- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Aslında bana sorarsan hiç görüşme ben bu tür konularda feminist düşünüyorum sanırım erkeklere o hakkı vermemek lazım o şekilde yetistirende kadın o çocuğu. Kendi degerimizi kendimiz düşüruyoruz aslında kız ve erkek çocuk aynı dusuncelerle yetistirilmeli kimse kendini diğerinden üstün gormemeli.sanmıyorum bi arkadasım vardı ona gidin dedim kız cok güzel ama biraz kilolu acıkcası normalden bi tık fazla bu kilolu demiş güzelliğine bakmadan cok merak ediyorum bana ne diycek
sen nasılsın gogom güzeller güzeli kızın nasıl hersey yolundadır umarım
Dimi uykusuzum biraz ondan herhaldeyok canım ne yorulması halsizliktir o
yaşlanma falan aaa yakışmıyo sana bu sözler maşallahın varrr
Tebrikler canım. Duramadim ney ben günde 3 kere tartiliyom en azKızlar duramadım tartıldım sabah 77.8.Gogom bomba gibi geliyorum demistim. Bu daha başlangıç korksun kilolar benden heyt beee
yaniii yaşlılık sana gelmez patroniçem maşallah rahat olsunnAslında bana sorarsan hiç görüşme ben bu tür konularda feminist düşünüyorum sanırım erkeklere o hakkı vermemek lazım o şekilde yetistirende kadın o çocuğu. Kendi degerimizi kendimiz düşüruyoruz aslında kız ve erkek çocuk aynı dusuncelerle yetistirilmeli kimse kendini diğerinden üstün gormemeli.
saol canım biz iyiyiz kızım da iyi çok şükür. Bugün babasıyla özgür takiliyolar en sevdiği şeylerden birisi benim nöbetçi olmam
Dimi uykusuzum biraz ondan herhalde
Tebrikler canııım aynen böyle devamKızlar duramadım tartıldım sabah 77.8.Gogom bomba gibi geliyorum demistim. Bu daha başlangıç korksun kilolar benden heyt beee
Bu düşüncene bende katılıyorum, kimse kendini bir başkasından üstün görmemeli. Hepimiz Allah'ın bir kuluyuz, hiç birimizin öyle üstün görülecek bir şeyi yok. Bazılarına bakıyorum da sanırsan dünyanın baş noktasıAslında bana sorarsan hiç görüşme ben bu tür konularda feminist düşünüyorum sanırım erkeklere o hakkı vermemek lazım o şekilde yetistirende kadın o çocuğu. Kendi degerimizi kendimiz düşüruyoruz aslında kız ve erkek çocuk aynı dusuncelerle yetistirilmeli kimse kendini diğerinden üstün gormemeli.
saol canım biz iyiyiz kızım da iyi çok şükür. Bugün babasıyla özgür takiliyolar en sevdiği şeylerden birisi benim nöbetçi olmam
Dimi uykusuzum biraz ondan herhalde
Ver hemen kargoyaTebrikler canım. Duramadim ney ben günde 3 kere tartiliyom en azaslında banada bi ebru lazım tartıyı cuma alıp perşembe birakcak
Tebrikler canım. Duramadim ney ben günde 3 kere tartiliyom en azaslında banada bi ebru lazım tartıyı cuma alıp perşembe birakcak
Ayy o günleri düşünmek bile istemem ama gelmesin kimse elbet vardır bi nasibi. Insanlarin tavırları hiç hoşuma gitmiyor ama bu feministlik bende çocukluktan var kendi yatagimi giysimi toplardim erkek kardesiminkine dokunmazdim annem habire soylenirdi elinemi yapiscak onunkinide aliver banane erkek diye benden ustunmu ayrım yapma kendisi toplasin derdim annem hem bana soylenirdi hem toplardi yinede ona birakmazdi nooldu şimdi zavallı karısı çekiyor eziyetini.daha bor sürü ornek var bende ama benim eşimi annesi güzel yetistirmis ben olmasamda her isi yapar. Ayy ne konuştum nasıl dertlenmisim bak :)yaniii yaşlılık sana gelmez patroniçem maşallah rahat olsunn
