaga kapı kapı şivrilikkk diye bagırarakta her kapıdan poşetlerine cantalarına şeker çikolata kek gofret kim ne aldıysa onlardan alır almadan gitmezler cocuklar
bu böyle öğlen 1-2 ye kadar devam eder her sene aksatılmadan bu adete uyarlar burdakiler
babama söyledim annemin tehtidiyle sen söylemezsen ben söylerim dedi söyledim bende kızdı hemde korktu ciddi bi durum neden söylemedin diye doktor arkadası aradı randevuyu bile halletti ya
bizim şimdiki sitemize girmiyo cocuklar kapıcımız dagıtıyo bütün apartman ona veriyo kamelyaya oturuyo dagıtıyo deyse asansörü bozuyo veletler ben kaç kere kaldım daha öncede bu sitede oturmuştuk çünkü omşuların duası kabul oldu 3 yıl sonra geri geldik aynı siteye
yaaaa pişii deme bana deliriyorummmm
Tamam bugun yaparim canim. Senin adini cezaci mi koysak herkese yagdirmis cezalariKatmer hariç güzel gogom ama onuda sabah yemişsin sorun olacağını sanmıyorum.
Afiyet bal şeker olsun choco'can. Ideallerimiz hedeflerimiz hakkında ki cümlen de çok doğru canım, haftasonu diye cozutmamak lazım. Yine mi hoşbeş? hadi bi 20 jumping jack daha :)
Canım bende aynı dertten muzdariptim. Gönüllü olarak senin manevi kankin olabilirim balım.
Patates kızartması ve portakal çubukları olmasaymış daha iyi olurmuş. 100 jumping jack tatlım :)
Bırakma zaten kuzum, bizde sana alıştık. Sen gidersen ben kimin nickine bakıp dembaba şarkısını söyleyeceğim :)))
Canım dikkat et kendine, yağ yakacağım diye sağlığın elden gitmesin. Gogonun keten tohumu tavsiyesini uygula parfym ile beraber, onunda işe yarayacağını düşünüyorum.
Gözüm korktu
Bugünkü menüm
1 tk labne
2 haşlanmış yumurta
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk pirinç pilavı
Yarım bardak kola
3 çilek
Maalesef sadece 1 lt su
Şivlilikkandil günü sadece konyada olan bi adettir bu (konyalıymıi gibi konustum)
Bir kereden hiç birşey olmazKizlar ben dun gece yogurt kuru yapamadim ya aksam yogurt bitmisti market kapanpamadan gidip aldim. Gece bi baktim meger limon da bitmisben de sut kaynattim ictim yattim napiiim. Bi gunluk ara olsun artik
Olar koyalımTamam bugun yaparim canim. Senin adini cezaci mi koysak herkese yagdirmis cezalari
perşembeden demiştim giremeyecegim büyük ihtimal diye o gün bildirmiştim sayılmamış demekki olsun hiç sorun degil ama bana ceza verirsin diyodum giremedigim için
şivrilikde deniyor şivlilikte deniyor canımcım
biz 13 yıldır konyada oturuyoruz artık adetlerinizi ögrendik baya şive takliti bile yapıyorum kii
geliver gız valla alıver bütün gutuları gari ben yimeden
Evet canım hatta senin ekmek en yoğun olanı çekirdeği çavdarı kepeği bol. Tam diyet ekmeği. Yarım b kolanın acısını çıkarmışsın zaten eliptikle.Katmer hariç güzel gogom ama onuda sabah yemişsin sorun olacağını sanmıyorum.
Gözüm korktu
Bugünkü menüm
1 tk labne
2 haşlanmış yumurta
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk pirinç pilavı
Yarım bardak kola
3 çilek
Maalesef sadece 1 lt su
Oyyy şansa bak sen. Bende de çok olur öyle. Kek malzelerimin birini hep almayı unuturum yada birini alıp gelirim bu seferde dolaba baktığımda k. tozum bitmişş, vanilyam azz.Kizlar ben dun gece yogurt kuru yapamadim ya aksam yogurt bitmisti market kapanpamadan gidip aldim. Gece bi baktim meger limon da bitmisben de sut kaynattim ictim yattim napiiim. Bi gunluk ara olsun artik
Bende nevruz bahar şenliği sandım ilkin. Cadılar bayramını da anımsatıyor.Günaydın kızlar, hayırlı pazarlar.
Şivlilik
Teker yakmak bana nevruzu, kapı kapı gezip şeker çikolata toplanması da cadılar bayramını hatırlattı. Iyi eğlenceler diliyorum kuzum
Bir kereden hiç birşey olmaz
Olar koyalımben cezası, 007 cezacı ama benim cezalarım gogo2405 'nun cezaları kadar ağır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?