Hmm bende denemek istiyorum aslında hurma diyetini, kabızlık sorunu olmaz zaten yoğurt yemişsin.Menüm
Kısaca yazayım
3 öğün 7 taneden hurma
aralarda 2 fincan yoğurt, belki yine 1 fincan yerim
3 fincan çay
3 fincan yeşilçay
Su 2 litreyi geçti
Bu arada yapmak isteyen varsa ben öneriyorum çünkü hurma diyeti gerçekten çok iyi..
dün yarım, bu gün tam gün yaptım, hiç diyette olduğumu bile hissetmiyorum, aç değilim, sofrada oturduğum halde yemekleri canım çekmiyor :)
Akşam yemeği ben yaptım bir ara pişerken etin kokusu etkiledi ama hemen geçti
En önemlisi benim için kabızlık sorunum ve 2 gündür çok rahatım bu konuda, 2 günde etkisini nerden anladın diyebilirsiniz ama sürekli bu sorunu yaşadığım için hemen etkiledi beni...
Menün güzel olmuş canım, sporunu yarın telafi edersinBugünkü menüm
Sabah 10:00
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan domatesli rokalı omlet
Biraz yoğurt
Öğlen 13:30
2 kepçe sütlü çorba
Akşam 18:30
4 köfte
Yarım sosis
1 küçük parça pide
Roka, domates, nane, soğan
Ara 20:00
1 fincan taze naneli, limonlu çay
Çilek, can eriği, şeftali (tüylü)
1,5 lt su
Spor: 100 diz çek
Evde olmadığım için başka spor yapamadım bugün
Menün güzel canım bende işten yorgun geldiğim ve hazırda yemeğim olmadığı günler sandviç veya yoğurtla geçiştiriyorum. Hakikatende insan çalışırken daha çok yoruluyor adım sayara bakıyorum oyy binlerce adım atmışım. Cebinde taşı tlfnu 10 bin yaparsan günlük tamamdır benim ki sık olmasada arada 8- 9 bin oluyor. En sağlıklısı 10 binBugünkü menum
sabah
7.30
iki tam budayli esmer ekmek
üstüne beyaz peynir ince kesilmis
5 tane cherry domates
9.00
bitane nektari tüysüz
Bi isirik bitter cikolata
Uzun bi uykudan sonra
20.00
bitane kasarli tost
yarim tam bugdayli esmer ekmek
iki tane tavuk salam yagsiz ve cok ince olanlardan
bisey hazirlayasim yoktu
2 litre su
spor
isyerinde kan ter icinde kaldim internetden arastirdim yaptigim isi ve ne kadar kalori yaktigimi .. mektuplar var kasalar icinde onlari kaldirip makinenin üstüne koyuyosun teker teker günde 100 kaasa yapiyoruz en az . 8 kilo vardir bi kaSa.. hep yürümek zorundasin yetisdirmek icin . . Yani uzun lafin kisasi 900 1000 kalori yakiyorum isyerinde .. ama gercektende pilim bitiyor spor yaparken bile okadar yorulmuyprum terlemiyorum ..
Dalyan köfte yağlı fln değil canım kalorisinin normal köfteden fazla olduğunu sanmıyorum. Çünkü ortasını sebze (bezelye, havuç, karnıbahar vs) ile dolduruyorum doyurucu ve diyet için iyi bir seçim bence. Çok sık yaparım ev halkı bayılıyor:) Akşamları genelde hafif yerim ama haftasonu çocuklar evde olunca öğlen parka gidiyoruz yemeğim akşama aksıyor. Öğlen yerine çörek yedim vicdan yaptımSana yorum yazacaktım, tabi yemeklerinizin hepsini bilmediğim için dalyan köfteye bir bakayım dedim nedir neyin nesidir diyee ona baktım seni unuttum
İlginç bişeye benziyor tadını merak ettim açıkcası..
biraz da kaloriliyim benn der gibi bakıyorduubilemiyorum artık
Akşam yediğini öğlen yeseydin daha iyi olurdu, hem öğlen boş geçmiş gibi
Hmm bende denemek istiyorum aslında hurma diyetini, kabızlık sorunu olmaz zaten yoğurt yemişsin.
