Sonu çok iyide listeye bağlı kalmak zor.acaba sonunda kaç kilo verecek pembiş benim yazdığım beslenme menuleri sırayla yapıldığında ortalama 26 kilo verdiriyormuş. toplam 16 hafta
çok kusura baktım hatta kusurdan gözlerimi alamıyorum şu anSonu çok iyide listeye bağlı kalmak zor.
Bu arada kusura bakma canım ya benim aklımda senin oğlun var diye kalmış.
Nisanlimin bana dogum gunu pastasii dünn cook mutluu oldummm:))))
Mutluluğunuz daim olsun ablasının bitanesiNisanlimin bana dogum gunu pastasii dünn cook mutluu oldummm:))))
çok kusura baktım hatta kusurdan gözlerimi alamıyorum şu anolur mu canım öyle şeyy
Yok kuzum korkma benden, öcü değilim
Bu hafta kilo veremeyenlerin cezası belli o yüzden rahatım
Hurma diyetini @pembe_dizi'm yaptı, sonuç -1 kg
melisbenim mis kızım
Nisanlimin bana dogum gunu pastasii dünn cook mutluu oldummm:))))
Evet canım malesef. Uyusa yanına yatacam hiç değilse ama hiç niyeti yokBenim de cok uykum var pembisim sabah 7 den beri ayaktayim bebis uyumadi bi turlu dun de yorucuydu zaten ama yapcak bisey yok :-(
Geçmiş olsunnnGünaydınlar bugün nöbetçiyim. Kızı iyilestirdim ben hastayım bu defa zaten hapsirip duruyodum dun dahada kotuledi bas ağrısı öksürük halsizlik fena yani.
MR çekildi bugün canım.Günaydın kızlar :)
Uyumadın mı kız sen bütün gece doğum günü çocuğu :)
Pembem hayırdır ne hastanesi ya?
Oy geçmiş olsun canım, takas etmişsiniz. Umarım çabuk atlatırsın.
@wemba'm olur da belki görürsen, oğluşunun doğum günü kutlu olsun balım. Rabbim uzun ömürler versin. Nice sağlıklı, mutlu yılları olsun :) öpüyorum paşamı :)
Nice yıllara tatlım. Herşey dileğidiğin gibi gerçekleşir inşallah ömründeUYudum uyandiydim saabahh -.-
Haydi hayırlısııRakip eşleşmesi
Choco _ elif
Güneş_pembe dizi
Aura _BiricikS_parfym_pembepuantiyeli
AKovser_ dilviin _ LeyL35
Ebrulim_ wemba_ gogo
Kanki eşleşmesi
Choco ve pembe_dizi_ PembePuantiyeli
Elif ve güneş ve BiricikS
Aura ve dilviin
Parfym ve gogo
LeyL35 ve wemba
Ebru vé akovser
Ödüller cuma 1. Olan istediği bir öğünde yiycek
1 . magnum
2.1 kase puding
3.1 dilim cheesecake
4.1 dilim pasta
5 . 1 kase meyve salatası
6. Enerji içeceği
7. 2 dilim baklava yada yarım künefe
8. 1 dilim kek yada ıslak kek
9. 2 kurabiye
10. Çikolata
Cezalar 1.olamayanlar cezalardan birini sonraki cumaya kadar kendi sporuna ek olarak yapacak
1. 30 squat
2. 30 mekik
3. 50 jamping jack
4. 30 dk yürüyüş
5. 50 dizleri çekerek koşma
6. 15 dk eliptik bisiklet
7. 100 ip atlama
8. 15 dk koşu
9. 15 dk mezdeke
10. 30 dizleri karna çekerek mekik
Sağol canım.Benim hic umudum yok canlarSabit olsamda yeter ama korkarim ki artidayim Morelim bozuldu Niye böyle oldugunu da anlamis degilim
@gogo2405PembePuantiyeli gecmis olsun kizlar insallah cabucak atlatrsiniz.
