Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim alt bacagimin arkasindada bile vardii onlar tam kaybolmuss :))

Keşke sabah gelip kilonu bildirseydin canım.

Gülüm yalnız resimler bir eklendi mi bir daha silinmiyor haberin olsun, sorun çıkmasın diye diyorum. Mesajını sadece 10 dakika düzenleme süren var.

Keşke sabah gelip kilonu bildirseydin canım.

Gülüm yalnız resimler bir eklendi mi bir daha silinmiyor haberin olsun, sorun çıkmasın diye diyorum. Mesajını sadece 10 dakika düzenleme süren var.
silinmiyormu ben siliniyor diye billiyorumm..

Artık kankiyiz bittin sen bu hafta 2 litrenin altında su görmek istemiyorum ona göre
Ay bütün gün hurma içim bayılır benim ya ☺
Allahtan akşam düzgünce birsey olmuş tatlım ama su az ya. Şu suyun zarar getirmeyeceğini bilsem günde 5 it icerim de kendimi tutuyorum ☺
Aman canım fazlası su zehirlenmesi yapiyor.
Hadi inşallah girelim dereceye
Evet evet yasakla tabii
Evet özellikle bildirimde bulunmayinca farketmemek mümkün değil canım. Yeni üyeler 2 ay izne ayrilamiyor canım genel kurallar gereği ama şöyle yapabiliyoruz 2 hafta yoğunum diyosun ya 2 cuma kilo bildirmek şartıyla takım içinde izinli olabiliyorsun. Yanlız bu hafta bildirimde bulunmadın yine cumaları bildirim olmazsa 3 defa bildirimde bulunmazsannyani diskalifiye oluyosun ve bir daha yarışmalara katilamiyorsun.
Bildirimi cuma öğlene kadar yada perşembe yapabilirsin anlastikmi?

Dahlia_ sevgili rakibecim, kaptanımızın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak sana bir hafta çikolata yememe cezası

Wuuuu neler olmussss hic kaptana rakip olunur mu gogom naptinn yaa bi titreme geldi bana ama neyseki ebrus gibi bi kankim olmus bi nebze ferahladim hahaha

İçmezsem kov beniii

Wuuuu neler olmussss hic kaptana rakip olunur mu gogom naptinn yaa bi titreme geldi bana ama neyseki ebrus gibi bi kankim olmus bi nebze ferahladim hahaha
Ferahlama sağlama yeteneği oluşturdum, başka ne gibi kabiliyetlerim var ben bile bilmiyorum

Kankan olmaktan çok mesud ve bahtiyarım teachercim

Ferahlama sağlama yeteneği oluşturdum, başka ne gibi kabiliyetlerim var ben bile bilmiyorum

Kankan olmaktan çok mesud ve bahtiyarım teachercim
Biri teacher dedi eyvah ing öğretmeni mi var aramızda bana yardım edin kızlar
Matematik öğretmeniyim ben de yüksek lisans için su ydsyi vermem lazım taktik istiyorum
Birde türk amerikan derneğinde son kurdayım ama yds bazlı bir sınava yarıyor da dehşet sonuçlar çıkartmıyor tabi ki

Teacherimiz sana yardımcı olacaktır, van minit

Hadi hayırlı olsun sonuncu olmusuz
Oooo cok utanmaliii biseyyy
tamam iste bunlari cok seviyorum ben Turkiyede var sanirim gecenlerde gordum sanki ama pek yaygib deil galiba. 6 ay kadar kalmistim uni okurken. En cok balikli rus salatasi vardi onu ozledim

Abooooo buuuu neee cok güzell duruyorr canim cektiiii:))) tam benlikkk biseyy
Ayy kiz sen cok tatlisin yaaa diyet yapanlar icin yarin yap sende

Diyet yapanların da damak tadı hep benziyor bunları yağda kızartırdım eskiden Balıklı rus salatasını hiç bilmem, kafamda da canlandıramadım ama sen güzel diyorsan güzeldir kesin

Haha:)) kesssinnn denicemmm ben bunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…