Menün güzel olmuş canım, sporunu yarın telafi edersintüylü şeftaliye 100 jj
Menün güzel canım bende işten yorgun geldiğim ve hazırda yemeğim olmadığı günler sandviç veya yoğurtla geçiştiriyorum. Hakikatende insan çalışırken daha çok yoruluyor adım sayara bakıyorum oyy binlerce adım atmışım. Cebinde taşı tlfnu 10 bin yaparsan günlük tamamdır benim ki sık olmasada arada 8- 9 bin oluyor. En sağlıklısı 10 bin
Dalyan köfte yağlı fln değil canım kalorisinin normal köfteden fazla olduğunu sanmıyorum. Çünkü ortasını sebze (bezelye, havuç, karnıbahar vs) ile dolduruyorum doyurucu ve diyet için iyi bir seçim bence. Çok sık yaparım ev halkı bayılıyor:) Akşamları genelde hafif yerim ama haftasonu çocuklar evde olunca öğlen parka gidiyoruz yemeğim akşama aksıyor. Öğlen yerine çörek yedim vicdan yaptımO yüzden başka yemek istemedim.
Şimdi de çalışmaya devam, saat 4 te uyanacam yine
Şimdi bakınca fark ettimKöftenin yanında 1 yk kadar reçel de yedim, ama o reçeldeki meyvenin Türkçesini bilmiyorum :/ Özellikle köftenin yanında ve yulaf ezmesiyle yenilir, baktım bulamadım.
Arkadaşlar ÇOOOOKKKKK özür dilerim. Nasıl bir haftaydı anlamadım. İnanılmaz derece yoğundum, üstünede hafta sonu sınavlarım var (bugün, yarın) sabak 4-5lerde uyanıyorum çalışmak için. üstüne okul, başka başka şeyler. Nasıl olur diyeceksiniz belki ama valla bu yoğunlukta ben Cuma olduğunu, bildirimi falan unuttum.Kendimi tartmaya bile zamanım yoktu düşünsenize. Arada ne oluyor açıp kapatabildim sadece 1-2 kere. Kendimi nasıl affetiririm bilemiyorum. Tekrar çok özür diliyorum. Yarın da sınavım var, anca akşama burda olurum inş. Sonuncu olmuşuz yaaa. Benim yüzmden.
Recele 30 squat
ele verdim kendimi, unuttum biran online olduğunu dermişim şu eurovisionu izleyeyim yaparım canım söz . Zencefilli çay yaptım büyük fincanda çekildim favori köşeme koltukta , finali izliyorum
Şimdi de çalışmaya devam, saat 4 te uyanacam yine
Keşke sadece kilo bildirimi için gelebilseydin gülüm ya. Senin yüzünden değill ki, zaten takım olarak kaybettik. Kendini suçlu hissetme canım. Keşke gogoya haber verseydin gelemiycem diye bu aralar. Hayırlısı artık
Uyumadan yine egzersz yapıcam peşin peşin başkalarınada yakalanmadan kendi cezamı kesicem. Yaaa aslında çok spor yaptımkiii bugünYaa unutursan yersin işte cezayıı
Evet ama biz simdi fabrikada oldugumuz icin net fazla iyi cekmiyor adimlarida tam olarak saymiyorr.. bide isimiz agir hani kasalari tasimamiz lazim cep telefonu cebimde olunca cok rahatsiz oluyorum:)Hmm bende denemek istiyorum aslında hurma diyetini, kabızlık sorunu olmaz zaten yoğurt yemişsin.
Menün güzel olmuş canım, sporunu yarın telafi edersintüylü şeftaliye 100 jj
Menün güzel canım bende işten yorgun geldiğim ve hazırda yemeğim olmadığı günler sandviç veya yoğurtla geçiştiriyorum. Hakikatende insan çalışırken daha çok yoruluyor adım sayara bakıyorum oyy binlerce adım atmışım. Cebinde taşı tlfnu 10 bin yaparsan günlük tamamdır benim ki sık olmasada arada 8- 9 bin oluyor. En sağlıklısı 10 bin
Dalyan köfte yağlı fln değil canım kalorisinin normal köfteden fazla olduğunu sanmıyorum. Çünkü ortasını sebze (bezelye, havuç, karnıbahar vs) ile dolduruyorum doyurucu ve diyet için iyi bir seçim bence. Çok sık yaparım ev halkı bayılıyor:) Akşamları genelde hafif yerim ama haftasonu çocuklar evde olunca öğlen parka gidiyoruz yemeğim akşama aksıyor. Öğlen yerine çörek yedim vicdan yaptımO yüzden başka yemek istemedim.
Katmer hariç güzel canımBen menümü yazayım artık.
Sabah 9.30 yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara 11.00 3 çilek yarım muz 10 kadar erik
Öğlen 15.00 1 parça katmer peynir zeytin domates salatalik biber
Akşam 17.30 1 kepçe cacık peynir 5 / 6 zeytin
Yemekte nohut bulgur vardı böyle gecistirdim
Ara çekirdek getirmiş arkadaş belki 1 avuç yerim
Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş diğerlerini yaparsam yazıcam.
