Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende çok istiyorum 64 görmek yanında 9 olsada uyar bana
Evet tatlilara hayir demek zor ama bir ay kaldı sonra azda olsa tadabilicem. Arkadaşlarım saolsunlar ısrar etmiyolar arada amma nanemollasin çok kılsın cins gonca lafları var tabi hedefe giden her yol mübah
Uyuycam diyom amma illa yataktada bakiyom telefona

İnşallah haftaya sende 64'ü 9'la olsa bile görürsün ay hatırlıyorum da kısa bir süre öncesinde kadar 68'den düşemediğin için yakınıyordun ve şimdi tam 4 kilo daha az bir rakamdan bahsediyoruz

Burası uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor, bana kafan mi iyi ne kullanıyorsun diyenlere cevabım

Evet yaa 1 senedir dilimde 68 in altına inemiyorum diye şimdi 64 görsem diye konuşuyorum. :)
Bencede kk süper rahatça konusamadiklarimi sizlerle yazarak paylaşıyoruz ve dünyanın her yerinden aynı sorunu yaşayan bir sürü kadiniz müthiş bişey bence.
Öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar.

Ben pek severim bakımlı şeffaliyi
Güzel olmş
Yok isimde sıkıntı. Tüy kısmında var, bak şimdi gözümün önüne geldi ürperdim :0
Bu balik en sewdigimm bol limonla ohh miss, bugunku aldigim balik filetoyu hic sevmedim tadsiz biseydi:/
Haha tiki simi var acepp tuylu seftaliye hemsomun
Istedigin 50 diz cekme olsun itinayla yapilir
İviitt hemşom. Ama çok ileri değil şükür
Nescafe fazla olmuş birde kremalıı
Belinin nesi var?

100 ip atlama- 15' mezdeke( yerine zumba yapsam olır mu?)
Yok acıkmadım canım.
Bencede işkence ve daha 3 sepet var :'(
Çamaşırhane gibi ev
İyi olmuş canım, sadece makarna yoğurt bir yerde olmazz :)
Niye olmaz kii?

menün güzel herseyden azar azsr aslinda ama söyle bi bakincafa biraz fazlamio bilemedimm:)))
Sen öyle diyince bende bilemedim şimdi :S
Suan seni cok iyi anliyorum ben ssenelerdir regl olunca yataklik oluyorum o halinle bide spor yapa billiyosan vallah helal :))
Bende sizdenim
Reglolunca en güzel spor yürüyüş, ağrın hafifliyor.

Pilav biraZ çok mu olmş acaba

Ayy tanistinmi çocukla begendinmi anlastinmi ee anlat biraz. Hakkında hayırlısı canım şaka bi yana
yok tanışmadık cocuk kıl herifin tekiymiş gogom
yok bu kzıın kemiği iri yok bu şişman yok bu çirkin....
arkadasımın telefonunda resmimi görmüş demiş bu kız minyon mu evet demiş arkadasım o zaman tam benim aradıgım gibi bebek gibi masum yüzü var vs. demiş o yüzden ön yargı yaptım fiziğe cok önem veren birisi tamam önem verirsin ama bununki bana fazla geldi yani görülmeyi hiçmi hiç istemiyorum ama annemi ikna etti ve sürekli diyo ben kefilim cok iyi cocuk diyo işte annem babama sorucak izin alıcak eger babam tamam derse oglanın annesi ve arkadasım bana bakmaya gelicek sabahtan
acıckası merak ediyorum bana ne diycek oğlan kesin kilolu derrr
evet evet kesinlikle seninleyimm
hee sen vermeye cok meraklısın beni bak ararsın sonra benim böyle rahat rahat yazmamı konusmamı

Hmm olsun iki kilo iki kilodur boyun kac senin canim??

Hahah ama vallah yüzüm cok kötüymüss benim heeeecc hossss degull .. simdi mesela yuzum bsya inceldi ve cok fark var akrabalar hep cok güzel olmusun gözlerin ortaya cikmis diyorlar hahah :))

Günaydın kizlarrr belimde 3 tane fıtik var canım ileri boyutta ondan yürüyüş harici sporlar yoruyor beni

Günaydınn.. Gece uyuyamadım sağolsun sıpacımda şafakta uyandı
Tek gözüm kapalı hala..

Güzel olmş gogom menün
vallah olmus olabilir ama az yedim ben dün
Canııımm ben bu yorumu aslında @AKovser e yaptım Ama uyku basınca demekki senin alıntıya yazmışım.
Sana yorumum da; Spor gerçekten farkettiriyor selüliti ben birara kabaklifi ile banyoda keseliyordum oda işe yarıyordu. Ama sporu azaltınca hemen geri geliyor haberin olsun
Günaydın kizlarrr belimde 3 tane fıtik var canım ileri boyutta ondan yürüyüş harici sporlar yoruyor beni
Günaydın canımm..
Geçmiş olsun.. Bende de ocak ayında çıktı fıtık ama bende 1 tane. o gün bugündür spor konusunda düzelemedim. Çok güzel spor yapıyordum.

100 ip atlama- 15' mezdeke( yerine zumba yapsam olır mu?)

Yok acıkmadım canım.
Bencede işkence ve daha 3 sepet var :'(
Çamaşırhane gibi ev

Niye olmaz kii?
Olur canım. Sen bikaç gün izin istiyorum yazmistin sanki eslesmeye yazmadım seni eğer burdaysan ekliyim.
Bi tanış bakalım belki kıl değildir.

Günaydıııın KK'nın bağımlılık yapan güzel hanımları

KK yı kuran Kazen abi sağolsun, herşey onun sayesinde

Oy kıyamam ya tikli olmakta kötü birşey, insanlar senin rahatsız olduğunu bile bile üstüne geliyorlar. Çarkıfelekte vardı bitane yılan deyince ssss yapıp kaçıyordu, yazık adamı mahvettiler

Nobetteyim ben yine bütün gün. Haftasonu nöbeti yoruyo artik yaslaniyomuyum nee

Olur canım. Sen bikaç gün izin istiyorum yazmistin sanki eslesmeye yazmadım seni eğer burdaysan ekliyim.

Bi tanış bakalım belki kıl değildir.
sanmıyorum bi arkadasım vardı ona gidin dedim kız cok güzel ama biraz kilolu acıkcası normalden bi tık fazla bu kilolu demiş güzelliğine bakmadan cok merak ediyorum bana ne diycek
sen nasılsın gogom güzeller güzeli kızın nasıl hersey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…