Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

acaba sonunda kaç kilo verecek pembiş benim yazdığım beslenme menuleri sırayla yapıldığında ortalama 26 kilo verdiriyormuş. toplam 16 hafta

acaba sonunda kaç kilo verecek pembiş benim yazdığım beslenme menuleri sırayla yapıldığında ortalama 26 kilo verdiriyormuş. toplam 16 hafta
Sonu çok iyide listeye bağlı kalmak zor.
Bu arada kusura bakma canım ya benim aklımda senin oğlun var diye kalmış.

Ben menü yazma özürlüyüm hep unutuyorumm

Dünkü menüm

Sahurda
1 parça börek
1 fincan çay
su

Akşam
1 kase çorba
1 kıymalı biber dolması
1 küçük kase çoban salata
2 dilim ekmek

1 litre kadar su,, şişkinlikten fazlasını midem kaldırmadı, içemedim
1 fincan çay, 1/3 albeni

Benim de cok uykum var pembisim sabah 7 den beri ayaktayim bebis uyumadi bi turlu dun de yorucuydu zaten ama yapcak bisey yok :-(
Evet canım malesef. Uyusa yanına yatacam hiç değilse ama hiç niyeti yok
Günaydınlar bugün nöbetçiyim. Kızı iyilestirdim ben hastayım bu defa zaten hapsirip duruyodum dun dahada kotuledi bas ağrısı öksürük halsizlik fena yani.
Geçmiş olsunnn
MR çekildi bugün canım.
Birde D vitamini acayip düşükmüş 2,5 çıktı en az 80 olması lazımmış
UYudum uyandiydim saabahh -.-
Nice yıllara tatlım. Herşey dileğidiğin gibi gerçekleşir inşallah ömründe
Haydi hayırlısıı
Benim hic umudum yok canlar Sabit olsamda yeter ama korkarim ki artidayim Morelim bozuldu Niye böyle oldugunu da anlamis degilim
@gogo2405 PembePuantiyeli gecmis olsun kizlar insallah cabucak atlatrsiniz.
Sağol canım.
Benimde hiç umudum yok bu hafta

Yok aksine keyifli olur seninle kanki olmakkk
evet gördüm, seç beğen olmuşş

iyimişş, hele kilo durduğu zaman ayrıca güzell :)
Sevindim bunu duyduğuma :)
Kız ben olsam acımdan ölürüm sırf hurmayla :))) ertesi gün verdiğimi geri alırım :)

Geçen auraya da dedim albeni onun adı yebeni değil :))) ALLAH kabul etsin canım, börekle albeniye 100 zıplama versem? Zorlamak istemiyorum seni oruçlu olduğun için.

Ne zaman alacaksın sonuçları peki?
Oy kuzum D vitamini önemliymiş ya annemde de çıktı, vitamin ilaçlarıyla karşılayacaksın artık o eksiği. Birde olabildiğince güneş. Gelmiş geçmiş olsun :-*

3 gündür kalkıyorum artık gözlerim kapalı olsa daa MaşaAllah deyim yarın uyuyakalmayayım

Hafifledi artık iş, buralardayım kısmetse :)
Aman maşallah maşallah
Evet yaa hep öyle hissediliyor. Birde hasta olduklarını bilemeyip aynı tempoda koşturmaya devam ediyorlar yaa çok üzülüyorum
Erkek değilmiydi kız senin bebiş
Bende öyle hayırlıyorum kuzum.
Nisanlimin bana dogum gunu pastasii dünn cook mutluu oldummm:))))
Pek güzelmiş..

Oruç tuttuğun için birşey demiyorum ben..

Salı günü çıkacak inşallah.
Evet canım ilaç verdi bnm güneş alerjim var kremsiz (50+) olmazsa mahvoluyorum.

Birde öyle deneyim sağol canım
Sporum kaç günlerdir süperdee öldüm bittim mola verdim işlere kendimi toplamam lazım

Guzel olmus menun kankicim. Ama kurabiye olmasin bak saat gec oldu. Yogurt, sut yada nescafe falan olsun.

Bence guzel menun lavaslarin bitanesi 1dilim ekmek oluyo. Halley icin de 50jj + 50mekik verdim gitti kankim

Çok üzgünüm ama kaçamak oldu :'(
Güzel olmuşş.. Açlık otu zararlı diye duydum pembem, aslı var mıki?

Güzel olmuş canım

Güzel olmuş
Sanki düzensiz olmuş
Fasülyeyi biraz daha yeseydin olurdu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…