sabah bu rakamı görünce şok olmakla birlikte hemen düşündüğüm şu oldu bugün kilomu aynı geçeyim...
ama yok hayır burda ben kimseyi kandıramam ve kendimi de
burada hepimiz samimi paylaşımlar yapıyoruz kimseyi kandırmaya hakkım yok
bayram tatlı çikolata 1.7 kg fazlalık olarak geri döndü artık söz vermiyorum hiçbişey için
çünkü söz verip verip yapmamakta üstüne olmayan ben artık kendim biliyorum ne yapacağımı
bu sabah tahmin edemiyeceğiniz kadar üzgünüm ama bir o kadar da hırslıyım
Şahnurcum hoşgeldin kilonu yazda pişti olmayalım listede bir değişiklik olacak.
Kızlar ekim sonu için reel hedef istiyorum veremeyenden hesap sorulacak, 1 kg. da olsa vereceğiniz hedefler koymanızı rica ediyorum. 4 kg.dan fazlası ütopik olabilir, tabi imkansızda demiyorum ama jet giden jet gelir ona göre.
Kızlar elif 4 haftadır kg. bildirmek dışında bildirim yapmadığı için diskalifiye oldu yerine destina geldi.
Şimdi bu durumda:
Ben şöyle bir eşleştirme yaptım. İtirazı olan şimdi yapsın yada sonsuza kadar sussun:=)
1- Funda- destina
2-Yasemin - canan
3-Esra- Şebnem
4- Beci -Banu
5- Dilek- Banucan
6- Şahnur- Derya
akrepcim seni listeye almıştım ama açıkta kimse yok şu an, biri gelene kadar sen yazış bizimle burçin yada başkası gelince onunla eşleş.
Kızlar elif 4 haftadır kg. bildirmek dışında bildirim yapmadığı için diskalifiye oldu yerine destina geldi.
Şimdi bu durumda:
Ben şöyle bir eşleştirme yaptım. İtirazı olan şimdi yapsın yada sonsuza kadar sussun:=)
1- Funda- destina
2-Yasemin - canan
3-Esra- Şebnem
4- Beci -Banu
5- Dilek- Banucan
6- Şahnur- Derya
akrepcim seni listeye almıştım ama açıkta kimse yok şu an, biri gelene kadar sen yazış bizimle burçin yada başkası gelince onunla eşleş.
destinacım beni de şaşırttın maşallah iyi gidiyorsun ama benim halim berbat
şahnurum anlıyorum seni canım inşallah yoluna girecek şebonun dediği gibi podyumlara doğru ilerleyeceğiz hep birlikte
canaaaannnn noolur kafana takma lütfen kendini üzme senin pozitif olmaya ihtiyacın var
ve üzerine basa basa söylüyorum şok diyetlere başvurmayın sonu kötü oluyor, geçici mutluluk ama gereksiz eziyet onlar
şebnemcim eline sağlık canım a.s.
yaseminnnn ikili grupta oldukk ee bugün en yedin anlat bakem ben daha bişe yemedim :)) birazdan gü<el bir kahvaltı yapacam ama :))
tamam şebnemcim...
birisi gelene kadar hepinizin gözü üstümde olsun bende herkesi gözlemlerim olurmu şeker...
nasıl fikir ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?