iste sen yeter ki ben atarım bol bol konya resmi sana canımcım

yok kız ben kaçıyorum kameralardan cok geriliyorum çünkü bi programda öğretmenimle ben roportaj vermiştik hoca donup kalmıştı ben idare etmiştim o zamandan beri sevmem

ama resim çekinmeyi acayip severim söylemesi ayıp fotojeniğimdir
tamam tamam ben en iyisi gidip kameraya kafamı sokayım olur mu
canım konyada 15 yıldır oturuyoruz bizde karadenizliyiz trabzonluyuz ama ben konyalıları sevmem derdim burda bir kaç arkadas var konyalı onları çok seviyorum ama konyada olan konyalılar pek bilmiş ama konya güzeldir yaşanılcak bi yer demiycem artık suriyeli doldu ben korkuyorum erkekler peşinden geliyo ben sanırım biber gazı falan alıcam bende 15 yıldan beri alışamadım senin alışamaman normal

sen nerelisin hemşerimiyiz yoksamm kızzz
evet gogom bende eski camileri seviyorum daha anlamlı sanki daha bir içten daha bir nostaljik anlatılmaz bişey bence
konyada araba yazıları cok komik oluyo artık dek geldikçe çeker çeker atarım
bencede eski camiler çok hoş anlamlı daha bir nostaljik ve osmanlı desenleri oldugu için bize kültürümüze daha uygun
ahahahahah gece gece kahkaha attım esra erolu severim ama evlilik programlarını sevmem cidden bende ki şansa dün anneme komşumuz demiş kızınızın aklında biri yoksa bir tanıştıralım bizim oğlanla diye

dedim aman kalsın anne ağrımayan başımı ağrıtma

aynen zaten konyaya gelirsen her arabanın arkasına bak özellikle eski modellerin
eski camiler daha güzel ve daha anlamlı kültürümüze daha uygun osmanlı desenlerinden dolayı tarihimizi yansıtıyo