Keşke sabah gelip kilonu bildirseydin canım.İyi akşamlar kızlar,
Herkesinde farkettiği üzere Pazartesiden beri foruma giremedim. Bu aralar dönem sonu işleri yoğun buraya uğramakta zorlanıyorum. Diyettede çok düzenli değilim.
Kilom 72,2 oldu. Sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum.
Önümüzdeki iki hafta çok yoğun olacağım. Ara vermekte istemiyorum.
Ne yapsam bir fikir verin sevgili kaptanım? Arkadaşlar
Kilo verenleri tebrik ediyorum Bu arada
Gülüm yalnız resimler bir eklendi mi bir daha silinmiyor haberin olsun, sorun çıkmasın diye diyorum. Mesajını sadece 10 dakika düzenleme süren var.Kizlar zayifladigim benim en cok yüzümden beli oluyor .. bundan önce bildigin kabak kafaliydimm haha :) hatta bu resimi gördügümde nisanlima baktim dedim sen beni nasil böyle begendinnn insanndaa göz olur göz ben erkek olsaydimm almazdim beni derdim haha cok güldüydük vallah hahah
silinmiyormu ben siliniyor diye billiyorumm..Keşke sabah gelip kilonu bildirseydin canım.
Gülüm yalnız resimler bir eklendi mi bir daha silinmiyor haberin olsun, sorun çıkmasın diye diyorum. Mesajını sadece 10 dakika düzenleme süren var.
Yok silinmiyorsilinmiyormu ben siliniyor diye billiyorumm..
Artık kankiyiz bittin sen bu hafta 2 litrenin altında su görmek istemiyorum ona göreHurma diyetiyle başlayıp pilavla biten menüm
Hurma diyeti yapıyordum ama babam işleri bozdu, akşam beraber yemek yeyince maalesef normal yemek zorunda kaldım..
Ama belki de ilk defa diyetteyim ama yemeği hiç istemediğim halde nerdeyse zorla yedimhele bütün gün yemek yemediğim halde
Sabah erken yiyemedim
12de
7 hurma, 2 fincan çay
13:45 gibi
1 kase yoğurt
16:40
7 hurma, 1 fincan çay
19:30 gibi
1 kase yoğurt
sonra akşam yemeği
normal porsiyon kadar pirinç pilavı
1 parça yağsız et
1.700 kadar su
3 fincan yeşil çay, 1-i limonlu
bu arada hurmayı tek yiyemiyorum o yüzden hep çay var yanında.
Aman canım fazlası su zehirlenmesi yapiyor.Ay bütün gün hurma içim bayılır benim ya ☺
Allahtan akşam düzgünce birsey olmuş tatlım ama su az ya. Şu suyun zarar getirmeyeceğini bilsem günde 5 it icerim de kendimi tutuyorum ☺
Hadi inşallah girelim dereceyeBol limon ve remulad ile
süper oluyor
Aldığın fileto hangi markanındı canım?
Bazı insanlar bir acayip oluyor ya şeftali yada limondan
100 jj, 100 diz çek, 100 ip atlama, ebru şallının sırt ve yan yağlar videosunu ve biraz mekik çektim
Tamam canım arttıralım, haftaya dereceye girelim
Gülüm çok kahve içme,
selülit yapıyor
Belin düzelsinde sana da
ceza yağdıralım
Canım birde senden ricam öğün saatlerini de yaklaşık olarak yazarmısın lütfen.
Bencede utanmalıyız kankacım
Ben ödülümü yarına bıraktım, vanilyalı puding yiyeceğim
Ay bu ağdalı şeftaliyi bulan @Parfym'üm sağolsun
Bu arada artık rakibemsin ayağını denk al ve fair play'e hazır ol
_choco_ kankicim önümüzde ki hafta için başarılar dilerim #chocomelimesonsuzdestek
Evet evet yasakla tabiiŞeftali sayesinde bile eğlenebiliyoruz, kahretsin ne mütevaziyiz
Zorlamadan azar azar yapmaya çalış canım.
Aybalam suyu giderek çoğaltıyorsun, gurur duyuyorum seninle
Pilav çok olmuş, spor da yapamıyorsun, nasıl bir ceza versemcumaya kadar çikolata yasağı koysam sana
Evet özellikle bildirimde bulunmayinca farketmemek mümkün değil canım. Yeni üyeler 2 ay izne ayrilamiyor canım genel kurallar gereği ama şöyle yapabiliyoruz 2 hafta yoğunum diyosun ya 2 cuma kilo bildirmek şartıyla takım içinde izinli olabiliyorsun. Yanlız bu hafta bildirimde bulunmadın yine cumaları bildirim olmazsa 3 defa bildirimde bulunmazsannyani diskalifiye oluyosun ve bir daha yarışmalara katilamiyorsun.İyi akşamlar kızlar,
Herkesinde farkettiği üzere Pazartesiden beri foruma giremedim. Bu aralar dönem sonu işleri yoğun buraya uğramakta zorlanıyorum. Diyettede çok düzenli değilim.
Kilom 72,2 oldu. Sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum.
Önümüzdeki iki hafta çok yoğun olacağım. Ara vermekte istemiyorum.
Ne yapsam bir fikir verin sevgili kaptanım? Arkadaşlar
Kilo verenleri tebrik ediyorum Bu arada
Artık kankiyiz bittin sen bu hafta 2 litrenin altında su görmek istemiyorum ona göre
Aman canım fazlası su zehirlenmesi yapiyor.
