Haklısınız ama diyorum ya unuttum. Sanırım bir doktora gorunmeliyim. Bu normal değil. Şimdi uyuyacağım. 4 te ayaktayim. Of öf, dua edin lütfen. Iyi geceler.
Güzel olmuş canım menün.Menüm
10:00
2 dilim siyah ekmekten sandviç (beyaz peynir ve yeşillikle) şekersz sade nescafe
11:30 gibi 3 kayısı
14:00
Yarım tarçınlı çörek
18:00
1 dilim krema soslu dalyan köfte ve fırında patates 1 bardak ayran
Su 2,5 lt ve şimdi 450 ml yeşil çay
Spor 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 60 yan mekik, 100 jj
Bugün bi yandan 2 katı da temizledim bi yandan da yarın için hazırlık yaptım biraz.
Bi gün denesemmi aslında tek gidali diyetler pek yaramamisti ama hurmayı çok seviyorum.Menüm
Kısaca yazayım
3 öğün 7 taneden hurma
aralarda 2 fincan yoğurt, belki yine 1 fincan yerim
3 fincan çay
3 fincan yeşilçay
Su 2 litreyi geçti
Bu arada yapmak isteyen varsa ben öneriyorum çünkü hurma diyeti gerçekten çok iyi..
dün yarım, bu gün tam gün yaptım, hiç diyette olduğumu bile hissetmiyorum, aç değilim, sofrada oturduğum halde yemekleri canım çekmiyor :)
Akşam yemeği ben yaptım bir ara pişerken etin kokusu etkiledi ama hemen geçti
En önemlisi benim için kabızlık sorunum ve 2 gündür çok rahatım bu konuda, 2 günde etkisini nerden anladın diyebilirsiniz ama sürekli bu sorunu yaşadığım için hemen etkiledi beni...
Tüylü şeftali güzelmiş beğendim menünü.Bugünkü menüm
Sabah 10:00
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan domatesli rokalı omlet
Biraz yoğurt
Öğlen 13:30
2 kepçe sütlü çorba
Akşam 18:30
4 köfte
Yarım sosis
1 küçük parça pide
Roka, domates, nane, soğan
Ara 20:00
1 fincan taze naneli, limonlu çay
Çilek, can eriği, şeftali (tüylü)
1,5 lt su
Spor: 100 diz çek
Evde olmadığım için başka spor yapamadım bugün
Hem tost hem ekmekmi yedin akşam canımBugünkü menum
sabah
7.30
iki tam budayli esmer ekmek
üstüne beyaz peynir ince kesilmis
5 tane cherry domates
9.00
bitane nektari tüysüz
Bi isirik bitter cikolata
Uzun bi uykudan sonra
20.00
bitane kasarli tost
yarim tam bugdayli esmer ekmek
iki tane tavuk salam yagsiz ve cok ince olanlardan
bisey hazirlayasim yoktu
2 litre su
spor
isyerinde kan ter icinde kaldim internetden arastirdim yaptigim isi ve ne kadar kalori yaktigimi .. mektuplar var kasalar icinde onlari kaldirip makinenin üstüne koyuyosun teker teker günde 100 kaasa yapiyoruz en az . 8 kilo vardir bi kaSa.. hep yürümek zorundasin yetisdirmek icin . . Yani uzun lafin kisasi 900 1000 kalori yakiyorum isyerinde .. ama gercektende pilim bitiyor spor yaparken bile okadar yorulmuyprum terlemiyorum ..
Dalyan köfte diğerinden farklı değil canım 1 dilimi 1 porsiyon oluyo galibaSana yorum yazacaktım, tabi yemeklerinizin hepsini bilmediğim için dalyan köfteye bir bakayım dedim nedir neyin nesidir diyee ona baktım seni unuttum
İlginç bişeye benziyor tadını merak ettim açıkcası..
biraz da kaloriliyim benn der gibi bakıyorduubilemiyorum artık
Akşam yediğini öğlen yeseydin daha iyi olurdu, hem öğlen boş geçmiş gibi
Hee benim saç hep öyle cansız az zor uzar susam yağı kullanmıştım bi dönem işe yaramisti.Kızlarrrr
Bir tane sorum var, diyetten kenarr
Hiç saçınızın çok cansız olup, aşırı döküldüğü ve uzamadığı bir zaman oldu mu ? Öğrenmek istediğim olduysa ne yaptınız..
