Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar ÇOOOOKKKKK özür dilerim. Nasıl bir haftaydı anlamadım. İnanılmaz derece yoğundum, üstünede hafta sonu sınavlarım var (bugün, yarın) sabak 4-5lerde uyanıyorum çalışmak için. üstüne okul, başka başka şeyler. Nasıl olur diyeceksiniz belki ama valla bu yoğunlukta ben Cuma olduğunu, bildirimi falan unuttum.Kendimi tartmaya bile zamanım yoktu düşünsenize. Arada ne oluyor açıp kapatabildim sadece 1-2 kere. Kendimi nasıl affetiririm bilemiyorum. Tekrar çok özür diliyorum. Yarın da sınavım var, anca akşama burda olurum inş. Sonuncu olmuşuz yaaa . Benim yüzmden.

Hmm bende denemek istiyorum aslında hurma diyetini, kabızlık sorunu olmaz zaten yoğurt yemişsin.

Menün güzel olmuş canım, sporunu yarın telafi edersin tüylü şeftaliye 100 jj

Menün güzel canım bende işten yorgun geldiğim ve hazırda yemeğim olmadığı günler sandviç veya yoğurtla geçiştiriyorum. Hakikatende insan çalışırken daha çok yoruluyor adım sayara bakıyorum oyy binlerce adım atmışım. Cebinde taşı tlfnu 10 bin yaparsan günlük tamamdır benim ki sık olmasada arada 8- 9 bin oluyor. En sağlıklısı 10 bin

Dalyan köfte yağlı fln değil canım kalorisinin normal köfteden fazla olduğunu sanmıyorum. Çünkü ortasını sebze (bezelye, havuç, karnıbahar vs) ile dolduruyorum doyurucu ve diyet için iyi bir seçim bence. Çok sık yaparım ev halkı bayılıyor:) Akşamları genelde hafif yerim ama haftasonu çocuklar evde olunca öğlen parka gidiyoruz yemeğim akşama aksıyor. Öğlen yerine çörek yedim vicdan yaptım O yüzden başka yemek istemedim.

Şimdi bakınca fark ettim Köftenin yanında 1 yk kadar reçel de yedim, ama o reçeldeki meyvenin Türkçesini bilmiyorum :/ Özellikle köftenin yanında ve yulaf ezmesiyle yenilir, baktım bulamadım.

Yok canım yaa bana yoğurt falan etki etmez o yüzden faydası var dedim

Anladım canım, öyleyse sorun yok tabii

Senin yüzünden değil canım, takımın genel durumu kötüydü..
Haber verebilseydin iyi olurdu ama geçti artık..
Allah yardımcın olsun, sınav zamanını bilirim hiçbişeye vakit bulamazsın..

Keşke sadece kilo bildirimi için gelebilseydin gülüm ya. Senin yüzünden değill ki, zaten takım olarak kaybettik. Kendini suçlu hissetme canım. Keşke gogoya haber verseydin gelemiycem diye bu aralar. Hayırlısı artık

Evet ama biz simdi fabrikada oldugumuz icin net fazla iyi cekmiyor adimlarida tam olarak saymiyorr.. bide isimiz agir hani kasalari tasimamiz lazim cep telefonu cebimde olunca cok rahatsiz oluyorum:)

İyi geceler kizlar iki gun gelemedim ve ozleyiverdim sizi :* persembe gunu bohca hazirliklari dun de nisanlicigimin evinde davetteydik bugun de ablamda misafir vardi baya yogundum.
Diyet miyey kalmiyo bende burda uzak kalinca.

Katmer hariç güzel canım

eger yeni basladiysa normal degilmi bendede öyleydi birden gitmisdi vicudumdaki carrt curt
Başlarda elbette ki daha fazla gidiyor ama gün içinde 500 gr hiç birşey yapmadan gitmesi tuhaf.

Bir hafta oldu canım ama onun öncesinde detoks çayları falan odemimi attım ben. Çünkü izmire döndüğümde 82leri gördüm en son 79.1e düştüm şimdi de 77.3
Ben senin tartından şüphe ettim :)

Haftada 3-4 kilo çok bence

Çok şükür Allahıma, bu gün 2 litreyi geçtim, ucuz atlattım
@gogo2405
Maşallah :)

Ben tartının kafasını kırcam, dün 55.5 yazdım dimi, bu gün 54.5 gösterdi
Senin ki de cuma psikolojisi :)))

Güzel olmuş canım, yarın için iyi eğlenceler dilerim :)

Bende deneyeceğim galiba bunu ama önce hurma almam lazım :)

Güzel olmuş canım, iş yerinde de maşallah baya kalori yakıyorsun.

Haklısınız ama diyorum ya unuttum. Sanırım bir doktora gorunmeliyim. Bu normal değil. Şimdi uyuyacağım. 4 te ayaktayim. Of öf, dua edin lütfen. Iyi geceler.

Bi kac kisi bildirmedi ama .. bence o yüzden sonuncu olduk ve artik sadecw belirli insanlat menüsünü paylasiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…