Çok büyük laf attın yalnız ortaya
Sen kilon durdu diyemi hurma diyeti yapiyosun yoksaa öyle aradami yapiyosunn ??:)Napim, kaptan haklı, su içmeyi beceremeyen beceriksizim benn
zaten hurma diyetinin de kuralı en az 2 l su içilecek, o yüzden içmezsem olmazz
Keşke canım keşke içebilsen, hoş artık elin mahkum mecbur içeceksin yoksa şuuuttt ve gooooolllNapim, kaptan haklı, su içmeyi beceremeyen beceriksizim benn
zaten hurma diyetinin de kuralı en az 2 l su içilecek, o yüzden içmezsem olmazz
Eyvah ben mi yaptım o baskiyiDIKKA DİKKAT TT bu sayfa benim icin asiri
Psikolojik baski iceriyorrr
Sen kilon durdu diyemi hurma diyeti yapiyosun yoksaa öyle aradami yapiyosunn ??:)
Keşke canım keşke içebilsen, hoş artık elin mahkum mecbur içeceksin yoksa şuuuttt ve gooooolll
DIKKA DİKKAT TT bu sayfa benim icin asiri
Kim ona sebep oluyor? Söyle de ona güzel bir ceza yapıştırayımDIKKA DİKKAT TT bu sayfa benim icin asiri
Kendini topa da benzetti sonunda, hey allahım yaKilom durdu diye.. bıktım 55-ten, güya düğüne kadar zayıflamak istiyordum, buraya katıldığımda düğüne 4 ay var kaldı şimdi yaklaşık 20 gün ve benim verdiğim sadece 2 kilo, yuh bana
Aynen, zaten top gibiyim, iyi gol olur
Yani Allah verdi hiçbir şey demiyorum tabi ama boyu kısa olanların kilo problemi de zor oluyor, 1 kilon fazlan varsa top gibi oluyorsun..
Ay gerçekten bilmiyorum dikkat etmedim hangi markaydı diye. İlk defa almıştım bunu bakmadım pakete, yalnız çiğ dondurulmuş olandı, pane felan edilmemişti yani. Bir daha pane olmayan balık almıycamm çöpe gittiBol limon ve remulad ile
süper oluyor
Aldığın fileto hangi markanındı canım?
Bazı insanlar bir acayip oluyor ya şeftali yada limondan
100 jj, 100 diz çek, 100 ip atlama, ebru şallının sırt ve yan yağlar videosunu ve biraz mekik çektim
Tamam canım arttıralım, haftaya dereceye girelim
Gülüm çok kahve içme,
selülit yapıyor
Belin düzelsinde sana da
ceza yağdıralım
Canım birde senden ricam öğün saatlerini de yaklaşık olarak yazarmısın lütfen.
Bencede utanmalıyız kankacım
Ben ödülümü yarına bıraktım, vanilyalı puding yiyeceğim
Ay bu ağdalı şeftaliyi bulanParfym 'üm sağolsun
Bu arada artık rakibemsin ayağını denk al ve fair play'e hazır ol
_choco_ kankicim önümüzde ki hafta için başarılar dilerim #chocomelimesonsuzdestek
Biri bana mı seslendiiiiVallah yaa hahahh kimin aklina geldi o cok merak ettim:)))
Kankandan çıktı
Benim doğumdan kalan karın çizgilerim vardı beyaz damarlar şeklinde ince. Hepsi ortaya doğru toplanıo göbek deliğinin etrafına. Diğer yerler prüzsüz şimdii:))Kizlar bugun ne fark ettim tabi ben simdi hep aynanin önünde olunca vicuduma en cokta göbegime bakincaa :))bugun arka tarafa bakiyim dedimm haha :) benim eskiden popomun alti selilut doluyduu cok kötüydi yanii igrencdii .. bugun baktimm cok az var artikk gitmis eskiden asiri coktuu
hahaha :))) kankim benim yaa
Kim ona sebep oluyor? Söyle de ona güzel bir ceza yapıştırayım
Kendini topa da benzetti sonunda, hey allahım ya
Ne oldu niyeki canım hayırdırDIKKA DİKKAT TT bu sayfa benim icin asiri
Paneli olanlardan aldın da beğenmedin sandım bende. Aoli sosunu bilmiyorum canım.Ay gerçekten bilmiyorum dikkat etmedim hangi markaydı diye. İlk defa almıştım bunu bakmadım pakete, yalnız çiğ dondurulmuş olandı, pane felan edilmemişti yani. Bir daha pane olmayan balık almıycamm çöpe gittiRemaulad sosu ben de severim aoli sosu da var balık için oda guzel.
