Bende çok istiyorum 64 görmek yanında 9 olsada uyar banaÇok ballı kız bu @AKovser
50 jj ve 50 diz çek cezasını seçiyorum bende. Bu hafta spora sıkı sıkı sarılmak ve haftaya en azından 63'ü (virgülden sonra düşük bir sayıyla) görmek istiyorum. Canla başla çalışalım birlikteyamuğumu görürseniz de oyun beni
Güzel olmuş canım, misafirliğe gitsende kendine hakim oluyorsun. O zaman sana iyi geceler, tatlı rüyalar kuzum
İnşallah haftaya sende 64'ü 9'la olsa bile görürsünBende çok istiyorum 64 görmek yanında 9 olsada uyar bana
Evet tatlilara hayir demek zor ama bir ay kaldı sonra azda olsa tadabilicem. Arkadaşlarım saolsunlar ısrar etmiyolar arada amma nanemollasin çok kılsın cins gonca lafları var tabihedefe giden her yol mübah
Uyuycam diyom amma illa yataktada bakiyom telefona
Evet yaa 1 senedir dilimde 68 in altına inemiyorum diye şimdi 64 görsem diye konuşuyorum. :)İnşallah haftaya sende 64'ü 9'la olsa bile görürsünay hatırlıyorum da kısa bir süre öncesinde kadar 68'den düşemediğin için yakınıyordun ve şimdi tam 4 kilo daha az bir rakamdan bahsediyoruz
Burası uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor, bana kafan mi iyi ne kullanıyorsun diyenlere cevabım
Ben pek severim bakımlı şeffaliyiBugünkü menüm
Sabah 09:30
1 muz, 1 elma, 1 ağdalı şeftaliaklıma geldikçe gülüyorum
Öğlen 11:30
2 yk haşlanmış sebze, 3 balık çubuğu
Ara 14:30
3 tam tahıllı bisküvi
Akşam 17:45
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kepçe sütlü çorba (şehriyeli)
Ara 19:00
1 fincan zencefilli limonlu çay yapacağım kendime
2 lt su - 500 daha içerim
Spor: yarım saat yürüyüş
Güzel olmşParfümün menüsü
10:30 1 haşlanmış yumurta, çeri domates, salatalık, kk beyaz peynir / yeşil çay
11:30 1 fincan şekersiz filtre kahve
14:30 Aslında balık pane yapmıştım yanında haşlanmış sebzeyle ama sevmedim balığıo yüzden 3 çatal haşlanmış sebze 1 tane salamlı biberli sandwiç siyah ekmekle. Veeee yarım ortası akışkan karamelli çikolata
17:00 1 küçük tüylü şeftali2 kayısı 1 bardak ta kefir içtim.
Su 2 lt / 500 ml daha içerim,
Spor 50 dk koşu bandında yürüyüş 4,5 km/h da. 100 yarım mekik.
Yok isimde sıkıntı. Tüy kısmında var, bak şimdi gözümün önüne geldi ürperdim :0Hiiiii çikolata50 diz çek
Bakımsız şeftali yemiş
Güzel olmuş gerisi tatlım
Kuzum balık çubukları işte bunlar
Eki Görüntüle 1536474
Türkiye'de yok mu bunlardan?
Aaa sen Polonya'da da mı kaldın? Ne kadar peki? Onların dilini de biliyormusun?
Rezilliğin daniskası
Önce birinci ol ondan sonra ipin ucunu kaçır, hatta sonuncu ololacak iş değil gerçekten. Ne yapsak kaptanım?
