Oyyyyy kalsinnnn gulumm yaa yaparsamm hic iyi olmazz benm icin,
iyi yapmışsın ikramları yemeyerek, pişman olmaktan iyidir.kizlar bu aksam telefonum bozuldu tarayici surekli kapaniyordu ya format falan attim ama nafile. evde de deildim. yarin pc den eski mesajlara bakicam. menum
sabah 1 elma
11.00- menemen biraz peynir cay
17.00- izgara alabalik ve salata
19.00- biraz karpuz
su 1.5 lt- evde olmadigim icin spor yapamadim
ozet: acım
simdi biraz sut icicem :-D
onume bi suru pohaca borek gofret koydular hicbirini yemedim
Evet katiliyorum sana canim.
Ip phali degil zatende dedigim gibi bozulacaksa ne anladim o isten.
Ben jamping jump yapamiyorum canim beni cok zorluyor ip atlamakta aorun yok ama j.j beni mahvediyor
1000 cok fazla ama 500 yapilabilir gibime geliyor.Günaydın kızlar geç oldu fırsat bulamadım bakmaya.
Günde 1000 jamping jack nasıl yapılır ki 500 yapsak o bile iyi
Allah kabul etsin canim.Kizlar Günaydın
Iyi bir hafta gecirmenizi dilerim.
Bugun 3 aylardan Recep ayinin ilk günü ve recep ayi ibadet ayidir Allahim.bu aylarda kalbinizden gecenleri nasip etsin insallah.
Bugun niyetliyim ama sahura kalkamadim alarmim calmadi gece 12 bucukta yatmadan once yogurt kürü yedim 1 ltyw yakin su ictim yattim. Allah sabrini verir ve bugunu bu sekilde geciririm diye düşünüyorum kismetse.
Hepinizi öpüyorum
Sen ceviriyi okuma kuzumOyyyyy kalsinnnn gulumm yaa yaparsamm hic iyi olmazz benm icin,
iyi yapmışsın ikramları yemeyerek, pişman olmaktan iyidir.
Ben uyanır uyanmaz tartıya çıktım - 300 eksik gösterdi
E-brulim dediği gibi bir ağırlık geldi üstüme kıvrıldım yattım yoğurdu yiyince.
1000 tane jumpinge 1 kilo iyiymis te, 100 tane yapinca nefessiz kaliyorum gunde 1000 nasil yapcam kiGünaydın kızlar geç oldu fırsat bulamadım bakmaya.
Allah kabul etsin gulum Allah o sabiri verir cnm merak etmeKizlar Günaydın
Bugun 3 aylardan Recep ayinin ilk günü ve recep ayi ibadet ayidir Allahim.bu aylarda kalbinizden gecenleri nasip etsin insallah.
Bugun niyetliyim ama sahura kalkamadim alarmim calmadi gece 12 bucukta yatmadan once yogurt kürü yedim 1 ltyw yakin su ictim yattim. Allah sabrini verir ve bugunu bu sekilde geciririm diye düşünüyorum kismetse.
Hepinizi öpüyorum
Okudum bile ceviriyi zaten diller benziyor cogu anlasilirdiEvet katiliyorum sana canim.
Neden o kadar yoruyor seni acaba?
1000 cok fazla ama 500 yapilabilir gibime geliyor.
Allah kabul etsin canim.
Amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah...
Sen ceviriyi okuma kuzum
-300 tebrik ederim
Ilk gün bende +200 cikmistim canim yarini da bekle bakalim. Biber ise yarayacak diye de zorla yemeye kalkma sakinKizlar gunaydin.. yogurt kurune dewam ediyom ama biberle degil,keten tohumuyla..ve arti 100 gordum bu sabah yaabutun is biberde sanki ?
Hic orali olma gülüm, hemen okudugunu unutOkudum bile ceviriyi zaten diller benziyor cogu anlasilirdi
Ben yogurda baglanadm pek o eksileri ama bakalim..
Ben limon ve yogurt yedim iki gun oldu. -300 ciktim bu sabahKizlar gunaydin.. yogurt kurune dewam ediyom ama biberle degil,keten tohumuyla..ve arti 100 gordum bu sabah yaabutun is biberde sanki ?