Sevindim bunu duyduğuma :)
Yok aksine keyifli olur seninle kanki olmakkk
evet gördüm, seç beğen olmuşş
iyimişş, hele kilo durduğu zaman ayrıca güzell :)
Geçen auraya da dedim albeni onun adı yebeni değil :))) ALLAH kabul etsin canım, börekle albeniye 100 zıplama versem? Zorlamak istemiyorum seni oruçlu olduğun için.Ben menü yazma özürlüyüm hep unutuyorumm
Dünkü menüm
Sahurda
1 parça börek
1 fincan çay
su
Akşam
1 kase çorba
1 kıymalı biber dolması
1 küçük kase çoban salata
2 dilim ekmek
1 litre kadar su,, şişkinlikten fazlasını midem kaldırmadı, içemedim
1 fincan çay, 1/3 albeni
Ne zaman alacaksın sonuçları peki?Evet canım malesef. Uyusa yanına yatacam hiç değilse ama hiç niyeti yok
Geçmiş olsunnn
MR çekildi bugün canım.
Birde D vitamini acayip düşükmüş 2,5 çıktı en az 80 olması lazımmış
Nice yıllara tatlım. Herşey dileğidiğin gibi gerçekleşir inşallah ömründe
Haydi hayırlısıı
Sağol canım.
Benimde hiç umudum yok bu hafta
Aman maşallah maşallah3 gündür kalkıyorum artık gözlerim kapalı olsa daaMaşaAllah deyim yarın uyuyakalmayayım
Hafifledi artık iş, buralardayım kısmetse :)
Evet yaa hep öyle hissediliyor. Birde hasta olduklarını bilemeyip aynı tempoda koşturmaya devam ediyorlar yaa çok üzülüyorumevet ya evden bakınca günlük güneşlik bi çıkıyorum rüzgar esiyor üşütüyor. sıcak giysen terletiyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben hasta olsam önemli değil ama bebiş olmasın o zaman üzücü oluyor
Bende öyle hayırlıyorum kuzum.Erkek değilmiydi kız senin bebiş
Pek güzelmiş..Nisanlimin bana dogum gunu pastasii dünn cook mutluu oldummm:))))
Oruç tuttuğun için birşey demiyorum ben..Ben menü yazma özürlüyüm hep unutuyorumm
Dünkü menüm
Sahurda
1 parça börek
1 fincan çay
su
Akşam
1 kase çorba
1 kıymalı biber dolması
1 küçük kase çoban salata
2 dilim ekmek
1 litre kadar su,, şişkinlikten fazlasını midem kaldırmadı, içemedim
1 fincan çay, 1/3 albeni
Sevindim bunu duyduğuma :)
Kız ben olsam acımdan ölürüm sırf hurmayla :))) ertesi gün verdiğimi geri alırım :)
Geçen auraya da dedim albeni onun adı yebeni değil :))) ALLAH kabul etsin canım, börekle albeniye 100 zıplama versem? Zorlamak istemiyorum seni oruçlu olduğun için.
Ne zaman alacaksın sonuçları peki?
Oy kuzum D vitamini önemliymiş ya annemde de çıktı, vitamin ilaçlarıyla karşılayacaksın artık o eksiği. Birde olabildiğince güneş. Gelmiş geçmiş olsun :-*
yanlış anlaşılma olmuş gülümBende öyle hayırlıyorum kuzum.
Hayırlı haberler alırsın inşallah.Salı günü çıkacak inşallah.
Evet canım ilaç verdi bnm güneş alerjim var kremsiz (50+) olmazsa mahvoluyorum.
Amin canım. Ben alıştım sorun değil benim için, rutin birşey :)yanlış anlaşılma olmuş gülüm
Hayırlı haberler alırsın inşallah.
Kıyamam ya ne kötü birşey hep korunmak zorundasınALLAH yinede beterinden saklasın balım
Birde öyle deneyim sağol canımYerleri silmek için aldığın paspas ilacının adı ne? Ben Ajax kullanıyorum hepsinin kokusu güzel 24 saat sürüyo yalnız:/
Dene tavuklu sarımsaklı ımmm çok doyurucu oluyor.
Ben prinçli yaptım bugün, buğdayla yaptığımda birer avuç önceden haşlayıp buzluğa attığım k.fasulye ve nohutu da katıyorum çok lezzetli öylede.
Tülleri ve yatak örtümü makinadan çıkarıp direk takıyorum. Ertesi gün bütün salon oda yumuşatıcı kokuyorKoltuklarım deri ayda bir cilasını sürüyorum, halılar şu iplikli olandan çırpıp havalandırıyorum dışarda.