Geçmiş olsun canım
Dolu dolu bir menü olmuş
Huylanıyormusun o tüylü şeyden? Ismini yazmıyorum bilerek belki o da seni fena yapıyordur
İviitt hemşom. Ama çok ileri değil şükürBu balik en sewdigimm bol limonla ohh miss, bugunku aldigim balik filetoyu hic sevmedim tadsiz biseydi:/
Haha tiki simi var acepp tuylu seftaliye hemsomun
Istedigin 50 diz cekme olsun itinayla yapilir
Nescafe fazla olmuş birde kremalııSabah
1.5 dilim ekmek
Bir kk peynir
Şekersiz azcik coffemateli nescafe
Ara
Nescafe azcik coffemate
Akşam
Bir kase tavuklu mantarlı çorba
2 tane eti form etimek
Ara
1 bardak yeşil çay acaili olanından
1 paket eti form yaban mersinli olanından
Su 3 it
Spor 20 dk yürüyüş ihh bu spordan bir cacık olmaz da belim iyice düzelene kadar bir yere gidip gelirken yürüyorum
Belim düzeldi gibi inşallah pzt tamam olacak
100 ip atlama- 15' mezdeke( yerine zumba yapsam olır mu?)Rakip eşleşmesi
Choco _ elif
Güneş_pembe dizi
Aura _BiricikS_parfym_pembepuantiyeli
AKovser_ dilviin _ LeyL35
Ebrulim_ wemba_ gogo
Kanki eşleşmesi
Choco ve pembe_dizi_ PembePuantiyeli
Elif ve güneş ve BiricikS
Aura ve dilviin
Parfym ve gogo
LeyL35 ve wemba
Ebru vé akovser
Ödüller cuma 1. Olan istediği bir öğünde yiycek
1 . magnum
2.1 kase puding
3.1 dilim cheesecake
4.1 dilim pasta
5 . 1 kase meyve salatası
6. Enerji içeceği
7. 2 dilim baklava yada yarım künefe
8. 1 dilim kek yada ıslak kek
9. 2 kurabiye
10. Çikolata
Cezalar 1.olamayanlar cezalardan birini sonraki cumaya kadar kendi sporuna ek olarak yapacak
1. 30 squat
2. 30 mekik
3. 50 jamping jack
4. 30 dk yürüyüş
5. 50 dizleri çekerek koşma
6. 15 dk eliptik bisiklet
7. 100 ip atlama
8. 15 dk koşu
9. 15 dk mezdeke
10. 30 dizleri karna çekerek koşma
**4 . TAKIM 414. ETAP***
LeyL35 (/57.7/ / /%)bildirimde bulunmadı
E-brulim(/ 64.4 /64.2 /0.2 /% 0.31)
dilviin (/ 51.4/ 51.3/ 0.1/%0.19 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü mezun olmak istiyor
Pembe_dizi (/69.0/ 69.0/ 0/ % 0)kilosu sabit
wemba (/65.6/ 65.5/ 0.1/%0.15)mezun olmak istiyor
gogo2405 (65.9/ 65.9/0 / % 0)kilosu sabit
BiricikS (/74.1/ 72.5/1.6 /% 2.16)
Parfym (/76.5/ 75.7/ 0.8/ % 1.05)
AKovser ( / 55.0 /55.5 /+0.5 / % - 0.91)
Eliflider ( / 67.0 / / / % )2.kez bildirimde bulunmadı
_choco _ ( /66.6/66.5 /0.1 / %0.15 )
gunes-86 (/69.9/ / /% )bildirimde bulunmadı
Aurablue(/71.9/ / /% )bildirimde bulunmadı
sura260511 (/86.1 / 78.6/ 7.5/%0.09 )322. Etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 93 e bölündü hedef kilosu 65
4.takım ortalaması % 0.23
Pembe_dizi BiricikS Ebru choco odulunuzu seçin afiyet olsun
Geri kalanlar cezamizi secelim.
Ayrica sonuncu olduğumuz için hepimiz ceza secelim yani ödül alanlar bir ceza ceza alanlar 2 şer ceza
Yok acıkmadım canım.Az yemişsin gibi canım.. öğleden sonra hiçbişey yok gibi.. acıkmazsan sorun da yok tabii :))
ahaha ütüye güldüm yaaÜtü spor değil kii, bir tür işgence
Ahahahaa akşam akşam iyi güldüm, Allah sizi güldürsün canımm
Niye olmaz kii?İyi olmuş canım, sadece makarna yoğurt bir yerde olmazz :)
Sen öyle diyince bende bilemedim şimdi :Smenün güzel herseyden azar azsr aslinda ama söyle bi bakincafa biraz fazlamio bilemedimm:)))
Bende sizdenimSuan seni cok iyi anliyorum ben ssenelerdir regl olunca yataklik oluyorum o halinle bide spor yapa billiyosan vallah helal :))
Hurma diyetiyle başlayıp pilavla biten menüm
Hurma diyeti yapıyordum ama babam işleri bozdu, akşam beraber yemek yeyince maalesef normal yemek zorunda kaldım..
