• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ederim canım:)

Bana yoğurt kürü ters etki yaptıda bıraktım hemen yoksa bugün bu sonucları alamazdım. Yoğurt gününden ziyade sporunu iyi yaptın ona bağlıyorum. O pazar günüki kaçamaklardan sonra vallahi bravoo :KK9:
yoğurt kürünü dün akşam bende unutmuşum bundan sonra yapmayı da düşünmüyorum. Pul biber bana pek iyi gelmedi gülüm. Geçen hafta ki yoğurt günümden sonra da güzel sonuç almıştım o yüzden bugünkü kilomu da ona bağladım. Sporun da etkisi vardır elbette :KK49: çok teşekkür ederim balım :KK60:

Bende sporumu yapıcam şimdi , evimde hem taze zencefil hem de sallama çayı var. gogo2405 gogo2405 yaptığı gibi 1 litrelik suya yapayım ben tazesinden. Ben yeşil çaya ve kaçamaksz haftama bağladım kendi sonucumu. Günde 450 ml yeşil çay içtim :KK50: Kilomda hareketlenme varken tüm olanakları kullanmalıyım. Durdu mu duruyor yoksaa. :KK73:

Hanımlar meraba annemle hastanedeyiz o yüzden paylaşımlarda bulunamadım dun eve geldik sabah tartıldım 66 kiloyum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum:(

Akşama misafirim var şuan koşturuyorum evin içinde.. Mola da görüşürüz bebekler:cool::KK68:

Ben de eliptik yapicam kolay gelsin :*

Bende sporumu yapıcam şimdi , evimde hem taze zencefil hem de sallama çayı var. gogo2405 gogo2405 yaptığı gibi 1 litrelik suya yapayım ben tazesinden. Ben yeşil çaya ve kaçamaksz haftama bağladım kendi sonucumu. Günde 450 ml yeşil çay içtim :KK50: Kilomda hareketlenme varken tüm olanakları kullanmalıyım. Durdu mu duruyor yoksaa. :KK73:

Tutmayın biziii :KK55:

Kolay gelsin kızlar :KK3:

Teşekkürler kankim. Hedefime bir kaç kilo daha var ama ben kendimi böyle bile iyi hissediyorum. Bundan sonra da zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak için uğraşacağım.

Inşallah detoksun faydasını görürsün canım, sonuçları mutlaka paylaş bizimle.

Ne kadar koyuyorsun 1 fincana? Bende alayım en iyisi :)

tamam canim tabiki paylasicam :*
Ben baharatliga doldurdum toz zencefili ekerek kullaniyorum herhalde yarim cay kasigi kadardir...

Hanımlar meraba annemle hastanedeyiz o yüzden paylaşımlarda bulunamadım dun eve geldik sabah tartıldım 66 kiloyum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum:KK43:

onemli bi durum yoktur umarim

kilo bildirimim
gecen hafta: 67.8
bu hafta:67.2
fark: -600 gr
yüzde: 0.8 sanırım :KK70:
dün aksam yemeğim daha erken olsaydı bugün 66 yı görecektim neyse 1 hafta daha bekleyeceğiz. herkesi tebrik ediyorummmm

Tebrikler çokom :* evet aksam daha erken yeseydin dedigin gibi 66 yi gorurdun kesin.. haftaya artik :))

kilo bildirimim
dün aksam yemeğim daha erken olsaydı bugün 66 yı görecektim neyse 1 hafta daha bekleyeceğiz. herkesi tebrik ediyorummmm
Tebrikler chocomelim :KK9:
Geç olsun güç olmasın...

tamam canim tabiki paylasicam :*
Ben baharatliga doldurdum toz zencefili ekerek kullaniyorum herhalde yarim cay kasigi kadardir...

onemli bi durum yoktur umarim

Tebrikler çokom :* evet aksam daha erken yeseydin dedigin gibi 66 yi gorurdun kesin.. haftaya artik :))
Tamam tatlım çok teşekkür ederim, yarın fırsat bulursam alacağım.

