Saglik olsun haftaya artik... Biz hepimiz senin neler yapabilecegini biliyoruz gülüm
Goncam su intoleransin olan gidalari hayatindan cikardigindan beri süzülüyorsunsüper sonuc
66 lara gelinmişKilo bildirimi
Gecen hafta: 67.0
Bu hafta:66.6
Fark:-400
Yuzde:0.4×100÷67=0.59 dogru mudur
sorma leylacim oyle olmus ben de sevindim :-D66 lara gelinmiş
Falim reklami var ya gercek olsa da keskr bazi insanlarin gereksiz konusmalarina maruz kalmasak ne guzel olurdu deil miaz önce amcamın eşi yani işte yengemle denk geldim ne zamandır görmüyordum 1 ay falan oldu bana sen kilo mu aldın basenlerin genişlemiş dediyoo ben kilo verdim yani vermesem bile ölçüyorum inceldim dedim yok yok basenler yayılmış yine dedi ısrarla zaten kafam bozuk içimden geçipte dile getiremediğim sözler söyledim yengeme
Tebrikler kankito. Tartida saskin sanirimKilo bildirimi
Gecen hafta: 69,4
Guncel:69,0
Fark:400gr
Yuzde:0,57
Kizlar tartim her seferinde farkli bisey gosterdi noldu anlamadim :/ dunden beri kafayi yedi cok ustune geldim galiba
Regl baya farkettiriyor, bende önümüzde ki hafta sismeye baslarim kesinsağol Ebrum bi de bu hafta regl oldum ben onunda etkisi vardır herhalde... haklısın Goncamız test olduğundan beri eriyor maşallahKankim ayrıca tebrik ederim 64 ü gördün
Onun gözleri bozuk yada hasetinden öyle demistir...az önce amcamın eşi yani işte yengemle denk geldim ne zamandır görmüyordum 1 ay falan oldu bana sen kilo mu aldın basenlerin genişlemiş dediyoo ben kilo verdim yani vermesem bile ölçüyorum inceldim dedim yok yok basenler yayılmış yine dedi ısrarla zaten kafam bozuk içimden geçipte dile getiremediğim sözler söyledim yengeme
Tebrik ederim pembemKilo bildirimi
Kizlar tartim her seferinde farkli bisey gosterdi noldu anlamadim :/ dunden beri kafayi yedi cok ustune geldim galiba
Maydanoz süper bir şey tebrikler.Kaç cumadır başıma gelmeyen kalmıyor o yüzden cuma sabahı olmadan bildirim yapıp kaçıyorum, çünkü gözlerim çok fena hele sağ gözüm feci ağrıyorrr
Geçen hafta - 55.1
Bu hafta - 55.0
Fark - 0.100
Ortalama - 0.18%
Mesaj sayısı - 35
Geç geç geliyorum diye mesaj sayım az olur dedim tam olmuş :)))
E-brulim kankiiii 100 gr istedim istediğim oldu keşke daha çok isteseydimm
şaka maka sabah 55.8 miydi 9 muydu hatırlamıyorum akşama kadar inmiş çok şükürrr.. maydonoz suyu iyi geldi sanırım..
Toparlanma sinyali bunlar .Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 75,8
Bu Hafta: 76,5
Fark: +0,700
Tebrikler canım.Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 65,0
Bu Hafta: 64,4
Fark: -0,600
Ortalama: 0,92%
Bir regl kurbanı dahakilo bildirimi
gecen hafta 73.6
bu hafta 74.1
fark +500
mesaj sayisi 105
Cezalar peşin peşin hazır zaten.kilo bildirimim
gecen hafta 57
bu hafta 57,7
fark +0,7
ortalama -1.22%
mesaj sayım 10
dün biraz abarttığım doğrudur hem de tartı günü olmasına rağmencezama razıyım.. bugünden itibaren düzenim devam edicek inşallah..