Okudum ben nette biraz bu kur hakkinda. Birkac gun yapip cvp alamaynca birakmayin en az 2 hafta sonra sonucu görebileceksniz diyordu.. Ya zaten spor aletiyle baslanilan spordada ilk ay arti cikiyor insan sonrada hizli bir inise. gayet normal bence.bende de +300 var hadi hayırlısı
güzel bi menu canım tebriklerMenümü yazayım hemen.
Sabh 10.00
1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik 1 tk reçel 2 çatal ucu kaymak
Ara 12.00 yarım muz 1 bardak kefir
Ara 15.00 yarım avuç yer fıstığı 3 kuru incir
Akşam 17.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 2 kaşık yeşil börülce salatası 2 kaşık barbunya salata
Ara 20.00 kuru üzüm yiycem 10-12 tane
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 dk slim in 6, 50 zıplama
oh ohh yarasın içtiğin sular.. pardon alsın götürsün kilolarıHoşgeldin canım :)
Kızlar bazi müslilerin şeker oranları yüksek oluyor ona dikkat ettikten sonra hangisi olduğu farketmez bence :)
Kaymak o kadar az ki kaçamak olarak saymıyorum. Kuru üzümü de daha fazla yemeyeceğini düşünerek güzel olmuş diyorum :) afiyet olsun canım
Işte bu da benim menüm
Sabah 12:00
1 bardak limonlu ılık su
(ceza 1. gün)
canım tek başına kahvaltı yapmak istemedi bende yoğurt çorbasını ısıtıp
2 kepçe çorba içtim.
Ara 15:50
1 kepçe çorba (maşallah çok bereketliydi, şükür bitti)
2 tane sebzeli ve tavuklu çin böreği
(aklınıza gelen her sebze çeşiti vardı içinde)
Akşam 18:00
1 bardak süt
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
kk beyaz peynir
Yatmadan yarım saat önce yoğurt kürü - 3
Cezam 3 lt su - 2 bardak kaldı bitmesine
Spor: boynum tutuldu maalesef yineo yüzden zar zor 100 jumping jack.
çok hafif gecirmişsin günü tatlım güzel olmuş.Bugünkü Menüm
Sabah 10:00 1 yumurta 2 wasa (labneli) 5-6 zeytin
Öğle 13:00 1 tabak yeşil fasulye yemeği 3 yk yoğurt
Ara 14:30 2 kuru erik
Akşam 17:30 4 yk müsli 1 bardak sütle.
Su 3 lt bitmesine son bardak kaldı
Spor 30 dk koşu bandı 3.9 km/h , egzersiz 15 dk
Akşama bende limonlu yoğurt yiycem, ya ben gece yiyen biri değilim fındık kadar olsa bile, alışkanlık. Şimdi bu yoğurt beni iyice şişirmesin sonraaaekşi zatn zorla yiyorum
öğle ve akşam yemeğini görünce acıktığımı hissettim resmenMenum gelsin..
sabah 7.30 2 ceviz
saat 10.00
2 dilim tam bugday ekm.
1yumurta ,sucuk
domates salatalik biber
2 dilim peynir,5 zeytin
Ara 12.00
yesil cay
kahve
Öğle ve aksam 16.00
2 ymk kasigi patates tava
2 ymk kasigi pirinc pilavi
2 ymk kasigi haşlanmış tavuk
bol salata,2 bardak ayran
2 ymk kasigi pirasa
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara 17.00
form cay
sutlu turk kahvesi
Birazdan yogurt kürü nu yapcam
2 litre su
40 dakika acik havada yürüyüş misss
Unutmadan agzima 1 lokmalik okan brownilerden attim 1 tane..hani su coklu pakette olan miniklerden wallaa
gece kaçamak yapmadım canım sütün yanında yarım muz yedim sadece. sonra yoğurdumu tüketip yattım. arka arkaya pek canım istemedi ama nasıl uyuduğumu ben de hatırlamıyorumGünaydin canlarim,
sabah tarti bana -100 gr gösterdi, anlayacaginiz yogurdun pek bir numarasi yok bence
Uyku sorunu ceken arkadaslara kesinlikle tavsiye ediyorum yogurdu ictikten (civik oluyor benim ki) yarim saat sonra yamuluyorum
Insallah canim bu hafta almayi düsünüyorum.