@gogo2405 hemşiremisin kankiim sen? Ben hemşirenin asistanıyımBilmiyorum Türkiyede adı ne mesleğimin. Hemşire haftanz kutlu olsun canım:))
Maşallah Pembem sporun süper olmuş, kesin yaktın bugün bayağı. Misafir geliosa dikkat et gülüm kaçamak flnn :)))
Guzel olmus menun kankicim. Ama kurabiye olmasin bak saat gec oldu. Yogurt, sut yada nescafe falan olsun.
Bence guzel menun lavaslarin bitanesi 1dilim ekmek oluyo. Halley icin de 50jj + 50mekik verdim gitti kankim
Güzel olmuşş.. Açlık otu zararlı diye duydum pembem, aslı var mıki?Menum
Sabah 10:00
Kk peynir, 1dilim kaşar, domates, salatalik, 3yesil zeytin,1dilim tam.b ekmek
Oglen 13:00
1bardak sutlu nescafe, 7hurma, 1isirik kadayif
Aksam 15:30
1peynirli borek (konya usulu ekmek hamuruna peynir koyuluyo. 2dilim ekmege peynir surulmus denilebilir)
Birazdan yogurt kürü yapicam. (Tarcin,zerdecal,zencefil uclusu)
3lt su
1fincan aclik otu cayi
2fincan yesil cay
35dk eliptik bisiklet,
15dk kol, bacak, karin egzersizleri,
50jj
Boregin pismanligi adli spor calismam
Güzel olmuş canımŞimdiden benim menüm gelsin
06:00
500 ml limonlu su
Sabah 08:00
Kirazlı yoğurt
Ara 10:00
Yarım elma
Öğle 11:30
1 tane susamlı çiçek ekmek gibi ekmek üstüne labne sürdüm ve 2 dilim tavuk salamı koydum
1 havuç
Salatalık
Edit: ara 14:00
Yarım elma :) unutmuşum
Akşam 19:50
Tavada az yağlı 2 yumurta
1 dilim kepekli çavdar ekmeği
Yoğurt
2 lt su - 2,5 olur + 1 fincan çay (henüz ne içeceğime karar veremedim)
Spor: 4,5 km yürüyüş
Çok yorgunum, hiç spor yapasım yok
Olsun kız benimde peynirimsi bir rengim var, birşeycik olmuyorAmin canım. Ben alıştım sorun değil benim için, rutin birşey :)
Sürekli peynir gibi geziyorum
Güzel olmuşBende yazayım menümü pazardan ıspanak aldım istek üzerine börek yapıcam ama yorgunum yarinda nöbete gidicem usengeclik yaparsam sabah yaparım böreği de.
Sabah 7.30 zencefil limonlu ılık su
8.30 yulaf ezmesi sütle muzla
Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 4 kaşık yeşil fasulye 3 kaşık pilav
Ara 15.00 8 erik 8 badem
Akşam 19.00 chikinli salatadışarda yemek istedi kuzu onlar pizza yirkene ben tavuklu salata yedim sosda yok 2 tek de patates yedim birde ayran
ara 21.00 6-7 çilek azcık yer fıstığı
Su 2.5 lt oldu daha içiyorum
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş pek canım istemiyo ama belki jj falan yaparım biraz ama şimdi yapmiycam gibi hissediyorum.
Sanki düzensiz olmuşMenüm;
10:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık marul 2 dilim buğday ekmeği
14:30 1 bardak süt
17:30 1 küçük haşhaşlı çörek
1 kahve
1 yeşil çay
3 litre su
40 dk koşu
20 dk eliptik bisiklet
Fasülyeyi biraz daha yeseydin olurdu tatlımBugünkü menüm
sabah 8.30
100 gram yoghurt
iki kurdanda tavuk yagsizz ..
uzun bi uykudan snra cok gec oldu bide bi isim vardi o yuzden gec kaldim aksam yemegime
20.00
Bi kaşık taze fasulye
iki kasik makarna
200 gramm yoghurt
1.5 litre su
spor 15 dakka eliptik 50 jj
Yarin dogum gunum oldugu icin .. bu gece pasta kesicez cok ince bi dilim yiye bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?