hesaplamadan emin değilim
Hayırlı Cumalar ve Hayırlı Kandiller kızlar her şey gönlümüzce olsun inşallah
Ondanmi hastaliktanmi anlamadım ama iyi geldi.Saglik olsun haftaya artik... Biz hepimiz senin neler yapabilecegini biliyoruz gülüm
Goncam su intoleransin olan gidalari hayatindan cikardigindan beri süzülüyorsunsüper sonuc
Güzel tebrikler.Kilo bildirimi
Gecen hafta: 67.0
Bu hafta:66.6
Fark:-400
Yuzde:0.4×100÷67=0.59 dogru mudur
Olumsuz insanlar işte boşver dikkate alma sen onuaz önce amcamın eşi yani işte yengemle denk geldim ne zamandır görmüyordum 1 ay falan oldu bana sen kilo mu aldın basenlerin genişlemiş dediyoo ben kilo verdim yani vermesem bile ölçüyorum inceldim dedim yok yok basenler yayılmış yine dedi ısrarla zaten kafam bozuk içimden geçipte dile getiremediğim sözler söyledim yengeme
Korkuttunmu tartıyı naaptin kızKilo bildirimi
Şımarcam yaa demeyin öyle dün doğru dürüst yemedim ya ondan.Regl baya farkettiriyor, bende önümüzde ki hafta sismeye baslarim kesin
Hafta arasi 63,9 u bile gördüm de geldigi gibi gitti... Su ay takviminde ne zaman inceliyoruz yazsa ben kilo aliyorum
Gonca gülümüze masallah
Onun gözleri bozuk yada hasetinden öyle demistir...Eee fizik masallah tas gibi, bende kiskaniyorum
Bu arada sen artik ellerin oldunyeni kankan wemba
Tebrik ederim pembem
Nedir su tarilarin sizden cektigi
sorma leylacim oyle olmus ben de sevindim :-D
Falim reklami var ya gercek olsa da keskr bazi insanlarin gereksiz konusmalarina maruz kalmasak ne guzel olurdu deil mitakma takma takma kafanaaaaa ♥
Tebrikler kankito. Tartida saskin sanirim
Regl baya farkettiriyor, bende önümüzde ki hafta sismeye baslarim kesin
Hafta arasi 63,9 u bile gördüm de geldigi gibi gitti... Su ay takviminde ne zaman inceliyoruz yazsa ben kilo aliyorum
Gonca gülümüze masallah
Onun gözleri bozuk yada hasetinden öyle demistir...Eee fizik masallah tas gibi, bende kiskaniyorum
Bu arada sen artik ellerin oldunyeni kankan wemba
Tebrik ederim pembem
Nedir su tarilarin sizden cektigi
Tebrik ederim canim.Hayırlı kandiller arkadaşlar bu hafta hiç uğramadım. suçluyum
Kilo bildirimi
Gecen hafta:72,1
Guncel:71.9
Fark:200gr
Yuzde:0,27
Üzülme, haftaya insallah canim.Kilo bildirimi
Gecen hafta:69.7
Guncel:69.9
Fark:+200gr
Yuzde:-0,28
Offff yaaa
Tesekkür ederim canim.Tebrikler canım.
Ondanmi hastaliktanmi anlamadım ama iyi geldi.
Şımarcam yaa demeyin öyle dün doğru dürüst yemedim ya ondan.
Ya bak kiskancliktan iste... Annen diyorsa dogruduray hakkaten yaa çok iyi olurdu
evet biraz hasetlik var.. anneme dedim annemde 'kıskanclıgından demiştir e senin de huyunu biliyolar moralini bozacağını salak kızım benim' hıı sağol anne
olsun yaaa biz hepimiz kankayızbilmiyodum o kadar sayfaya bakamadım açıkçası
W wemba seni ihmal etmiş oldum o halde kusura bakma kankim
Wembam hersey yolunda mi?Kizlar gecen hafta 66.1
bu hafta 65.6
Hesaplayadim cikiyom
Armut gözüme cok seker gözüktü ama yagogo2405 E-brulim P pembe_dizi _choco_ W wemba tebrik ediyorum sizi kızlar
BiricikS ftmklc G gunes-86 haftaya inşallah bomba gibi giricez kızlar
E-brulim bana bula bula armudu mu buldun balım Ellerine sağlık hele o dans eden kız çok hoş olmuş @LeyL35 sıkma tatlı canını böyle insanlarda var maalesef, çekememiştir o kesin ve net Gördüm fotolarını tatlım manken gibisin. Hem kilondan daha az gösteriyorsun. Basen nerdeymiş ben göremedim, atıyoo, duygusal biriysen incitmek amaçlı yapmıştır bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?