Ama belki de ilk defa diyetteyim ama yemeği hiç istemediğim halde nerdeyse zorla yedimhele bütün gün yemek yemediğim halde
Sabah erken yiyemedim
12de
7 hurma, 2 fincan çay
13:45 gibi
1 kase yoğurt
16:40
7 hurma, 1 fincan çay
19:30 gibi
1 kase yoğurt
sonra akşam yemeği
normal porsiyon kadar pirinç pilavı
1 parça yağsız et
1.700 kadar su
3 fincan yeşil çay, 1-i limonlu
bu arada hurmayı tek yiyemiyorum o yüzden hep çay var yanında.
Pilav biraZ çok mu olmş acabaKizlar bugun ne fark ettim tabi ben simdi hep aynanin önünde olunca vicuduma en cokta göbegime bakincaa :))bugun arka tarafa bakiyim dedimm haha :) benim eskiden popomun alti selilut doluyduu cok kötüydi yanii igrencdii .. bugun baktimm cok az var artikk gitmis eskiden asiri coktuu
yok tanışmadık cocuk kıl herifin tekiymiş gogomAyy tanistinmi çocukla begendinmi anlastinmi ee anlat biraz. Hakkında hayırlısı canım şaka bi yana
evet evet kesinlikle seninleyimmBak yaaa delinin söylediğinee :)))
Kız yazdıklarını görmedim o yüzden öyle sordumm :))
Sonradan okudum mezun olup ama burda olacağını..
Ben seni burdan kovsam ne olacak, özelden yine benimlesinn
Yeter yaa valla vericem seni ilk isteğene kurtulacağız hepimizz
Hmm olsun iki kilo iki kilodur boyun kac senin canim??Kilom durdu diye.. bıktım 55-ten, güya düğüne kadar zayıflamak istiyordum, buraya katıldığımda düğüne 4 ay var kaldı şimdi yaklaşık 20 gün ve benim verdiğim sadece 2 kilo, yuh bana
Aynen, zaten top gibiyim, iyi gol olur
Yani Allah verdi hiçbir şey demiyorum tabi ama boyu kısa olanların kilo problemi de zor oluyor, 1 kilon fazlan varsa top gibi oluyorsun..
Hahah ama vallah yüzüm cok kötüymüss benim heeeecc hossss degull .. simdi mesela yuzum bsya inceldi ve cok fark var akrabalar hep cok güzel olmusun gözlerin ortaya cikmis diyorlar hahah :))Ay gerçekten bilmiyorum dikkat etmedim hangi markaydı diye. İlk defa almıştım bunu bakmadım pakete, yalnız çiğ dondurulmuş olandı, pane felan edilmemişti yani. Bir daha pane olmayan balık almıycamm çöpe gittiRemaulad sosu ben de severim aoli sosu da var balık için oda guzel.
Biri bana mı seslendiiii
:)) bu arada kıss biricikkk seninle başa döndük iyimi yeniden kankayız
Benim doğumdan kalan karın çizgilerim vardı beyaz damarlar şeklinde ince. Hepsi ortaya doğru toplanıo göbek deliğinin etrafına. Diğer yerler prüzsüz şimdii:))
Ben popomun altını göremiyomm sen nasıl baktınn söyle yöntemini
şaka bi yana çok güzel bu senin için devam et böyle sporuna:) Bu arada fotonu gördüm çok güzelsin maşallah, şimdiki ince yüz hatları daha çok yakışmış
Haha şu lafına çok güldüm. Ben olsam benim o halimi beğenmezdim
vallah olmus olabilir ama az yedim ben dünSen öyle diyince bende bilemedim şimdi :S
Bende sizdenim
Reglolunca en güzel spor yürüyüş, ağrın hafifliyor.
Pilav biraZ çok mu olmş acaba
Ben pek severim bakımlı şeffaliyi
Güzel olmş
Yok isimde sıkıntı. Tüy kısmında var, bak şimdi gözümün önüne geldi ürperdim :0
İviitt hemşom. Ama çok ileri değil şükür
Nescafe fazla olmuş birde kremalıı
Belinin nesi var?
