Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar.. ben sabah kahvaltimi yaptim sabah 10da o saaten veri agzima bi lokma bile koymadim sadece su icdimm.. ve hala ac degilim canim hicc istemiyor migdem almicakmiss gibi.. zorlamakta istemiyorum kendimi ..

Hasta olduğun nasıl da belli oluyor goncam birde bu halde çalışıyorsun, ALLAH yardımcın olsun.

Güzel olmuş canım

Çok beğendim tatlım. Geçmiş olsun, herkes hasta mı oluyor ne

Iyimi şeker kız?
Biraz yarım bir detoks gibi olmuş :)
Makarna deyince bana çok cısss gibi geliyor :)

Kizlar.. ben sabah kahvaltimi yaptim sabah 10da o saaten veri agzima bi lokma bile koymadim sadece su icdimm.. ve hala ac degilim canim hicc istemiyor migdem almicakmiss gibi.. zorlamakta istemiyorum kendimi ..
ama hiç yemedende olmaz ki canım?

İşte bu da benim menüm

Sabah 11:00 di galiba
Yoğurt + chia + 1 tk bal + 4 çilek

Öğle 15:00
1 muz

Akşam 17:30
Hayatımda ilk kez çorbanın dibini tutturdum :) başka şeylere dalmışım bir koku geldi... Tadında mercimek çorbasından eser yoktu
2 dilim labneli tam tahıllı ekmek
4 dilim tavuk salamı

Çorbanın azizliğinden akşam öğünü olmadı

Su 1,5 lt

Spor: sayılıyorsa tencereye baya uzun süre temizledim
Ceza verirseniz yarın yaparım bugün hiç halim yok.

Bugünkü menüm

Sabah 10.00
iki kepek ekmek( ekmek dilimleri kücüktü)
marul beyaz peynir

20.00
Bi kase sebze corbasi

1.5 litre su icicem daaha

Spor yapmadim

Kızlar ben yarın olumlu sonuç alamazsam, ki durum onu gösteriyor. Protein ağırlıklı besleneyim diyorum bi hafta. Dukan Amcanın diyeti Beslenme alışkanlığımı değiştirmem lazım, vucudu ve metobolızmayı şaşırtmak gerekio diye düşünüyorum

Süper yaa bendemi vursam :)

Ben parçalıycam ezcem ayağımın altında onu yarın. Gittim 1 saat dışardada yürüdüm geldim. Bakalım artık.. Gıcık tartı

Okuyun canına, gözünün yaşına bakmayın :)

Olabilir aslında... Bana bir günlük detokslar vücudu şoklamak için daha cazip geliyor? Neyse yarın bir sonucunu gör de ona göre karar verirsin balım.

Kaç cumadır başıma gelmeyen kalmıyor o yüzden cuma sabahı olmadan bildirim yapıp kaçıyorum, çünkü gözlerim çok fena hele sağ gözüm feci ağrıyorrr

Geçen hafta - 55.1

Bu hafta - 55.0

Fark - 0.100

Ortalama - 0.18%

Mesaj sayısı - 35

Geç geç geliyorum diye mesaj sayım az olur dedim tam olmuş :)))
E-brulim kankiiii 100 gr istedim istediğim oldu keşke daha çok isteseydimm
şaka maka sabah 55.8 miydi 9 muydu hatırlamıyorum akşama kadar inmiş çok şükürrr.. maydonoz suyu iyi geldi sanırım..

Ben sabah eve gidip sonra çarşıya gidicem aslında kankimle pan yapmıştık ama nasip değilmiş lazerimi halledeyim son randevum 3 kere erteledim yaz gelmeden bitsin istiyorum artık. Kendimi iyi hissedersem çarşıda bakinirim belki dukkanlara inşallah iyi hissederim.

Daha iyi cabim Allaha sukur. O an aceleyle onu yaptim vaktim yoktu cok acikmistim. Bi taraftan bebis sacimi cekiodu ustume tirmaniodu. Bi taraftan yemeye calisiodum.
Yarindan umutsuzum ama karnim o kadar siskin ki:'(

Daha geçmişe bakmamıştım ben de diyorum bu kız niye bana kanki diyor
Kankim sensen ben yandım desenee
Ya hurma diyeti yapan kimdi ? sonucunu merak ediyorumm.. güzel olursa regl olunca ben de yaparım
Kuzum ebru zaten cvp vermis ama alinti yapinca yaziyim ben de :) ben yaptim 1kg verdim ve ertesi gun gayet normal beslendim artik cikmadim :)

Güzel olmuşş.. Açlık otu zararlı diye duydum pembem, aslı var mıki?
Ne zarari varmis ki kuzum ben duymadim. Aradabir iciyorum ama

Menum kizlar gec oldu ama amca girebildim
Sabah 11:00
1dilim peynir, domates, 2dilim ekmek, 1haslanmis yumurta, 3taze kayisi
Ara ogun 15:00
2mercimek kofte, 2dilim elma, 1sut dilimi(100cal)
Aksam 19:30
1kase corba, 3kasik sebze yemegi, 1 snitzel tavuk avuc ici kadar ve inceydi baya, yogurt
2lt su
1fincan yesil cay
Gun icinde aktiftim yorucu gecti bugun spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…