Allahım iyilikler versin size kızını öpüver yerimeee
bişey olsun hemen kendimi savunurum lafı agzına tıkarım ben
ben görüşmemeyi coookk isterdim fakat annemin arkadasları annemin aklına giriyo annem kimseyi kabul etmezdi annemin arkadasları kabul edin buyur edin bi çay dahi olsa ikram edin Allah misafiri hemde hayırlı iş için bismillah demişler cevabınız hayır bile olsa dediler hemde adınız görücü kbul etmeyene cıkar mazallah diye kabul edin diyoalr ısrarla
annemde şimdi tanıdık ve güvendiklerini buyur ediyo bu arkadasımıda seviyodu annem o yüzden tamam demiş
gonca sultan bak senin kızın şimdi küçük ama bi kaç sene sonra sende yaşıycaksın bunları
beni 16 yasında istemeye basladılar inanması ne kadar güç olsana
yani 3 yıldır annem önemsemiyodu ama şimdi geriliyo artık hadi birisine evet dersem diye ki demiyceğimide biliyo
dün bu görüşme yapıldı anne neden kabul ettin benim psikolojim bozuluyo senin aç gözlü komsularında gelen çikolatalar için aklına giriyo senin beni kimse düşünmüyo dedim şakasına ama kızıyorumda anneme sonra kızım asıl olan bana oluyo dedi noluyo anne sana Allah aşkına görüşmeyi yapan benim haftalarca gerilen stres topu olan psikolojisi aalt üst olan benim dedim öyle mii küçük hanımmmm asıl benim psikolojim bozuluyo sen kolay mı sanıyosun kızına görücünün gelmesini ben seni sultanlar gibi büyüttüm her istedigini yaptım ellerini sıcak sudan soguk suya sokmadım diye bi ton sey söyledisonra sarılmalar öpüşmeler koklaşmalar
Benim bey o topa girmezki ama kizimami desem off bağımlılık ne kötü yaaaTebrikler canııım aynen böyle devam
Bu düşüncene bende katılıyorum, kimse kendini bir başkasından üstün görmemeli. Hepimiz Allah'ın bir kuluyuz, hiç birimizin öyle üstün görülecek bir şeyi yok. Bazılarına bakıyorum da sanırsan dünyanın baş noktasıtövbe ya sevmiyorum öyle kendini birşey sanan, yükseklerde gören insanları
Ver hemen kargoya
Bende bu hafta tartısız olmayı deneyeceğim, bu sabah dayanamadım tabi
Goncam eşine söyle de saklasın tartıyı yada bodrum katına falan koy, sabah sabah oraya inmeye üşenir insan?
Ben o olaya girmeyim denedim bikaç kere ters etki yapıyor banaKızlar bence hedef koyalım cumaya kadar. Benim hedefim 75leri görmek zorda olsa yapılmayacak birsey değil
ayy canım benim yaa yaz rahatla valla bak :)Ayy o günleri düşünmek bile istemem ama gelmesin kimse elbet vardır bi nasibi. Insanlarin tavırları hiç hoşuma gitmiyor ama bu feministlik bende çocukluktan var kendi yatagimi giysimi toplardim erkek kardesiminkine dokunmazdim annem habire soylenirdi elinemi yapiscak onunkinide aliver banane erkek diye benden ustunmu ayrım yapma kendisi toplasin derdim annem hem bana soylenirdi hem toplardi yinede ona birakmazdi nooldu şimdi zavallı karısı çekiyor eziyetini.daha bor sürü ornek var bende ama benim eşimi annesi güzel yetistirmis ben olmasamda her isi yapar. Ayy ne konuştum nasıl dertlenmisim bak :)
Benim bey o topa girmezki ama kizimami desem off bağımlılık ne kötü yaaa
Apartan ya bizimki bodruma falan koysam durmaz kullanmayip atmislar diye alır birisi
Fırsat buldukça geliyorum bu hafta dursun da haftaya eklersin inşallahOlur canım. Sen bikaç gün izin istiyorum yazmistin sanki eslesmeye yazmadım seni eğer burdaysan ekliyim.
Bi tanış bakalım belki kıl değildir.