Başlarda elbette ki daha fazla gidiyor ama gün içinde 500 gr hiç birşey yapmadan gitmesi tuhaf.eger yeni basladiysa normal degilmi bendede öyleydi birden gitmisdi vicudumdaki carrt curt
Ben senin tartından şüphe ettim :)Bir hafta oldu canım ama onun öncesinde detoks çayları falan odemimi attım ben. Çünkü izmire döndüğümde 82leri gördüm en son 79.1e düştüm şimdi de 77.3
Haftada 3-4 kilo çok benceBenim kilo verirken de böyleydi. Haftada 3 4 kilo rahat gidiyordu ekstra spor vs yapmadan. Diyetisyende şaşıyordu bazen çoğu da yağdan gidiyordu. Diyorlar ya vücudumu tanıdım diye benimki de o hesap herhalde. Neyle veriyorsam onla besleniyorum
Maşallah :)
Senin ki de cuma psikolojisi :)))Ben tartının kafasını kırcam, dün 55.5 yazdım dimi, bu gün 54.5 gösterdi
Güzel olmuş canım, yarın için iyi eğlenceler dilerim :)Menüm
10:00
2 dilim siyah ekmekten sandviç (beyaz peynir ve yeşillikle) şekersz sade nescafe
11:30 gibi 3 kayısı
14:00
Yarım tarçınlı çörek
18:00
1 dilim krema soslu dalyan köfte ve fırında patates 1 bardak ayran
Su 2,5 lt ve şimdi 450 ml yeşil çay
Spor 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 60 yan mekik, 100 jj
Bugün bi yandan 2 katı da temizledim bi yandan da yarın için hazırlık yaptım biraz.
Bende deneyeceğim galiba bunu ama önce hurma almam lazım :)Menüm
Kısaca yazayım
3 öğün 7 taneden hurma
aralarda 2 fincan yoğurt, belki yine 1 fincan yerim
3 fincan çay
3 fincan yeşilçay
Su 2 litreyi geçti
Bu arada yapmak isteyen varsa ben öneriyorum çünkü hurma diyeti gerçekten çok iyi..
dün yarım, bu gün tam gün yaptım, hiç diyette olduğumu bile hissetmiyorum, aç değilim, sofrada oturduğum halde yemekleri canım çekmiyor :)
Akşam yemeği ben yaptım bir ara pişerken etin kokusu etkiledi ama hemen geçti
En önemlisi benim için kabızlık sorunum ve 2 gündür çok rahatım bu konuda, 2 günde etkisini nerden anladın diyebilirsiniz ama sürekli bu sorunu yaşadığım için hemen etkiledi beni...
Güzel olmuş canım, iş yerinde de maşallah baya kalori yakıyorsun.Bugünkü menum
sabah
7.30
iki tam budayli esmer ekmek
üstüne beyaz peynir ince kesilmis
5 tane cherry domates
9.00
bitane nektari tüysüz
Bi isirik bitter cikolata
Uzun bi uykudan sonra
20.00
bitane kasarli tost
yarim tam bugdayli esmer ekmek
iki tane tavuk salam yagsiz ve cok ince olanlardan
bisey hazirlayasim yoktu
2 litre su
spor
isyerinde kan ter icinde kaldim internetden arastirdim yaptigim isi ve ne kadar kalori yaktigimi .. mektuplar var kasalar icinde onlari kaldirip makinenin üstüne koyuyosun teker teker günde 100 kaasa yapiyoruz en az . 8 kilo vardir bi kaSa.. hep yürümek zorundasin yetisdirmek icin . . Yani uzun lafin kisasi 900 1000 kalori yakiyorum isyerinde .. ama gercektende pilim bitiyor spor yaparken bile okadar yorulmuyprum terlemiyorum ..
Bi kac kisi bildirmedi ama .. bence o yüzden sonuncu olduk ve artik sadecw belirli insanlat menüsünü paylasiyor .Keşke sadece kilo bildirimi için gelebilseydin gülüm ya. Senin yüzünden değill ki, zaten takım olarak kaybettik. Kendini suçlu hissetme canım. Keşke gogoya haber verseydin gelemiycem diye bu aralar. Hayırlısı artık
Uyumadan yine egzersz yapıcam peşin peşin başkalarınada yakalanmadan kendi cezamı kesicem. Yaaa aslında çok spor yaptımkiii bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?