Bazıları biliyor zaten bir kere yazmıştım saç diplerimdeki sivilce sorununu. Çok şükür Allahıma geçiyor gibi, hemen saçlarım da toparlanmaya başladı gibime geliyor, yeni saçları çıkıyor falann.. ama biraz da ben bakım yapmak yardımcı olmak istiyorum yani, bir an önce kurtulayım bu durumdan..
Ah ah ne diyim ben size aurada geldi benzer şeyler yazdi ama benim yazdıklarıma cevap yazmadi dönüp.Arkadaşlar ÇOOOOKKKKK özür dilerim. Nasıl bir haftaydı anlamadım. İnanılmaz derece yoğundum, üstünede hafta sonu sınavlarım var (bugün, yarın) sabak 4-5lerde uyanıyorum çalışmak için. üstüne okul, başka başka şeyler. Nasıl olur diyeceksiniz belki ama valla bu yoğunlukta ben Cuma olduğunu, bildirimi falan unuttum.Kendimi tartmaya bile zamanım yoktu düşünsenize. Arada ne oluyor açıp kapatabildim sadece 1-2 kere. Kendimi nasıl affetiririm bilemiyorum. Tekrar çok özür diliyorum. Yarın da sınavım var, anca akşama burda olurum inş. Sonuncu olmuşuz yaaa. Benim yüzmden.
İyi geceler kizlar iki gun gelemedim ve ozleyiverdim sizi :* persembe gunu bohca hazirliklari dun de nisanlicigimin evinde davetteydik bugun de ablamda misafir vardi baya yogundum.
Diyet miyey kalmiyo bende burda uzak kalinca.
Katmer hariç güzel canım
Başlarda elbette ki daha fazla gidiyor ama gün içinde 500 gr hiç birşey yapmadan gitmesi tuhaf.
Ben senin tartından şüphe ettim :)
Haftada 3-4 kilo çok bence
Maşallah :)
Senin ki de cuma psikolojisi :)))
Güzel olmuş canım, yarın için iyi eğlenceler dilerim :)
Bende deneyeceğim galiba bunu ama önce hurma almam lazım :)
Güzel olmuş canım, iş yerinde de maşallah baya kalori yakıyorsun.
Güzel olmuş canım menün.
Bi gün denesemmi aslında tek gidali diyetler pek yaramamisti ama hurmayı çok seviyorum.
Tüylü şeftali güzelmiş beğendim menünü.
Hem tost hem ekmekmi yedin akşam canım
Dalyan köfte diğerinden farklı değil canım 1 dilimi 1 porsiyon oluyo galiba
Hee benim saç hep öyle cansız az zor uzar susam yağı kullanmıştım bi dönem işe yaramisti.
Ah ah ne diyim ben size aurada geldi benzer şeyler yazdi ama benim yazdıklarıma cevap yazmadi dönüp.
Artık bişey demiyorum cuma bildirimde bulunmadın 3 kez bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebi ve bir daha yarislara katilamiyorsun. Auraya yazdigimi sanada yazıyorum eger çok yogunsan süre belirt katılım konusunda idare ederiz 1 yada 2 hafta ama cuma sabah yada perşembe bildirim yapmalısınız.