***4 . TAKIM 411. ETAP***

LeyL35 (/58.0/57.5 /0.5 /%0.86 )
E-brulim(/ 66.3/64.6 / 1.7/ % 2.56)
dilviin (/54.5/ 51.5/ 3/% 5.50)
Pembe_dizi (/68.8/68.8 / 0/ %0 )kilosu sabit

wemba (/66.3/66.6 / +0.3/%-0.45)
gogo2405 (67.8 /66.6 /1.2 / %1.77 )
BiricikS (/74.3/ / /% )
Parfym (/77.0/ 76.2/ 0.8/ % 1.04)
AKovser ( / 56.2 / / / % )
Eliflider ( / 66.5 / 66.0/0.5 / %0.75 )
_choco _ ( /67.8/ 67.2/0.6 / % 0.88)

gunes-86 (/71.5 /71.4 / /% 0.14)

4.takım ortalaması %

selam herkese...
hayirli cumalar olsun insallah...
gogo cum ve diger sevgili arkadaslar kocaman sevgilerimi gonderiyorum...

gelwlim kilo bildieimine
74.8 ile izne ayrilmistim
bugun 74.0 kiloyum
step aerobik e gudiyoeum haftada 2 gun 1 er saat...
Hoşgeldin canım normalde seni listeye yazmam gerekiyor biliyorum ama seninle pazartesi salı yazistik katilim ve paylaşımın yeterli olması lazım yazmıştım ama sen kaç gündür takıma ugramadin. Kilon liste için uygun ama senin takımda aktif olduğunu görmeden listeye yazmayı düşünmüyorum. Lütfen üzüntü kırgınlık olmasın takımdaki diğer arkadaşlara haksızlık olacağını düşünüyorum canım. :KK19:
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 68.8kg
Bu hafta 68.8
Kilom sabit malesef. Acaba şok diyet mi yapsam bikac gunluk. Artik cok skildim inemiyorum 68den :KK43:
Ben aylardır 67.9 hayaliyle yaşıyorum bak 66 yi gördüm yılmadan devam canım. Taze zencefil ve limonlu suyu bi dene bu hafta faydası olur diye düşünüyorum.
Önceki 76.2
Şimdi 75.6
Fark 0.6
Yüzde 0.8
Sanırım seni haftaya listede gorcez pembem Tebrikler.
Kuzum ben yoğurt günü yaptım ve faydasını gördüm, sende bir dene istersen? Moral bozmak yok biliyorsun değil mi? :KK66:

Zencefil çok iyi diyorlar, ben komşumdanda biliyorum gün içinde içtiği çaylarla da dilimleyip koyuyor ve kız çıta gibi. Bende alıp denemek istiyorum ama tadından şüpheliyim. Çok acı oluyor mu?

Hepimizin inşallah pembem ❤️
Hiç acı olmuyo canım çok hoş bir tadı var.
5 ayda 10 kilo cok iyi :* inşallah kankimm inşallah :)

Evet yarim kilo bile kiymetli bundan sonrasi icin :) cok sagol kankim.. sut ve muz oluyor ama muz olgun degil yesil muz olacak.. olgun muz kabiz yapar,yesili ise tam tersini :)) seyda coskun detoksu..
Sabah 1 muz ve yesilcay
Oglen 1 muz ve 1 bardak yagsiz sut ama ben yagli kullanicam
Sabah
1 adet muz
1 bardak yağsız, laktozsuz süt

Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay

Öğle
Sabahın aynısı

Akşam
Sabahın aynısı

Ara
1 adet muz
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş bir bardak süt

Ben sabah gec kalktigim icin aradan uygulamaya basladim :)

Teşekkürler :*

Harika :*
Muzu çok seviyorum çok cazip bi detoks:kk77:
Akşama misafirim var şuan koşturuyorum evin içinde.. Mola da görüşürüz bebekler:cool::KK68:
Kolay gelsin canım.
Hanımlar meraba annemle hastanedeyiz o yüzden paylaşımlarda bulunamadım dun eve geldik sabah tartıldım 66 kiloyum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum:KK43:
Geçmiş olsun canım.

