• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün çok güzel olmuş :KK68: koşuyu nasıl yapıyon yaaa ben koşamam yarım saat :KK45:
Teşekkürler.yürüyüş bandında koşuyorum.yavaş yavaş arttırarak bugün yarım saate çıkardım.

evet canım sağol ve amin :KK51:

sağol gogom benim :KK36:

çok sağol Ebru kankim :KK36: aslında ben kalçayı seviyorum ama az daha erimesi gerek :KK48: lopez gibiii shakira gibiii :KK6: tekrar gelin olmak kolay değil :KK48:

Bugünkü menüm kızlar
Sabah 9:00 küçük kase müsli
Ara 1 meyveli çay şekersiz
Öğle 14:00 1 tane balık pane (orta boyda)
2 yk patates püresi ve 2 yk haşlanmış bezelye
Ara 1 küçük elma
Akşam 17:30 1 dilim kepek ekmeği üstüne kaşar dilimi
Spor yok :(
Su 2,5 lt
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler kızlar iyiki varsnz. :KK15:

Bugünkü menüm kızlar
Ara 1 küçük elma
Spor yok :KK43:
Su 2,5 lt
Keşke akşam başka şeylerde yeseymişsin kaşarın yanında. Ve geçmiş olsun.

Seni bekliyorum illaki fire verceksin:-) intikam soguk verilen bi c

napiyim ya cok guzel yapmisim :-) agrim gecsin yapicam seker aklimda
Elindeki firsatları değerlendirmeyi bilmiyorsun hayatım :KK48: önümüzde ki menülere inşallah :KK48:

Bugünkü menüm kızlar
Ara 1 küçük elma
Su 2,5 lt
Güzel olmuş gülüm, bol bol sıcak çay iç boğazın için.

Greyfurt tuketmen harika bence gogo2405 gogo2405 cum. Sporuna nazar mi degdik yoksa:KK17::KK23:
Yok canım nazar değilde yoruldum mesaide yemekte yiyince ağırlık çöktü üstüme yapacam ama yatmadan.
Ohhh ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzum. Artık gelsede hayırlısıyla birşeyler olsa :)

Chocom o kadar ceza ya niye çarptırıldın? Yediğin için... Ne yediysen artık o kadar :)))

Kızartmaya 20 jumping jack, gerisi güzel olmuş canım.
Heyo heyo bende ceza aldım yuppiii
Chokonun menusu
10.00- limonlu sicak su
10.30- yogurtlu + cig kuruyemisli(uzum, findik-badem-kaju-2ser tane) yulaf ezmesi
14.00- 1yumurta-zeytin-biber-peynir-yarim dilim borek
Ara- 4-5 tane cig findik
19.00- bir kase limonlu mercimek corbasi
Su; 2.5 lt
Spor; 200 ip atlama
230 jumping
100 saga, 100 sola bel eritme egzersizi
30 mekik
Cezalarimi yaptim. 15 dk kosu kaldi.
Spor süper ama böreği de yemişsin
Bugünkü menüm kızlar
Ara 1 küçük elma
Su 2,5 lt
Iyice dinlen ıhlamur galan iç yaparsın spor iyilesince

Yok canım nazar değilde yoruldum mesaide yemekte yiyince ağırlık çöktü üstüme yapacam ama yatmadan.

Aslinda oglen yedim bilerek. Bir de kendim yaptim az zeytinyagi kullandigim icin ve de sebzeli oldugu icin kotu huylu bi borek sayilmaz

Dur bakiyim senin bugunki menu nasildi :-)
Dündü o Şekerim :KK48:

:KK60:

Hic de bisey yememissin ya pirinc pilavi var tek :-)
Geçti borun pazarı :KK48:
Hadi çok canın çektiyse pilava ceza verebilirsin :KK49:

bi selam vereyim dedim kızlar bide artık emzirmiyorum sezaryen göbegim var eritmek için bi öneri istiyorum

Bende yeni geldim :) bugün 3 gunde toplamda sadece 4 tane haşlanmış patates yedim.bugunn başladım diyete ilk birkc gün böyle gitmeyi planlıyorum çünkü midemin azıcık açlığa alışması lazim.3.5litre kadar su içtim şimdiye kadar ve yeşil çay ve 3 şekersiz türk kahvesi kilim 75.2

Thankss madamee :KK50:

