Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısınız ama diyorum ya unuttum. Sanırım bir doktora gorunmeliyim. Bu normal değil. Şimdi uyuyacağım. 4 te ayaktayim. Of öf, dua edin lütfen. Iyi geceler.

Şu an çok zor bir sınavı var diye benimle bile konuşamayan bir nişanlım varken sana bişey diyemiyorum. :)
Allah hepinizin yardımcısı olsunn.. Kurtulun artık şu sınavlardan

Güzel olmuş canım menün.
Bi gün denesemmi aslında tek gidali diyetler pek yaramamisti ama hurmayı çok seviyorum.
Tüylü şeftali güzelmiş beğendim menünü.
Hem tost hem ekmekmi yedin akşam canım
Dalyan köfte diğerinden farklı değil canım 1 dilimi 1 porsiyon oluyo galiba
Hee benim saç hep öyle cansız az zor uzar susam yağı kullanmıştım bi dönem işe yaramisti.
Ah ah ne diyim ben size aurada geldi benzer şeyler yazdi ama benim yazdıklarıma cevap yazmadi dönüp.
Artık bişey demiyorum cuma bildirimde bulunmadın 3 kez bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebi ve bir daha yarislara katilamiyorsun. Auraya yazdigimi sanada yazıyorum eger çok yogunsan süre belirt katılım konusunda idare ederiz 1 yada 2 hafta ama cuma sabah yada perşembe bildirim yapmalısınız.

Yok canım psikolojiden değil, reglin tombulluğundann

Dene derim gerçi rakipiz ama
şaka şaka cansız senn, dene de faydasını gör inşaAllah :)

Bana da aksine tek gıdalılar yarıyor :)

Hımm pek bir merak ettim bu köfteyii

Artık ne bulursam sürerim kafama şu sivilceden tamamen kurtulayım da sonrası iyi olur inşaAllah

Arkadaşların da dediği gibi haber verseydin iyi olurdu, neyse sağlık olsun. Sınavında başarılar dilerim, ALLAH yardımcın olsun canım.

Cezamı yarın yerine getireceğim, teşekkür ederim canım :)

Şimdi bakınca fark ettim Köftenin yanında 1 yk kadar reçel de yedim, ama o reçeldeki meyvenin Türkçesini bilmiyorum :/ Özellikle köftenin yanında ve yulaf ezmesiyle yenilir, baktım bulamadım.
Köfteyle reçel de pek bir uyumlu olmuş :)))

İyi geceler kizlar iki gun gelemedim ve ozleyiverdim sizi :* persembe gunu bohca hazirliklari dun de nisanlicigimin evinde davetteydik bugun de ablamda misafir vardi baya yogundum.
Diyet miyey kalmiyo bende burda uzak kalinca.
Bizde seni özledik kuzu :)

Yok canım tartımda bir problem. Baskulle kontrolü yapıyorum. Aralarında bir kilo oynuyor. Doğru yani. Çok ebrucum bende farkındayım ama yaptığım yalnis yokki yiyorum da. Sadece ağır yağlı şekerli yemiyorum. Hani hep derler ya 3 beyazdan uzak diye benimki de o hesap. Köy ya da çavdar ekmeği yiyorum. Akşam içtiğim yeşil çay olabilir nedeni. Şimdi de içeceğim bakalim yarina ne olacak ☺

Merhaba kızlar, dün akşam mesajı yazdıktan sonra çıkmak zorunda kaldım daha bakamadım. Dün sabah kilomu bildireyim bari dedim ama bir türlü fırsat olmadı. Geçen Pazar Annem geldi. birazda onunla ilgilendim. Yarın ki sınavda bende görevliyim. O yüzden sabahtan beri iş yapıyorum. Yapan nasıl yapıyor bilmiyorum ama yarım gün çalıştığım halde evimi derli toplu tutmam mümkün olmuyor. Hafta sonu temizlik çamaşır Vs. Yapmazsam ortalık çok karışıyor. Önümüzdeki hafta çok yoğun olucam. Kilo bildirimini perşembe akşamından yapabilir miyiz?

evettt aslinda bitane tost yediydimm sonrs doymadim tam cok az geldi yarim esmer ekmek varyaa baya kücük oluyor onu yedim o tok tutuOr diye olmamismi??

Gece yeşil çay uykunu kacirmiyomu kafein var onda
Yapabilirsiniz tabiki canım yazmıştım.
Üstüme iyilik sağlık. Yazsan daha iyiolurdu ve menü az olmuş 1000 kalori bile değil. Metabolizman yavaşlar böyle yersen sürekli.
evettt aslinda bitane tost yediydimm sonrs doymadim tam cok az geldi yarim esmer ekmek varyaa baya kücük oluyor onu yedim o tok tutuOr diye olmamismi??
Fazla olmuş ekmek miktarı canım.

Sağlığını etkilemediği sürece sorun yok canım :)

Alıntılayınca ne yediğini unuttum bile, zor oluyor böyle resimle :) güzel de az olmuş :)

bukadarrr cikolatanin arasinda yesil cay keyfi yapiyoruz ebru eltimlee:) buraya gelince bu masaaa hepp böyleee gözüm kaliyor vallahh :)) ama tabi biz herseferinde sadecw cikolatalarla bakisiyoruzzz:))

Eklentiler

• PicsArt_1432416588537.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…