40 dk koşu bandında sporumu yaptım. Zencefil-limon karışımını da hazırladım. 1 saat dinlensin içerim :KK50:
E-brulim E-brulim sen sehr gut 'sun bu islerde, bana gunluk tukettigim kaloriyi hesaplayacak bir program lazim Iphone icin. Fazla karisik olmayan lifesum/fatsecret disinda.. Hem turk mutfagi hem yabanci sayabilenden olsun. Ne cok istedim be :KK48:

kızlar ben şimdiden bildirimi yapsam olur mu yarın elektrikler gidebilirmiş site yönetiminden mesaj gelmiş babama
bende bu aralar oruc tutunca acken tartılıyorum iftar öncesi

kilo bildirimi
geçen hafta:54.5
bu hafta:51.5
fark: -3
yüüzde:5.50 (yanlış mı hesapladım ki dedim kendi kendime :KK48:)

gelelim bugun ki menüme
iftar 19,50
1 tabak kesme mercimekli corba
1 dilim köfteli diyet pizza (bizde yine pizza aşkı başladı)
1 bardak bol limonlu gazoz
3 kaşık çeşitli salata
1 kasık mısır unu helvası (trabzonumuza özgü bi helvadır bu epeyden beri yemiyodum)

22.00
5 bardak çay (nasıl içim yanmışsa :KK70: )
3 tane form karışık meyveli bisküvi
5 tane badem
2 lokma peynirli kek

gün içinde 1 ssat 40 dakika yürüdüm
toplam 1 bucuk litre su içtim
1 haftada 3 kilo nasıl verdim ben de şaşırdım sanırım geçen hafta regldan dolayı baya bi ödem toplamıştım ve regl dönemi koşturmacalı geçinde pek bişey yiyemeyince o dönemde kilo verdim ve biliyosunuz bu aralar baya enerjiğim ondan dedim heralde çünkü tartıda o rakamı görmeyeli baya uzun zaman olmuştu hemde şaşırdım 1 haftada o kiloya inmek ?
kilom sabitlenmişti sanırım yeniden verme moduna geçtim yuppiiiii:KK49::KK8: korkun benden kilocuklarrrrrr:KK31::KK55::KK73::KK73::KK73:
Hay maşallahh ne güzel sonuç o öyle :)
Gecen hafta: 66.3
Bu hafta:66.6
Fark:arti 300 gram
yuzde: -0.45
:KK43: :KK43: :KK43:
Kuzuum sıkma canını evine dönünce telafi edersin, daha kötüsüde olabilirdi yürüyüşlerin işe yaramış ;)
Günaydın kızlar dışarı çıkıyoruz akşama gelirim
kilo bildirimi
geçen hafta:73,7
bu hafta:72,7
fark: -1000 g
Yüzde: Nasıl hesaplanacak bilmiyorum
Çok güzel sonuç tebrikler
Günaydın Kızlar Ne Uyumuşum Ben Ya
Kilo Bildirimim gelsın
Geçen Hafta: 77.0
Bu Hafta: 76.2 :KK76::nazar:
Mesaj Sayım: 70
Çok mutluyummm :KK71:
Tebrikler sevgili rakibem ;)
Kilo bildirimim :nazar:

Geçen hafta: 66.3
Bu hafta: 64.6
Fark: 1.7
Ortalama: 2.56%
Mesaj sayım: 137

Kendimi ödüllendirmek için bugün redbull içeceğim :KK73::21::KK76:
Tebrikler ebrum.. Kız redbulla ödül mü olur.!! Git rafeello yeee :D
Kilo bildirimim
Gecen hafta 58.0
Bu hafta 57.5
Fark 0.5
Ortalama %0.86
Mesaj sayim 110

Saat 8 bucukta uyanip geri yattim 10 a kadar uyumusum sersem gibiyim.. o yuzden isleri toparlayip hemen eliptik yapicam bu sersemlik halini atmaliyim..

kizlar ben bugun muz detoksu yapiyorum...