Yogurt kürü icin_choco_ tam yagli da olur yeter ki kaymaksiz olsun demisti ama bana sorarsan yagsiz olanini tercih et. Gecenin bir vakti yiyorsun yag yakalim derken yag depolamayalim.
Ipe baktim kuzum, eger cok pahali birsey degilse denemek icin alabilirsin ama bana kalirsa jumping jack yap daha iyi.
Hem bak gonca da kizina almis ve bozulmus, ona verdigin paraya yazik...
Bu arada günde 100'er den 10 set jumping jack yapan haftada 1 kilo veriyormus...
günde 1000 tane yapabilene helal olsun
Tarif 4 kisilik - porsiyon basina 285 kalori
60 gr eritilmis cikolata
8 dilim susamli wasa (susamsiz daha iyi olur bence)
150 gr cikolatali yada cilekli labne (hazir karisimlar oluyor)
20 gr antep fistigi
Cikolatayi su buharinda eritin. 4 dilim wasaya labneyi sürün, fistiklari üstüne serpistirin (bence fistiklar direk labne ile karistirilip wasalarin üstüne sürülebilir ve ben olsam kücük kiyilmis kabuksuz badem yada findik kullanirdim) ve üstünü ikinci bir kat wasa ile kapatip hafif bastirin. Cift kat wasalari eritilmis cikolataya batirin (fircayla da sürülebilir) ve yagli kagit üzerine kurumaya birakin.
Umarim cevirisinde basarili olmusumdurafiyet olsun
Kuzum masallah iyi dayanmissin. Ac olman cok dogal, az yemissin... Insallah gece kacamak yapmamissindir
yoksa cezan yolda
Evet katiliyorum sana canim.
Neden o kadar yoruyor seni acaba?
1000 cok fazla ama 500 yapilabilir gibime geliyor.
Allah kabul etsin canim.
min Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah...
Sen ceviriyi okuma kuzum
300 tebrik ederim
1000 tane jumpinge 1 kilo iyiymis te, 100 tane yapinca nefessiz kaliyorum gunde 1000 nasil yapcam kiImkansz gibi görunuyor tek seferdeyse birde..
Allah kabul etsin gulum Allah o sabiri verir cnm merak etme
Kizlar gunaydin.. yogurt kurune dewam ediyom ama biberle degil,keten tohumuyla..ve arti 100 gordum bu sabah yaabutun is biberde sanki ?
bende de +300 var hadi hayırlısı
❥ Üc aylarimiz mübarek olsun kizlar. Rabbim hayirlisiyla ramazana ulasmayi nasip eder insallah ♥
Beni gören zayiflamissin diyo ama tartida tık yok. Son bir ayda 70 den 68 e indim sadece. Bugün 3 haftadır izinde olan bi arkadas başladı baya zayiflamissin dedi ben kendimi abartiyomuyum hissine kapildim.
Bence senin kaslarin sis ondan cok cikiyorsun.Beni gören zayiflamissin diyo ama tartida tık yok. Son bir ayda 70 den 68 e indim sadece. Bugün 3 haftadır izinde olan bi arkadas başladı baya zayiflamissin dedi ben kendimi abartiyomuyum hissine kapildim.
Amiiinoh ohh yarasın içtiğin sular.. pardon alsın götürsün kiloları
gece kaçamak yapmadım canım sütün yanında yarım muz yedim sadece. sonra yoğurdumu tüketip yattım. arka arkaya pek canım istemedi ama nasıl uyuduğumu ben de hatırlamıyorum
Kuzum 100 tane yapmana gerek yok ki 20 ile basla öyle öyle arttir hem kondisyonun da yükselir.amin canim sagolasin.
neden yoruyor bilemiyorum kondisyonum zayif kalbim felaket atiyor ama iple o kadar degil.
Amin canim insallahhh hayirlara vesile olur.
Allah rahmet eylesin canim.Herkese merhabaa
Dün aşağıdaki mesajı yazmıştım ama telaştan taslağa kaydetmişim göndermemişimkusura bakmayın lütfen.