Arkadaşların da dediği gibi haber verseydin iyi olurdu, neyse sağlık olsun. Sınavında başarılar dilerim, ALLAH yardımcın olsun canım.Arkadaşlar ÇOOOOKKKKK özür dilerim. Nasıl bir haftaydı anlamadım. İnanılmaz derece yoğundum, üstünede hafta sonu sınavlarım var (bugün, yarın) sabak 4-5lerde uyanıyorum çalışmak için. üstüne okul, başka başka şeyler. Nasıl olur diyeceksiniz belki ama valla bu yoğunlukta ben Cuma olduğunu, bildirimi falan unuttum.Kendimi tartmaya bile zamanım yoktu düşünsenize. Arada ne oluyor açıp kapatabildim sadece 1-2 kere. Kendimi nasıl affetiririm bilemiyorum. Tekrar çok özür diliyorum. Yarın da sınavım var, anca akşama burda olurum inş. Sonuncu olmuşuz yaaa. Benim yüzmden.
Cezamı yarın yerine getireceğim, teşekkür ederim canım :)Hmm bende denemek istiyorum aslında hurma diyetini, kabızlık sorunu olmaz zaten yoğurt yemişsin.
Menün güzel olmuş canım, sporunu yarın telafi edersintüylü şeftaliye 100 jj
Menün güzel canım bende işten yorgun geldiğim ve hazırda yemeğim olmadığı günler sandviç veya yoğurtla geçiştiriyorum. Hakikatende insan çalışırken daha çok yoruluyor adım sayara bakıyorum oyy binlerce adım atmışım. Cebinde taşı tlfnu 10 bin yaparsan günlük tamamdır benim ki sık olmasada arada 8- 9 bin oluyor. En sağlıklısı 10 bin
Dalyan köfte yağlı fln değil canım kalorisinin normal köfteden fazla olduğunu sanmıyorum. Çünkü ortasını sebze (bezelye, havuç, karnıbahar vs) ile dolduruyorum doyurucu ve diyet için iyi bir seçim bence. Çok sık yaparım ev halkı bayılıyor:) Akşamları genelde hafif yerim ama haftasonu çocuklar evde olunca öğlen parka gidiyoruz yemeğim akşama aksıyor. Öğlen yerine çörek yedim vicdan yaptımO yüzden başka yemek istemedim.
Köfteyle reçel de pek bir uyumlu olmuş :)))Şimdi bakınca fark ettimKöftenin yanında 1 yk kadar reçel de yedim, ama o reçeldeki meyvenin Türkçesini bilmiyorum :/ Özellikle köftenin yanında ve yulaf ezmesiyle yenilir, baktım bulamadım.
Bizde seni özledik kuzu :)İyi geceler kizlar iki gun gelemedim ve ozleyiverdim sizi :* persembe gunu bohca hazirliklari dun de nisanlicigimin evinde davetteydik bugun de ablamda misafir vardi baya yogundum.
Diyet miyey kalmiyo bende burda uzak kalinca.
Artık kankiyiz bittin sen bu hafta 2 litrenin altında su görmek istemiyorum ona göre
Aman canım fazlası su zehirlenmesi yapiyor.
Hadi inşallah girelim dereceye
Evet evet yasakla tabii
Evet özellikle bildirimde bulunmayinca farketmemek mümkün değil canım. Yeni üyeler 2 ay izne ayrilamiyor canım genel kurallar gereği ama şöyle yapabiliyoruz 2 hafta yoğunum diyosun ya 2 cuma kilo bildirmek şartıyla takım içinde izinli olabiliyorsun. Yanlız bu hafta bildirimde bulunmadın yine cumaları bildirim olmazsa 3 defa bildirimde bulunmazsannyani diskalifiye oluyosun ve bir daha yarışmalara katilamiyorsun.
Bildirimi cuma öğlene kadar yada perşembe yapabilirsin anlastikmi?
