Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
10:00
2 dilim siyah ekmekten sandviç (beyaz peynir ve yeşillikle) şekersz sade nescafe

11:30 gibi 3 kayısı

14:00
Yarım tarçınlı çörek

18:00
1 dilim krema soslu dalyan köfte ve fırında patates 1 bardak ayran

Su 2,5 lt ve şimdi 450 ml yeşil çay
Spor 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 60 yan mekik, 100 jj

Bugün bi yandan 2 katı da temizledim bi yandan da yarın için hazırlık yaptım biraz.

Akşam az gibi ama nohut bulgurdan iyidir

Menüm

Kısaca yazayım
3 öğün 7 taneden hurma

aralarda 2 fincan yoğurt, belki yine 1 fincan yerim

3 fincan çay
3 fincan yeşilçay
Su 2 litreyi geçti

Bu arada yapmak isteyen varsa ben öneriyorum çünkü hurma diyeti gerçekten çok iyi..
dün yarım, bu gün tam gün yaptım, hiç diyette olduğumu bile hissetmiyorum, aç değilim, sofrada oturduğum halde yemekleri canım çekmiyor :)
Akşam yemeği ben yaptım bir ara pişerken etin kokusu etkiledi ama hemen geçti
En önemlisi benim için kabızlık sorunum ve 2 gündür çok rahatım bu konuda, 2 günde etkisini nerden anladın diyebilirsiniz ama sürekli bu sorunu yaşadığım için hemen etkiledi beni...

Bugünkü menüm

Sabah 10:00
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan domatesli rokalı omlet
Biraz yoğurt

Öğlen 13:30
2 kepçe sütlü çorba

Akşam 18:30
4 köfte
Yarım sosis
1 küçük parça pide
Roka, domates, nane, soğan

Ara 20:00
1 fincan taze naneli, limonlu çay
Çilek, can eriği, şeftali (tüylü )

1,5 lt su
Spor: 100 diz çek
Evde olmadığım için başka spor yapamadım bugün

Bugünkü menum
sabah
7.30
iki tam budayli esmer ekmek
üstüne beyaz peynir ince kesilmis
5 tane cherry domates

9.00
bitane nektari tüysüz
Bi isirik bitter cikolata

Uzun bi uykudan sonra
20.00
bitane kasarli tost
yarim tam bugdayli esmer ekmek
iki tane tavuk salam yagsiz ve cok ince olanlardan
bisey hazirlayasim yoktu
2 litre su
spor
isyerinde kan ter icinde kaldim internetden arastirdim yaptigim isi ve ne kadar kalori yaktigimi .. mektuplar var kasalar icinde onlari kaldirip makinenin üstüne koyuyosun teker teker günde 100 kaasa yapiyoruz en az . 8 kilo vardir bi kaSa.. hep yürümek zorundasin yetisdirmek icin . . Yani uzun lafin kisasi 900 1000 kalori yakiyorum isyerinde .. ama gercektende pilim bitiyor spor yaparken bile okadar yorulmuyprum terlemiyorum ..

Güzel olmuş eski kankim yeni rakibemm

Akşam biraz karışık olmuş, farkındasın zaten :)

Akşam biraz karışık olmuş, farkındasın zaten :)
Vallah ayak üstü ne bulduysam hahah annem bugun kinaya gitti biseyde yapmamis .. girdim mutfaga düsünüyom ne yesem ne yesem diyee sonra arti dedim tost yapiyim bitane yedim baktim hala acim doyamadim yarim esmer ekmek yedim oda iki isirik bisey oluyor gavurlarin ekmegi :))

Sana yorum yazacaktım, tabi yemeklerinizin hepsini bilmediğim için dalyan köfteye bir bakayım dedim nedir neyin nesidir diyee ona baktım seni unuttum

İlginç bişeye benziyor tadını merak ettim açıkcası..
biraz da kaloriliyim benn der gibi bakıyorduu bilemiyorum artık
Akşam yediğini öğlen yeseydin daha iyi olurdu, hem öğlen boş geçmiş gibi

Anlıyorum canımm
hele yorgun olunca bişey yapmak gelmiyor insanın içinden, ne bulursan ye oluyor

Aynen canım
ama az gösterince seviyorum bu manyağı
hele yarın biraz daha az göstersin sarılıp beraber uyuruz gece
Hahahha :)) benimki tam piskopat hasta normalde wcye gidince 500 gram az gösteriypr gidiyom hala ayni yemek yiyom yine tartiliyom yinee ayni normalde 1 kilo fazla göstermesi lazim yemek yedikden sonra su ictikden sonra takilimi kaldi noldu billmiyom manyak iste hahah :))

Kızlarrrr

Bir tane sorum var, diyetten kenarr

Hiç saçınızın çok cansız olup, aşırı döküldüğü ve uzamadığı bir zaman oldu mu ? Öğrenmek istediğim olduysa ne yaptınız..

Bazıları biliyor zaten bir kere yazmıştım saç diplerimdeki sivilce sorununu. Çok şükür Allahıma geçiyor gibi, hemen saçlarım da toparlanmaya başladı gibime geliyor, yeni saçları çıkıyor falann.. ama biraz da ben bakım yapmak yardımcı olmak istiyorum yani, bir an önce kurtulayım bu durumdan..

Seninki harbi manyakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…