Güzel olmş gogom menünMenümü de yazayım.
Sabah 8.30 2 wasa domates salatalık 1 haşlanmış yumurta lor peyniri
Ara 10.30 2 mısır pirinç gevreği nescafe
Öğlen 12.30 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık kuru fasulye cacık 1 kase
Ara 15.00 2 mısır pirinç gevreği nescafe
Akşam 17.30 yine ev ve bebek görmeye gittik
2 kaşık şehriye salatası 4 yaprak sarma 1 tuzlu kurabiye bir dilim patatesli yumurtalı kaşarlı bişey ve bol çay
Su 2.5 lt
spor 30 + 20 dakika yürüyüş 200 +50 jj yaptım 30 yarım mekik 30 dizleri çekerek mekik yapıcam şimdi.
Yarın nöbetçiyim 24 saat az sonra yatıyorum inşallah
Canııımm ben bu yorumu aslında @AKovser e yaptımvallah olmus olabilir ama az yedim ben dün
Günaydın canımm..Günaydın kizlarrr belimde 3 tane fıtik var canım ileri boyutta ondan yürüyüş harici sporlar yoruyor beni
Olur canım. Sen bikaç gün izin istiyorum yazmistin sanki eslesmeye yazmadım seni eğer burdaysan ekliyim.100 ip atlama- 15' mezdeke( yerine zumba yapsam olır mu?)
Yok acıkmadım canım.
Bencede işkence ve daha 3 sepet var :'(
Çamaşırhane gibi ev
Niye olmaz kii?
Bi tanış bakalım belki kıl değildir.yok tanışmadık cocuk kıl herifin tekiymiş gogom
yok bu kzıın kemiği iri yok bu şişman yok bu çirkin....
arkadasımın telefonunda resmimi görmüş demiş bu kız minyon mu evet demiş arkadasım o zaman tam benim aradıgım gibi bebek gibi masum yüzü var vs. demiş o yüzden ön yargı yaptım fiziğe cok önem veren birisi tamam önem verirsin ama bununki bana fazla geldi yani görülmeyi hiçmi hiç istemiyorum ama annemi ikna etti ve sürekli diyo ben kefilim cok iyi cocuk diyo işte annem babama sorucak izin alıcak eger babam tamam derse oglanın annesi ve arkadasım bana bakmaya gelicek sabahtan
acıckası merak ediyorum bana ne diycek oğlan kesin kilolu derrr
evet evet kesinlikle seninleyimm
hee sen vermeye cok meraklısın beni bak ararsın sonra benim böyle rahat rahat yazmamı konusmamı
Yok tatlim gogo meydan okudugu icin yazdim ama gulen surat koymayi unutmudumEyvah ben mi yaptım o baskiyi
KK yı kuranEvet yaa 1 senedir dilimde 68 in altına inemiyorum diye şimdi 64 görsem diye konuşuyorum. :)
Bencede kk süper rahatça konusamadiklarimi sizlerle yazarak paylaşıyoruz ve dünyanın her yerinden aynı sorunu yaşayan bir sürü kadiniz müthiş bişey bence.
Öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar.
Oy kıyamam ya tikli olmakta kötü birşey, insanlar senin rahatsız olduğunu bile bile üstüne geliyorlar. Çarkıfelekte vardı bitane yılan deyince ssss yapıp kaçıyordu, yazık adamı mahvettilerBen pek severim bakımlı şeffaliyi
Güzel olmş
Yok isimde sıkıntı. Tüy kısmında var, bak şimdi gözümün önüne geldi ürperdim :0
İviitt hemşom. Ama çok ileri değil şükür
Nescafe fazla olmuş birde kremalıı
Belinin nesi var?
sanmıyorum bi arkadasım vardı ona gidin dedim kız cok güzel ama biraz kilolu acıkcası normalden bi tık fazla bu kilolu demiş güzelliğine bakmadan cok merak ediyorum bana ne diycekOlur canım. Sen bikaç gün izin istiyorum yazmistin sanki eslesmeye yazmadım seni eğer burdaysan ekliyim.
Bi tanış bakalım belki kıl değildir.
yok canım ne yorulması halsizliktir oNobetteyim ben yine bütün gün. Haftasonu nöbeti yoruyo artik yaslaniyomuyum nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?