Vayy vay vayy harikaa..hic de catlak goremedim. Benim catlaklarim da yanlarda malesef:KK43:

Harbiden yaa verdikce verdiniz jumpinglerii ohh . Saka maka bigun 230 jumpinge, 200 ip atlamaya ve daha coguna imza atmis bulunmaktayim. Yalniz sol kalcamin izerinde bi cizlama hissediyorum:KK42:

Bosuna o kadar aglamissin yaa ben seni gorsem cocugun olduguna inanmam sahsen. Fistik gibisin:KK37: Kalcani bacaklarini eritmek icin skinny jeans oneririm. Merdiven cikmaya benzeyen aktiviteler yapma kalca genisletir:KK5:

Massallah yaa nazar degmes

skinny jeansi yaptim bi ara ama once cardio ile yaglari tamamen yok etmeliyim.. yoksa skinny jeansi falan birakinca eski seklini aliyor denedim biliyorum :KK48: hergun 3 kat in çık yapiyorum kac sefer... evimiz sagolsun :)) coook tesekurler :KK60:

Menüm
Sabah 8.00 yulaf kepeğiyle krep domates salatalık az peynir

Ara 10.00 yarım greyfurt

Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 3 kaşık pilav salata

Ara 16.30 3 limonlu diyet bisküvi

Akşam 19.00 3 köfte kabak kızartması 1 kaşık kadar 3-4 patates kızartması yeşillik salatalık

Su 2.5 olacak
Spor 20 + 20 yürüyüş
Slim yapıcam aslında bugün acaip halsizim canım istemiyo ama akşam yemeği fazla kaçtı neyse gece yazarım neler yaptığımı.

Gogom menu gayet iyi sadece aksamki patatesler olmasaydi daha iyidi:KK60:
Ohhh ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzum. Artık gelsede hayırlısıyla birşeyler olsa :)

Chocom o kadar ceza ya niye çarptırıldın? Yediğin için... Ne yediysen artık o kadar :)))

Kızartmaya 20 jumping jack, gerisi güzel olmuş canım.

amin insallah:oops:

Chokonun menusu
10.00- limonlu sicak su
10.30- yogurtlu + cig kuruyemisli(uzum, findik-badem-kaju-2ser tane) yulaf ezmesi
14.00- 1yumurta-zeytin-biber-peynir-yarim dilim borek
Ara- 4-5 tane cig findik
19.00- bir kase limonlu mercimek corbasi
Su; 2.5 lt
Spor; 200 ip atlama
230 jumping
100 saga, 100 sola bel eritme egzersizi
30 mekik
Cezalarimi yaptim. 15 dk kosu kaldi.

Borek yarim dilimde gercek boyutu nedir dilim ölçüsü nedir :KK48:

Seni bekliyorum illaki fire verceksin:-) intikam soguk verilen bi c

napiyim ya cok guzel yapmisim :-) agrim gecsin yapicam seker aklimda

vay vay vayyy intikamciyiizzz Ebruuuu dikkat et kankiii:KK48:

Hoşgeldin cnm aramıza:)

Hoşgeldin cnm :))

maşallahh diyorum :nazar:

çok güzel kilo vermişsin güzelliğine diyecek birşey yokk süpersin :KK60:

Ayy darısı bizim başımızaa çok güzell ya:nazar:

cok sagol teşekkürler :KK60: amin canim

Bugünkü menüm kızlar
Ara 1 küçük elma
Su 2,5 lt

Ilik su ic bol bol cok iyi geliyor

bi selam vereyim dedim kızlar bide artık emzirmiyorum sezaryen göbegim var eritmek için bi öneri istiyorum

Hosgeldin.. yogurt kuru yapiyoruz biz sende deneyebilirsin.. 15 veya 21 gun boyunca yatmadan yarim saat once 2 yk yogurda yarim limon sıkıp 1 cay kasigi pul biber ekleyip karistirip ye canim

Bende yeni geldim :) bugün 3 gunde toplamda sadece 4 tane haşlanmış patates yedim.bugunn başladım diyete ilk birkc gün böyle gitmeyi planlıyorum çünkü midemin azıcık açlığa alışması lazim.3.5litre kadar su içtim şimdiye kadar ve yeşil çay ve 3 şekersiz türk kahvesi kilim 75.2

hosgeldin.. diyet yapmak ac kalmak degildir o yuzden acliga alistirman gerekmez mideni :)