Kızlar brn bugün gelemeyeceğim, eşimin bir yakınıncenazesi varmış. Orada tlf çekmiyo. Gelince görüşürüz
Buda cts günkü menüm
8:45
2 gevrek
1 dlm peynir
4 zeytin
Domates
10:40
Elmalı tarçınlı yeşil çay
1,5 kuru erik
1 fındık
2 kaju
3 badem
2 fıstık
13:15
1 kase çorba
15:20
1/2 muz
16:20
1 küç0k gofret
20:00 yine evde değildim
1 kepçe çorba
Salata
2yk patates yemeği
2yk yeşil fasülye
Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
Bence senin kaslarin sis ondan cok cikiyorsun.
Amiiin
Yogurdun böyle bir etkisi oldugunu biliyordum ama hic faydalanmamistim, cok güzelmis
Kuzum 100 tane yapmana gerek yok ki 20 ile basla öyle öyle arttir hem kondisyonun da yükselir.
Allah rahmet eylesin canim.
Dün yedigin gofreti begenmedim sadece, gerisi güzel olmus.
Gofretin cezasi da 50 mekik olsun
Menümü yazayım hemen.
Sabh 10.00
1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik 1 tk reçel 2 çatal ucu kaymak
Ara 12.00 yarım muz 1 bardak kefir
Ara 15.00 yarım avuç yer fıstığı 3 kuru incir
Akşam 17.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 2 kaşık yeşil börülce salatası 2 kaşık barbunya salata
Ara 20.00 kuru üzüm yiycem 10-12 tane
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 dk slim in 6, 50 zıplama
Hoşgeldin canım :)
Kızlar bazi müslilerin şeker oranları yüksek oluyor ona dikkat ettikten sonra hangisi olduğu farketmez bence :)
Kaymak o kadar az ki kaçamak olarak saymıyorum. Kuru üzümü de daha fazla yemeyeceğini düşünerek güzel olmuş diyorum :) afiyet olsun canım
Işte bu da benim menüm
Sabah 12:00
1 bardak limonlu ılık su
(ceza 1. gün)
canım tek başına kahvaltı yapmak istemedi bende yoğurt çorbasını ısıtıp
2 kepçe çorba içtim.
Ara 15:50
1 kepçe çorba (maşallah çok bereketliydi, şükür bitti)
2 tane sebzeli ve tavuklu çin böreği
(aklınıza gelen her sebze çeşiti vardı içinde)
Akşam 18:00
1 bardak süt
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
kk beyaz peynir
Yatmadan yarım saat önce yoğurt kürü - 3
Cezam 3 lt su - 2 bardak kaldı bitmesine
Spor: boynum tutuldu maalesef yineo yüzden zar zor 100 jumping jack.
Bugünkü Menüm
Sabah 10:00 1 yumurta 2 wasa (labneli) 5-6 zeytin
Öğle 13:00 1 tabak yeşil fasulye yemeği 3 yk yoğurt
Ara 14:30 2 kuru erik
Akşam 17:30 4 yk müsli 1 bardak sütle.
Su 3 lt bitmesine son bardak kaldı
Spor 30 dk koşu bandı 3.9 km/h , egzersiz 15 dk
Akşama bende limonlu yoğurt yiycem, ya ben gece yiyen biri değilim fındık kadar olsa bile, alışkanlık. Şimdi bu yoğurt beni iyice şişirmesin sonraaaekşi zatn zorla yiyorum
Menum gelsin..
sabah 7.30 2 ceviz
saat 10.00
2 dilim tam bugday ekm.
1yumurta ,sucuk
domates salatalik biber
2 dilim peynir,5 zeytin
Ara 12.00
yesil cay
kahve
Öğle ve aksam 16.00
2 ymk kasigi patates tava
2 ymk kasigi pirinc pilavi
2 ymk kasigi haşlanmış tavuk
bol salata,2 bardak ayran
2 ymk kasigi pirasa
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara 17.00
form cay
sutlu turk kahvesi
Birazdan yogurt kürü nu yapcam
2 litre su
40 dakika acik havada yürüyüş misss
Unutmadan agzima 1 lokmalik okan brownilerden attim 1 tane..hani su coklu pakette olan miniklerden wallaa
Chococum tatlim kizarmayi bende cok severim ama firinda dene zaten diger arkadaslarda belirtmis firindakinin tadini alinca vazgecemeyeceksin
Mmhh mis hemdee
Firininda yapinca sik sik yaparsin
Sanki her zaman bulunabilecek bi renk ariyormussun gibi
netten arastir kuzum en ii si
Intervali en az 20 dkya cikar kuzum asil yararini oyle görürsün
Oyy kuzum benim kiyamam
Rmin ol o senin kafanda buyuttugun kurdugun düşündüğün kadari birak kurdugu cumlenin anlaminin 3 te 1 ini bile hissederek soylememistir
malesef abartili ifadeleride eklersek cok cok normal onlara gore.