Hayırlı Cumalar :*
Tebrikler canım

40 dk koşu bandında sporumu yaptım. Zencefil-limon karışımını da hazırladım. 1 saat dinlensin içerim :KK50:
E-brulim E-brulim sen sehr gut 'sun bu islerde, bana gunluk tukettigim kaloriyi hesaplayacak bir program lazim Iphone icin. Fazla karisik olmayan lifesum/fatsecret disinda.. Hem turk mutfagi hem yabanci sayabilenden olsun. Ne cok istedim be :KK48:
Senin almancanı yerim :KK60: MyFitnessPal uygulamasına bir göz at canım, ben lifesum'dan önce onu kullanıyordum hala da telefonumda duruyor silmedim. Bu uygulamada en çok beğendiğim şey kilo çizelgesi var. Son bir seneye kadar verdiğin kiloyu sana diagram halinde gösteriyor. Türk yemekleri de mevcut ve lifesum'da olduğu gibi ürünlerin barkodlarını tarattırarak öğünlerine ekleyebiliyorsun. Bunu bir dene eğer beğenmezsen başka birşey bulurum ;)

Kuzuum sıkma canını evine dönünce telafi edersin, daha kötüsüde olabilirdi yürüyüşlerin işe yaramış :KK66:

Çok güzel sonuç tebrikler

Tebrikler sevgili rakibem :KK66:

Tebrikler ebrum.. Kız redbulla ödül mü olur.!! Git rafeello yeee :KK70:

Tebrikler canım
Gülüm raffaelloyu bir yemeye başladım mı sonu gelmiyor :KK48: redbull'de kendimi kontrol edebiliyorum. Bugün doğum gününe davetliyim akşam pizzacıya yemeğe gidecekmişiz... Sanırım redbulldende vazgeçtim o_O

Teşekkür ederim gülüm :KK60:
Bu hafta diyete başlayalı tam 5 ay oldu, bu sürece içinde 10 kilo kaybettim :KK76:
Birlikte hedefimize süzüleceğiz kankim :KK60:
Maşallah daim oldun inşallah ;)
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 68.8kg
Bu hafta 68.8
Kilom sabit malesef. Acaba şok diyet mi yapsam bikac gunluk. Artik cok skildim inemiyorum 68den :KK43:
Ben hafta içi 1 günlük detoks yapmayı planlıyorum. Sende 1 -2 günlük yapabilirsin.
Evet canım çok mutluyum ben 66.9 falan bekliyodum bu daha sürpriz oldu spor sizler ve birkaç gündür yaptığım bişey var 1 lt suya 2 dilim taze zencefil 2 dilim limon atıyorum 1 saat bekletip içiyorum akşamları sanırım o da fayda etti.

Sen dahada supersin canım maşallah :)

Saol canım.
Gözün aydın goncam. Super sonuç;)
Kuzum ben yoğurt günü yaptım ve faydasını gördüm, sende bir dene istersen? Moral bozmak yok biliyorsun değil mi? :KK66:

Zencefil çok iyi diyorlar, ben komşumdanda biliyorum gün içinde içtiği çaylarla da dilimleyip koyuyor ve kız çıta gibi. Bende alıp denemek istiyorum ama tadından şüpheliyim. Çok acı oluyor mu?