Yek yaaa !!! :-) beklicem ben sabirliyimdir :-)
sabreden derviş muradına ermiş, bekle sen bekle:KK48:

Aramıza hoşgeldin hamus :)
Yalnız diyet aç kalmak değildir, bu şekilde kalıcı sonuçlar alamazsın :KK66:

skinny jeansi yaptim bi ara ama once cardio ile yaglari tamamen yok etmeliyim.. yoksa skinny jeansi falan birakinca eski seklini aliyor denedim biliyorum :KK48: hergun 3 kat in çık yapiyorum kac sefer... evimiz sagolsun :)) coook tesekurler :KK60:

Gogom menu gayet iyi sadece aksamki patatesler olmasaydi daha iyidi:KK60:

amin insallah:oops:
deneyecem cok sagol canım bide yesilçay içerken mistik yada relax çayı da içebiliyor muyuz

Borek yarim dilimde gercek boyutu nedir dilim ölçüsü nedir :KK48:

vay vay vayyy intikamciyiizzz Ebruuuu dikkat et kankiii:KK48:

cok sagol teşekkürler :KK60: amin canim

Ilik su ic bol bol cok iyi geliyor

Hosgeldin.. yogurt kuru yapiyoruz biz sende deneyebilirsin.. 15 veya 21 gun boyunca yatmadan yarim saat once 2 yk yogurda yarim limon sıkıp 1 cay kasigi pul biber ekleyip karistirip ye canim

Günaydin canlarim
gunaydin-mesajlari.jpg

Güzel olmus wembam, aksam yemegi biraz daha erken olabilirdi.

Survivor "savasma sevis" :KK48: güzel olmus parfymüm

Goncam sen cidden kendini astin, harika spor yapmissin :KK9:

Vuuuu :KK36: atlet mi kesileceksiniz kizim siz bizim basimiza :KK48:

o yaptigin sporla ferrero'dan (rocher sanirim) eser kalmamistir :KK66:

Önemli degil kankim bugün yarin yaparsin unuttuklarini :KK66:

Diger yogurt kürü bencede zor...

Aferin canim kankim :KK60: bende tiffany rotheye baslayacagim insallah:21:

Benimde suan heryerim agiriyor kuzum, sanirim sporsuzluktan :KK17:

Raffaelo ve Ferrero yu Parfym Parfym 'üm aciklamis sagolsun ama sen onlarin ne oldugunu bilme bitanem :KK45:

Görünce dayanamadim yedim :kk77: ama asil olay durumu birtaneyle sonlandirmak. Eskiden olsa düsünmeden 3-5 Allah ne verdiyse :KK12:kuzum ben sabah yogurt ile keten tohumunu kahvalti niyetine yiyorum, yogurdu da tam yagli kullaniyorum, hatta yag oranini söylemiyeyim bile :KK51:
O bisiklet hareketi felaket zaten, tamam bunu kendime ceza kabul ediyorum, ne kadar yapayim o_O

Kankinin ve rakibinin olmamasi seni üzmesin, daha hirslan, paylasimini arttir (eskisi gibi olsun) sonra nasil olsa senin de kankin olacak kuzum :KK74:

Cok begendim :KK36:

Allahtan ceza verme konusunda serbestim :KK48:
Börek: 15 dakika kosu
Kola: 100 Jumping Jack
Pasta: yarim saat oryantal
Yeter mi bu kadar :KK39:

Hey Allahim ya :KK48::KK48::KK48:

Revani haric güzel olmus canim - 50 mekik :KK49:

Üzülme ne olur, calis seninde olur :KK66:

Malesef gecmedi gülüm, bu normal bir tutulma degil yoksa yaptigim sicak uygulama iyi gelirdi. Sanirim daha büyük bir sorunla karsi karsiyayim ama doktora gidesim de yok hic :63:

:KK60::KK74::KK36:
Hani sevilmeyecek gibi de degiliz :KK48:
Sagol kuzum cilegi ekleyecegim insallah güzel olur :kk77:

Allah kabul etsin fafataram :KK68:

Simdiii baklavayi cezasiz birakmak olmaz elbette ama öncelikle belirtmek isterim ki sabah yemen daha iyi olmus, gün icerisinde yakma sansin var, aksam direk yag olarak yerlesirdi.

