Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Napim, kaptan haklı, su içmeyi beceremeyen beceriksizim benn
zaten hurma diyetinin de kuralı en az 2 l su içilecek, o yüzden içmezsem olmazz
Keşke canım keşke içebilsen, hoş artık elin mahkum mecbur içeceksin yoksa şuuuttt ve gooooolll

Sen kilon durdu diyemi hurma diyeti yapiyosun yoksaa öyle aradami yapiyosunn ??:)

Kilom durdu diye.. bıktım 55-ten, güya düğüne kadar zayıflamak istiyordum, buraya katıldığımda düğüne 4 ay var kaldı şimdi yaklaşık 20 gün ve benim verdiğim sadece 2 kilo, yuh bana

Keşke canım keşke içebilsen, hoş artık elin mahkum mecbur içeceksin yoksa şuuuttt ve gooooolll

Aynen, zaten top gibiyim, iyi gol olur
Yani Allah verdi hiçbir şey demiyorum tabi ama boyu kısa olanların kilo problemi de zor oluyor, 1 kilon fazlan varsa top gibi oluyorsun..

DIKKA DİKKAT TT bu sayfa benim icin asiri
Psikolojik baski iceriyorrr
Kim ona sebep oluyor? Söyle de ona güzel bir ceza yapıştırayım

Kendini topa da benzetti sonunda, hey allahım ya

Ay gerçekten bilmiyorum dikkat etmedim hangi markaydı diye. İlk defa almıştım bunu bakmadım pakete, yalnız çiğ dondurulmuş olandı, pane felan edilmemişti yani. Bir daha pane olmayan balık almıycamm çöpe gitti Remaulad sosu ben de severim aoli sosu da var balık için oda guzel.

Vallah yaa hahahh kimin aklina geldi o cok merak ettim:)))
Biri bana mı seslendiiii

Kankandan çıktı
:)) bu arada kıss biricikkk seninle başa döndük iyimi yeniden kankayız

Benim doğumdan kalan karın çizgilerim vardı beyaz damarlar şeklinde ince. Hepsi ortaya doğru toplanıo göbek deliğinin etrafına. Diğer yerler prüzsüz şimdii:))
Ben popomun altını göremiyomm sen nasıl baktınn söyle yöntemini
şaka bi yana çok güzel bu senin için devam et böyle sporuna:) Bu arada fotonu gördüm çok güzelsin maşallah, şimdiki ince yüz hatları daha çok yakışmış
Haha şu lafına çok güldüm. Ben olsam benim o halimi beğenmezdim

hahaha :))) kankim benim yaa

Paneli olanlardan aldın da beğenmedin sandım bende. Aoli sosunu bilmiyorum canım.

Eyvah eyvah mevzu çok farklı yerlere gidiyor yapmayın etmeyin arkadaşlar ayıptır

Pembe_dizi BiricikS Ebru choco odulunuzu seçin afiyet olsun
Geri kalanlar cezamizi secelim.

Ayrica sonuncu olduğumuz için hepimiz ceza secelim yani ödül alanlar bir ceza ceza alanlar 2 şer ceza seçsin.

60 mekik seciyorum ben

Bende 50 jj ve 30 dizleri karna çekerek mekik seçiyorum.

Tamamdır kaptan..
Squat ve mekik
hemen kalkıp yapıyorum

Ne oldu niyeki canım hayırdır

Ben ceza olarak mekik alıyorum gogom :)
Canım senin bi ceza daha seçmen gerekiyor.

Ceza secenleri çıkarttım kacirdigim varmi bilmiyorum. Ceza secmeyenlerde seçsin dereceye girmemiz lazım.

Paneli olanlardan aldın da beğenmedin sandım bende. Aoli sosunu bilmiyorum canım.

Eyvah eyvah mevzu çok farklı yerlere gidiyor yapmayın etmeyin arkadaşlar ayıptır
Hakikaten de coştuk hee

tamam canım ben mekik ve jj alıyorum.

Menümü de yazayım.
Sabah 8.30 2 wasa domates salatalık 1 haşlanmış yumurta lor peyniri

Ara 10.30 2 mısır pirinç gevreği nescafe

Öğlen 12.30 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık kuru fasulye cacık 1 kase

Ara 15.00 2 mısır pirinç gevreği nescafe

Akşam 17.30 yine ev ve bebek görmeye gittik
2 kaşık şehriye salatası 4 yaprak sarma 1 tuzlu kurabiye bir dilim patatesli yumurtalı kaşarlı bişey ve bol çay

Su 2.5 lt
spor 30 + 20 dakika yürüyüş 200 +50 jj yaptım 30 yarım mekik 30 dizleri çekerek mekik yapıcam şimdi.
Yarın nöbetçiyim 24 saat az sonra yatıyorum inşallah

Hem de en kaymaklisindan
Çok ballı kız bu Dahlia_

50 jj ve 50 diz çek cezasını seçiyorum bende. Bu hafta spora sıkı sıkı sarılmak ve haftaya en azından 63'ü (virgülden sonra düşük bir sayıyla) görmek istiyorum. Canla başla çalışalım birlikte yamuğumu görürseniz de oyun beni

Güzel olmuş canım, misafirliğe gitsende kendine hakim oluyorsun. O zaman sana iyi geceler, tatlı rüyalar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…