Hasta olduğun nasıl da belli oluyor goncamBende yazayım menümü daha bişey yiyesim yok zaten.
Sabah 10.00 2 ısırık lorlu kek 4 çeri domates 2 minik salatalık ıhlamur midem almadı sonra börek yaptım.
11.00 1 muz ortaboy
12 de yattım ilaç içip
15.00 1 ortaboy muz
Akşam 18.00 2 küçük gül böreği çayla hastane yemeği kötüydü yine
Nöbete gelip 16.15 te vaka teslim aldım 6 ya geliyodu çıktım şimdi uzandim biraz.
Su 2 lt anca olur yatana kadar
Spor 30 dk yürüyüş başka bişey yapamiycam.
Güzel olmuş canımMenümü yazmak istedim birden :)
11:00 2dlm peynir 5zeytin 1haş yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:30 5yk kabak yemeği 1kase cacık 1dilim kepek ekmeği
17:00 azıcık karışık ceviz badem leblebi çekirdek
Su 3litre olur
40dk koşu 40dk plates
Çok beğendim tatlım. Geçmiş olsun, herkes hasta mı oluyor neBugünkü Menüm
10:00
3 çatal yumurtalı omlet,1 labneli kepek ekmeği, yoğurt
13:00 1 bardak tarçınlı yoğurt, kahve
15:30 1 büyük porsiyon tonbalıklı marullu salata/ 1,5 haşlanmış yumurta. (çorba götürcektim evde unutmuşum).
17:00 1 bardak yoğurt (ananaslı)
Spor 30 dk 4km/h da yürüyüş, 50 jj
Su 1,5 lt / 1 lt zencefil limon karışımı/ 2 fincan yeşil çay
Çok yorgunum kızlarr, baş ağrısı var. Sadece 30 dk bantta kalabildim zar zor. Jj fazla yapamadım 50 yle yoruldum:/
(acıkırsam 1 b süt içerim).
Iyimi şeker kız?Menum
07.30- yarim bardak kefir 3 tane hurma
11.00- 1 yumurta peynir zeytin biraz atistirdim kahvaltida
Ara - limonlu biberli yogurt
17.00- 1 tabak makarna hasladim 2 kase yogurt
ara sira 2 tane hurma yedim toplam
Su -2 lt
Cezalarimdan 80 jj yaptim biraz basim dondu kalanini aksam yapmaya calisicam.
Bebisi hastaneye gotur getir yordu beni biraz yuruyerek gittim bebek arabasiyla
Uykusuzluk var bir de :-/ garip bir gun
ama hiç yemedende olmaz ki canım?Kizlar.. ben sabah kahvaltimi yaptim sabah 10da o saaten veri agzima bi lokma bile koymadim sadece su icdimm.. ve hala ac degilim canim hicc istemiyor migdem almicakmiss gibi.. zorlamakta istemiyorum kendimi ..
Bugun pek olmamis bence gogom sen de farkindasin sanirim
Kızma ama az olmuş ablamBugünkü menüm
Sabah 10.00
iki kepek ekmek( ekmek dilimleri kücüktü)
marul beyaz peynir
20.00
Bi kase sebze corbasi
1.5 litre su icicem daaha
Spor yapmadim
Süper yaa bendemi vursam :)
Ben parçalıycam ezcem ayağımın altında onu yarın. Gittim 1 saat dışardada yürüdüm geldim. Bakalım artık.. Gıcık tartı
Süper yaa bendemi vursam :)
Ben parçalıycam ezcem ayağımın altında onu yarın. Gittim 1 saat dışardada yürüdüm geldim. Bakalım artık.. Gıcık tartı
Olabilir aslında... Bana bir günlük detokslar vücudu şoklamak için daha cazip geliyor? Neyse yarın bir sonucunu gör de ona göre karar verirsin balım.Kızlar ben yarın olumlu sonuç alamazsam, ki durum onu gösteriyor. Protein ağırlıklı besleneyim diyorum bi hafta. Dukan Amcanın diyetiBeslenme alışkanlığımı değiştirmem lazım, vucudu ve metobolızmayı şaşırtmak gerekio diye düşünüyorum
Bugünkü menüm
Sabah 10.00
marul beyaz peynir
20.00
Bi kase sebze corbasi
Spor yapmadim
Daha iyi cabim Allaha sukur. O an aceleyle onu yaptim vaktim yoktu cok acikmistim. Bi taraftan bebis sacimi cekiodu ustume tirmaniodu. Bi taraftan yemeye calisiodum.Hasta olduğun nasıl da belli oluyor goncambirde bu halde çalışıyorsun, ALLAH yardımcın olsun.
Güzel olmuş canım
Çok beğendim tatlım. Geçmiş olsun, herkes hasta mı oluyor ne
Iyimi şeker kız?
Biraz yarım bir detoks gibi olmuş :)
Makarna deyince bana çok cısss gibi geliyor :)
ama hiç yemedende olmaz ki canım?
Ama olmamışkiiiBugünkü menüm
Sabah 10.00
marul beyaz peynir
20.00
Bi kase sebze corbasi
Spor yapmadim
Kuzum ebru zaten cvp vermis ama alinti yapinca yaziyim ben de :) ben yaptim 1kg verdim ve ertesi gun gayet normal beslendim artik cikmadim :)Daha geçmişe bakmamıştım ben de diyorum bu kız niye bana kanki diyor
Kankim sensen ben yandım desenee
Ya hurma diyeti yapan kimdi ? sonucunu merak ediyorumm.. güzel olursa regl olunca ben de yaparım
Ne zarari varmis ki kuzum ben duymadim. Aradabir iciyorum amaGüzel olmuşş.. Açlık otu zararlı diye duydum pembem, aslı var mıki?
Evet ama gercekten canim istemedii corbayi zor icdim neden böyle oldu anlamadimAz olmuş canım, öğlen hiç değilse meyve falan yeseydin iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?