Hepimizin inşallah pembem ❤️
Acı değil yaa.. Hafif genzi yakıyo hemen geçiyor.
Tebrikler kuzummmm :KK68:
Teşekkür ederim canım
5 ayda 10 kilo cok iyi :* inşallah kankimm inşallah :)

Evet yarim kilo bile kiymetli bundan sonrasi icin :) cok sagol kankim.. sut ve muz oluyor ama muz olgun degil yesil muz olacak.. olgun muz kabiz yapar,yesili ise tam tersini :)) seyda coskun detoksu..
Sabah 1 muz ve yesilcay
Oglen 1 muz ve 1 bardak yagsiz sut ama ben yagli kullanicam
Sabah
1 adet muz
1 bardak yağsız, laktozsuz süt

Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay

Öğle
Sabahın aynısı

Akşam
Sabahın aynısı

Ara
1 adet muz
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş bir bardak süt

Ben sabah gec kalktigim icin aradan uygulamaya basladim :)

Teşekkürler :*

Harika :*
Sağol canım :*
Ben de eliptik yapicam kolay gelsin :*
sağol canım
Tebrik ederim canım:)

Bana yoğurt kürü ters etki yaptıda bıraktım hemen yoksa bugün bu sonucları alamazdım. Yoğurt gününden ziyade sporunu iyi yaptın ona bağlıyorum. O pazar günüki kaçamaklardan sonra vallahi bravoo :KK9:
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Tutmayın biziii :KK55:

Kolay gelsin kızlar :KK3:
Sağol canım

kilo bildirimim
Tebrikler kankamm :*
Hoşgeldin canım normalde seni listeye yazmam gerekiyor biliyorum ama seninle pazartesi salı yazistik katilim ve paylaşımın yeterli olması lazım yazmıştım ama sen kaç gündür takıma ugramadin. Kilon liste için uygun ama senin takımda aktif olduğunu görmeden listeye yazmayı düşünmüyorum. Lütfen üzüntü kırgınlık olmasın takımdaki diğer arkadaşlara haksızlık olacağını düşünüyorum canım. :KK19:

Ben aylardır 67.9 hayaliyle yaşıyorum bak 66 yi gördüm yılmadan devam canım. Taze zencefil ve limonlu suyu bi dene bu hafta faydası olur diye düşünüyorum.

Sanırım seni haftaya listede gorcez pembem Tebrikler.

Hiç acı olmuyo canım çok hoş bir tadı var.

Muzu çok seviyorum çok cazip bi detoks:kk77:

Kolay gelsin canım.

Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim:) hiç sorun değil benm için geç olsun da güç olmasın ;)

Raffaello hiç sevilmez mi yavrum ya :kk77:

Allahım insan o kadar ballandıra ballandıra anlatır mı kız? Deli mi edeceksin sen bizi :confused:

Güzel olmuş pembem

Desene yarın takımca güzel sonuçlar almaya hazırız :KK5:

Gülüm ben sana menünü paylaşmasının için ceza vermemiştim hatırladığım kadarıyla ama çok istiyorsan veririm tabi :KK48:

Puding hariç iyi de spor niye yok bakayım?

Auram sporun pek güzel olmuş. Jj lere alıştın sende :KK66:

Nasıl oldun chocomelim? Baş dönmesi geçti mi?
Benimde kesin öyledir. Tatlı olan herşey can be zeynebim :rolleyes:
Senin yine ne güzel bahanen var, en doğrusunu yapıyorsun canım :KK66:
Daha iyi olmana sevindim tatlım :KK60:Gülüm sen asıl parfymün mesajına bak nasıl anlatmış, insan okudukça çıldırıyor :KK47:
Beline dikkat et canım, tam geçmeden spora başlama bence.

dadlum baklava tarzı tatlılar değilde benim çikolata bölümü ilgimi çekiyor.

