Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şebnem tatlım şu gruplara bende dahil olabilirmiyim...
takımda olmak önemli değil önemli olan motivasyon ve kilo vermek tatlım benim için..
herkes için uygunsa ben varım

şebnem merhaba önemlı degıl takımda olmasamda bana yazısmak motıve olur...ama sonucunda ben ıkılı gruplara katılamıyorum dımı?

şebnem beni unutmuşsun ekledim.fgüler ile kilolarımız yakın sayılır.

akrep senin adına üzüldüm.yazık olmuş o kadar emeğe.azimlisin ama yine vereceğine eminim.

Yarın ki kilolara göre grupları oluştururuz şekerler.

Ölçü olayı yeniden başlıyor, Ekim gelmeden herkes ölçülerini alsın yazsın bir kenara.

Yılbaşına kadar sıkı bir maratona başlıyoruz.

şebnemselayfurkan ( 68,4
fguler ( 83,5
kuzuzuzubambino ( 73,7
hasretim34 ( 68,7
deryaboran ( 62,4
uaydın ( 75
Beci ( 78,5
elif23 (72,0
banucan4 ( 79,2
Pimpirikli( 68
toplight ( 67,9
dilekruzgar ( 74,8
4. TAKIM TOPLAM

Elif, banucan, dilek ve canan özellikle size hatırlatmak istiyorum.

Birazdan takım kurallarını yazıcam ama Cuma günleri kg. bildirimini en geç öğlen 12 de yapıyoruz. Girememe ihtimali olan perşembeden yapsın. Bunu mazeretsiz 3 kez aksatan 3. uyarıdan sonra takımdan atılıyor.

Beci koca yaz hedefimize ulaşamadık, birkaç çok istikrarlı arkadaşımız dışında yaa kilo aldık yada olduğumuz yerde saydık. Haaa takımda olmasaydık belki üzerimizde ortalama 3-5 kg. daha fazlamızda olurdu, ki buna şükrediyorum kendi adıma.

Ama işi ciddiye alma zamanı geldi en azından kendi adıma öyle düşünüyorum. Sizlerinde aynı düşüncede olduğunuzu sdüşünüyorum.

Ben dün yediklerime inanamıyorum mesela, hem zayıflamaya çalış hemde bayramda zaten kıtlıktan çıkmış gibi yememe rağmen dün kendimi uçurumda attım sanki..

neyse olan oldu şimdi önümüze bakıyoruz.

Şimdi bu 2 li yada 4 lü takımlar oluştuktan sonra çok sıkı bire bir kontrol başlayacak.

1- Herkes ekip arkadaşının 3 gün üst- üste yazmama durumu varsa bunu bana bildirecek. (Uyarı sebebi)
2- Yiyilip içilen her öğün sonrası yada günlük olr. yazılacak. Yazılmamışsa takım arkadaşı soracak ne yedin diye.
3- Herkes kendi sporunu kendi belirleyecxek yapabileceği sporu takımnıa bidirecek takımı takip edecek ve hesap soracak.

Evet listeyi tamamlayın bakalım şekerler.

tmm şebnem tanıtayım hemen...

76'lıyım...evlıyım...bır kızım var...calısıyorum özel sektörde....evlendıgımde 65 kıloydum...6 yıl oldu aldım verdım en son kışın 82 kıloya cıkınca noktayı koydum...buraya katıldım 14.takımda yarıstım...5 kg verdım...2 ay ust uste ayın birincisi secıldım..daha sonra dıyetısyene basladım 4 kg daha verdım...şu an hedefıme 8 kg kaldı...yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım :))

sebnemcim aynen sözde bende bu hafta en az 1 kilo verecem diyodum üstüne aldim bide bayram mahvetti beni halada etkisi gecmedi yarin gene misafirligie gitcez ama pazartesiden itibaren tam gaz devam edicem motivasyonumu kaybetmedim ama + dayim malesef ayrica bu hafta ptesi ve carsamba fitnesse gittim 2 saat spor yaptim hoca esliginde yarinda gidicektim ama evde islerim var aksamada misafirlige gidecegimiz icin gidemiycem

şimdi önceki sözümle çelişecek ama destinamla eşleşmek istiyorum çünkü onun önceden gruplara girebileceğini düşünememiştim

sakıncası var mı şebom

hasretım34 hosbuldum canım guzel paylasımlara...

fundacım benım ıcın farketmez ınsallah ıkımızde hırslanırızda bır an evvel mezun oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…