Hahahaa.. evet kötü ama etrafımdakiler sağolsunlar sürekli uğraşmıyorlar.Günaydıııın KK'nın bağımlılık yapan güzel hanımları
KK yı kuran @Kazen abi sağolsun, herşey onun sayesinde
Oy kıyamam ya tikli olmakta kötü birşey, insanlar senin rahatsız olduğunu bile bile üstüne geliyorlar. Çarkıfelekte vardı bitane yılan deyince ssss yapıp kaçıyordu, yazık adamı mahvettiler
Aaa daha neler.. Yorgunluktandır.Nobetteyim ben yine bütün gün. Haftasonu nöbeti yoruyo artik yaslaniyomuyum nee
Kıyamam yaa.. Çok zor gerçekten evliliğin ilk başları hem ağlayıp hem gidiyosun işteyaniii yaşlılık sana gelmez patroniçem maşallah rahat olsunn
Allahım iyilikler versin size kızını öpüver yerimeee
bişey olsun hemen kendimi savunurum lafı agzına tıkarım ben
ben görüşmemeyi coookk isterdim fakat annemin arkadasları annemin aklına giriyo annem kimseyi kabul etmezdi annemin arkadasları kabul edin buyur edin bi çay dahi olsa ikram edin Allah misafiri hemde hayırlı iş için bismillah demişler cevabınız hayır bile olsa dediler hemde adınız görücü kbul etmeyene cıkar mazallah diye kabul edin diyoalr ısrarla
annemde şimdi tanıdık ve güvendiklerini buyur ediyo bu arkadasımıda seviyodu annem o yüzden tamam demiş
gonca sultan bak senin kızın şimdi küçük ama bi kaç sene sonra sende yaşıycaksın bunları
beni 16 yasında istemeye basladılar inanması ne kadar güç olsana
yani 3 yıldır annem önemsemiyodu ama şimdi geriliyo artık hadi birisine evet dersem diye ki demiyceğimide biliyo
dün bu görüşme yapıldı anne neden kabul ettin benim psikolojim bozuluyo senin aç gözlü komsularında gelen çikolatalar için aklına giriyo senin beni kimse düşünmüyo dedim şakasına ama kızıyorumda anneme sonra kızım asıl olan bana oluyo dedi noluyo anne sana Allah aşkına görüşmeyi yapan benim haftalarca gerilen stres topu olan psikolojisi aalt üst olan benim dedim öyle mii küçük hanımmmm asıl benim psikolojim bozuluyo sen kolay mı sanıyosun kızına görücünün gelmesini ben seni sultanlar gibi büyüttüm her istedigini yaptım ellerini sıcak sudan soguk suya sokmadım diye bi ton sey söyledisonra sarılmalar öpüşmeler koklaşmalar
Bence dolap içi tepeside olur benim öyle çünküTebrikler canııım aynen böyle devam
Bu düşüncene bende katılıyorum, kimse kendini bir başkasından üstün görmemeli. Hepimiz Allah'ın bir kuluyuz, hiç birimizin öyle üstün görülecek bir şeyi yok. Bazılarına bakıyorum da sanırsan dünyanın baş noktasıtövbe ya sevmiyorum öyle kendini birşey sanan, yükseklerde gören insanları
Ver hemen kargoya
Bende bu hafta tartısız olmayı deneyeceğim, bu sabah dayanamadım tabi
Goncam eşine söyle de saklasın tartıyı yada bodrum katına falan koy, sabah sabah oraya inmeye üşenir insan?
Ben hedef koyduğumda eksiye değil artıya gidiyorum yaaKızlar bence hedef koyalım cumaya kadar. Benim hedefim 75leri görmek zorda olsa yapılmayacak birsey değil
o lafa ben cok gülüyorum hem aglarım hem giderim ben anneemm dersin diyo annem banaFırsat buldukça geliyorum bu hafta dursun da haftaya eklersin inşallah
Hahahaa.. evet kötü ama etrafımdakiler sağolsunlar sürekli uğraşmıyorlar.
Bi şeftali ilk çıktığında bi iki yapar bırakırlar.
Aaa daha neler.. Yorgunluktandır.