Evet canim alerjiktir kesin.. su an burnumdan nefes alamıyorum, gozlerim şiş akiyor damaklarim kasiniyor... gunduzde hapsirik...
)

kuzum ben normadede burnumdan rahat nefes alamıyorum şu aralar dahda alamıyorum
ağzımdan nefes almaya calısıyorum ama o minik sinekler yüzünden ondanda rahat alamıyorum
ay geçsin su zamanlar o zamann
senin biraz daha kötüymüş kuzum yokmu yapabileceğin bişi

iste sen yeter ki ben atarım bol bol konya resmi sana canımcım :KK70:
yok kız ben kaçıyorum kameralardan cok geriliyorum çünkü bi programda öğretmenimle ben roportaj vermiştik hoca donup kalmıştı ben idare etmiştim o zamandan beri sevmem :KK70: ama resim çekinmeyi acayip severim söylemesi ayıp fotojeniğimdir :KK70:

tamam tamam ben en iyisi gidip kameraya kafamı sokayım olur mu :KK70: :KK70: :KK70:

canım konyada 15 yıldır oturuyoruz bizde karadenizliyiz trabzonluyuz ama ben konyalıları sevmem derdim burda bir kaç arkadas var konyalı onları çok seviyorum ama konyada olan konyalılar pek bilmiş ama konya güzeldir yaşanılcak bi yer demiycem artık suriyeli doldu ben korkuyorum erkekler peşinden geliyo ben sanırım biber gazı falan alıcam bende 15 yıldan beri alışamadım senin alışamaman normal :KK70:
sen nerelisin hemşerimiyiz yoksamm kızzz :KK51:

evet gogom bende eski camileri seviyorum daha anlamlı sanki daha bir içten daha bir nostaljik anlatılmaz bişey bence
konyada araba yazıları cok komik oluyo artık dek geldikçe çeker çeker atarım :KK70:

bencede eski camiler çok hoş anlamlı daha bir nostaljik ve osmanlı desenleri oldugu için bize kültürümüze daha uygun

ahahahahah gece gece kahkaha attım esra erolu severim ama evlilik programlarını sevmem cidden bende ki şansa dün anneme komşumuz demiş kızınızın aklında biri yoksa bir tanıştıralım bizim oğlanla diye:KK53: dedim aman kalsın anne ağrımayan başımı ağrıtma :KK70:
aynen zaten konyaya gelirsen her arabanın arkasına bak özellikle eski modellerin:KK53:

eski camiler daha güzel ve daha anlamlı kültürümüze daha uygun osmanlı desenlerinden dolayı tarihimizi yansıtıyo

ben konyaya gittim kız yıllar oluyor.

Selam kızlar 76.8 ile günaydın diyorum geçen hafta 78 dim. İzinli olduğumdan bildirim yerine geçmeyecek. ben koşturmacaya dahil olmaya gidiyoruuuuummm :)))) size başarılaaaar :)

kız senin düğünün var hala ne işin var burda haydi git bakım :KK55:

Kızlar sabah geldim alıntı yaptım ama şimdi bi baktım ki alıntılayamamışım

ay çok üzüldüm

Cuma günü bu saatte gelmek istemezdim özür dilerim ama gerçekten alıntı yaptım sanıyordum

Şimdi alıntıma kaldıgım yerden devam edeyimmm

Sağol canım beniiimm :)) valla bilmiyorum şuan bile yok heyecan. sadece gelen misafirlerin arayanların hangisine yetişeceğimi şaşırmış durumdayım o kadar :KK70:
ayyyy senin yapında var o zaman hayatım :48: :D bol şans umarım unutamayacagın hayatın boyunca en güzel düğün benim düğünümdü diyeceğin bir gün olur :51:
Maşallah gülüm hedefine az kaldı :nazar:
Oruçtan dolayı da vermiş olabilirsin. Tebrik ederim :KK5:
olabilir mi bilmiyorum cünkü gördünüz gibi iftarda yemek olmayınca mecbur 2 gün üst üste pizza yedim :D neyse sonucta 51 oldum hala cok sevinçliyim ya içim kıpır kıpır :D
Tebrik ederim tatlım, 3 kilo :KK57: maşallah

Maşallah canim super :*

Kankim harikasin gurur duyuyorum seninle :KK19:

çok teşekkür ederim kızlarr darısı sizin başınızaa :51:

Back
X