Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kızlar belki yarın sabah giremem 12 ye kadar diye kilo bildirimi yapıcam kilom sabah 79.0 dı yarın sabah değişirse yazarım200 gr gitmiş bayramda die miet dyok dağıldık tabi kurban bayramına hedefim 70 olmak boyum 1 70 çok hırslıyım kızlar her zaman 3 gün diet 4. gün bozardım birkez de diyetisyenle 75 e kadar indim ama sonra geri aldım malasef yaz başından beri 7 8 kilo verdim almamakta bişeydir değilmi? şimdiki azmim hırsım hiç olmamıştı çok sıkı bir diyet listesi uygulamıyorum canımın istediğini abartmadan yiyorum sonraki öğünde telefi ediyorum vericez inş. bu kiloları benim eşim kim olucak şimdiden merak ediyorum zorlu bir yarışçıyım unutmayın eleştirimde acımasız olur eleştirilmeyide beklerim hadi kızlar görücez bakalım kimler napıcak HODRı MEYDAN....

OK KAPTANIM bildirimimi yaptım ikili takımlarda eşleştirmede yarınmı olucakben allahın izniyle hergün burdayım...kuramı çeksek kim kimin eşi olucak die?...nasıl olucak eşleşme
yoksa herkes tercihmi bildirse?

hoşbulduk şekerler....

bu arada ben gruplara dahil olucakmıyım şebnemcim..
haberim olsun ki ona göre sorumluluğumu yerine getirebileyim burda şekerim...

deryaboran hosbuldum tşk ederım

bende yarın sabah ısyerınden bıldırırım gercı aynı cıkacagıma emınım ama kesın olsun....ınsallah herkes bırbırıne destek olarak verır..

kura fıkrı de adil ama kım cekıcek??

slm kızlar bugün ne yedin diye sorun hiç bir şey diyebilirim ama elim ayağım hala davul gibi şiş... rengli dönemim 15 gün gecikti birde o üstüne tuz biber inanın oturup ağlayacağım birde kaynanam bizde ( amann dert küpü oldum ama bunada şükür diyorum ...

yarın hiç bir şeyi takmadan bitki çaylarıma başlayacağım ve sıkı bir şekilde asılacağım herşeye ... bu bir hafta resmen beni yıktı geçti

şebnemcim canım haklısın ben geçen hafta yazamadım ilkkez oldu canım bildirim yapamadım ama inanki elimde değildi ve koşullar ağırdı... tekrardan özür dilerim şekerim senden yarından sonra bende iyice asılacağım diyete ve spora spoar zor ama elimden geleni yapacağım şimdilik ... şişliklerim ve ağrılarım geçtikçe daha iyi sonuçlar alacağım inşallah..

birde bu takım olma durumu eşleştrmeler falan var ... onlarıda okudum üstüme düşeni yapmaya gayret edeceğim inşaallah kurban bayramına kadar 55 olmayı çoookkk istiyorum inanın ( bayramda her gören aa nasıl kilo almışsın canan kaynanam bişeler söler durur hep yattınmı ne oldun sen oğlum zayıflamış sen iyice kilo almışsın oğlum çok yorma kendini falan filan bir dolu laf yedim resmen birde serumların şişliği hastalık birde üstüne bu tip laflar duymam... inanın oturup ağladım sanki ben eşimin önünden yemek alıp onu eziyorum allahım böle kendimi çirkin pasaklı cahil hissettim bi gne br gün kaynanama laf vermedim hep sustum içime attım eşim halime üzüldü annendir boşver dedim gizli gizli ağladım gene aynı senaryoyu yaşıyorum ve gerçekten moralim sıfır... içimden insaf diyorum hastayım yaa insaf diyorum resmen yaa sabır çekiyorum kızlar ((

yemin ettim kendime bu kiloları vereceğim gülmekle saygıda ksur etmemekle el pençe divan durmakla bu laflardan kurtulamam ben ( yaa kendimden nefret ettim anlıyormusunuz ( çokk ağrıma gitti çokk ( sizinde kafanızı şişirdim ama gecenin bu ssaati ianın ağlıyorum ve moralim sıfır

sizede söz veriyorum bakın kurban bayramı son 55 kilo olacım ve bu kilolar gidecek!! birdaha üzülmek ağlamak kırılmak laf yemek istemiyorum fiziğimle ilgili ..... başka şeylere konuşmasına alıştım ama öle laflar duyuyorum ki artık içim parçalandı ve ben hepsine gülüyorum yüzümü asmıyorum bir kere olsun sevdiğim insanın annesidir aman tatsızlık olmasın diye ...

SÖZ OLSUN KURBAN BAYRAMINA KADAR 55 OLACAĞIM !!!!

Son düzenleme:

canım benim yaa bu kadar üzülme çok fazla kilolu değilsinki sen, besbelli seni üzmek için yapıyoo zayıflasan da söyliycek laf bulur ,kafana takma o kadar,, bu azimle verirsin zaten ben de üzüldüm şimdi yaaa,mafoldumben
ben de doğum sonrası kilolarımı veremedim ve istanbula annemlere gitmedim bayramda sırf bu yüzden her gören fil muamelesi yapıyo kendi babam da dahil (

günaydın tatlılar.........

cumanız mübarek olsun....

günaydın opuyorumnanaktan

şebnemselayfurkan ( 68,4
fguler ( 83,5
kuzuzuzubambino ( 73,7
hasretim34 ( 68,7
deryaboran ( 62,4 /60,9 /1,5 / 2,40)
uaydın ( 75
Beci ( 78,5
elif23 (72,0
banucan4 ( 79,2
Pimpirikli( 68
toplight ( 67,9
dilekruzgar ( 74,8
4. TAKIM TOPLAM

herkese hayırlı cumalar
çoook mutluyum oley
işlere başlamadan hemen yazdım sabahtan biraz işlerim var öğleye anca girebilirim
dün öğle yemeğini 15:30 yedim için akşam hiçbirşey yemedim sadece türk kahvesi içtim

canancım takma kafana ağzı olan konuşur senin ağladığını bilirse daha çok üstüne gelir sen bu kararlılıkla devam et göreceksin meyvelerinii toplayacaksın

şebnemselayfurkan ( 68,4
fguler ( 83,5
kuzuzuzubambino ( 73,7 / 73,7 / 0,00 / %0,00 )
hasretim34 ( 68,7
uaydın ( 75
Beci ( 78,5
elif23 (72,0
banucan4 ( 79,2
Pimpirikli( 68
toplight ( 67,9
dilekruzgar ( 74,8
4. TAKIM TOPLAM

Ben vermiştim ama bayramda almışım maalesef

4.TAKIM
şebnemselayfurkan ( 68,4
fguler ( 83,5
kuzuzuzubambino ( 73,7
hasretim34 ( 68,7
uaydın ( 75
Beci ( 78,5 / 79,6 / -1.10 / %-1,40 )
elif23 (72,0
banucan4 ( 79,2
Pimpirikli( 68
toplight ( 67,9
dilekruzgar ( 74,8
4. TAKIM TOPLAM

çok üzgünüm ama 1 haftadır hala regl olamadım muhtemelen ondan çünkü ölçülerim küçülüyyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…