Yaa ben çok çabuk yoruluyorum.. Şu havalar bi düzene girseydi hayırlısıyla
Kıyamam yaa.. Çok zor gerçekten evliliğin ilk başları hem ağlayıp hem gidiyosun işte
Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim
Bence dolap içi tepeside olur benim öyle çünkü
Ben hedef koyduğumda eksiye değil artıya gidiyorum yaa
Canım bir ara iddia tablosu hazırlamıştık ve çoğumuz kendimizi zorunlu hissettiğimiz için o psikolojiyle kilo veremedik. Hedefler küçük ödüller çok cazip olsa bile ters tepmişti bende ondan sonra da oluruna bıraktım :)Kızlar bence hedef koyalım cumaya kadar. Benim hedefim 75leri görmek zorda olsa yapılmayacak birsey değil
Eşinin sana yardım etmesi, kendi işini kendi halletmesi ne kadar güzel birşey. İnsandan insana da farkediyor, biraz insanın içinde olmalı. Benim kayınvalidem (ev hanımı) de ikizleri öyle el bebek gül bebek yetiştirmiş. Eşim masadan bardağımızı bile alıp mutfağa görüşmezdik annem herşeyi yapardı diyor ama Allah'a şükürler olsun bana hiç yapmadı çünkü benimde çalışıp yorulduğumun bilincinde. Evlenecek olan kızlarımıza: eşinizde sizi rahatsız eden bir durum varsa bunu hemen dile getirin, öyle öyle öğrenecekler bazı şeyleri (eğer yapmıyorlarsa).Ayy o günleri düşünmek bile istemem ama gelmesin kimse elbet vardır bi nasibi. Insanlarin tavırları hiç hoşuma gitmiyor ama bu feministlik bende çocukluktan var kendi yatagimi giysimi toplardim erkek kardesiminkine dokunmazdim annem habire soylenirdi elinemi yapiscak onunkinide aliver banane erkek diye benden ustunmu ayrım yapma kendisi toplasin derdim annem hem bana soylenirdi hem toplardi yinede ona birakmazdi nooldu şimdi zavallı karısı çekiyor eziyetini.daha bor sürü ornek var bende ama benim eşimi annesi güzel yetistirmis ben olmasamda her isi yapar. Ayy ne konuştum nasıl dertlenmisim bak :)
Benim bey o topa girmezki ama kizimami desem off bağımlılık ne kötü yaaa
Apartan ya bizimki bodruma falan koysam durmaz kullanmayip atmislar diye alır birisi
Denemeye değer aslında. Ya eksiye gideceği yerde artı olursa?Kızlar bence hedef koyalım cumaya kadar. Benim hedefim 75leri görmek zorda olsa yapılmayacak birsey değil
Bende babaaaammm dı oo lafa ben cok gülüyorum hem aglarım hem giderim ben anneemm dersin diyo annem bana
Hiç uğraşmasalar yaFırsat buldukça geliyorum bu hafta dursun da haftaya eklersin inşallah
Hahahaa.. evet kötü ama etrafımdakiler sağolsunlar sürekli uğraşmıyorlar.
Bi şeftali ilk çıktığında bi iki yapar bırakırlar.
Aaa daha neler.. Yorgunluktandır.
Yaa ben çok çabuk yoruluyorum.. Şu havalar bi düzene girseydi hayırlısıyla
Kıyamam yaa.. Çok zor gerçekten evliliğin ilk başları hem ağlayıp hem gidiyosun işte
Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim
Bence dolap içi tepeside olur benim öyle çünkü
Ben hedef koyduğumda eksiye değil artıya gidiyorum yaa
ayy babam dese ben nasıl utanırımmmBende babaaaammm dı o
Hiç uğraşmasalar yatabi senin kendini nasıl hissettiğini bilmedikleri için yapıyorlar
Bende dolabın üstüne koyayım en iyisi, insan üşenir ordan almaya
Kim niye utanıyor ya? Benim hatlar kısa devre yaptıayy babam dese ben nasıl utanırımmm
gerçi utanctan annemede bagırıyorum ama
Senin ağlaman çok doğal kuzum, zaten annenden ayrısınValla ben napacagim bilmiyorum şimdiden ağlıyoruz ara sıra annemle. 6 senedir onlardan ayrı yaşıyorum ama evlilik farklı alisilmiyor ya. Bir evin yuvan oluyor şimdi öyle mi kafam sıkılınca çek kapıyı git istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?