Baklava: 30 ...
Kurupasta: 20 ...
Patates kizartmasi: 40 ...

Kuzum cezalarin sayilarini yazdim sadece, belinden dolayi ne yapacagina sen kendin karar ver istedim :KK15:
50 duvar sinavi da kabulüm :KK39:

Gülüm inanirmisin saymayi unuttum :KK48: kac tane koydugumu bilmiyorum ama tartmistim :cool:
Tesekkür ederim bitanem :KK60:

Tat olarak emin olamamistim canim, hazirladim deneyecegim bakalim simdi :kk77:

Oh ellerimize saglik :KK76:
Bende bugün arti ciktim, regl yaklasiyor:63: cumaya kadar dayanamadi pis sey :KK14:
haha aynen :)) erittim onlari

kizlar cok tesekkur ederim umarim kismet olurda gidebilirim.

2 hafta boyunca kopmam ebrum ama sik sik giremeyebilirim soz veremiyorum malesef.

evimcim hosgeldin tatlim.

Leylacim harika görünüyorsun ve ayrica tebrik ediyorum seni masallahhh

choco cum tatlim sende mi skiny jeancisin bakimmm leylada bende daha once yaptık ben tekrar baslicamm hatta leylada tekrar baslamisti

ooo darısı başımıza canım iyi eğlencelerr şimdidenn :KK60::KK19:

Oh oh ne guzel cok sevindim iyi bir kafa dinleme olucak senin icin :KK60: sanki ben gidiyom gibi heyecanlandim:KK48:

Haklisin canim ip cok fark ediyor, daha yukariya yani daha aktif zipliyorsun. Yaaa bende spor yapmak istiyorum :KK61: bu kadar da özendirilmez ki :63:

Iki hafta bizimle olmayacaksin yani öylemi?

Bencede :KK37:

Kullanıcı Adı :evimmm
İsim (İsteğe Bağlı ):?
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane - 13yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1,70
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :sigarayı bıraktıktan sonra kademeli olarak kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? göbeğim çok çirkin görünüyor daha güzel görünmek için tabiikide

Sağol canım :*

keşke geçsin de..
Amin inşallah canım

Evet kankam yaa.. Tadı tuzu yok sıpamın amin canım inşallah

Geçmiş olsun sizede parfümcüm

Sabah güneş akşam buz gibi olunca sanırım..
Gerçi burası şimdide buz gibi oldu.. Yrn kar yağışı gösteriyoo.. Tövbe yarabbim

Sağol goncam :*

hoşgeldinn

Menün sabah olmamış sanki yeşillik filan yeseydin.
Birde biliyorsundur belki ama yazıyım dedim. Sinamekiyi tek başına kullanmamak gerekiyor. Bağırsak florasına zarar veriyor. İllaki ihtiyaçsa ıhlamur, papatya gibi otlarla karıştırmak gerekliymiş.

Wuu süpersinn canımm

Kendim gitcek gibi sevindim.. İnşallah çok güzel geçer

Oh ne güzel iyi tatiller canım.

Hoşgeldin canım formu doldurduguna göre kurallarimizi okudun diye düşünüyorum. Hergün gün sonunda menumuzu su ve sporumuzu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.

Kardeşimin dediğinden sonra komplekse girdim :KK48: kızlar ben bugün 59.2 çıktım napıcaz o_O

Eki Görüntüle 1504954 Eki Görüntüle 1504955 Eki Görüntüle 1504956

sizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzun :KK48:soldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2:KK76: yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara :KK51: pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde :KK48:
Eki Görüntüle 1504957

Thankss madamee :KK50:

Vayy vay vayy harikaa..hic de catlak goremedim. Benim catlaklarim da yanlarda malesef:KK43:

Harbiden yaa verdikce verdiniz jumpinglerii ohh . Saka maka bigun 230 jumpinge, 200 ip atlamaya ve daha coguna imza atmis bulunmaktayim. Yalniz sol kalcamin izerinde bi cizlama hissediyorum:KK42:

Bosuna o kadar aglamissin yaa ben seni gorsem cocugun olduguna inanmam sahsen. Fistik gibisin:KK37: Kalcani bacaklarini eritmek icin skinny jeans oneririm. Merdiven cikmaya benzeyen aktiviteler yapma kalca genisletir:KK5:

Massallah yaa nazar degmes

Back
X