Biri bana mı seslendiiii
:)) bu arada kıss biricikkk seninle başa döndük iyimi yeniden kankayız
Benim doğumdan kalan karın çizgilerim vardı beyaz damarlar şeklinde ince. Hepsi ortaya doğru toplanıo göbek deliğinin etrafına. Diğer yerler prüzsüz şimdii:))
Ben popomun altını göremiyomm sen nasıl baktınn söyle yöntemini
şaka bi yana çok güzel bu senin için devam et böyle sporuna:) Bu arada fotonu gördüm çok güzelsin maşallah, şimdiki ince yüz hatları daha çok yakışmış
Haha şu lafına çok güldüm. Ben olsam benim o halimi beğenmezdim
Siz beni bugün gülmekten çatlatacakmısınız yatamam canım, biraz oval topum ama olsunn
İçmezsem kov beniii
Hakikaten büyük konuşmuş yaa neyse icmezsen ceza ceza üstüne kovmaktan beter edeyimÇok büyük laf attın yalnız ortaya
Hakikaten büyük konuşmuş yaa neyse icmezsen ceza ceza üstüne kovmaktan beter edeyim
60 mekik seciyorum ben
Bende 50 jj ve 30 dizleri karna çekerek mekik seçiyorum.
Tamamdır kaptan..
Squat ve mekik
hemen kalkıp yapıyorum
Canım senin bi ceza daha seçmen gerekiyor.Ne oldu niyeki canım hayırdır
Ben ceza olarak mekik alıyorum gogom :)
Hakikaten de coştuk heePaneli olanlardan aldın da beğenmedin sandım bende. Aoli sosunu bilmiyorum canım.
Eyvah eyvah mevzu çok farklı yerlere gidiyoryapmayın etmeyin arkadaşlar ayıptır
tamam canım ben mekik ve jj alıyorum.Pembe_dizi BiricikS Ebru choco odulunuzu seçin afiyet olsun
Geri kalanlar cezamizi secelim.
Ayrica sonuncu olduğumuz için hepimiz ceza secelim yani ödül alanlar bir ceza ceza alanlar 2 şer ceza seçsin.
Canım senin bi ceza daha seçmen gerekiyor.
Ceza secenleri çıkarttım kacirdigim varmi bilmiyorum. Ceza secmeyenlerde seçsin dereceye girmemiz lazım.
Çok ballı kız buHem de en kaymaklisindan
50 jj ve 50 diz çek cezasını seçiyorum bende. Bu hafta spora sıkı sıkı sarılmak ve haftaya en azından 63'ü (virgülden sonra düşük bir sayıyla) görmek istiyorum. Canla başla çalışalım birliktePembe_dizi BiricikS Ebru choco odulunuzu seçin afiyet olsun
Geri kalanlar cezamizi secelim.
Ayrica sonuncu olduğumuz için hepimiz ceza secelim yani ödül alanlar bir ceza ceza alanlar 2 şer ceza seçsin.
Canım senin bi ceza daha seçmen gerekiyor.
Ceza secenleri çıkarttım kacirdigim varmi bilmiyorum. Ceza secmeyenlerde seçsin dereceye girmemiz lazım.
Güzel olmuş canım, misafirliğe gitsende kendine hakim oluyorsun. O zaman sana iyi geceler, tatlı rüyalar kuzumMenümü de yazayım.
Sabah 8.30 2 wasa domates salatalık 1 haşlanmış yumurta lor peyniri
Ara 10.30 2 mısır pirinç gevreği nescafe
Öğlen 12.30 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık kuru fasulye cacık 1 kase
Ara 15.00 2 mısır pirinç gevreği nescafe
Akşam 17.30 yine ev ve bebek görmeye gittik
2 kaşık şehriye salatası 4 yaprak sarma 1 tuzlu kurabiye bir dilim patatesli yumurtalı kaşarlı bişey ve bol çay
Su 2.5 lt
spor 30 + 20 dakika yürüyüş 200 +50 jj yaptım 30 yarım mekik 30 dizleri çekerek mekik yapıcam şimdi.
Yarın nöbetçiyim 24 saat az sonra yatıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?