Hadi inşallah girelim dereceye
Evet evet yasakla tabii
Evet özellikle bildirimde bulunmayinca farketmemek mümkün değil canım. Yeni üyeler 2 ay izne ayrilamiyor canım genel kurallar gereği ama şöyle yapabiliyoruz 2 hafta yoğunum diyosun ya 2 cuma kilo bildirmek şartıyla takım içinde izinli olabiliyorsun. Yanlız bu hafta bildirimde bulunmadın yine cumaları bildirim olmazsa 3 defa bildirimde bulunmazsannyani diskalifiye oluyosun ve bir daha yarışmalara katilamiyorsun.
Bildirimi cuma öğlene kadar yada perşembe yapabilirsin anlastikmi?
Bol limon ve remulad ile
süper oluyor
Aldığın fileto hangi markanındı canım?
Bazı insanlar bir acayip oluyor ya şeftali yada limondan
100 jj, 100 diz çek, 100 ip atlama, ebru şallının sırt ve yan yağlar videosunu ve biraz mekik çektim
Tamam canım arttıralım, haftaya dereceye girelim
Gülüm çok kahve içme,
selülit yapıyor
Belin düzelsinde sana da
ceza yağdıralım
Canım birde senden ricam öğün saatlerini de yaklaşık olarak yazarmısın lütfen.
Bencede utanmalıyız kankacım
Ben ödülümü yarına bıraktım, vanilyalı puding yiyeceğim
Ay bu ağdalı şeftaliyi bulan @Parfym'üm sağolsun
Bu arada artık rakibemsin ayağını denk al ve fair play'e hazır ol
_choco_ kankicim önümüzde ki hafta için başarılar dilerim #chocomelimesonsuzdestek
Artık kankiyiz bittin sen bu hafta 2 litrenin altında su görmek istemiyorum ona göre
Aman canım fazlası su zehirlenmesi yapiyor.
Hadi inşallah girelim dereceye
Evet evet yasakla tabii
Evet özellikle bildirimde bulunmayinca farketmemek mümkün değil canım. Yeni üyeler 2 ay izne ayrilamiyor canım genel kurallar gereği ama şöyle yapabiliyoruz 2 hafta yoğunum diyosun ya 2 cuma kilo bildirmek şartıyla takım içinde izinli olabiliyorsun. Yanlız bu hafta bildirimde bulunmadın yine cumaları bildirim olmazsa 3 defa bildirimde bulunmazsannyani diskalifiye oluyosun ve bir daha yarışmalara katilamiyorsun.
Bildirimi cuma öğlene kadar yada perşembe yapabilirsin anlastikmi?
Ferahlama sağlama yeteneği oluşturdum, başka ne gibi kabiliyetlerim var ben bile bilmiyorumWuuuu neler olmussss hic kaptana rakip olunur mu gogom naptinn yaabi titreme geldi bana ama neyseki ebrus gibi bi kankim olmus bi nebze ferahladim hahaha
Ben spor yapayım bari biraz daha çok titre hareketlenWuuuu neler olmussss hic kaptana rakip olunur mu gogom naptinn yaabi titreme geldi bana ama neyseki ebrus gibi bi kankim olmus bi nebze ferahladim hahaha
Çok büyük laf attın yalnız ortayaİçmezsem kov beniii
Biri teacher dedi eyvah ing öğretmeni mi var aramızda bana yardım edin kızlar
Ferahlama sağlama yeteneği oluşturdum, başka ne gibi kabiliyetlerim var ben bile bilmiyorum
Kankan olmaktan çok mesud ve bahtiyarım teachercim
Teacherimiz sana yardımcı olacaktır, van minitBiri teacher dedi eyvah ing öğretmeni mi var aramızda bana yardım edin kızlar
Matematik öğretmeniyim ben de yüksek lisans için su ydsyi vermem lazım taktik istiyorum
Birde türk amerikan derneğinde son kurdayım ama yds bazlı bir sınava yarıyor da dehşet sonuçlar çıkartmıyor tabi ki
Oooo cok utanmaliii biseyyyHadi hayırlı olsun sonuncu olmusuz
tamam iste bunlari cok seviyorum benHiiiii çikolata50 diz çek
Bakımsız şeftali yemiş
Güzel olmuş gerisi tatlım
Kuzum balık çubukları işte bunlar
Eki Görüntüle 1536474
Türkiye'de yok mu bunlardan?
Aaa sen Polonya'da da mı kaldın? Ne kadar peki? Onların dilini de biliyormusun?
Rezilliğin daniskası
Önce birinci ol ondan sonra ipin ucunu kaçır, hatta sonuncu ololacak iş değil gerçekten. Ne yapsak kaptanım?
Geçmiş olsun canım
Dolu dolu bir menü olmuş
Huylanıyormusun o tüylü şeyden? Ismini yazmıyorum bilerek belki o da seni fena yapıyordur
Ayy kiz sen cok tatlisin yaaaAbooooo buuuu neee cok güzell duruyorr canim cektiiii:))) tam benlikkk biseyy
Diyet yapanların da damak tadı hep benziyorOooo cok utanmaliii biseyyy
tamam iste bunlari cok seviyorum benTurkiyede var sanirim gecenlerde gordum sanki ama pek yaygib deil galiba. 6 ay kadar kalmistim uni okurken. En cok balikli rus salatasi vardi onu ozledim
Ayy kiz sen cok tatlisin yaaadiyet yapanlar icin yarin yap sende
Pörfekt canımcımOkay ay ken veyt ebrucum
Haha:)) kesssinnn denicemmm ben bunuuuOooo cok utanmaliii biseyyy
tamam iste bunlari cok seviyorum benTurkiyede var sanirim gecenlerde gordum sanki ama pek yaygib deil galiba. 6 ay kadar kalmistim uni okurken. En cok balikli rus salatasi vardi onu ozledim
Ayy kiz sen cok tatlisin yaaadiyet yapanlar icin yarin yap sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?