Merhaba kızlar, dün akşam mesajı yazdıktan sonra çıkmak zorunda kaldım daha bakamadım. Dün sabah kilomu bildireyim bari dedim ama bir türlü fırsat olmadı. Geçen Pazar Annem geldi. birazda onunla ilgilendim. Yarın ki sınavda bende görevliyim. O yüzden sabahtan beri iş yapıyorum. Yapan nasıl yapıyor bilmiyorum ama yarım gün çalıştığım halde evimi derli toplu tutmam mümkün olmuyor. Hafta sonu temizlik çamaşır Vs. Yapmazsam ortalık çok karışıyor. Önümüzdeki hafta çok yoğun olucam. Kilo bildirimini perşembe akşamından yapabilir miyiz?Güzel olmuş canım menün.
Bi gün denesemmi aslında tek gidali diyetler pek yaramamisti ama hurmayı çok seviyorum.
Hee benim saç hep öyle cansız az zor uzar susam yağı kullanmıştım bi dönem işe yaramisti.
Ah ah ne diyim ben size aurada geldi benzer şeyler yazdi ama benim yazdıklarıma cevap yazmadi dönüp.
Artık bişey demiyorum cuma bildirimde bulunmadın 3 kez bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebi ve bir daha yarislara katilamiyorsun. Auraya yazdigimi sanada yazıyorum eger çok yogunsan süre belirt katılım konusunda idare ederiz 1 yada 2 hafta ama cuma sabah yada perşembe bildirim yapmalısınız.
evettt aslinda bitane tost yediydimm sonrs doymadim tam cok az geldi yarim esmer ekmek varyaa baya kücük oluyor onu yedim o tok tutuOr diye olmamismi??Güzel olmuş canım menün.
Bacım bu ne
oda iyiymiş
Gece yeşil çay uykunu kacirmiyomu kafein var ondaYok canım tartımda bir problem. Baskulle kontrolü yapıyorum. Aralarında bir kilo oynuyor. Doğru yani. Çok ebrucum bende farkındayım ama yaptığım yalnis yokki yiyorum da. Sadece ağır yağlı şekerli yemiyorum. Hani hep derler ya 3 beyazdan uzak diye benimki de o hesap. Köy ya da çavdar ekmeği yiyorum. Akşam içtiğim yeşil çay olabilir nedeni. Şimdi de içeceğim bakalim yarina ne olacak ☺
Yapabilirsiniz tabiki canım yazmıştım.Merhaba kızlar, dün akşam mesajı yazdıktan sonra çıkmak zorunda kaldım daha bakamadım. Dün sabah kilomu bildireyim bari dedim ama bir türlü fırsat olmadı. Geçen Pazar Annem geldi. birazda onunla ilgilendim. Yarın ki sınavda bende görevliyim. O yüzden sabahtan beri iş yapıyorum. Yapan nasıl yapıyor bilmiyorum ama yarım gün çalıştığım halde evimi derli toplu tutmam mümkün olmuyor. Hafta sonu temizlik çamaşır Vs. Yapmazsam ortalık çok karışıyor. Önümüzdeki hafta çok yoğun olucam. Kilo bildirimini perşembe akşamından yapabilir miyiz?
Üstüme iyilik sağlık. Yazsan daha iyiolurdu ve menü az olmuş 1000 kalori bile değil. Metabolizman yavaşlar böyle yersen sürekli.
Fazla olmuş ekmek miktarı canım.evettt aslinda bitane tost yediydimm sonrs doymadim tam cok az geldi yarim esmer ekmek varyaa baya kücük oluyor onu yedim o tok tutuOr diye olmamismi??
Sağlığını etkilemediği sürece sorun yok canım :)Yok canım tartımda bir problem. Baskulle kontrolü yapıyorum. Aralarında bir kilo oynuyor. Doğru yani. Çok ebrucum bende farkındayım ama yaptığım yalnis yokki yiyorum da. Sadece ağır yağlı şekerli yemiyorum. Hani hep derler ya 3 beyazdan uzak diye benimki de o hesap. Köy ya da çavdar ekmeği yiyorum. Akşam içtiğim yeşil çay olabilir nedeni. Şimdi de içeceğim bakalim yarina ne olacak ☺
Alıntılayınca ne yediğini unuttum bile, zor oluyor böyle resimle :) güzel de az olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?