Ayrica sen bir cocuk annesisin bunu belirtmekten cekinme hem senin fizigin gayet ii tatlim bakma sen.
Simdi sen saglikli besleniyor dikkat ediyorsun ya ustune gelip üstünden saka espri yapilmasi cok normal sende onlara katil yoksa alinmakla olmuyor
Ahahah adam satista ii degilmis anlasilan
Ahahah cok güldümmm
Waowww 800 gr harikaa
yuzuk seklinden bakma kuzum bence
Muhabbet sohbet kuzum ve kankisinin menulerine bakarak varsa kacamak ceza vermeyi unutma
Ahah bence olur
diyet bekcisi polisi menu denetcisi ...
Ceryan bağlantısı bozuldu kendi kendine bizde değiştirmek için geri götürdük, ellerinde başka olmadığı için iade etmek zorunda kaldık.
Ben yüzüklerimi gece hep çıkartıyorum canım, normalinde bol gelen yüzük sabah parmağıma olmayınca şişkinlik olduğundan yola çıkıyordum.
Yoğurt kürü:
3-4 kaşık yağsız yoğurt
1 çk pul biber
Yarım limon
Akşam yatmadan yarım saat önce
O halatları hiç bilmiyorum gülüm, almayı mı düşünüyorsun? Yarın netten araştırıp fikrimi belirtirim.
Yoğurdumu yedim yatıyorum, herkese tatlı rüyalar :)
Canim tebrik ederim iyi dayanmissinkizlar bu aksam telefonum bozuldu tarayici surekli kapaniyordu ya format falan attim ama nafile. evde de deildim. yarin pc den eski mesajlara bakicam. menum
sabah 1 elma
11.00- menemen biraz peynir cay
17.00- izgara alabalik ve salata
19.00- biraz karpuz
su 1.5 lt- evde olmadigim icin spor yapamadim
ozet: acım
simdi biraz sut icicem :-D
onume bi suru pohaca borek gofret koydular hicbirini yemedim
Günaydın kızlar geç oldu fırsat bulamadım bakmaya.
Kizlar Günaydın
Hepinizi öpüyorum
Herkese merhabaa
Dün aşağıdaki mesajı yazmıştım ama telaştan taslağa kaydetmişim göndermemişimkusura bakmayın lütfen.
Kızlar brn bugün gelemeyeceğim, eşimin bir yakınıncenazesi varmış. Orada tlf çekmiyo. Gelince görüşürüz
En iyisi öyle yap madem canim, kondisyonun yükselince jumping jacklere gecersinBu jullianda yapilan j.j biliyorsun ya kuzum onu bile yapamiyorum.
iple kondisyonumu yükseltim ben en iiso
Tesekkür ederim kankim.Kanki cok guzel olmus menün kacamakta yok harikasin
1 cay kasigimi ben 1 tatli kasigi koyuyorum yanlismi benim yaptigim simdi :))
Ben 50 yi zor yapiyorum...
Dondurma ve tatli mi yemis benim kankimSlm kizlar
Dun saat 09:00 da limonlu zencefilli ilik suyumu icip gunaydin egzersizlerimi yaptim
Kahvalti 09:40
2 yumurtali omlet ve 2 dolim kepekli ekmekle tost
5 zeytin
Oglen
3 yk kadar dondurma
4 tane kepekli form biskuvi
Ara 16:00
1 wasa
1 dilim peynir
Aksam 18:00
2 tavuk baget(sulu yemek olarak pisti)
Rokoko tatlisi yapmistim 3 catal yedim
Yogurt kürümün 7. Günüydü
2,5 lt su ictim
spor yapamadim tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?